Sony Santa Monica از دلایل تمرکزش برعناوین God of War می گوید

• Thread starter Thread starter Techman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Techman

کاربر سایت
GOW.jpg

Sony Santa Monica از دلایل تمرکزش برعناوین God of War می گوید

در حالی که شعبه Santa Monica سونی در سوابق کاریش همکاری با شرکت های زیادی به چشم می خورد، اما تیم داخلی این این استودیو همیشه با نام God of War شناخته شده اند وتیم God of War سونی هیچ وقت بر روی یک عنوان خارج از این فرنچایز کار نکرده اند. Shannon Studstill کارگردان استودیوی Santa Monica صحبت هایی کرده است از این که آنها قبلا سعی داشته اند از عنوان God of War فاصله بگیرند و از دلایلی می گوید که در نهایت موجب شد که این تیم دوباره برای ساخت Ascension گردهم آیند.

با انتشار God of War 3 فرصت خوبی برای این گروه بود که به Kratos استراحتی بدهند. و وقتی از آنها پرسیده شد که به تحقیق و بررسی ساخت عنوانی به غیر از God of War هم پرداخته اند، Studstill این موضوع را صراحتا تایید کرد و گفت که حتی نمونه های اولیه ای هم ساخته شده و به زودی نمایان خواهند شد، که البته در پروسه فعلی شان جایی ندارد.

Studstill از اذعان این نکته ابایی نداشت که بگوید با وجود موفقیت های قبلی این عنوان، این فرنچایز " به خاطر برخی دلایل خلاقانه و یک سری توجیهات تجاری " است که همچنان ادامه دارد و به عقیده وی " هنوز یک سری داستان ها برای گفتن وجود دارند. "

وی افزود اکنون فرصتی است که ما به ارتقای God of War 3 بپردازیم مخصوصا به این دلیل که قبلا ما ساخت عنوانی را به عهده داشتیم که قرار بود بر روی کنسولی منتشر شود، که آشنایی چندانی با آن نداشتیم.

" ما برای یک عنوان تک نفره، فاکتور های زیادی را می خواستیم ارتقا بدهیم و در God of War 3 این امر به دلیل تمرکز زیاد ما بر روی ساخت موتور بازی و بخش های تکنیکی و همچنین سختی های گذر از PS2 به PS3 ، آنچنان عملی نشد. اما حالا می خواهیم، آن پیشرفت هایی که مد نظرمان بود را در این نسخه تا حدی پیاده سازی کنیم. " البته علاوه بر این، بخش Multiplayer نیز به بازی افزوده شده که به اعتقاد وی "خودش به تنهایی یک بازی کاملا متفاوت است. "

اکنون حدود 7 سال است که از عمر PS3 می گذرد و Ascension آخرین عنوانی خواهد بود که توسط تیم God of War سونی برایش ساخته می شود. وقتی در مورد Orbis یا همان PS4 از او پرسیده شد، وی طفره رفت و گفت: " من نمی دانم شما راجع به چه چیزی صحبت می کنید. PS3 یک دستگاه قدرتمند است و ما فکر می کنیم که داریم نهایت بازدهی را از آن می گیریم، اما هنوز هم بعضی وقت ها این دستگاه ما را غافلگیر می کند. "

منبع

آخرین ویرایش:
این دو عنوان شکست خواهند خورد..فکت

اتفاقاً این دو عنوان شکست نمی خورند. مخصوصاً MGS که Platinium Games قراره آن را بسازه.

DmC هم درسته ریسک کرده ولی من فکر می کنم که موفق می شه. تو دِمو که این طوری بود :دی

اوایل که بازی معرفی شده بود یه خارجکی حرف باحالی زد ! :دی گفت خیلی جالب میشه اگه بازی با جنگ Kratos و بربرها شروع بشه. یعنی اون چیزی که توی بازی های GoW تا این لحظه فقط دیدیمش و خودمون بازیش نکردیم ! میشه کلی چیز جدید هم به اون جنگ اضافه کرد و مثلاً قبلش با یکی دو تا جونور بزرگ که متعلق به بربرها هستن بجنگیم و بعد با خود بربرها ، آخرش هم برسیم به صحنه ای که Kratos روح خودش رو به Ares میفروشه (:دی) و با یک QTE خوشگل سر رییس بربرها رو بفرستیم هوا ! :دی
کلاً یکی از ویژگی های سری GoW اینه که هر نسخه یه افتتاحیه فوق العاده باشکوه و دیدنی داره و 20،30 دقیقه اول بازی یه جوری هست که آدم مغزش تبخیر میشه ! :دی باید دید این دفعه چیکار میکنن.

