نمایشگاه/رویداد Sony Press Conference E3 2013

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SMM9

عضو تحریریه
با نزدیک شده به همایش E3 و کنفرانس سونی (چیزی حدود 1 ماه) تصمیم گرفتیم مقاله ای در مورد کنفرانس سونی ترتیب بدیم که خدا رو شکر امروز بر روی صفحه اصلی سایت قرار گرفت. در این تاپیک به احتمالات و انتظاراتی که از کنفرانس سونی داریم، می‌پردازیم. به مرور هم با آپدیت این پست اخبار و حواشی مختص سونی رو قرار میدیم.

زمان کنفرانس سونی: 21خرداد - 5:30 بامداد سه شنبه

این هم لینک مقاله درباره کنفرانس سونی: SONY E3 2013

بازی ها :
assassins creed 4 - watch dogs

agent

bf4

god of war

gran turismo

heavenly sword

infamous:ss

the evil within

the last guardian

driveclub

استدیو ها:

GUERRILLA GAMES

MEDIA MOLECULE

QUANTIC DREAMS

NAUGHTY DOG

santa monica

و

vita price cut

آپدیت: با معرفی رسمی GT6، نمایش این بازی را در E3 باید قطعی دانست

آپدیت: درست روز قبل کنفرانس مایکروسافت، سونی تیزری از کنسول خود پخش کرد. مطمئنا در E3 شاید طراحی و ظاهر PS4 خواهیم بود

آپدیت: طبق رسم همیشگی سونی بازی Freedom Wars قبل از همایشE3 برای عرضه در سال 2014 بر روی ویتا معرفی شد

آپدیت: در روزهای منتهی به E3 سونی اعلام کرد بیش از 40 بازی در این نمایشگاه خواهد داشت

آخرین ویرایش:
کلا یه FF خوب نشون بدن دهن من بسته میشه و دیگه با بقیه موارد کار نخواهم داشت! البته اگه FF اش مثل ان اگنیس فیلاسفی باشه همون بهتر که اصلا نمایش داده نشه!:دی ولی فردا پادکست FF هم هست و نومورا میخواد بیاد در مورد Versus صحبت کنه! کویا بالاخره قراره تو این E3 خبری بشه! فک کن بشه!:دی

همین ورسوس رو هم نشون بدن و فقط با یه تاریخ رسمی بگن میاد همینجا بساط لزگی زدن برپا میشه :دی بیشتر از این هم که منجر به تلفات جانی میشه :دی

والا اگه همه اتفاقاتی هم از قبل گفته شده و رسمی هم هست رو تو این E3 ببینیم برای من که تبدیل میشه به بزرگترین و بهترین E3 !!!

خوب واقعا هم همینه! این E3 هر 7 8 سال یبار اتفاق میفته و بخاطر نسل جدید یه چیز دیگه میشه!

خوب واقعا هم همینه! این E3 هر 7 8 سال یبار اتفاق میفته و بخاطر نسل جدید یه چیز دیگه میشه!

یعنی بدجور حجمش بالاست این E3 البته درستم میگی E3 2005 هم فوق العاده بود و دقیقا اوایل همین نسل فعلی بود . حالا خودم به شخصه جز معرفی کنسول ها و انحصاری هاشون که تعداد بازی زیادی رو پوشش میدن من خودم به شخصه بخاطر شرکت کردن اسکوار و FF و بیشتر 3rd پارتی ها خوشحال هستم که حصور فعالی دارم تو این E3 . البته انحصاری های سونی چیز دیگری هست ولی خب حضور 3rd پارتی ها رو اگه بخوایم به نسبت 2005 بگیریم خیلی بهتر و بیشتر هست .

در کل امیدوارم یه E3 درست و حسابی ببنیم نه Usher و بریک دنس !!

همین ورسوس رو هم نشون بدن و فقط با یه تاریخ رسمی بگن میاد همینجا بساط لزگی زدن برپا میشه
:biggrin1:
بیشتر از این هم که منجر به تلفات جانی میشه

مثلا شایعات درست باشه و Versus برای PS4 بیاد نتنها اینجا بلکه کل اینترنت منفجر میشه!:دی

