Splinter Cell 6 در دست ساخت است!

game.fun

کاربر سایت
i523903_splintercell6.jpg

Jade Raymond تایید کرد که استودیو واقع در شهر تورنتو مشغول کار بر روی نسخه 6 بازی Splinter Cell است.
این خبر توسط ویدیویی که به نمایش درآمد تایید شد. هم اکنون 83 نفر مشغول کار بر روی این پروژه می باشند.
Raymond اظهار داشت :"ما مشغول کار بر روی نسخه 6 از بازی Splinter Cell هستیم و تمامی کار در تورنتو انجام می شود. ما قصد داریم کارکنان این استودیو را تا 10 سال آتی به 800 نفر ارتقاء دهیم و اکنون جلوتر از برنامه نیز هستیم."
در ماه مِی نیز وی ساخت بازی جدیدی از این سری را داده بود ولی این اولین بار بود که ساخت نسخه ششم را تایید کرد.
با توجه به ویدیو به نمایش درآمده بازی به نظر خوب می رسد.

آخرین ویرایش:
امیدوارم فاجعه CONVICTION تکرار نشه ..... لااقل بیان Chaos Theory 2 رو بسازن ... همون روند سابق . اکشن کم و روند کند و آهسته ! ... عمو سام کماندو نمیخوام!

• Like
Reactions: ДядsЙ
این لینک ویدیوش رو میشه بدین ؟!
کیفیتش خوب باشه !
بفرما:
دانلود.
دیگه کیفیت بهتر از این نیست.البته ندیدی هم چیزیو از دست ندادی.هیچ چیز جدیدی توش نیست.
امیدوارم فاجعه CONVICTION تکرار نشه ..... لااقل بیان Chaos Theory 2 رو بسازن ... همون روند سابق . اکشن کم و روند کند و آهسته ! ... عمو سام کماندو نمیخوام!
Yeah,Yeah...you're right!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: LEERY

اولا لطفا گند نزنید به اسم سم ! نمیدونم کی این سام رو انداخت دهن اینا...

دوما همینجوری راحت اسم یه بازی رو به گند نکشید!

پ.ن: پای Hater ها هم که به تاپیک باز شد...

من تو این سری بازی ها فقط chaos theory رو بازی کردم. مخفی کاری خوبی بود. ولی،
ولی هوش مصنوعی دشمنا فاجعه بود. کور به تمام معنا بودن. فقط به خاطر اینکه شما تو تاریکی بودی هیچ وقت شناسایی نمیشدی حالا مهم نبود در یه فرسخیشون باشی یا کنار دماغشون!

CONVICTION یک عنوانی شد که عنوان قبلی خودش زیر سوال بورد بخاطر پول پرستی شرکت و تغییر در گیم پلی که بیشتر یک گیم پلی noob پسند تبدیل کرد و به خورد همه داد

اولا لطفا گند نزنید به اسم سم ! نمیدونم کی این سام رو انداخت دهن اینا...

دوما همینجوری راحت اسم یه بازی رو به گند نکشید!

پ.ن: پای Hater ها هم که به تاپیک باز شد...

ببخشید ایشون فامیل شما تشریف داشتن و ما نمیدونستیم !!!
بعدشم 8 سال پیش که اولین اسپلینتر سل اومد شما بازیش کردین؟؟؟؟:-/.... شماره های بعدی رو چطور ؟؟؟؟ اصلا چیزی راجع به سبک Stealth Action میدونی؟؟؟؟؟
من خودم فن اسپلینتر سل هستم نه Hater اون !!!

• Like
Reactions: qwerty23
CONVICTION یک عنوانی شد که عنوان قبلی خودش زیر سوال بورد بخاطر پول پرستی شرکت و تغییر در گیم پلی که بیشتر یک گیم پلی noob پسند تبدیل کرد و به خورد همه داد
متاسفانه الان اکثر بازیها داره به سمت نوب پسندی و اسان شدن میرن. امیدوارم همینجوری اوضاع ادامه پیدا نکنه حداقل واسه این سری.

ببخشید ایشون فامیل شما تشریف داشتن و ما نمیدونستیم !!!
بعدشم 8 سال پیش که اولین اسپلینتر سل اومد شما بازیش کردین؟؟؟؟:-/.... شماره های بعدی رو چطور ؟؟؟؟ اصلا چیزی راجع به سبک Stealth Action میدونی؟؟؟؟؟
من خودم فن اسپلینتر سل هستم نه Hater اون !!!

بله کاملا معلومه که از همون موقع بازیش میکردید... اصلا هم هیشکی شک نکرده که شما توی کجای این بازی سام شنیدید =))

منم اصلا اس سی ندیدما... یه سر به لینک زیر بزنید تا بفهمید فن واقعی به کی میگن:

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=28672

تصمیم Ubisoft واسه اعمال تغییر تو گیم پلی تصمیم درستی بود.چون اون سبک قدیمی دیگه اون انعطاف پذیری لازم واسه این نسل رو نداشت(میتونی به نقدهای Double Agent رجوع کنی)ولی پیاده سازی این تغییرات به خاطر چند تا اشتباه از Ubisoft (از جمله استفاده از انجین پایه ی قدیمی)باعث شد Conviction به اون چیزی که باید تبدیل نشه.ولی زیر سوال بردن و نوب پسند شدن و ... هیچ رقمه تو کتم نمیره!!!

• Like
Reactions: War Has Change
تصمیم Ubisoft واسه اعمال تغییر تو گیم پلی تصمیم درستی بود.چون اون سبک قدیمی دیگه اون انعطاف پذیری لازم واسه این نسل رو نداشت(میتونی به نقدهای Double Agent رجوع کنی)ولی پیاده سازی این تغییرات به خاطر چند تا اشتباه از Ubisoft (از جمله استفاده از انجین پایه ی قدیمی)باعث شد Conviction به اون چیزی که باید تبدیل نشه.ولی زیر سوال بردن و نوب پسند شدن و ... هیچ رقمه تو کتم نمیره!!!

الآن یه کسی مثل من که از سبک Stealth ش خوشش میومد چه گناهی کرده که از Conviction بدش بیاد ؟
من به شخصه همون قبلی ها رو دوست داشتم و اصلا از Conviction خوشم نیومد

من هر وقت یه خبری از SC میشنوم، یادم میفته که از کی هست خریدمش ولی بازیش نکردم و بعد دوباره یادم میره بازیش کنم :دی
هرچند نمیدونم توی Conviction چیکار کردن ولی کاملا موافقم که سبک گیم پلی و حتی فضا و داستان SC تو این سالها دیگه جواب نمیده و باید یه تغییراتی توش انجام بدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or