Splinter Cell Conviction | X360 پست اول حتمآ خوانده شود

البته چیز های جدید که من دیدم هم همچینا مسیر رو درست نرفتن تقریبا از قیافه بگیر تا گیم پلی و.. Conviction هیچ ربطی به نسخه های پیشین نداره توی دموی E3 که اصلا سم یک دقیقه هم مخفی کاری نداشت همش مردم رو درو کرد، من که بجزء تغییر در ظاهر سم چیز متفاوتی با Ubiday نمیبینیم.(منظورم اینکه تو این مدت بیشتر رو بازی کار کردن و همه چیز رو کنار نزاشتن.)
میثم تو رو خدا دیگه بحث قیافه رو وسط نکش!خودم تو چند صفحه ی پیش با عکس ثابت کردم که قیافه ی سم تغییر آنچنانی نکرده(نسبت به نسخه های قبلی نه Conviction اولیه).
بازی همچنان مخفی کاری هست ولی نه مثل قبلیا!یعنی نوع مخفی کاری فرق کرده!دست مارو تو موقعیت های مختلف باز میزاره.این هم دلیل داره:
تو نسخه های قبلی چون سم مامور دولت بود نمیتونست هر کی رو دلش خواست بکشه.واسه همین استایل مخفی کاریه 4 شماره ی قبلی با الان فرق میکرد.الان سم واسه خودش کار میکنه(حداقل تو اون مرحله ای که تو E3 نشون دادن) پس دلیلی نداره که کسایی که فکر میکنه دشمنشن و به قتل دخترش ربط دارن رو بیهوش کنه!خیلی راحت میکششون.
اینی هم که تو میگی یه دقیقه هم مخفی کاری نداشت بر میگرده به اون توقعی که از مخفی کاری داری.اگه مثل شماره های قبلی میخوای,آره مخفی کاری نداشت.ولی اگه این استایل جدید رو در نظر بگیری,چرا.
و یه چیز خیلی عالی ای که هست,کسایی که بازیو تست کردن از سخت بودن بازی(خیلی سخت:biggrin1:) تعریف کردن.که این جای خوشحالی داره.:love:
من تو چند جا خوندم نوشته بود 12 ساعت گیم پلی داره (که گفته بودن یه نصفه روز تموم می شه) رو نرمال , یکیش هم talkxbox بود.حالا بالاخره کدومه؟:confused:
شاید حرف شما درست باشه.گفتم که تا اونجایی که یادمه.البته همه ی اینا به شما بستگی داره که چقدر در این سبک حرفه ای باشین.:cool:

والا تا جایی که ما میدونیم این بازی برا PC هم خیلی وقت هست تایید شده و باز تا جایی که میدونیم تاریخ عرضه با مال 360 یکی هست!
جدی!؟
خوبه اگه هم زمان هم رو pc ،هم رو 360 بیاد:smile:
تاریخ ریلیز بعد کنکورِ یا قبلِ کنکور؟:biggrin1:

جدی!؟
خوبه اگه هم زمان هم رو pc ،هم رو 360 بیاد:smile:
تاریخ ریلیز بعد کنکورِ یا قبلِ کنکور؟:biggrin1:
سلام خوبی رضا:biggrin1:
به خدا :biggrin1: با هم میان:biggrin1:
تاریخ ریلیزش هم قبل کنکورـه ==>Tuesday 23 February 2010
حیف شد:biggrin1:
منبع

بازی همچنان مخفی کاری هست ولی نه مثل قبلیا!یعنی نوع مخفی کاری فرق کرده!دست مارو تو موقعیت های مختلف باز میزاره.
آقا این به این معنی نیست که بازی open world ه.خطیه دیگه؟از اونایی نباشه که با هر نوع کاری که انتخاب می کنی جریان بازی عوض بشه؟

بازی کاملا مخفی کاری هستش اما دستت بازتره
مثلا میتونی از پنجره بپری داخل و سریع و تمیز بکشیشون
یا از کانال کولر یواش بپری داخل و آرم بکشی و قایم کنی و هدف بعدی
حتی بعضی جاا میتونی قشنگ اکشن کار کنی چون سلاحایی مثل ACR هم هستش که زیاد به درد مخفی کاری نمیخوره و وقتی لو رفتی رو چند نفر ریختن سرت میتونی کارشون رو با تیراندازی بسازی

