Splinter Cell 6 در دست ساخت است!

game.fun

کاربر سایت
i523903_splintercell6.jpg

Jade Raymond تایید کرد که استودیو واقع در شهر تورنتو مشغول کار بر روی نسخه 6 بازی Splinter Cell است.
این خبر توسط ویدیویی که به نمایش درآمد تایید شد. هم اکنون 83 نفر مشغول کار بر روی این پروژه می باشند.
Raymond اظهار داشت :"ما مشغول کار بر روی نسخه 6 از بازی Splinter Cell هستیم و تمامی کار در تورنتو انجام می شود. ما قصد داریم کارکنان این استودیو را تا 10 سال آتی به 800 نفر ارتقاء دهیم و اکنون جلوتر از برنامه نیز هستیم."
در ماه مِی نیز وی ساخت بازی جدیدی از این سری را داده بود ولی این اولین بار بود که ساخت نسخه ششم را تایید کرد.
با توجه به ویدیو به نمایش درآمده بازی به نظر خوب می رسد.

آخرین ویرایش:
الآن یه کسی مثل من که از سبک Stealth ش خوشش میومد چه گناهی کرده که از Conviction بدش بیاد ؟
من به شخصه همون قبلی ها رو دوست داشتم و اصلا از Conviction خوشم نیومد
هیچی بیا یقه ی منو بگیر!!!!
بارها گفتم خیلی ها از جمله خودم با اون سبک کلاسیک زندگی میکنیم.اگه 10 شماره دیگه هم به همون سبک میدادن ایرادی نمیگرفتیم.همونطور که الان هم داریم همونارو بازی میکنیم.ولی الان تو این دوره زمونه این چیزا مهم نیست.شرکت به خاطر رضای خدا که بازی نمیسازه!!میانگین CT 94 بود که یهو به 85 تو DA رسید.چه بسا اگه میخواستن به همون سبک قدیمی ها بدن الان میانگین Conviction به جای 86 بود 76!!!(البته شاید هم برعکس میشد.کسی نمیدونه!)
در کل بازم میگم که عوض شدن این سبک یه واقعیته که باید قبول کرد و اینکه دیگه به سبک و سیاق قدیم بر نمیگرده .حالا شما میخوای قبول نکن و از Conviction و هر چی بعدش اومد بدت بیاد.

تصمیم Ubisoft واسه اعمال تغییر تو گیم پلی تصمیم درستی بود.چون اون سبک قدیمی دیگه اون انعطاف پذیری لازم واسه این نسل رو نداشت(میتونی به نقدهای Double Agent رجوع کنی)ولی پیاده سازی این تغییرات به خاطر چند تا اشتباه از Ubisoft (از جمله استفاده از انجین پایه ی قدیمی)باعث شد Conviction به اون چیزی که باید تبدیل نشه.ولی زیر سوال بردن و نوب پسند شدن و ... هیچ رقمه تو کتم نمیره!!!
عزیز شما چرا نمیخوای قبول کنی که conviction اون چیزی نبود که باید باشه؟(حالا باز جای شکرش باقیه که اون convictionـی که اوایل نمایش دادن رو به جای این به بازار عرضه نکردن) یه فن دوست داره بازی مورد علاقش همونی باشه که بوده به اضافه پیشرفتهایی در همون مسیر ! مهم نیست که سایتها چی میگن مهم فن ها هستند و وفاداری به المانهای پایه ی سری هرچند دیگه تو این نسل برای این چیزها تره هم خرد نمیکنن

• Like
Reactions: TOP Game
امیدوارم فاجعه CONVICTION تکرار نشه ..... لااقل بیان Chaos Theory 2 رو بسازن ... همون روند سابق . اکشن کم و روند کند و آهسته ! ... عمو سام کماندو نمیخوام!
به نظرم کانویکشن بهترین اسپلینتر سل بود :دی من تنها مشکلی که داشتم باهاش استایل سم بود وقتی میدویید.....

چرا باید سه صفحه تاپیک بره جلو بعد من خبردار بشم ؟ :((

واااااای دارم سکته میکنم از شنیدن از خبر :دی عمری داشته باشیم 5 سال بعد بتونیم بازی کنیم. در مورد صحبت های بعضی از دوستان در مورد Conviction هم نمیخوام الان وارد بحث بشم چون حوصله درگیری ندارم :دی به اندازه کافی هم قبلا صحبت شده. حالا اگر بعدا سر حال اومدم میام میجنگیم با هم :دی

جون مادرتـــون یکی به این سازنده ها برسونه که یکم کنترل این سم رو درست کنن به خدا سر Conviction داشتم دیوانه میشدم (البته روی درجه سختی آخر)

ای بابا... کانویکشن که مونترآل ـی سازندش بود که شاهکار هایی مثل PT و CT رو ساخته بود اون گند از آب درومد. (از بس این حرف رو زدم دیگه زبونم مو درآورده) خود SC: C بازی خوبی بود و اصلا نمیشه بهش گفت بد. مشکلش این بود که Splinter Cell نبود! یه بازی فوق العاده ساده (حتی روی سخت ترین درجه ی سختی) و نوب پسند و اکشن شده بود که هیچ گونه شباهتی به بازی های قبلیش نداشت و کاملا از ریشه های SC فاصله گرفته بود. وجود Weapon Stash دیگه اوج فاجعه بود. آخه یه بازی استلث (!) رو چه به Weapon Stash؟!:-/ مگه CoD ــه؟!

