Spec Ops : The Line | Xbox 360

بازیش خیلی قشنگ بود من 2 وز پیش تمومش کردم.ولی آقا یه سوال:بعد از اینکه مرحله 15 تموم میشه(بازی تموم میشه) یه مرحله دیگه هست که واکر تنهاست دو تا چیپ میان می خوان تفنگ رو ازش بگیرن......من نفهمیدم چی شد!اصلا چی گفتم؟!؟!؟!آقا یکی منو روشن کنه ...!فهمیدم که توهم زده بوده ولی نفهمیدم در کل چی شد!!!!!!بعد یه چیز دیگه....تو مرحله 15 یکی هست داره نقاشی می کشه!:d ........من اصلا کلا نفهمیدم چی بود داستانش اگه کسی فهمید به منم بگه!!!!!!

نکته ی خیلی جالب اینه که تو یکی از اون اینتل ها که جمع میکنید پرونده روانی کانرد هست!که میگه این اتفاق که توی تخلیه ی شهر شکست خورده یک بار دیگه قبلا این اتفاق براش افتاده و دچار بیماری روانی شده بود!و به افرادش تحمیل میکرد و یک پارانویا توشون ایجاد میکرد که چیزی به اخبار درز نکنه و اخرش پزشک میگه اگر این اتفاق دوباره تکرار بشه معلوم نیست دیگه چیکار کنه!

من چند ساعت پیش شروع کردم بازی رو...واقعا گرافیک و گیم پلی حرف نداره من کال اف دیوتی تا7 رفتم تموم کردم .ولی انصافا این ی جورایی ب پاش میرسه...گیم و گراف شاخی داره
اینکه عرب هارو میکشی هم خیلی حال میده:d
فقط ی سوال؟
اینکه هی میگن33قضیش چیه؟33 چیه ؟

من چند ساعت پیش شروع کردم بازی رو...واقعا گرافیک و گیم پلی حرف نداره من کال اف دیوتی تا7 رفتم تموم کردم .ولی انصافا این ی جورایی ب پاش میرسه...گیم و گراف شاخی داره
اینکه عرب هارو میکشی هم خیلی حال میده:d
فقط ی سوال؟
اینکه هی میگن33قضیش چیه؟33 چیه ؟

پس واجب شد به خاطر این قسمتش حتما بازی رو بگیرم:d

منم بعد از مدتی طولانی بازیو تموم کردم ! مگه این risen 2 و Dragon dogma میزاشتن :دی
بازیه خیلی خوبی بود ولی گیم پلی کلیشه ای داشت چون بازی با آنریل ساخته میشد منو یاد گیرز مینداخت مشکل دیگه ای بازی هم این بود که از نسخه قدیمی انریل استفاده کرده بودن واسه همین خیلی گرافیک تعطیل میزد!!
از همه بهتر داستان بود مخصوصا آخراش البته کلی نکته مبهم داشت از یه چیز دیگه که خیلی خوشم اومد نوع انتخاب در بازی بود به جای استفاده از گزینه تو بازی انتخاب ها میشه گفت real time بود و بازی متوقف نمیشد ای کاش انتخاب تو بازی های RPG هم اینطوری بود
در کل بازی خیلی خوبی بود به امید عرضه نسخه دوم

بازیش چطوره؟
مشکل که نداره مثلforza 4
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب بجای این ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جوابمو میدادی
yahoo_4.gif

خوب نمیدونم دیگه
yahoo_9.gif

2یا 4 نفره میشه؟
yahoo_23.gif
خب اینو از اول بپرس !!
میگی بازی مشکل داره عین فورزا؟ ادم فکرش درگیر میشه که یه بازی اکشن چطوری ممکنه مشکلش مثل یه بازی ریسینگ باشه !!!! :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or