Splinter Cell جدید تایید شد !!

koorosh

کاربر سایت
d1uaa6l1o41mkzacqn3v.jpg

امروز به طور رسمی ادامه ای برای Splinter Cell: Conviction مورد تایید قرار گرفت، تایید خبر با اعلام این مساله که بازی توسط استودیوی
Jade Raymond یعنی Toronto تولید خواهد شد همراه بود !

Raymond تهیه کننده ی Assassin's Creed مسئولیت ساخت شماره بعدی از این سری که فعلا عنوانی برایش در نظر گرفته نشده است را بر عهده خواهد داشت !
Alex Parizeau تهیه کننده شماره قبلی نیز در نقش خود باز میگردد !
Ubisoft Toronto در حال حاضر مشغول کار بر روی یک IP نامشخص دیگر نیز میباشد !

Alex Parizeau در این بازی میگوید: "ما جداً ارزو های بزرگی برای این پروژه داریم، و این یک موقعیت عالیه چون اسپلینتر سل یک عالمه قابلیت و جزئیات برای به نمایش در اوردن داره !
و ما واقعا امیدواریم که بتونیم برای ساخت بازی تعداد زیادی از افراد با تجربه و کلاس یک صنعت بازی سازی رو جذب کنیم، و ما میخوایم که استودیو رو حول یک تیم کاملا قوی و حرفه ای بنا کنیم ! و Splinter Cell یک موقیت خیلی خوب رو برای اماده کردن این زمینه و ساختار به ما میده ! و به طور کلی من فکر میکنم ما یک شانس خیلی خوب برای ساخت یک بازی قوی از همون شروع داریم"

وی ادامه میدهد: "وقتی تعداد زیادی ریسک درکار باشه، بعضی از آون ها به ثمر می نشینن و بعضی هاشون هم جواب گو نیستند. این ماهیت ریسک کردنه. من فکر می کنم همین موضوع باعث مکث و توقف ما در طول چرخه پروسه ساخت بازی شد. ولی اینجا در تورنتو ما تکنولژی قوی اختیار داریم، پلتفرمی که می تونیم از اون در طراحی بهره ببریم، همچنین ما یک تیم حرفه ای و قوی داریم که به بزرگ تر شدنش نیز فکر میکنیم و میتونیم از اون برای تمرکز روی ستون های Spliner Cell: Conviction استفاده کنیم"

من امیدوارم که این بانو گند خیلی بزرگی به بازی نزنه ! (در اینکه میزنه شکی نیست )
:eek:عزیز تا حالا اسم Assassin's Creed به گوشت خورده؟:biggrin1:
------------------------------------------------------------
بانوی همیشه خندان صنعت گیم ما به تو اعتماد داریم:biggrin1:

میتونم بپرسم ایشون تو کدوم بازی گند زدن؟
یعنی یه عده تو این فروم فقط میخوان الکی جلب توجه کنن بگن ما هم هستیم

عزیز تا حالا اسم Assassin's Creed به گوشت خورده؟
------------------------------------------------------------
بانوی همیشه خندان صنعت گیم ما به تو اعتماد داریم

اتفاقا برای همون Assassin's Creed میگم . تمام مراحل بازی تکراری و مزخرف بود . داستان هم که :sick: کاراکتر عالی بازی با ایده بیخود تلفیق با دنیای مدرن حیف شده بود .

هرکس نظری داره.نظر منم کاملا برعکس شماس:biggrin1:
چه تفاهمی !!! :دی نظر منم مثل شماست . درسته بازی یکم تکراری میشد ولی بازم فوق العاده بود . استارتی بود واسه قسمت دومش که فوق العاده از اب در اومد
(در اینکه میزنه شکی نیست )
چه جالب !!!:confused:

این شماره جدید Splinter Cell واقعا منو نا امید کرد شاهکار Splinter Cell 3
یادم نمیره واقعا جو عالی تو بازی حاکم بود اما سری جدیدش سبک بازی
را عوض کرد که واقعا بی جا بود .

خيلي حال كردم ، اين آخري حتما به يه ادامه احتياج داشت ، اما احساس ميكنم آخر بازي گفت من ديگه برم برسم به زندگي خودم ، ژانگولر بازي برام بسه .

به نظر من سری قدیم SP بهتر بود اما این شماره م انقدر ها بد نبود فقط جو بازی اکشن شده بود همین .

اما در کل یک چیزی هم بگم به کسای که میگن AC بد بود AC اولین شماره از این بازی عالی بود و شماره دوم حد کار این خانم رو به حد بالای کیفی رسوند .

اما یک چیزی هم به کسای که میگن بازی حتما خوب میشه باید بگم که باید نشست و دید وگرنه که بگی AC خوب بوده اینم خوب میشه جک هستش چون قبلا SP نساخته SP کلا کلاسش فرق داره با بازی های دیگه مثل MGS ممیونه که شاید کس دیگه بسازه بازی خوبی بشه اما خالق اصلی سری از همه بهتر هستش برای شماره های بعدیش .;)

کلا من با سم فیشر Splinter Cell Double Agent و Pandora Tomorrow و Chaos Theory بیشتر حال کردم .

آخرین ویرایش:
هرکس نظری داره.نظر منم کاملا برعکس شماس

منم به نظر شما احترام میگذارم دوست من . در ضمن من از AC2 لذت بردم ولی شماره ی1 بازی فقط 2 ساعت قابل بازی بود .

من همین Conviction رو هم خیلی دوست نداشتم . چون اکشن بازی خیلی شده بود .

به هر حال امیدوارم که بازی خوبی بشه شاید هم یکم زود قضاوت کردم در موردش (آخه اسمش که اومد یاه AC افتادم عصبانی شدم ) .

آخرین ویرایش:
اما در کل یک چیزی هم بگم به کسای که میگن AC بد بود AC اولین شماره از این بازی عالی بود و شماره دوم حد کار این خانم رو به حد بالای کیفی رسوند .
موافقم در واقع Ac1 خیلی عالی بود ولی خب مثلا همین اشکالات کوچک مثل متنوع نبودن مراحل از ضعف های بازی بود که تو شماره دوم کاملا برطرف شد و با بازیه فوقاعاده ای رو به رو بودیم...
مطمئنم این بازی هم عالی خواهد بود...

دوستان حرفی میزنیدا!S C نه open world خواهد بود و نه با موتور A C ساخته میشه!
این بانو هم ،هر کاره ای باشه بلاخره تا الان روی SC کار نکرده و سبک بازی به اون صورت مخفی کاری توش نبوده اونم در حده SC.

-من که امید وارم حد اقل یه بازی بسازن که مثل 3 نسخه اول عالی بشه

راستی خدا نکنه پایه کوجیما رو به SC باز کنه اه اه:دی
روله باز تو جوّ زدیا:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or