نمایشگاه/رویداد Sony Press Conference E3 2013

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SMM9

عضو تحریریه
با نزدیک شده به همایش E3 و کنفرانس سونی (چیزی حدود 1 ماه) تصمیم گرفتیم مقاله ای در مورد کنفرانس سونی ترتیب بدیم که خدا رو شکر امروز بر روی صفحه اصلی سایت قرار گرفت. در این تاپیک به احتمالات و انتظاراتی که از کنفرانس سونی داریم، می‌پردازیم. به مرور هم با آپدیت این پست اخبار و حواشی مختص سونی رو قرار میدیم.

زمان کنفرانس سونی: 21خرداد - 5:30 بامداد سه شنبه

این هم لینک مقاله درباره کنفرانس سونی: SONY E3 2013

بازی ها :
assassins creed 4 - watch dogs

agent

bf4

god of war

gran turismo

heavenly sword

infamous:ss

the evil within

the last guardian

driveclub

استدیو ها:

GUERRILLA GAMES

MEDIA MOLECULE

QUANTIC DREAMS

NAUGHTY DOG

santa monica

و

vita price cut

آپدیت: با معرفی رسمی GT6، نمایش این بازی را در E3 باید قطعی دانست

آپدیت: درست روز قبل کنفرانس مایکروسافت، سونی تیزری از کنسول خود پخش کرد. مطمئنا در E3 شاید طراحی و ظاهر PS4 خواهیم بود

آپدیت: طبق رسم همیشگی سونی بازی Freedom Wars قبل از همایشE3 برای عرضه در سال 2014 بر روی ویتا معرفی شد

آپدیت: در روزهای منتهی به E3 سونی اعلام کرد بیش از 40 بازی در این نمایشگاه خواهد داشت

آخرین ویرایش:
دارم عصبی می شم چرا هیچی leak نمی شه نکنه فاجعه 21may برای سونی هم اتفاق بیفته تا حالا سابقه نداشته خبر های کنفرانس سونی درز نکنه

انتظارات من:
Vita: کاهش قیمت ویتا
بازی های زیاد و خفن

PS3: کاهش قیمت
معرفی یه عنوان بزرگ

PS4: قیمت زیر 400 دلار
ظاهر زیبای کنسول(ک قطعا همینطوره)
رد کردن قضیه پادگان آنلاین
ناتی داگ حتما باید تو کنفراس باشه(حتی اگه بیان حرف مفت بزنن)
یه آیپی خفن از سانتا
تعداد بالای بازی های انحصاری
تیکه انداختن به ماکرو به صورت پنهان(مثل این که تو ویدئو افتتاح پلی استیشن میتینگ بود)
توقعات زیادی نیست:d

مثل این که همه دارن agent رو فراموش میکنن
می خوان با این IPچه کنن

agent با توجه به زمان معرفی بازی و بعد از اون زمان طراحی کنسول جدید سونی حدس میزنم که میره برای نسل جدید. اما چیزی که من رو مصمم و امیدوار میکنه به سونی و آینده هر سه کنسولش یکی شخص کاز هست و دیگری تم و پیش زمینه مدیریتی که توی ژاپن و شرکتی مثل سونی وجود داره. امیدوارم که شاهد مسائل غیر قابل پیش بینی توی ژاپن و تایوان و... و همچنین اقتصاد جهان نباشیم.

در راستای پست Lord Zeus اگر این خبر درست باشه ، این Japan Studio چقدر پرکار شده ! :biggrin1: یه Knack برای PS4 ، یه Rain برای PS3 ، یه Freedom Wars برای Vita ، یه مشارکت هم اینجا ! :biggrin1: مرسی بنیه :biggrin1:
سونی بیخود مدیر ارشد تولید مهم ترین استودیوش (سانتا مونیکا) را به استودیو ژاپن نفرستاده، به جز تیم هایی که گفتی ، تیم سازنده Puppeteer هم در این استودیو هستند، Team ICO هم که زیر مجموعه همین استودیوست، و هنوز هم امکان داره که بازیهای رونمایی نشده ای در استودیو توسط تیم های دیگه.در دست ساخت باشه.
به نظرخودم هدف سونی از فرستادن Allan Becker نه فقط تشکیل چند تیم جدید داخلی برای این استودیو ، بلکه میخواد مثل استودیو سانتا مونیکا یک استودیو مرکزی با کلی تیم های خارجی برای تعامل و کمک به استودیوهای مستقل در ژاپن برای ساخت بازیهای اختصاصی برای پلتفرم هاش به وجود بیاره. و میتونیم انتظار بازیهای بیشتری از استودیوهای مستقل ژاپنی داشته باشیم.

TLG لیک شد دیگه و به احتمال خیلی زیاد هم واقعیه . دیگه از این بزرگتر چی میخاد لیک بشه ؟ :دی

فقط ریخت موو رو تو کنفرانس نبینیم من دیگه انتظاری ندارم :دی اون کتاب توهم که پارسال نشون دادن فاتحه ی کنفرانس به اون شاخی رو خوند :|:دی

اینم واسه من :

اضافه شدن PS2 Classic برای PS VITA
قیمت 299 دلاری PS4 :d
Last Gurdian برای PS4
فرمول 1 جدید با موتور جدید Codemasters برای PS4
Genji جدید ! :(
Onimusha با موتور نسل بعد Capcom
Uncharted جدید :x

اینم واسه من :

اضافه شدن PS2 Classic برای PS VITA
قیمت 299 دلاری PS4 :d
Last Gurdian برای PS4
فرمول 1 جدید با موتور جدید Codemasters برای PS4
Genji جدید ! :(
Onimusha با موتور نسل بعد Capcom
Uncharted جدید :x

چیپس و ماست هم بدم بیارن خدمتت؟ :d مرد حسابی ! 299$ تو خواب هم نمیبینی :|
TLG هم امیدوارم همین اواخر واسه PS3 بیاد

به نظر من اینها قطعا معرفی میشن..

U4
R4
LBP3
TLG

شاید اینها رو هم ببینی

HS2
Haze2
MAG2
MS

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or