Source Engine 2 در حال توسعه

ξα6ηερ

کاربر سایت
valve.jpg

اوایل تابستان امسال بود که کد هایی درفایل های Source Filmmaker پیدا شده بود که نشان می داد Valve در حال کار بر روی نسل آینده انجین Source است. حال هفته گذشته عده ای از طرفداران سایت 4chan که در مراسمی به مناسبت 50 سالگی Gabe Newell شرکت کرده بودند در فرصتی مناسب سوالاتی را در رابطه با این موضوع از Gabe Newell پرسیدند. با توجه به ویدویی که از این گفت و گوی کوتاه در Youtube قرار گرفته است ، Gabe Newell کار بروی Engineـی کاملا جدید را تایید و به گفته او منتظر هستند تا آن را همراه با یک بازی منتشر کنند. در بخشی دیگر هم اشاره به در حال توسعه بودن Half-Life بعدی می شود که این احتمال را می دهد که Half-Life 3 با انجینی کاملا جدید در آینده ای نزدیک رونمایی خواهد شد.

فکر نمیکنم در مقابل موتور هایی مثل ce و ue حرفی برای گفتن داشته باشه . البته منکر بازی یبای hl2 نیستم ولی از لحاظ گرافیکی زیاد روش حساب نمی کنم :-b

فکر نمیکنم در مقابل موتور هایی مثل ce و ue حرفی برای گفتن داشته باشه . البته منکر بازی یبای hl2 نیستم ولی از لحاظ گرافیکی زیاد روش حساب نمی کنم :-b

فعلا که هیچ نمایشی نداشته، کمی زوده که بخواهید در موردش قضاوت کنید

شما به SE ـی که عملا به فیزیک در بازی های کامپیوتری معنا بخشید شک دارید ؟
شک نکنید این دفعه هم با توپ پُر میاد و تا مدت ها یه بنچمارک گرافیکی خواهد بود.

هیتر های عزیز خیالتون راحت مواردی که باعث متمایز شدن Half-Life از FPS ها دیگه می شه تغییری نمی کنه! شوتر به سلیقه شما هم که فراوونه برین سراغ یکی دیگه!:d

خدایا کارمک زیر سوال میره Valve هم زیر سوال میره من موندم دلیل دیگه ای می خوایم برا نابودی دنیا ؟ :دی
نمی گم حق انتقاد ندارین ولی این چیزی که شماها می کنید تخریب شخصیته ، اونم تخریب شخصیت هایی که خودشونو اثبات کردن ، انتقاد یه منطقی پشتشه ولی تخریب شخصیت یا سلیقه پشتشه یا بی منطقی .

فعلا که هیچ نمایشی نداشته، کمی زوده که بخواهید در موردش قضاوت کنید

البته الان زود هست و بنده این مطلب رو قبول دارم . ولی از این کنده دودی بلند نمیشه .! :d
بنده تجربه این موضوع رو داشتم . هیچ وقت یادم نمیره که وقتی بازی F.E.A.R اومد گرافیک HL2 و دنباله هاش و DOOM 3 مثل هندونه ترکید!:d

اینا اومدن یه سیستم دادن به نام Steam بیرون، بعد دیدن شرکت داره از این روش پول در میاره.
دیگه گفتن ولش کن آقا چه کاریه بریم بازی بسازی؟ انجین بدیم بیرون؟
تیریپ شیرازی برداشتن فاجعه :دی. حالا تا وقتی Steam هست اصلن من شک دارم دیگه HL هم ما ببینیم چه برسه به موتور جدید از این حرفا :دی.

گشاد کرده Valve گشاد کرده آقا فاجعه :|.

دوستان باز دوباره شروع کردن. جالبه وقتی خود Valve تایید کرده که داره روی SE 2 کار میکنه یه عده ای بازم میگن گشاد کرده و از این حرفا. حداقل یه دور متن خبر رو بخونید بعد نظر بدین. خبر شایعه هم نیست VG247 و.... هم تایید کردن. اونوقت که رسما سورس انجین 2 رو رونمایی کردن و HL 3 رو یه نمایش رسمی ازش نشون دادن قیافه ها دیدنیه. همون Hl 2 علاوه بر فیزیک و محتویاتش کلی سیستم انیمیشن رو متحول کرد. همون حالات Emotional و احساسی کرکترها به هنگام برخورد وقایع مختلف و ریکشن چهرشون و..... رو اگه یادتون بیاد و بازی کرده باشین هیچ وقت اینجوری راجع به گرافیک نظر نمیدین بقیه ی موارد گرافیکی هم به کنار . HL بازی ای هست که valve توی هیچ زمینه ای واسش کم نمیزاره فقط باید بهشون فرصت داد بعد نتیجه یه چیز فوق تصوری میشه. در کل هم باید بگم که valve هیچ وقت سر هیچ کدوم از ip هاش زیاد سرو صدا نمیکنه، یه معرفیه کوتاه میکنه آخرش که بازیرو ریلیز کرد به همه بازیسازی رو یاد میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or