Sony Santa Monica از دلایل تمرکزش برعناوین God of War می گوید
با انتشار God of War 3 فرصت خوبی برای این گروه بود که به Kratos استراحتی بدهند. و وقتی از آنها پرسیده شد که به تحقیق و بررسی ساخت عنوانی به غیر از God of War هم پرداخته اند، Studstill این موضوع را صراحتا تایید کرد و گفت که حتی نمونه های اولیه ای هم ساخته شده و به زودی نمایان خواهند شد، که البته در پروسه فعلی شان جایی ندارد.
Studstill از اذعان این نکته ابایی نداشت که بگوید با وجود موفقیت های قبلی این عنوان، این فرنچایز " به خاطر برخی دلایل خلاقانه و یک سری توجیهات تجاری " است که همچنان ادامه دارد و به عقیده وی " هنوز یک سری داستان ها برای گفتن وجود دارند. "
وی افزود اکنون فرصتی است که ما به ارتقای God of War 3 بپردازیم مخصوصا به این دلیل که قبلا ما ساخت عنوانی را به عهده داشتیم که قرار بود بر روی کنسولی منتشر شود، که آشنایی چندانی با آن نداشتیم.
" ما برای یک عنوان تک نفره، فاکتور های زیادی را می خواستیم ارتقا بدهیم و در God of War 3 این امر به دلیل تمرکز زیاد ما بر روی ساخت موتور بازی و بخش های تکنیکی و همچنین سختی های گذر از PS2 به PS3 ، آنچنان عملی نشد. اما حالا می خواهیم، آن پیشرفت هایی که مد نظرمان بود را در این نسخه تا حدی پیاده سازی کنیم. " البته علاوه بر این، بخش Multiplayer نیز به بازی افزوده شده که به اعتقاد وی "خودش به تنهایی یک بازی کاملا متفاوت است. "
اکنون حدود 7 سال است که از عمر PS3 می گذرد و Ascension آخرین عنوانی خواهد بود که توسط تیم God of War سونی برایش ساخته می شود. وقتی در مورد Orbis یا همان PS4 از او پرسیده شد، وی طفره رفت و گفت: " من نمی دانم شما راجع به چه چیزی صحبت می کنید. PS3 یک دستگاه قدرتمند است و ما فکر می کنیم که داریم نهایت بازدهی را از آن می گیریم، اما هنوز هم بعضی وقت ها این دستگاه ما را غافلگیر می کند. "
منبع
آخرین ویرایش:

جفتش هم مربوط به قبل روح اسپارتا شدن کریتوس هست :d بزارید اینا رو من یکم روحم شاد بشه 
) + چند روزیه یک ترسی از تنوع سلاح توی دلم افتاده،امیدوارم بیخود باشه این ترس ها! کاش توی VGA این بازی هم یک چیزی نشون میداد(نشون بده،که فکر نکنم...)حداقل یکم راحت میشدیم :d
L)

