hamdijam کاربر سایت Sep 7, 2012 #256 نوشته شده توسط amirgolo: مگه تو دبی ایرانی نیست؟ بیشتر... خوب همشون ایرانی حرف میزنن! یعنی کلآ دبی افتاده دسته ایرانی ها؟ ولی اولش باحال بود! یارو میگفت "ما سرباز آمریکایی هستیم. میخوایم کمکتون کنیم"!
نوشته شده توسط amirgolo: مگه تو دبی ایرانی نیست؟ بیشتر... خوب همشون ایرانی حرف میزنن! یعنی کلآ دبی افتاده دسته ایرانی ها؟ ولی اولش باحال بود! یارو میگفت "ما سرباز آمریکایی هستیم. میخوایم کمکتون کنیم"!
lp.love کاربر سایت Sep 9, 2012 #257 بی زحمت یکی اخر این بازی و داستانش رو برام توضیح بده!کلا موضو چی بود با این 4 پایانش؟
mgplayer کاربر سایت Oct 15, 2012 #258 ولی این بازیو تازه دارم میرم از نظر گرافیکی و map هاش خیلی زیباست با این خلیج فارسی هم خیلی حال کردم به کسایی که بازی نکردن توصیه میشه بازی کششه خوبی داره
ولی این بازیو تازه دارم میرم از نظر گرافیکی و map هاش خیلی زیباست با این خلیج فارسی هم خیلی حال کردم به کسایی که بازی نکردن توصیه میشه بازی کششه خوبی داره
Bahram Alan, Wake Up مدیر انجمن Nov 3, 2012 #260 نوشته شده توسط { KANE }: آنلاین پس داره ؟ بیشتر... نه نداره
LazaR AngeloV کاربر سایت Nov 3, 2012 #261 نوشته شده توسط Bahram B: نه نداره بیشتر... محدودیت هم نداره ؟ آنلاینش چطوریـاست ؟
NINJѦ Kill em With Kindness کاربر سایت Nov 3, 2012 #262 نوشته شده توسط { KANE }: محدودیت هم نداره ؟ آنلاینش چطوریـاست ؟ بیشتر... مولتی گرافیکش مضخرفه ... کامل پلاستیک ولی سینگلش برا من جذاب بود سوم شخصه دیگه .. مطابق سلیقه من
نوشته شده توسط { KANE }: محدودیت هم نداره ؟ آنلاینش چطوریـاست ؟ بیشتر... مولتی گرافیکش مضخرفه ... کامل پلاستیک ولی سینگلش برا من جذاب بود سوم شخصه دیگه .. مطابق سلیقه من