Soul Calibur IV

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این T-Shirt نسخه XBOX360 قسنگ تره به خاطر یودا :love:

هر کسی يه سليقه ای داره من خودم با گروه Light تو بازی بيشتر حال میکنم ولی چون عاشق رنگ قرمزم با T-shirt نسخه PS3 خيلی بيشتر حال کردم :love:

ببینیم اصلا این پک به داخل میرسه یا نه :دی.
اقا اون تیشرت ها چه سایزی هستن؟ XXL باشه که خوراکه :دی.

فريدون من که میخوام بگيرم پايه ای باهم بگيريم :biggrin1: سايز T-shirtهام بايد L يا XL باشه :-":-":biggrin1:

بالاخره این بازی اومد یا نه؟
کسی اگه گرفته اطلاع بده.

فعلا که بازار ایران برای اولين بار رکرد زده و بازيو فعلا نياورده :d

یک شایعه ای بود که پخش شده بود که بعدا توسط نامکو رد شد. از اولش هم جور در نمیومد کریتوس:eek: و SCIV :laughing:.
مگه دارت ویدر و اون یکی جور در میان؟
منم یه چند تا عکس از کریتوس تو SC دیده بودم.
ممکنه تو قسمت Character Creation بشه ساختش. مثل KOS-MOS تو شماره قبلی SC.

با سلام خدمت دوستان.........
فکر کنم من اولین یا یکی از اولین کسایی هستم که بازی رو (از مجرای غیر قانونی:-":-":biggrin1: ) تهیه کردم......
اول از همه بگم که گرافیک بازی واقعا عالی و بی نقص هست........ و موتور بازی هاوک هست و بسیار روان و بدون نقص اجرا میشه....... و در عین حال مشکلی که برای اچیومنت بازی گفته بودند رو من تا الان(50 تا گرفتم) ندیدم........
بازی از قسمتهای مختلف استوری ارکید و ترنینگ و......... تشکیل شده کرکترها هم تعدادیشون ازادن و تعدادی هم نه که با طی کردن مراحل میتونید اونا رو ازاد بکنید منتها حدود 4 کارکتر هیچ عکس و شکلی ازشون معلوم نیست که با تمام کردن استوری مود اونها رو به عنوان کارکترها جایزه در دسترس قرار میده......
یک نکته مهم که من خیلی نگرانش بودم سختی بازی روی حالت هارد بود که خوشبختانه کاملا منتطقی و بی نقص کار شده..........
اگر دوستان نکته ای چیزی براشون سوال بود من در خدمتون هستم........:biggrin1::biggrin1:
پ.ن:فقط سوال از داستان بازی نکنید .........چون با گفتن و جواب دادن به اون مزه بازی از بین میره.......:biggrin1::biggrin1:

با سلام خدمت دوستان.........
فکر کنم من اولین یا یکی از اولین کسایی هستم که بازی رو (از مجرای غیر قانونی:-":-":biggrin1: ) تهیه کردم......
اول از همه بگم که گرافیک بازی واقعا عالی و بی نقص هست........ و موتور بازی هاوک هست و بسیار روان و بدون نقص اجرا میشه....... و در عین حال مشکلی که برای اچیومنت بازی گفته بودند رو من تا الان(50 تا گرفتم) ندیدم........
بازی از قسمتهای مختلف استوری ارکید و ترنینگ و......... تشکیل شده کرکترها هم تعدادیشون ازادن و تعدادی هم نه که با طی کردن مراحل میتونید اونا رو ازاد بکنید منتها حدود 4 کارکتر هیچ عکس و شکلی ازشون معلوم نیست که با تمام کردن استوری مود اونها رو به عنوان کارکترها جایزه در دسترس قرار میده......
یک نکته مهم که من خیلی نگرانش بودم سختی بازی روی حالت هارد بود که خوشبختانه کاملا منتطقی و بی نقص کار شده..........
اگر دوستان نکته ای چیزی براشون سوال بود من در خدمتون هستم........:biggrin1::biggrin1:
پ.ن:فقط سوال از داستان بازی نکنید .........چون با گفتن و جواب دادن به اون مزه بازی از بین میره.......:biggrin1::biggrin1:
می شه یکم در مورد بخش مرحله ایش توضیح بدید؟چط.ریه؟تو هر مرحله باید با چند نفر مبارزه کرد؟بخش مرحله ایش ارزش داره؟

از کجا گیرش اوردی؟غیر قانونی؟زنگ میزنم 110 ها بگو تا نفروختمت:biggrin1:
خواهش میکنم قابل شما رو نداره(ما رو به خاطر یه دیویدی نفرست زندون :biggrin1::biggrin1: )
ولی اگه اجازه بدی نگم بهتره............
اما اگه توی این 2 -3 روز گشتی و نتونستی پیدا کنی من بهت قول میدم که حتما بهت بگم.......منتها چون الان نمیدونم اجازه دارم بگم یا نه بهتره که از گفتنش تا اطلاع ثانوی خودداری کنم.........:biggrin1::love:

با سلام خدمت دوستان و خصوصا فریدون عزیز.(یاد هالو 3 و ایستگاه مترو کرج بخیر......:biggrin1: هنوز زحمتت و محبتت رو فراموش نکردم)
خوب به ترتیب:
دوست عزیز kiavash2 باید بگم که بازی رو من با استاد یودا و روی درجه هارد و استوری مود رفتم که کلا 5 لول بود که در هر لول 1 تا 4 مبارزه داری با یدونه عمر بدون ری استور شدن.......و در اخر هم باید با یه باس 2 عمره توی یه لول تک استیجی مبارزه کنی............ که خداییش اینقدر حرکات نمایشی و خفن میتونی انجام بدی که نگران این چیزا نباش.........
اما دوست عزیز NINJA_PANDA :باید بگم که مثل اینکه خوشبختانه شرکت نکست جن این بازی رو قرار بده.(امیدوارم وست هم منصرف بشه از تصمیمش).........
اما فریدون عزیز.........
باید بگم که بازی از ابتدا که تبلیغا اول و دمو اول تا توی بازی همگی Real-time هست.و در مورد دکمه ها هم همشون استفاده شدن و حتی با ترکیب اون میتونی حرکات جالبی انجام بدی........ و همون کلید های ABXY هست........
امیدوارم بازی بگیرید و حالشو ببرید......بازهم اگه سوالی بود در خدمتم.......:biggrin1::biggrin1:
راستی من دنبال فنون کرتیکال فینیش هستم اگه کسی تونست ممنون میشم اینجا بزارشون....:biggrin1::love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or