Splinter Cell: Conviction تا آپریل 2010 به تاخیر افتاد

• Thread starter Thread starter mmmm
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

mmmm

کاربر سایت
splintercell.jpg

یوبی سافت بار دیگر بازی Splinter Cell: Convition را به تاخیر انداخت. این کمپانی اعلام کرد که بازی Splinter Cell: Conviction تا آپریل 2010 به تاخیر افتاده است. این خبر در حالی منتشر شد که یوبی سافت قبلا تاریخ عرضه این عنوان را 23 فبریه 2010 اعلام کرده بود. نسخه پنجم از سری بازی های Splinter Cell از سال 2007 تا کنون بار ها از سوی تیم سازنده به تاخیر افتاده است.

منبع

مسخره مسخرهمسخره مسخرهمسخره مسخرهمسخره مسخرهمسخره مسخرهمسخره مسخرهمسخره مسخرهمسخره مسخرهمسخره مسخرهمسخره مسخرهمسخره مسخرهمسخره مسخرهمسخره مسخرهمسخره مسخرهمسخره مسخرهمسخره مسخرهمسخره مسخرهمسخره مسخرهمسخره مسخره
کردن.
مي دونم پستم اسپم هست ولي يكي اينو بگيره تا كاري دست خودش نداده.;)

همین دیشب بود داشتم فکر میکردم که یک ماه و 7-8 روز دیگه بیش تر نمونده که اینا اینجوری ضد حال ردن...واقعا مسخره کردن ولی من یکی بازم منتظر میمونم...

فقط همین را کم داره اعلام کنند نسخه پی سی تازه دیرتر ایکس باکس میاد و از اون قفل های لعنتی اوتار هم روش بزارند من یکی که سکته میکنم.:laughing::laughing:

دهک! مسخره کردن بابا! چند سال پیش بنا بود بیاد؟:دی
فصل الخطابز !:biggrin1:
:arrowd:
به خدا من حاضر بودم قسم بخورم که 23 فوریه تاریخ عرضه ی بازی نیست!:-"

الان یه سوال برای من پیش اومده:
چرا یکی نیست 2 تا فحش بار اینا کنه بگه پس تکلیف بقیه این وسط چیه که انقدر معطلشون می کنید؟!:evil:

آخه سینا جان هر چیزی به خدا یه حدی داره، دیگه گندشو در آوردن، اول که اومدن گفتن توی سال 2008 منتظر یه SC باشید، بعد خبر رسید که کلا تیم تعطیل شده رفتن دنبال سیگار فروشی شون، بعد حدود 7-8 ماه ملت رو گذاشتن سر کار تا یه تریلر بدن، اخیرا هم توی E3 فرمودن که بازی سال 2009 میاد، بعدشم گفتن ترافیک بالاست، (در واقع از MW 2 ترسیدن) و گفتن حتما توی فوریه میاد اونم 23ومش، ولی الان باز میگن که آپریل میاد! منم حوصله ی این مسخره بازی ها رو ندارم، چون احساس میکنم الکی سر کار هستم.:mad:

خب البته تو خیلی صبرت زیاده.:) یه تاپیک اگه میشد میزدیم نظر بقیه رو در مورد این تاخیرای پیاپی جویا میشدیم خوب بود، مطمئنم بالای 90 درصد ناراضی بودن. مگه بقیه بازی نمیدن بیرون؟ والا شرکتی که از موفقیت بازیش مطمئنه اصلا به چیزای دیگه فکر نمیکنه، همونطور که IW و ND فکر نکردن.نمیخوام بحث تاپیک رو منحرف کنم، ولی ترس از یه بازی کاملا امری طبیعیه چون خودم زیاد نمونشو دیدم.
مشکل اصلی اینجاست که اینا انقدر ثبات ندارن که بیان یه تاریخ درست و حسابی بدن، والا بازی ای رو میشناسم که 10 ماه قبلش معلوم کرده بودن که توی چه ماهی میاد و دقیقا هم توی همون ماه اومد!

اینا یه مشکلی این وسطه دارن.
آخه این همه تردید واسه چیه مشخص نیست
توی همه نمایشگاه ها با یه شور و هیجانی صحبت میکنن که آدم همه جوره مطمئن میشه و بعد اینجوری تاخیر میزنن!
احتمالش هست که دوباره بازی رو از اول بسازن!!

I Am Alive هم با تاخیر مواجه شد

بله همین طور بازیها پشت سر هم به تاخیر میخورن بازی I Am Alive هم که قرار بود در تاریخ اول April سال 2010 منتشر شود طبق خبر رسیده در تاریخ 31 مارچ 2011 خواهد امد باید شاهد به تاخیر افتادن بازیهای دیگه باشیم با این اوصاف :cool:
سورس

دو سال دیگه که بچم دنیا اومدا(ubisoft .........)

آقا شما هم واسه بچتون ریلیز دیت گذاشتید:laughing:
آقا اینا اون قدر عقب می ندازن تا سم به سن مرگ برسه.(زبونم لال:smile:)
بعد بگن به خاطر این اتفاق ما هم ناراحت شدیم.
در نتیجه از splinter cell : conviction خبری نسیت!!!
می گم ها شایدم دوباره از شکل و شمال سام خوششون نیمده می خوان بازم بازی رو از اول بسازن!!!

میدونین چرا این جوری میشه ؟ اینا(شرکت هایی که باز هاشون تاخیر میخوره) هی بازی هاشونو عقب میندازن که به بازی های بزگ کمپانی های دیگه برنخورند برای فروش ولی باز اون کمپانی های دیگه هم باز هی میندازن عقب و در نتیجه هی به هم میخورند و نمیتونند از دست هم فرار کنند :biggrin1: و اینا هم لج میکنند میگن باشه ما کم نمیاریم باز هم تاخیر میدیم تا بقیه از رو برن و خلاصه همینجور ادامه داره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or