میثم تو رو خدا دیگه بحث قیافه رو وسط نکش!خودم تو چند صفحه ی پیش با عکس ثابت کردم که قیافه ی سم تغییر آنچنانی نکرده(نسبت به نسخه های قبلی نه Conviction اولیه).البته چیز های جدید که من دیدم هم همچینا مسیر رو درست نرفتن تقریبا از قیافه بگیر تا گیم پلی و.. Conviction هیچ ربطی به نسخه های پیشین نداره توی دموی E3 که اصلا سم یک دقیقه هم مخفی کاری نداشت همش مردم رو درو کرد، من که بجزء تغییر در ظاهر سم چیز متفاوتی با Ubiday نمیبینیم.(منظورم اینکه تو این مدت بیشتر رو بازی کار کردن و همه چیز رو کنار نزاشتن.)
بازی همچنان مخفی کاری هست ولی نه مثل قبلیا!یعنی نوع مخفی کاری فرق کرده!دست مارو تو موقعیت های مختلف باز میزاره.این هم دلیل داره:
تو نسخه های قبلی چون سم مامور دولت بود نمیتونست هر کی رو دلش خواست بکشه.واسه همین استایل مخفی کاریه 4 شماره ی قبلی با الان فرق میکرد.الان سم واسه خودش کار میکنه(حداقل تو اون مرحله ای که تو E3 نشون دادن) پس دلیلی نداره که کسایی که فکر میکنه دشمنشن و به قتل دخترش ربط دارن رو بیهوش کنه!خیلی راحت میکششون.
اینی هم که تو میگی یه دقیقه هم مخفی کاری نداشت بر میگرده به اون توقعی که از مخفی کاری داری.اگه مثل شماره های قبلی میخوای,آره مخفی کاری نداشت.ولی اگه این استایل جدید رو در نظر بگیری,چرا.
و یه چیز خیلی عالی ای که هست,کسایی که بازیو تست کردن از سخت بودن بازی(خیلی سخت:biggrin1 تعریف کردن.که این جای خوشحالی داره.
شاید حرف شما درست باشه.گفتم که تا اونجایی که یادمه.البته همه ی اینا به شما بستگی داره که چقدر در این سبک حرفه ای باشین.من تو چند جا خوندم نوشته بود 12 ساعت گیم پلی داره (که گفته بودن یه نصفه روز تموم می شه) رو نرمال , یکیش هم talkxbox بود.حالا بالاخره کدومه؟:confused: