Splinter Cell: Conviction تا آپریل 2010 به تاخیر افتاد

• Thread starter Thread starter mmmm
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

mmmm

کاربر سایت
splintercell.jpg

یوبی سافت بار دیگر بازی Splinter Cell: Convition را به تاخیر انداخت. این کمپانی اعلام کرد که بازی Splinter Cell: Conviction تا آپریل 2010 به تاخیر افتاده است. این خبر در حالی منتشر شد که یوبی سافت قبلا تاریخ عرضه این عنوان را 23 فبریه 2010 اعلام کرده بود. نسخه پنجم از سری بازی های Splinter Cell از سال 2007 تا کنون بار ها از سوی تیم سازنده به تاخیر افتاده است.

منبع

به خدا من حاضر بودم قسم بخورم که 23 فوریه تاریخ عرضه ی بازی نیست!:-"

الان یه سوال برای من پیش اومده:
چرا یکی نیست 2 تا فحش بار اینا کنه بگه پس تکلیف بقیه این وسط چیه که انقدر معطلشون می کنید؟!:evil:

الان یه سوال برای من پیش اومده:
چرا یکی نیست 2 تا فحش بار اینا کنه بگه پس تکلیف بقیه این وسط چیه که انقدر معطلشون می کنید؟!:evil:

من قبلا دادم نگران نباش زیاد هم دادم از ته دل هم دادم حتی نفرین هم کردم نگران نباش با این نفرین UBI درش تخته میشه :cheesygri

به خدا یک بازی هستش واقعا خیلی وقته منتظرش هستم همین بازی هستش .:evil::((

ننننننننننننننننننننننننه. اه لعنتي :mad:

من قبلا دادم نگران نباش زیاد هم دادم از ته دل هم دادم حتی نفرین هم کردم نگران نباش با این نفرین UBI درش تخته میشه :cheesygri

به خدا یک بازی هستش واقعا خیلی وقته منتظرش هستم همین بازی هستش
بيا نفرين كردي حالا تحويل بگير. آقا نكن. بزار بازي بياد بعد هرچي خواستي بهش بگو.

خدا وكيلي حالم گرفته شد:(

عزیز بعد این که امروز شنیدم بازی تاخیر خورده نفرین و فوش دادم بعد به همین زودی تحویل بگیرم
اوه پس كه اينطور:-". من فك كردم قبلا كه تاخير ميخورده شما نفرين ميكردي حالا به اين روز افتاديم.:biggrin1:
خدا كنه ديگه آخرين بارشون باشه. (آمين):praying:

دوستان اینقدر احساساتی برخورد نکنین.یکم منطقی فکر کنین.به نظر من این تاخیر واسش خوبه و نشون میده Ubisoft خیلی رو این بازیش حساسیت بخرج میده.
مثل اینکه اینا از عکس العمل مثبت طرفدارا در مقابل مود coop خیلی ذوق زده شدن میخوان بیشتر روش کار کنن.
در کل واسه من که زیاد فرقی نمیکنه.هرچی دیرتر بیاد با بازیه کامل تری طرف هستیم!

من الان که دارم فکر می کنم این UBI یکی از بدترین شرکت ها در اعلام تاریخ عرضه بوده.خیلی از بازی هایش را مدام عقب می اندازه.الان گفته AC بعدی توی سال مالی 2010 اش می آید.یک جک به تمام معنا گفته.

دوستان اینقدر احساساتی برخورد نکنین.یکم منطقی فکر کنین.به نظر من این تاخیر واسش خوبه و نشون میده Ubisoft خیلی رو این بازیش حساسیت بخرج میده.
آخه سینا جان هر چیزی به خدا یه حدی داره، دیگه گندشو در آوردن، اول که اومدن گفتن توی سال 2008 منتظر یه SC باشید، بعد خبر رسید که کلا تیم تعطیل شده رفتن دنبال سیگار فروشی شون، بعد حدود 7-8 ماه ملت رو گذاشتن سر کار تا یه تریلر بدن، اخیرا هم توی E3 فرمودن که بازی سال 2009 میاد، بعدشم گفتن ترافیک بالاست، (در واقع از MW 2 ترسیدن) و گفتن حتما توی فوریه میاد اونم 23ومش، ولی الان باز میگن که آپریل میاد! منم حوصله ی این مسخره بازی ها رو ندارم، چون احساس میکنم الکی سر کار هستم.:mad:

مثل اینکه اینا از عکس العمل مثبت طرفدارا در مقابل مود coop خیلی ذوق زده شدن میخوان بیشتر روش کار کنن.
در کل واسه من که زیاد فرقی نمیکنه.هرچی دیرتر بیاد با بازیه کامل تری طرف هستیم!

از 2007 تا حالا دارن روش کار میکنن هنوز از حساسیتشون کم نشده؟!هردفعه که به زمان عرضه نزدیک میشیم دوباره تاخیر میزنن!
...............
پ.ن: حالت خوبه تو؟!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or