آریا نگو این حرفا رو دیگه . آب دهنمونو جاری کردی . بچه ها بیاین جمع شیم این آریا رو 1 هفته بن کنیم :دی

جالبه من از کل نمایش E3 فقط از صحنه ی آخرش خوشم اومد و از بقیه ی که بز و فیل میکشت:d اصلا خوشم نیومد. کلا GoW یه عنوانه که نمیخوام ازش خوشم بیاد ولی لعنتی نمیشه:d
امیدوارم GoW IV به کارگردانی دیوید جفی برای PS4 درست بشه. اصلا صحنه ی اول GoW یه کنار بقیه یه کنار (البته GoW II هم یه کنار، این که شد سه کنار:-/)
این سری خارق العاده ست. دلم میخواد ببینم ادامه ی GoW III چی میشه؟؟؟ ولی دلم نمیخواد برای این نسل باشه!!! داره کف و خون قاطی میکنم:-s
ولی باز دمشون گرم که اومدن واضح گفتن یه طرف قضیه برای همین پولش بوده و مثل CoD نگفتن به دلیل کیفیت بالای سری بازیه:-o=)) فقط خداوکیل خلاقیت توی ساخت بازی نشون بدین (ما که دمویی چیزی بازی نکردیم بدونیم چی در سر دارن!)

از اذعان این نکته ابایی نداشت که بگوید با وجود موفقیت های قبلی این عنوان، این فرنچایز " به خاطر برخی دلایل خلاقانه و یک سری توجیهات تجاری " است که همچنان ادامه دارد و به عقیده وی " هنوز یک سری داستان ها برای گفتن وجود دارند. "
واقعا راستشو گفته چون هیچ دلیلی برای ادامه ی این سری وجود نداره داستانشم تموم شده و فقط داره میلک میشه از نظر گیم پلی و سیستم کمبوزنیم که مقابل بازیایی مثل بایونتا که شاهکارای جدید این سبکن خیلی عقب مونده فقط شده تکرار مکررات باز خوبه که سازنده هاش دارن اعتراف میکنن به خاطر مسائل مالی دارن میلکش میکنن
البته امیدوارم این دفعه میلکشون بیشتر به نسخه ی دوم که بهترین نسخه ی این سری بود نزدیک باشه نه فاجعه ی سوم ولی خوب تو دموش که اینو نشون نمیداد
در کل سانتا مونیکا استدیوی فوق العاده ایه اما سونی ول کنشون نیست درست مثل قضیه ی بانجی و مایکروسافت خدا کنه تو نسل بعد یه IP جدید تحویلمون بدن

آخرین ویرایش:
سکانس افتتاحیه گاد آو وار اسنشن لو رفت.
کلوز آپ از چهره مصمم و خشمگین کریتوس که سرو وصورتش خونیه. بعد دوربین میاد عقب می بینیم که همه ی افراد سپاهش کشته شدن و پشت سرش دریایی از جنازه ست بعد دوربین برمیگرده جلوشو نشون می ده که هزاران نفر از سپاهیان بربر آروم آروم دارن نزدیکش می شن . با اینکه کریتوس تنهاست هنوز کسی جرعت نکرده بهش نزدیک بشه . کریتوس داره خسته نفس نفس می زنه و با نگاه خشمگینش اونا رو برانداز می کنه . یه نفر جرعت می کنه و می دوه طرف کریتوس با اینکارش بقیه م شیر میشن حمله می کنن به کریتوس . اینجاست که بازی شروع می شه و کمبوهای مرگبار می زنیم و سپاه بربرها رو قل و قمع می کنیم همینجوری تصویر خونین و خونین تر میشه تا دیگه چیزی دیده نمیشه فقط خون روی صفحه ست بعد چند لحظه صدای جیغ و دادها که تموم شد دوربین دوباره واضح می شه و می بینیم که کریتوس از کشته های دشمن پشته ساخته . اینجاست که قهرمان سپاه بربر از دور و توی غبار آروم آروم بهش نزدیک میشه . کریتوس سلاحشو میندازه زمینو با دست خالی بهش حمله می کنه . اول میره و یه نیزه از روی زمین بر میداره و اسبش و می کشه . دوتا جنگسالار حالا تک و تنها روبروی هم وایسادن . توی همین احوالات آسمونم ابری میشه و بارون شروع می کنه به باریدن . کریتوس و رغیبش میفتن به جون هم حالا نزن کی بزن با دست خالی که به جایی نمیرسن برا همینم از اطرافشون دوتا سلاح بر میدارن و هرکدوم زخمی به اون یکی میزنه . چند روز به همین منوال می گذره . هیچکدومشون نمی تونن اون یکی و شکست بدن . تا اینکه زمین شکافته میشه و هادس میاد بیرون و از قدرتهاش برای گیج کردن کریتوس استفاده می کنه . رغیبشم از فرصت استفاده می کنه و کریتوس و زمین می زنه و با پتکش می شینه روی سینه ی کریتوس . فوقع ما وقع ...........