نمایش یک Final Fantasy در کنفرانس قطعی ـه ، همانطور که مدت هاست صحبتش هست احتمالا Versus باشه اما با اسم Final Fantasy XV
شایعات موثق هم وجود داره که سونی در ساخت بازی دخالت داره و بازی انحصاری PS ـه.
فکر نکنم SE بازی رو انحصاری کنه شاید انحصاری زمانی ولی انحصاری کامل رو بعید می‌دونم. تا جایی که من می‌دونم برای FF جدید هم دعوت نامه‌های هم برای مراسم نینتندو دادند و اگر انحصاری باشخ تناقص حساب میشه
اگر شایعات در مورد دخالت استودیو ژاپن سونی در ساخت بازی حقیقت داشته باشه ، بعید ـه (بستگی به قرارداد بین سونی و SE داره) که این شماره برای پلتفرم های دیگه هم عرضه بشه ، ولی IP این سری به SE تعلق داره و به راحتی میتونه یک نسخه دیگه از این سری رو برای هر کنسول دیگه ای معرفی کنه.
من میگم برای چی باید 2 تا دعوت نامه برای 2 تا کنفراس سونی و نینتندو درمورد FF بده؟ یا 2 نسخه جدید قراره معرفی کنه یا یک نسخه که لانچ تایتل زمانی PS4باشه و بعد از یک مدتی برای پلتفرم‌های دیگه هم بیاد.
گفتی فکر نکنم SE بازی انحصاری بسازه بنده هم گفتم اگه قرار باشه سونی در ساخت بازی دخالت داشته باشه و قسمتی از هزینه ساخت رو بده بعید ـه این نسخه برای پلتفرم دیگه ای عرضه بشه ، بعد گفتی برای مراسم نینتندو هم دعوت نامه هایی برای یک نسخه از FF فرستاند ، منم گفتم IP این سری در دستان SE ـه و به راحتی میتونه هر تعداد نسخه ای که دوست داشته باشه برای هر پلتفری که بخواد میتونه معرفی و عرضه کنه ، یعنی درکش اینقدر سختـه؟

آخرین ویرایش:
نمایش یک Final Fantasy در کنفرانس قطعی ـه ، همانطور که مدت هاست صحبتش هست احتمالا Versus باشه اما با اسم Final Fantasy XV
شایعات موثق هم وجود داره که سونی در ساخت بازی دخالت داره و بازی انحصاری PS ـه.
فکر نکنم SE بازی رو انحصاری کنه شاید انحصاری زمانی ولی انحصاری کامل رو بعید می‌دونم. تا جایی که من می‌دونم برای FF جدید هم دعوت نامه‌های هم برای مراسم نینتندو دادند و اگر انحصاری باشه تناقص حساب میشه مگر اینه بخواد 2 FF جدید رو معرفی کنه.
اگر شایعات در مورد دخالت استودیو ژاپن سونی در ساخت بازی حقیقت داشته باشه ، بعید ـه (بستگی به قرارداد بین سونی و SE داره) که این شماره برای پلتفرم های دیگه هم عرضه بشه ، ولی IP این سری به SE تعلق داره و به راحتی میتونه یک نسخه دیگه از این سری رو برای هر کنسول دیگه ای معرفی کنه.
من میگم برای چی باید 2 تا دعوت نامه برای 2 تا کنفراس سونی و نینتندو درمورد FF بده؟ یا 2 نسخه جدید قراره معرفی کنه یا یک نسخه که لانچ تایتل زمانی PS4باشه و بعد از یک مدتی برای پلتفرم‌های دیگه هم بیاد.
خوب اینطور که شایعات یکم قوی میگن این Versus هست که با پول سونی داره برای PS4 ساخته میشه و به همین دلیل هم انحصاری هست اما XV که بنظر من اصلا Versus نیست قطعا مولتی هست. حتی شاید برای Wii U هم بیاد یا SE یه سری جدید از FF رو برای Wii U هم معرفی کنه.
هنوز حتی اسم بازی مشخص نیست که بخوایم درمورد انحصاری بودنش بحث کنیم.

آخرین ویرایش:
من شخصا تغییر نام Versus به XV رو در شرایط فعلی ممکن نمیدونم. چون SE طوری داره در مورد XV حرف میزنه که انگار یه شروع مجدد برای FF هست و یجورایی ریبوت گیم پلی کردتش! حداقلش اینه که دیگه JRPG کلسیک نیست و اکشن شده! ضمن اینکه XV رو داره یه تیم دیگه میسازه و Versus‌هم دست یه تیم دیگس. اما این احتمال قشنگ هست که Versus با پول سونی منتقل شده باشه به نسل بعد و یکی از لانچ تایتل های PS4 باشه.

