Soul Calibur IV

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام خدمت دوستان........
نمیدونم چرا تاپیک به این با حالی خوابیده و کسی نمیاد و حرفی نمیزنه؟؟؟؟؟:confused::confused:
خوب عیب نداره من سعی میکنم تا خرید بازی توسط بچه ها یسری اطلاعات از بازی بزارم:
اول اینکه در این بازی بخشی به اسم کرکتر کرییشن هست که در اونجا شما میتونید همون کرکتر های اصلی بازی رو لباس و ادوات و حتی قدرتها و قیافه هاشون رو تغییر بدید................
قسمت دیگه بازی سول تاور هست که شما باید طبقه به طبقه بالا برید و با 1-4 فایتر مبارزه کنید......
البته نکته ای که هست بنا به محدویتهای اون مرحله شما میتونید بین 1-3 یار برای خودتون انتخاب کنید که توی مبارزات به راحتی و با زدن دکمه RB اونها رو عوض کنید و با نفر دیگه ای ادامه بدید..........
نکته دیگه اینه که شما هر چه مسابقات بیشتری بدید اسلحه های بیشتر و ایتمهای مخفی بیشتری میتونید بدست بیارید و توی بخش کرکتر سازی به دردتون میخوره................
اما بازی یه نکته فوق العاده داره که اگه مایل بودید تو پست بعدیم بهتون میگم که خیلی جالب هست و کلی تو بازی بهتون کمک میکنه.........:biggrin1::biggrin1:
اگه موردی بود در خدمتم.........:love::biggrin1:

آخرین ویرایش:
خوب عیب نداره من سعی میکنم تا خرید بازی توسط بچه ها یسری اطلاعات از بازی بزارم:
خوشت میاد دهنمان را آب بیندازی:laughing:
اما بازی یه نکته فوق العاده داره که اگه مایل بودید تو پست بعدیم بهتون میگم که خیلی جالب هست و کلی تو بازی بهتون کمک میکنه.........:biggrin1:
انگار شدیدا حال میکنی ما را مشتاق کنی که بدانیم و بعدش نگی;) مثلا میای میگی یه جوک دسته اول توپ دارم پایه خنده ولی بهتون نمیگم ....... بسوزه:biggrin1: خوب بگو دیگه:cheesygri

خوشت میاد دهنمان را آب بیندازی:laughing:

انگار شدیدا حال میکنی ما را مشتاق کنی که بدانیم و بعدش نگی;) مثلا میای میگی یه جوک دسته اول توپ دارم پایه خنده ولی بهتون نمیگم ....... بسوزه:biggrin1: خوب بگو دیگه:cheesygri
با سلام خدمت شما دوست عزیز ...........:biggrin1:
خیر منظورم به اذیت کردن نبود ...فقط میخواستم یه خرده بچه ها سر ذوق بیان و در مورد این بازی صحبت بکنیم.........
اما اون چیز رو (که شاید بدونید ........) رو بزارید فردا بگم..........(که حداقل یه نفر دیگه هم بازیو گرفته باشه...):biggrin1::love:
اما دوست عزیز nihilnigritude .خیالتون راحت.من در مورد داستان بازی تعداد کرکتر ها اصلی و ....
سعی میکنم مطلبی نگم که مزه بازی از بین بره.........
بلکه سعی دارم نکات جذاب بازی رو بیان کنم تا ایجاد علاقه بکنه........:biggrin1::biggrin1::love:

من گرفتمش.
گرافیکش حرف نداره. فیزیکش برای این سبک بازی خیلی خوبه.
بخش Character Creation عالیه. هرچقدر که باهاش سر و کله می‌زنی بازم یه چیز جدید توش پیدا می‌شه.
ولی من از شخصیت‌های ساختگیش که تو بازی باید باهاشون مبارزه کنی خوشم نمیاد.

درود
این قسمت ساختن کارکتر عجب عالی از اب در امده... فردی با استعداد (:دی) دست به ساختن کریتوس و رایدن و سالید اسنیک زده است... حالشو ببرید

205zgw4.jpg

oavl6v.jpg

nv7g2q.jpg

15d1lwl.jpg

خدائی اصل ـه جنسه :دی.

ما نيز بازی را گرفتيم /:):biggrin1::love:
همه چيز بازی خداس کومبو ها نيز به زيبايی تمام ساخته شدند :-"
به روش خيلی عالی و ديدنی گيم پلی جديدی در بازی قرار دادن :biggrin1:
گرافيک بازی نيز حرف ندارد و به شدت مرا ياد Gears میاندازد ( چه ربطی داشت :biggrin1: )
روی بازی انقدر کار شده که محيط و حتی کاراکتر مقابل به کوچکترين حرکت شما عکس العمل نشون میده /:):eek:
قسمت داستانی بازی نيز برای هر ادم جداگانه است و يه داستانی دارد :love:
طريقه ازاد کردن ادم ها نيز جوری تنظيم شده که هر کسی نتونه همرو باز کنه :p
همه چيش عاليه ولی يه چيزی هست که منو خيلی تو شک انداخته اونم اینه که من الان تمامی شخصيت هايی که معرفی شده بودنو ازاد کردم همرو حتی شاگرد واندرو ولی يکی جاش بعد يودا خاليه هر جوری و هر جايی میرم نمیتونم پيداش کنم
کسی میدونه اون کيه ?
نکنه واندره :love:/:)

من این بازی رو گرفتم ------ البته من کلا از این سبک بازی به شدت بدم میاد :eek: اما سازندگان بازی با گذاشتن :love:یودا ما رو هم مشتاق خرید کردن :p .
باید بگم Gameplay بازی به شدت سرگرم کننده است و واقعا پر هیجان زیبا از اب در امده است ضمن اینکه طراحی شخصیتهای بازی خیلی عالی شده مخصوصا Voldo اگه اسمش رو اشتباه نکنم!! که خیلی خوشم اومد. :cheesygri
قسمت طراحی کارکتر بازی هم در یک کلام بسیار خارق العده است و هر چیزی که ادم علاقه دارد میتواند بسازد و واقعا در این بخش از بهترینها است.:eek:
گرافیک بازی هم بسیار عالی خوب :biggrin1:

يه سوالي در مورد بازي داشتم اگر دموهاي داده شده از بازي رو ديده باشيد تو يكي از دموها چيزي به اسم critical finish به نمايش در امد ميخواستم بدونم كسي ميدونه چه جوري ميشه اين عمل رو انجام داد .بعدش ايا درmode خاصي اجرا ميشه(به خدا حيفه topikاين بازي قشنگ تا چند روز بعد از پخش فقط 7 صفحه داشته باشه لطفا بيشتر در مورد بازي صحبت كنيد.)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or