نمایشگاه/رویداد SONY TGS 2014 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت

درود
امروز سونی زمان کنفرانس خودش رو برای Tokyo Game Show مشخص کرد
روز اول ماه سپتامبر ساعت 15 بوقت توکیو (10 شهریور ساعت 10:30 بوقت تهران) سونی مثل پارسال کنفرانس رو زودتر ار زمان نمایشگاه (18-20 سپتامبر) برگذار خواهد کرد !
کنفرانس بطور مستقیم از سایت رسمی پخش خواهد شد ولی به احتمال زیاد از twitch هم پخش میشه.

آپدیت:

گویا سونی کنفرانس دیگری با تمرکز بر بازار اسیا در 17 سپتامبر برگذار خواهد کرد احتمالا مربوط به لانچ کنسول در چین باشه ! ساعت کنفرانس هنوز مشخص نیست !

---
تریلرهای TGS با تشکر از .:miladamiri:.

آخرین ویرایش:
بدون هیچ قصد و غرضی می پرسم، GamingBolt این کنفرانس رو هم مثل Gamescom تحلیل و امتیازدهی می کنه یا نه؟:d

این گاد ایتر 1 با دی ال سی هاش برای کدوم کنسول و ریجنی منتشر شده ... چون من همین الان با ویتا هر چی استور رو زیر و رو کردم اثری از این بازی پیدا نکردم ...

من خودم شاید بیشتر از هر کسی منتظر این سری باشم ... اگه نیاد خودم بیشتر از هر کسی ناراحت میشم

اون که بله ... ولی خب نسخه ویتاش الان فکر کنم بیشتر از یه ساله ....که خبری برای عرضه اش توی غرب نشده ... هر چند با اومدنش رو 4 من خودم خیلی امیدوار شدم ولی باز این احتمال خیلی قویه که برای غرب عرشه نشه

کل اخباری که طی کنفرانس SCEJA : :دی

PlayStation 4

PlayStation 3

PS Vita

کنفرانس با نظم و ترتیب و پرباری بود :دی واقعا برای طرفدارای بازیهای ژاپنی یکی از بهترین کنفرانس ها بود ! خیلی مشتاقم و منتظرم که گیمیـــــنگ بولت امتیاز بده به کنفرانس :دی
از یه منبع نه چندان معتبر هم خبر رسیده که سونی روز 17 سپتامبر یه کنفرانس دیگه هم داره !!!

کنفرانس با نظم و ترتیب و پرباری بود :دی واقعا برای طرفدارای بازیهای ژاپنی یکی از بهترین کنفرانس ها بود ! خیلی مشتاقم و منتظرم که گیمیـــــنگ بولت امتیاز بده به کنفرانس :دی
از یه منبع نه چندان معتبر هم خبر رسیده که سونی روز 17 سپتامبر یه کنفرانس دیگه هم داره !!!

این Pre- TGS بود

از صحبتهای دیروز مسئولین سونی اینطور میشه برداشت کرد که باید منتظر بازیهای زیاد و متفاوتی باشیم مخصوصا در بازار ژاپن

z6jllvevq76rcrqjoryl.jpg

Atsushi Morita رئیس منطقه آسیا و ژاپن سونی در طول کنفرانس گفته:
هم اکنون بازار کنسول بازی توی ژاپن در راههای بسیاری پشت سر بازارهای ایالات متحده یا اتحادیه اروپا قرار داره.من آگاهم که بعنوان رئیس SCEJA کامل و بی نقص نیستم اما ما بعنوان SCEJA متحد شده ایم و تلاش میکنیم واقعا جنبش و حرکتی را روی صنعت گیمینگ اینجا در ژاپن به ارمغان بیاوریم.ما به نظرات و بازخوردهای شما گوش خواهیم کرد.ما جسور و بی پروا می شویم و در ایده های متفاوت چالش برانگیز سریع خواهیم شد.

y6tdq5hjjvc7s00jbsd5.jpg

و در ادامه Shuhei Yoshida هم خاطر نشان کرده:
در آینده از استودیوهای سرتاسر جهان" ما با استفاده از کارایی بالا و ویژگی های جدید PS4 برای انتشار بسیاری از عناوین PS4 متعهد خواهیم بود.