دیگه چه برسه به اینکه کسی میخواد بسازش که اصلا نمیدونه Stealth چیه و توی تاریخ و گذشته سیر میکنه. احتمالا شاهد آبا و اجداد سم فیشر هم توی بازی خواهیم بود!

به هر حال، یکی از مزخرف ترین و بیخود ترین بازی های ساخت بشر تاکنون رو شاهد خواهیم بود...

آخرین ویرایش:
ای بابا... کانویکشن که مونترآل ـی سازندش بود که شاهکار هایی مثل PT و CT رو ساخته بود اون گند از آب درومد. ( از بس این حرف رو زدم دیگه زبونم مو درآورده) خود SC: C بازی خوبی بود و اصلا نمیشه بهش گفت بد. مشکلش این بود که Splinter Cell نبود! یه بازی فوق العاده ساده (حتی روی راحت ترین درجه ی سختی) و نوب پسند و اکشن شده بود که هیچ گونه شباهتی به بازی های قبلیش نداشت و کاملا از ریشه های SC فاصله گرفته بود. وجود Weapon Stash دیگه اوج فاجعه بود. آخه یه بازی استلث (!) رو چه به Weapon Stash؟!:-/ مگه CoD ــه؟!

دیگه چه برسه به اینکه کسی میخواد بسازش که اصلا نمیدونه Stealth چیه و توی تاریخ و گذشته سیر میکنه. احتمالا شاهد آبا و اجداد سم فیشر هم توی بازی خواهیم بود!

به هر حال، یکی از مزخرف ترین و بیخود ترین بازی های ساخت بشر تاکنون رو شاهد خواهیم بود...
کجا راحت بود..؟ آره Geow هم روی درجه سختی آسون خیلی راحته.. شما برو چهار تا از اچیومنت های Splinter Cell رو تو CO-OP بگیر بعد بیا بگو آسون بود..!

(دهنمون صاف شده بعد میاد میگه آسون بود..!!!)

ای بابا، چرا این Ubisoft ول نمیکنه Spliter Cell رو، بازی دیگه نمیسازن. (بر وزن اینکه چرا Kojima Prodcution بیخیال MGS نمیشه)

there, I said it
لااقل اینا عین "اون" دیگه نمیان بگن این آخرین SC هست که می سازیم و شبش بخوابن صبح پاشن همه حرفاشون یادشون بره و 2 تا دیگه هم بعدش بسازن.

کجا راحت بود..؟ آره Geow هم روی درجه سختی آسون خیلی راحته.. شما برو چهار تا از اچیومنت های Splinter Cell رو تو CO-OP بگیر بعد بیا بگو آسون بود..!

(دهنمون صاف شده بعد میاد میگه آسون بود..!!!)

واقعا به نظرت سخت بود بازی ؟:d کاری به صحبت دوستان ندارم اما واقعا به نظر من راحت بود بازی . فقط کم مونده بود برام نوشابه باز کنن وسط بازی درسته وقتی یه آدم .... تو CO-OP تیمی بهت بخوره باید هم دهنمون صاف باشه.

البته خبر اصلی می شه گفت تایید شدن بازی نبود چون چند وقت پیش گفته بودن اولین کار این استودیو SC جدید هست.بیشتر قیافه ی شکسته ی سم مورد نظره!اگر بتونن یه چیز خوب بساز,به نظرم بهتره با یه پایان حماسی داستان سم را ببندند!

هیچی بیا یقه ی منو بگیر!!!!
بارها گفتم خیلی ها از جمله خودم با اون سبک کلاسیک زندگی میکنیم.اگه 10 شماره دیگه هم به همون سبک میدادن ایرادی نمیگرفتیم.همونطور که الان هم داریم همونارو بازی میکنیم.ولی الان تو این دوره زمونه این چیزا مهم نیست.شرکت به خاطر رضای خدا که بازی نمیسازه!!میانگین CT 94 بود که یهو به 85 تو DA رسید.چه بسا اگه میخواستن به همون سبک قدیمی ها بدن الان میانگین Conviction به جای 86 بود 76!!!(البته شاید هم برعکس میشد.کسی نمیدونه!)
در کل بازم میگم که عوض شدن این سبک یه واقعیته که باید قبول کرد و اینکه دیگه به سبک و سیاق قدیم بر نمیگرده .حالا شما میخوای قبول نکن و از Conviction و هر چی بعدش اومد بدت بیاد.
سینا البته بزرگترین ایرادی که به DA گرفتن این بود که یه عنوان نسل بعد ( Next gen ) حساب نمیشد وگرنه نسخه Xbox original ـش 89% گرفت :دی

بهت قول میدم قبل از اینکه DX : HR دستم برسه سم رو استاد کنم :دی

خوشحال شدم از این خبر . به نظر من اگه بخوان بازی موفق باشه مثه قبل باید بازی رو به حالت سابث برگردونن چن تا المان که بازی رو درگیرانه تر کنه بهش اضاف کنن نه این که تبر بزنن پاش :دی کاری که تازگیا Ubi خوب بلد شده دگرگون کردن بازیهاشه . :|

بسیار خوشحال شدم.>:d<فقط امیدوارم هرچی میسازن-بسازن-فقط شبیه به conviction نسازن.=((به نظر من میتونن همون سبک سابق رو بسازن-ولی یه کوچولو سریعتر بشه-یا مثلا یه سری مبارزات hand to hand(که تو c هم بود و من به شخصه از این موردش خوشم اومد)یعنی منظورم به صورت کلی این هست که-همونجوری مخفی کاری بسازن-فقط یکم-خیلی کم روندش رو سریعتر کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or