Splinter Cell: Conviction تا آپریل 2010 به تاخیر افتاد

• Thread starter Thread starter mmmm
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

mmmm

کاربر سایت
splintercell.jpg

یوبی سافت بار دیگر بازی Splinter Cell: Convition را به تاخیر انداخت. این کمپانی اعلام کرد که بازی Splinter Cell: Conviction تا آپریل 2010 به تاخیر افتاده است. این خبر در حالی منتشر شد که یوبی سافت قبلا تاریخ عرضه این عنوان را 23 فبریه 2010 اعلام کرده بود. نسخه پنجم از سری بازی های Splinter Cell از سال 2007 تا کنون بار ها از سوی تیم سازنده به تاخیر افتاده است.

منبع

من دیگه دووم نمیارم!
چند شب پیش دیگه داشتم حتی خوابش رو میدیدم!
من یکی رو که دیگه کشتن!
خوبه شما خوابش را میبینی من که دیگه جلو چشمم میاد از بس 4 ساله چشم به این تقویم دوختم تا عرضه بشه و همش هم 1 ماه مونده به انتشار که میگم این بار دیگه میاد بازم تاخیر میخورده:mad::((:((:((

کلا این سازنده ها یا نباید ریلیز دیت بدن یا اگه میدن دیگه عقب نندازش... ولی خب دو سه ماه زیاد نیست. تو این دو سه ماه هم اینقدر بازیه خوب میاد که سرگرم بشیم تا SC بیاد.

برن گمشن بابا.خیلی بی شعور هستن.خوب بابا تاریخ ندید که آدم هم انقدر سر کار نره.
اون از gt5 اینم از این.
دو روز دیگه ps4 میخواد بیاد این مسخره ها هنوز gt5 رو tba زدن.دو روز دیگه xbox 720 میاد ubi هنوز در حال کار بر روی splinter هست.:biggrin1:

پروژه رو کنسل می کردند و روی یه بازی دیگر کار می کردند به نظرم خیلی بهتر بود. کلا دیگه از خیر sc گذشتم! انگار چنین بازی وجود نداره برام.

گقتم قبل عید بشینم بازیش کنم ها :دی حیف شد!!

هی من بهت میگم اون قضیه آوتار رو رو خودت یه کاری کن هی قبول نمیکنی :d اینم آخر عاقبتش ...

آقا این همه صبر کردید ، یه خورده دیگه هم صبر کنید خب ، زیادش باز هم تاخیر میخوره دیگه :biggrin1:

ظاهراً این Sam یه ملاقاتی با Duke داشته... ایشالا فرزندانه ما موفق به شنیدن خبر کنسل شدن Splintercell: Conviction میشن.

اینو خوب اومدی :دی
تا این گفتگو رو باز کردم میخواستم بنویسم Sam هنوز تا رسیدن به Duke خیلی راه داره :biggrin1::biggrin1:

بچه یه چیز میگم حمله نکنید بهم دستگام بعد از چهار سال فوت شد خیلی دمق بودم برا اسپلینتر سل حالا یه فرصتی شد بتونم یا درستش کنم یا یه جاسپر بخرم

هی ! خدا! هیچ وقت یادم نمیره 16 سالم بود عکس splinter cell 5 رو دیدم الان 10 تار موم سفیده. دو سال دیگه که بچم دنیا اومد واسش xbox 720 می خرم که اسپلینتر سل بازی کنه. از ما که گذشت ولی شما هم انتضار نکشین. (ubisoft .........)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or