Spider-Man: Shattered Dimensions

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من هم به احتمال زیاد اولین اسپایدر من عمرم رو میخرم و بازی میکنم ...

چون با توجه به چیزهایی که دربارش تو این مدت خوندم و دیدم به نظرم چیزه جالبی باید باشه ...

چیزی از توش در نمیاد ! اومدن یکم تاریکش کردن پیش خودشون فکر کردن میتونن موفقیت تیمارستان آرکهام رو تکرار کنن ... LOL.
بابا بزار بازیش اگه بد بود شما بازی نکن :دی
تو سر بازی زدن که نداره ! :d

بابا ما که بخیل نیستیم ! :دی
اما فک نکنم باب میل توی فن هم باشه :دی
از شماره 2 pc که بدتر نیست :دی تازه از اونم خوشم اومد :دی
شماره 2 pc مثه فیفا زمین تا اسمون با نسخه کنسولی فرق داشت بار همین من همیشه که میرفتم خونه پسرعمم مینشستم شماره 2 ـش رو بازی میکردم :دی

آخرین ویرایش:
هنوز کسی نظر نداده :دی
اما بازی های اسپایدی برا من همیشه ارزش داشته برا شما نمیدونم :d

بابا تو که عشق این بازیی برو بخر دیگه :d بعد بیا بگو چه جوریاست اگه خوب بود برم بخرم .
( فقط توی اینکه می خوای توضیح بدی فن بازی در نیار :d )

بابا تو که عشق این بازیی برو بخر دیگه :d بعد بیا بگو چه جوریاست اگه خوب بود برم بخرم .
( فقط توی اینکه می خوای توضیح بدی فن بازی در نیار :d )

تو شیراز میندازن به ملت !
از عمد نسخه ای میدن که stealth نباشه که بعدا بری ازشون stealth بخری :دی
و چون من 2 تا میخوام بخرم هم برای خودم هم برا پسرخالم برا همین فعلا نمی گیرم تا نکنن تو پاچم :دی

حالا یکی که گرفته بیاد بگه بازی چطوریاس دارم غش میکنم !

آقا منم عصر می رم بگیرم الان 2 3 بازی روزه لیک شده یعنی هیچکی بازی نکرده؟؟؟؟
نه ديگه . حتما كسي نگرفته كه چيزي درباره ي بازي نمي گه . آفرين بچه خوب زود برو بخر:d بعد بيا اينجا بگو چه جوريه . اگه خوب بود شنبه كه مي خوام برم هيلو ريچو:x:x بخرم اينو هم بخرم .

من بهش امید زیاد دارم
درسته به نظر میرسه یه جورایی از بتمن تقلید شده باشه ولی
حتی تقلیده خوب هم خودش میتونه سرگرم کننده باشه
یه مصاحبه با سازنده بازی یکی از کانالهای خبری ( خارجی ) نشون داد که به نظر خیلی جالب بود
کارها و نو آوری هایی که کردن
باید دید چه کردن

جالب اینه که توی این بازی چهارتا اسپایدر من داریم ( همون قضیه‌ی دنیاهای موازی )
جالب اینه که روی جلد بازی عکس هر چهارتا اسپایدر من وجود داره!
کلا جالبه
نظر شما چیه؟

Spider-Man_Shattered_Dimensions_cover.jpg

من 1 Actو نصفی رفتم خیلی حال کردم.اصلا انتظار نداشتم این قدر به دلم بشینه.4 تا اسپایدر من هستش که باعث تنوع عالی بازی شده.به نظر من مرحله های Noir باید از بقیه با حال تر باشه(البته یه نصفه Act از Noir رفتم و چون بازی Stealth میشه سبکش به من خیلی چسبید).در کل منی که اصلا با اسپایدرمن حال نمیکنم از این خوشم اومد.

من 1 Actو نصفی رفتم خیلی حال کردم.اصلا انتظار نداشتم این قدر به دلم بشینه.4 تا اسپایدر من هستش که باعث تنوع عالی بازی شده.به نظر من مرحله های Noir باید از بقیه با حال تر باشه(البته یه نصفه Act از Noir رفتم و چون بازی Stealth میشه سبکش به من خیلی چسبید).در کل منی که اصلا با اسپایدرمن حال نمیکنم از این خوشم اومد.
خدا خیرت بده فن Xboxet باست 100 سال بچرخه :d
بلاخره یکی یه توضیح کوچیکی داد #:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or