نمایشگاه/رویداد SONY TGS 2014 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت

درود
امروز سونی زمان کنفرانس خودش رو برای Tokyo Game Show مشخص کرد
روز اول ماه سپتامبر ساعت 15 بوقت توکیو (10 شهریور ساعت 10:30 بوقت تهران) سونی مثل پارسال کنفرانس رو زودتر ار زمان نمایشگاه (18-20 سپتامبر) برگذار خواهد کرد !
کنفرانس بطور مستقیم از سایت رسمی پخش خواهد شد ولی به احتمال زیاد از twitch هم پخش میشه.

آپدیت:

گویا سونی کنفرانس دیگری با تمرکز بر بازار اسیا در 17 سپتامبر برگذار خواهد کرد احتمالا مربوط به لانچ کنسول در چین باشه ! ساعت کنفرانس هنوز مشخص نیست !

---
تریلرهای TGS با تشکر از .:miladamiri:.

آخرین ویرایش:
دمت گرم سونی... ترکوندی:d
اصلاً فکرشو نمی‌کردم این همه بازی معرفی کنه
Disgaea5
Ys جدید
Dragon Quest
GodEater
Way of the Samurai
FairyFencer: Advent Dark
Gundam جدید
و...
گل سرسبدشون هم که معرفی Persona5 برای PS4 بود :bighug:
اکثر این بازی‌ها 100% برای اروپا و آمریکا هم Localize میشن... شکی توش نیست.

پ.ن: از شدت هیجان سر پرسونا کوبیدم رو میز، تبلت یکی از مشتری‌ها افتاد زمین تاچش پُکید! :|:d

72501129156955226257.jpg
80627607857718690008.jpg
81636259736511515875.jpg
50289081708692808195.jpg

چهره برتر این کنفرانس کسی نیست جز:

qdwpowltodqcw7fvaq32.jpg
:d

آخرین ویرایش:
طرف خودش یه یاکوزای حرفه ایی :d
معلوم نیست سگا اینو از کجا پیدا کرده .

اتفاقا من خیلی باهاش حال کردم! >:)
بازی ساز یعنی این! >:) ، مخصوصا روی یاکوزا هم کار کنه! مشخصه تجربیاتش رو وارد بازی میکنه و یک یاکوزای خوف تحویل گیمر جماعت میده :)) >:)

یکی از فتیشهای بزرگ زندگی من اینه که یه جا یوشیدا رو گیر بیارم تا جون دارم لپاشو بکشم:d

واسه من عقده شده این قضیه>:)

دقیقا در این حالت

MOI000014558.jpg

مرتضی بی خیال شو :-" :-" :-"

---
خبر بی ربط :
تروفی های بیاند برای PS4 لیک شدن گویا! :|

من نفهمیدم بالاخره تو خود TGS سونی کنفرانس داره؟

انگار یه کنفرانس هم روز اول نمایشگاه داره

SCEJA President Atsushi Morita announced that the Asian branch of the house of PlayStation isn’t done yet

Another press conference will be held on September the 17th, and will be focused on the Asian market

من دقیقا جاهای خوب کنفرانس رو از دست دادم ... نیم ساعت که مربوط به ویتا بود .... و از اونجا که نامکو اومده بود شارژم تموم شد ...

در مورد god eater زیاد صابون به دلتون نزنید ... من الان یه ساله منتظر نسخه غربیش بودم ... هنوز که هنوزه خبری نشده ... شاید به خاطر عرضه اش روی ps4 فرجی بشه و برای غرب هم بیاد ما هم فیضی ببریم ... یاکوزا که فکر کنم تو خواب باید ببینیمش ...

نیم ساعت اول هم ندیدم چه بازی های برای ویتا معرفی شد ...

این چند وقت که پیش اومده بازی ها رو با صداگذاری ژاپنی ببینم ... واقعا خیلی مشتاق شدم بازی رو با زبان ژاپنی و زیر نویس انگلیسی بازی کنم ... صدا پیشه های ژاپنی حرف ندارن ...

این قضیه پرسونا 5 هم خیلی عالیه که برای نسل بعد و احتمالا با کیفیت بالاتر میاد ولی زیاد با این موضوع حال نکردم ... رسما سونی زد زیر حرفش که تا 2015 ساپورت میکنیم این حرف ها ...

بهترین بخش کنفرانس هم همون مورفیس بود ... اصلا بتونن همچین کاربری از مورفیس بگیرن و همچین امکانات و بازی هایی براش عرضه کنن اصلا یه انقلابی در بین اتاکو ها رخ میده ... فقط یه اتاکو میتونه ارزش اون تریلر چند ثانیه ای رو درک کنه ... اصلا یه وضعی ... اگه همچین بازی ها و امکانی برای غرب هم فراهم بشه خرید مورفیس هم از اوجب واجباته ...

نکته اخر هم من تا امروز فکر میکردم یوشیدا خوب انگلیسی حرف نمیزنه و تو تلفظ مشکل داره نگو که کلا لوته است :|:))

god eater 2 که برا غرب منتشر نشدو ما رو تو حسرت گذاشت .
امیدوارم نسخه ps4 این بازی تو غرب منتشر بشه .

God Eater اصلی هم نیومد غرب . اینم حالا این نسخه که با اضافاتشه میاد.تو این مدت هم Freedom Wars جاشو پر میکنه.ویتا الان خونه بازیهای ژاپنی و niche شده.این که بازیه مطرحی هست نسبت به اونا و نسخه PS4 (با موقعیت خوبی که تو بازار بقیه کشورها داره) هم داره.همه مثل سگا نیستن خوشبختانه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or