Splinter Cell جدید تایید شد !!

koorosh

کاربر سایت
d1uaa6l1o41mkzacqn3v.jpg

امروز به طور رسمی ادامه ای برای Splinter Cell: Conviction مورد تایید قرار گرفت، تایید خبر با اعلام این مساله که بازی توسط استودیوی
Jade Raymond یعنی Toronto تولید خواهد شد همراه بود !

Raymond تهیه کننده ی Assassin's Creed مسئولیت ساخت شماره بعدی از این سری که فعلا عنوانی برایش در نظر گرفته نشده است را بر عهده خواهد داشت !
Alex Parizeau تهیه کننده شماره قبلی نیز در نقش خود باز میگردد !
Ubisoft Toronto در حال حاضر مشغول کار بر روی یک IP نامشخص دیگر نیز میباشد !

Alex Parizeau در این بازی میگوید: "ما جداً ارزو های بزرگی برای این پروژه داریم، و این یک موقعیت عالیه چون اسپلینتر سل یک عالمه قابلیت و جزئیات برای به نمایش در اوردن داره !
و ما واقعا امیدواریم که بتونیم برای ساخت بازی تعداد زیادی از افراد با تجربه و کلاس یک صنعت بازی سازی رو جذب کنیم، و ما میخوایم که استودیو رو حول یک تیم کاملا قوی و حرفه ای بنا کنیم ! و Splinter Cell یک موقیت خیلی خوب رو برای اماده کردن این زمینه و ساختار به ما میده ! و به طور کلی من فکر میکنم ما یک شانس خیلی خوب برای ساخت یک بازی قوی از همون شروع داریم"

وی ادامه میدهد: "وقتی تعداد زیادی ریسک درکار باشه، بعضی از آون ها به ثمر می نشینن و بعضی هاشون هم جواب گو نیستند. این ماهیت ریسک کردنه. من فکر می کنم همین موضوع باعث مکث و توقف ما در طول چرخه پروسه ساخت بازی شد. ولی اینجا در تورنتو ما تکنولژی قوی اختیار داریم، پلتفرمی که می تونیم از اون در طراحی بهره ببریم، همچنین ما یک تیم حرفه ای و قوی داریم که به بزرگ تر شدنش نیز فکر میکنیم و میتونیم از اون برای تمرکز روی ستون های Spliner Cell: Conviction استفاده کنیم"

رئیس Ubisoft قبلا گفته بود حالا حالا ها با Splinter Cell کار دارن ولی فکر نمی کردم اینقدر زود حرف از ادامش بزنن!!
بسیار از حظور خانم ریموند در پروسه ی بازی ناامید شدم!اینکاره نیست.به درد SC نمیخوره!

ای کاش SC اولین کار این استودیو نباشه!!قبلش یه چیزی بدن تا عیارشون مشخص بشه!
فعلا که امیدی ندارم تا ببینیم شاید در آینده نظرم عوض شد.

والا دیگه ادامش بیاد یا نیاد زیاد فرقی برام نداره (مگر این که قسمت اول رو بازسازی کنن)
روح اصلی sc فقط تو 1 و 2 و3 یود.وگرنه همون جا تو double agent زخمی شد. تو conviction مرد!

راستی خدا نکنه پایه کوجیما رو به SC باز کنه اه اه:دی
کوجیما و اسپلینتر سل؟
اگه کوجیما بیاد باید منتظر Splinter Gears Soildباشیم.:biggrin1: بعد فرض رو کنید اسنیک و فیشر... !
lol

این اسامی مقدسن عزیزان . لطفا با بکار بردنشون در این تاپیک اونهارو هم سطح با این بازی نکنید !
معلومه از اون طرفدارهای دوآتیشه MGS هستی! ولی ایون بدون اینجا یه آتیشه بدتر از تو داره که SC رو با هیچی عوض نمیکنه حتی MGS باشه !
مواظب باش امین این پستت رو نبینه:biggrin1:

آخرین ویرایش:
امیدوارم به جای گرافیک به چهارتا نو آوری فکر کنن و داستان بازی را بهتر کنند نه بعد از اون همه تاخیر و بی خبری این بازی اخیر را بدن که والا برای الان افتضاح بود شماره قبل حداکثر باید یک سال و نیم پیشتر وارد بازار میشد ;iکه حداقل میتوانست از نظر گرافیک بازیکن را جذب کنه

من هم اميدوارم كه اسپلينترسل به همون گيم پلي اصلي خودش برگرده.
كانويكشن خوب بود اما انگار بازي جداگانه اي بود ، نه اسپلينتر سل.

من نمیدونم اینا باز با چه رویی میان اسم SC رو میارن. صد رحمت به سنگ پا...
زدن یه عنوان محبوب رو نابود کردن بازم میان اسمش رو میارن...

فقط خدا نکنه تو این سایت مد بشه که یک بازی بده دیگه خدا بداد برسه
این بازی هم شده دستاویزی برای نشان دادن این که افراد بگن gamer های قدیمی هستن از شماره اول این بازی را کردن ولی شماره اخر گند زد به قبلی ها
بعضی ها هم کلا می گن چون گرافیک پایین بود اشغاله
ولی در کل این بازی برای من لذت بخش تر از سایر نسخه ها بود چون به من این انتخاب رو داد که اونجوری که دوست دارم بازی را پیش ببرم

ببخشید ولی در این که آخرین بازی شما SC آشغال بود(8.5،6.5) شکی نیست!
نظر من کاملا برعکسه ! این بازی برخی ویژگی های این سبک رو حذف کرده مثل حمل جسد و کمی ازادی عمل بیشتری به شما داده بود ولی دلیل نمیشه که بگیم بازی اشغال بود ! میانگین نمرات هم کاملا بر این حرف من دلالت داره !
نسخه ی بعدی هم که کاملا معلومه بین vic و سم هست و برای سارا اتفاقاتی میوفته و گریم یه جایی زندانی میشه و از این حرفا...ولی گیم پلیش امید وارم بهتر شه
اقا دمت گرم ! میگم خبری از باکس ارت بازی نداری ؟ چند ساعته بخش تکنفره ؟
اون وقت میاین به سرور 10 گرفتتون هم توهین میکنین؟
برای رو کم کنی نگو چون من همواره فن اسپلینتر سل هستمو خواهم بود ولی از اشتباهاتش نمیگذرم)
:eek:
لطفا برای این که حرفتون مورد قبول بچه ها قرار بگیره از این ترفند های بچه گانه استفاده نکنین !

آخرین ویرایش:
خداوکیلی همین کانویکشن رو هم یه خورده نوآوری میاوردن خیلی باحال تر میشد.
دیگه داشت به شعور بازی کننده توهین میکرد!
هرچیزی رو کنار دیوار نوشته بود ولی اگه یه خورده بازیباز تو مپ میگشت و چهارتا راه رو خودش پیدا میکرد یا کارهایی مثل خنثی کردن بمب و از این حرف ها توش میزاشتن خیلی خیلی بهتر بود.
مهم ترین ایرادش هم همین مخفیکاری بود!شما تو یه بازی مخففیکاری میتونید بازی رو به طور 100درصد مخفیکاری تموم کنید ولی تو کانویکشن این طور نبود!
به هر حال امیدوارم شماره ی بعدی بهتر باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or