چه توقعاتی دارم من :d

جالبه من از کل نمایش E3 فقط از صحنه ی آخرش خوشم اومد و از بقیه ی که بز و فیل میکشت:d اصلا خوشم نیومد. کلا GoW یه عنوانه که نمیخوام ازش خوشم بیاد ولی لعنتی نمیشه:d
امیدوارم GoW IV به کارگردانی دیوید جفی برای PS4 درست بشه. اصلا صحنه ی اول GoW یه کنار بقیه یه کنار (البته GoW II هم یه کنار، این که شد سه کنار:-/)
این سری خارق العاده ست. دلم میخواد ببینم ادامه ی GoW III چی میشه؟؟؟ ولی دلم نمیخواد برای این نسل باشه!!! داره کف و خون قاطی میکنم:-s
ولی باز دمشون گرم که اومدن واضح گفتن یه طرف قضیه برای همین پولش بوده و مثل CoD نگفتن به دلیل کیفیت بالای سری بازیه:-o=)) فقط خداوکیل خلاقیت توی ساخت بازی نشون بدین (ما که دمویی چیزی بازی نکردیم بدونیم چی در سر دارن!)

هر جوری شده برو دمو رو بگیر بازی کن ... که از دستت میره ... وقتی بازی کنی حسابی هایپ میشی

واقعا راستشو گفته چون هیچ دلیلی برای ادامه ی این سری وجود نداره داستانشم تموم شده و فقط داره میلک میشه از نظر گیم پلی و سیستم کمبوزنیم که مقابل بازیایی مثل بایونتا که شاهکارای جدید این سبکن خیلی عقب مونده فقط شده تکرار مکررات باز خوبه که سازنده هاش دارن اعتراف میکنن به خاطر مسائل مالی دارن میلکش میکنن
البته امیدوارم این دفعه میلکشون بیشتر به نسخه ی دوم که بهترین نسخه ی این سری بود نزدیک باشه نه فاجعه ی سوم ولی خوب تو دموش که اینو نشون نمیداد

تو دموش میخواستین چی دیگه نشونمون بده ... عزیزم شما برو دموش رو بگیر بازی کن ... ببین بازی چه پیشرفتی کرده ... و چه تغییراتی حاصل کرده ... و چقدر از شماره سوم متفاوت شده و پیشرفت کرده ...

سرعت گیم پلی و تنوعش انقدر بالا رفته که ممکنه کنترل حملات کریتوس رو از دست بدید و از زدن دکمه ها جا بمونید ... وقتی نبردی شکل میگیره بی امانه ...

گرافیک و بافت ها و جلوه های ویژه هم که فوق العاده بودن ... جلوه های بصری بازی که مال نسل بعده ...

به خدا ...

تا قبل بازی کردن دمو مورد انتظارترین بازی های سال بعدم ... اخرین ما و بایو شاک بودن .... الان خدای جنگه بعد اونها ...

باید منتظر خلق یه گوسفند باشیم!این کریتوس بیچاره چند بار باید از جهنم فرار کنه وزنده شه ؟؟؟تا کی ول نمیکنن این یارو رو؟؟

این طور که معلومه، GOW از معدود بازیهایی است که با وجود این که نسخه های زیادی ازش عرضه شده، اما از کیفیتش نه تنها کاسته شده، بلکه خیلی هم بهتر شده. دمو Ascention رو تجربه کنی، می فهمی چی می گم.

با خرید نسخه ی بلوری فلان فیلم(یادم نیست :d ) میتونید کد دموی بازی رو بگیرید و توی استور بزنید و لذت ببرید از دمو! :d
این حالت اصلیشه! :d
اما اینی که اینجا دوستان میگن دمو رو بازی کردن،مربوط به PS3های کپی خوره! :d که تونستن دموی GOW A رو روی این کنسول ها اجرا کنند! :d
خدایی این چه وضعشه که مایی که قراره اورجینال بگیریم نمیتونیم بازی کنیم؟ :(( باشد که 2-3 روز دیگه با اومدن بتای مولتی پلیر بازی یکم این درد تسکین پیدا کنه:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or