Splinter Cell: Conviction تا آپریل 2010 به تاخیر افتاد

• Thread starter Thread starter mmmm
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

mmmm

کاربر سایت
splintercell.jpg

یوبی سافت بار دیگر بازی Splinter Cell: Convition را به تاخیر انداخت. این کمپانی اعلام کرد که بازی Splinter Cell: Conviction تا آپریل 2010 به تاخیر افتاده است. این خبر در حالی منتشر شد که یوبی سافت قبلا تاریخ عرضه این عنوان را 23 فبریه 2010 اعلام کرده بود. نسخه پنجم از سری بازی های Splinter Cell از سال 2007 تا کنون بار ها از سوی تیم سازنده به تاخیر افتاده است.

منبع

Gran Turismo 5 هم تاخیر خورده همه بازی ها دارن تاخیر می خورن کسی میدونه بازی metro 2033 کی میاد؟

عزیز بازی GT5 تاخیر نخورده بلکه فقط برای این که تاریخ ریلیزش رو جهانی باشه تو ژاپن در تاریخی که گفتن ریلیز نمیشه و در تاریخی که برای اروپا و امریکا گفته شده بود یک سره ریلیز میشه به صورت جهانی.;)

اما این دو بازی رو نمیشه با هم مقایسه کرد چون واقعا با هم فرق دارن .

فکر کنم 4 صفحه است دارم پست یک جور اینجا می بینم. کار ساخت SC:C تموم شده و دلیل تاخیر هم پلیش کردن بازی بوده نه اینکه بازی ساختش تموم نشده. این تاخیر ها بیش تر از 3-4 ماه طول نمی کشند پس خود کشی نکنید :دی
بله همین طور بازیها پشت سر هم به تاخیر میخورن بازی I Am Alive هم که قرار بود در تاریخ اول April سال 2010 منتشر شود طبق خبر رسیده در تاریخ 31 مارچ 2011 خواهد امد باید شاهد به تاخیر افتادن بازیهای دیگه باشیم با این اوصاف :cool:
I Am Alive اصلا تاریخ عرضه نداشت که بخواد تاخیر بخوره. اینجا گفته از سال مالی 2010 رفته سال مالی 2011.

این تاخیر ها اتفاقا خیلی هم خوبه برای همین هست که از لحاظ کیفیت Ubi یک سره و گردن بالاتر از کمپانی های دیگه است.

عزیز بازی GT5 تاخیر نخورده بلکه فقط برای این که تاریخ ریلیزش رو جهانی باشه تو ژاپن در تاریخی که گفتن ریلیز نمیشه و در تاریخی که برای اروپا و امریکا گفته شده بود یک سره ریلیز میشه به صورت جهانی.;)

مگه من گفتم به هم ربط دارن؟ منظور من تاخیر خوردن بازیها بوده. دیگه انقد احمق نیستم که بازی racing رو با اسپلینتر سل مقایسه کنم دوست عزیز.

چرا تو این انجمن ها همه زورشون به من رسیده فقط چرا همین نظر استادانتو تو اینجا نمیدی عزیز http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=27513 .

مگه من گفتم به هم ربط دارن؟ منظور من تاخیر خوردن بازیها بوده. دیگه انقد احمق نیستم که بازی racing رو با اسپلینتر سل مقایسه کنم دوست عزیز.

اون بخش تفاوت رو هم بهتر بود جدا مینوشتم اصلا به صحبت شما ربطی نداشت اون رو گفتم که بگم باز هم بازی ها باهم فرق میکنن و بعضی از بازی ها بیشتر هم وقت میخوان نه این جور سبک بازی ها .;)

Gran Turismo 5 هم تاخیر خورده همه بازی ها دارن تاخیر می خورن کسی میدونه بازی metro 2033 کی میاد؟

عزیز این در جواب این بخش بود وگرنه همه بازی ها تاخیر میخورن . منظورم این بود که بازی که تاریخ ریلیز مشخص نشده هیچ اشکالی نداره 10سال روش کارکنن اما وقتی هر 3 ماه یه تاریخ جدید براش مشخص میشه و تا الان نزدیک 6 تا تاریخ ریلیز دادن پس میشه گفت اعصاب خورد کنی داره .

جمله من هم اصلا چیزی نبود که بخواد جمله شما رو نهی یا ... باشه بیشتر جنبه اطلاعی داشت.

چرا تو این انجمن ها همه زورشون به من رسیده فقط چرا همین نظر استادانتو تو اینجا نمیدی عزیز http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=27513 .

اگه من اشتباه کردم شرمنده اصلا صحبت من این نبود که صحبت شما اشتباه هستش بله درست بود کسی نگفته اشتباه هستش نقل قول هم برای این بود که من نظرم رو به نظر شما اضافه کنم همین . ورگنه حرف شما درست بود همه بازی ها تاخیر میخورن.

راجب اون فرم هم بگم قبلا کیوان نظر من رو گفته بود و به نظرم احتیاج نبود که من هم همون پست رو اون جا میدادم و برای تکمیل صحبت شما در صفحه قبل و اضافه کردن نظر خودم این پست رو این جا دادم.

آخرین ویرایش:
عزیز این در جواب این بخش بود وگرنه همه بازی ها تاخیر میخورن . منظورم این بود که بازی که تاریخ ریلیز مشخص نشده هیچ اشکالی نداره 10سال روش کارکنن اما وقتی هر 3 ماه یه تاریخ جدید براش مشخص میشه و تا الان نزدیک 6 تا تاریخ ریلیز دادن پس میشه گفت اعصاب خورد کنی داره .
.
دوست عزیز,2/23/2010 اولین تاریخ ریلیزی بود که Ubisoft رسما اعلام کرد.بقیه(شامل هالیدِی 2007و سال مالی 2009 و ..)رو نمیگن تاریخ ریلیز.
من هم قبول دارم که دیگه پروسه ی ساختش خیلی داره طول میکشه ولی چون باعث پیشرفت بازی میشه من باهاش مشکل ندارم(تا حدودی).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or