بد نیست این خبرم بخونید.Silicon Studio موتور نسل بعدیشو با نام Mizuchi بصورت رسمی معرفی کرد. البته هنوز هم در حال توسعه قرار داره ولی به زودی در اختیار توسعه دهنده ها قرار میگیره.تصاویرشو در پایین میتونید مشاهده کنید:

یه خرده فروشی بریتانیایی بازی gta v رو(نسخه PS4) برای تحویل در 14 نوامبر 2014 (2 ماه 12 روز دیگه) لیست کرده

l47hjfj9uvzx8h9nkrko.jpg

7uvt267my886ycal8ss4.jpg

کارگردان Persona 5 بابت نمایش اندک بازی توی کنفرانس سونی از طرفدارا عذرخواهی کرده و هدفش این بوده که یه نگاه کلی از فضای بازی داشته باشیم.در ادامه اشاره کرده ما در حال حاضر سرگرم توسعه نسخه PS4 برای انتشار همزمان با نسخه PS3 در سال 2015 هستیم.همچنین متذکر شده به عقیده من ما یه بازی عالی و بزرگ رو خواهیم داشت که توی قلبهای شما باقی خواهد ماند.

آخرین ویرایش:
الان داشتم به این فکر میکردن ملت بیخودی به TLG دارن گیر میدن:d FF versus تا حالا 10-15 باری رو-رو-رو...رونمایی شده تازه یه سالم زود تر از tlg معرفی شد الانم یه سال هست ازش خبری نیست:d

اون کنفرانس بعدی مثل اینکه فقط برای بازار چین و کره و ایناست :دی نه ژاپن :دی

حالا قطار TGS که به سلامتی وایستاد و سقوط نکرد، اما ایشالا قطار هایپ E3 بعدی رو خودم راه میندازم :دی کلی از استودیو های فرست پارتی سونی قطعا بازی هاشون رو معرفی می کنن :دی (ستاد هایپ E3 2015 :دی)

اون کنفرانس بعدی مثل اینکه فقط برای بازار چین و کره و ایناست :دی نه ژاپن :دی

حالا قطار TGS که به سلامتی وایستاد و سقوط نکرد، اما ایشالا قطار هایپ E3 بعدی رو خودم راه میندازم :دی کلی از استودیو های فرست پارتی سونی قطعا بازی هاشون رو معرفی می کنن :دی (ستاد هایپ E3 2015 :دی)

آره قطار E3 ــت حرف نداشت :| خجالتم نمیکشه :d بعد 1 هفته قطار رو ول کرد ما رو گذاشت به امان کی ؟ بهروز !!! /:)
تاپیک E3 2015 برا خودمه :smoke:

خب الان خبر رسید که کنفرانس دیروز سونی نسخه بتا بوده و کیفیت نسخه نهایی کنفرانس یه چیزی تو مایه های تاخیر DriveClub هست:whistling:

98949087894443630707.jpg

پرسشو پاسخهای بعدش تامل برانگیزه>:):d

60679913159060497936.jpg
71885995811092574621.jpg
11586442096008617858.jpg
92062829460656213567.jpg

fecb7bkh5u7nt2hvg6il.gif

آخرین ویرایش:
لاین آپ Square Enix مشخّص شد :

• Bravely Second
  • Chaos Rings III: Prequel Trilogy
  • Dragon Quest X Online
  • Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King
  • Dragon Quest IV: Chapters of the Chosen
  • Final Fantasy Explorers
  • Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
  • Kingdom Hearts 2.5 HD Remix

برای اونایی که پیگیر IP قدیمی Onimusha هستن یه خبر بد دارم:

faoggjmtvwiskggw0blq.jpg
این شینوبی و اون احسان راشد و چند تای دیگه تقریبا از هیچی مطلع نیستن، یعنی فکر نکنید هر چی اینا بگن درسته :دی اینقدر هم تو E3 اپیک فیل شدن که واقعا خیلی پررو هستن باز میان به قول خودشون اخبار Leak میکنن :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or