بازی کاملا مخفی کاری هستش اما دستت بازتره
مثلا میتونی از پنجره بپری داخل و سریع و تمیز بکشیشون
یا از کانال کولر یواش بپری داخل و آرم بکشی و قایم کنی و هدف بعدی
حتی بعضی جاا میتونی قشنگ اکشن کار کنی چون سلاحایی مثل ACR هم هستش که زیاد به درد مخفی کاری نمیخوره و وقتی لو رفتی رو چند نفر ریختن سرت میتونی کارشون رو با تیراندازی بسازی
پس مسیری که در هر مرحله باید طی بشه یکیه ولی از راههای مختلف می شه به هدف نهایی رسید؟! یعنی هیچ گونه سردرگمی تو مسیرها نیست درسته؟(چون من adsl ندارم و به جز یه دموی نصفه چیز دیگه ای ندیدم اینقدر سوال می پرسم.شرمنده):thanks:

پس مسیری که در هر مرحله باید طی بشه یکیه ولی از راههای مختلف می شه به هدف نهایی رسید؟! یعنی هیچ گونه سردرگمی تو مسیرها نیست درسته؟(چون من adsl ندارم و به جز یه دموی نصفه چیز دیگه ای ندیدم اینقدر سوال می پرسم.شرمنده):thanks:
بله همینطوره...
پ.ن:بپرس.شرمندگی نداره.تاپیک واسه اینه که بپرسی...;)

اطلاعات جديد از بخش ‍Co-Op بازي Splinter Cell Conviction
splintercellconviction8.jpg

درود

اطلاعات جديدي از Splinter Cell Conviction آمده كه به شرح زير است.

همانطور كه پيش بيني مي شد Conviction داراي بخش Co-op نيز مي باشد. اين بخش خيلي جالب تهيه شده و قرار است كه يك مقدمه يا Prologue براي بخش تك نفره باشد و حدود 6 ساعت هم طول مي كشد.

شما در نقش Daniel Sloane-Suarez (اسم رمزArcher) و Mikhail Loskov (اسم رمز او Kestrel است). اين دو در كنار هم قرار مي گيرند و Patrick Redding طراح بخش Co-Op مي گويد:" آنها اصلا از هم خوششان نمي آيد و به هم اعتماد هم ندارند ، ولي در ادامه شما در ديالوگها آنها متوجه مي شويد كه كم كم به هم اعتماد مي كنند."

داستان Archer و Kestrel دو ماه قبل از بخش تك نفره بازي اتفاق مي افتد و جزئياتي از چگونگي قرار گرفتن بمبهاي EMP را توسط گروه جاسوسي بازگو مي كند و ما مشاهده مي كنيم كه اين بمبها به مافيا روسيه فروخته مي شود. اين بخش در St. Petersburg آغاز مي شود.

Redding مي گويد:" ما از تمام اسب بخار موتور گرافيكي خود روي Xbox 360 استفاده كرديم تا به شما بافتها و محيط رنگ پريده اين منطقه را نشان دهيم"

تاكتيكهاي اين بخش مبني بر ارتباط طرفين و نگاه به هم است.

اين بازي همچنين داراي بخش هاي challenge mode هم است. اين بخش ها همه ماموريتهايي از Third Echelon است. 6 Map براي بازي در نظر گرفته شده كه چهار تاي آنها از مراحل Co-Op برداشته شده و دوتاي آنها اختصاصي براي اين بخش طراحي شده.

اين Mode ها تا به حال تاييد شده اند:

Hunter: تمام دشمنان را از روي Map حذف كنيد.
Infiltration: تمام دشمنان را از روي Map حذف كنيد ، بدون آن كه شناخته شويد.(مخفي)
Last Stand: از موشكهاي EMP در مقابل موج دشمنان محافظت كنيد.
Face Off: دو بازيباز در مقابل هم قرار مي گيرند در حالي كه با قيافه ي دشمنان هستند و در اين بين بايد هم ديگر را نابود كنند.

Splinter Cell Conviction در تاريخ 23 February 2010 براي PC و Xbox 360 عرضه خواهد شد.
................................
با تشکر از حمید رضا:smile:
خوب با این خبر هم خط بطلانی کشیده شد بر همه ی شایعاتی که از بخش co-op بود.میگفتن مثل RE5 میشه و شماره ی بعدی با همکاره سم ادامه پیدا میکنه و ...:laughing:
من که از همون اول گفتم Ubisoft از این غلطا نمیکنه.یعنی دست خودش نیست که بخواد بکنه...:biggrin1:

دست و پنجت درد نکنه سهیل جون!:love:
عجیب فاز دادی!:smile:
دیگه انتظار کشیدن واسش غیر ممکن شده!
پ.ن:به به!بالاخره چشممون به جمال Anna خانوم هم روشن شد:smile:

آخرین ویرایش:
یک پیشنهاد به علاقه مندان به این بازی می کنم

تا قبل از آمدن این بازی، برید سریال 24 رو ببینید. بعد از دیدن این سریال کارهایی که سم در این نسخه انجام میده براتون خیلی جالب خواهد شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or