فکر نکنم SE بازی رو انحصاری کنه شاید انحصاری زمانی ولی انحصاری کامل رو بعید می‌دونم. تا جایی که من می‌دونم برای FF جدید هم دعوت نامه‌های هم برای مراسم نینتندو دادند و اگر انحصاری باشخ تناقص حساب میشه

خوب اینطور که شایعات یکم قوی میگن این Versus هست که با پول سونی داره برای PS4 ساخته میشه و به همین دلیل هم انحصاری هست اما XV که بنظر من اصلا Versus نیست قطعا مولتی هست. حتی شاید برای Wii U هم بیاد یا SE یه سری جدید از FF رو برای Wii U هم معرفی کنه.

در راستای پست Lord Zeus اگر این خبر درست باشه ، این Japan Studio چقدر پرکار شده ! :دی یه Knack برای PS4 ، یه Rain برای PS3 ، یه Freedom Wars برای Vita ، یه مشارکت هم اینجا ! :دی مرسی بنیه :دی

انتظارات من به دو بخش کنسول و امکاناتش و بازی تقسیم میشه ...

از کنسول انتظارت زیر رو دارم ...

1- خیلی زیبا و خوش فرم و دارای زوایای نرم و منحنی شکل باشه ...

2- رنگ های متنوعی در زمان لانچ داشته .... خیلی عالی میشه که رنگ نقره ای فراموش نشه ... کنسول باید نقره ای باشه ...

3- رابط کاربریش رو قبلا دیدیم و خیلی جذاب و زیبا بود امیدوارم تغییرش ندن ...

4- یه امکانی بزارن ...بدون اتصال به psn امار تروفی هات رو داشته باشی ... من الان 3 ماهه نت درست ندارم نتونستم تروفی هام رو سینک کنم

5- ps eye یا کابل usb نداشته باشه ... یا اگه داره مشکلی تو جایگیری eye به وجود نداره ... این نسل که جونم در اومد ... 50 بار باید بازی رو قطع میکردم ... دوربین رو درست میکردم

6 - هیچ چیز اجباری رو دستگاه نزاره ... دلم میخواد از همه امکانات دستگاه با میل و علاقه خودم استفاده کنم جز یه مورد

8- اون یه مورد اینه که حتما ps eye جدید تو جعبه کنسول باشه ... من اصلا دلم نمیخواد این وسیله جانبی رو جدا بگیرم ... وقتی موو دارم ...

10 - قیمت کنسول 349.99 دلار یا نهایت 399.99 دلار باشه ... ولاغیر

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

انتظارات بازی من

1- فاینال فانتزی ورسوس

2- فاینال فانتزی 12 hd

3- فاینال فانتزی جدید ترجیحا انحصاری (برای انحصاری بودنش دلیل خوبی دارم ... بی خیال شدن مخاطب جدید ... و پرهیز از کاملا اکشن شدن )

4 - the last gardian حتما و حتما برای ps3 .... وگرنه معرفی نکنن بهتره ... تا یکی دو سال دیگه که کنسول جدید بخریم ..باید سرگرم شیم ...

5- ip جدید ndـ انچارتد 4 هم استقبال میشه شدید

6- آی پی جدید سانتا مونیکا ... چیزی به غیر سبک H&S ... اگه یه RPG بسازن ... همون طور که گفتن هفته دیوونه کننده ای به وجود میارن

7- پروِژه جدید مدیا مولکول ... خیلی دلم میخواد ببینم MOVE رو به کجا میبرن ...و با این کنترل چه کار میکنن ... اگه یه استودیو بتونه قابلیت های این دسته رو بیرون بکشه و جذابیت بهش بده همین استودیوئه ... نماییششون تو 20 فوریه که بهترین بخش نمایشگاه بود .

8 - نمایش بیشتری از دیپ داون و گیمپلی این بازی ....

9- حضور خوب و موثر بازی ساز های مستقل ... و یه چند تا بازی در حد و اندازه های جورنی ....

10- کراش نمیخوام ... میخوام که KNACK انقدر خوب باشه که کراش رو فراموش کنیم ...

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

و یه سری فانتزی

1- بازی های سوروایور یا ادونچر معمایی مثل رزیدنت اویل دو و سه و تامب رایدر 5 ... واقعا دلم برای اون جور بازی ها تنگ شده ....

2- DINO CRISIS 4 و یا اینوموشا 4

3-امیدوارم با قابلیت جدید دسته و کراس پلی ویتا بعضی از بازی های استراتژی رو به روی کنسول PS4 بیاره ...

یه مشارکت کجا؟:دی

اینجا :

اگر شایعات در مورد دخالت استودیو ژاپن سونی در ساخت بازی حقیقت داشته باشه

:دی
ولی همین ساخت 3 تا بازی برای 3 تا کنسول اونم فقط یه استودیو خیلیه ! :دی بقیه استودیوهای سونی یاد بگیرن :دی

چند نفر تو Neogaf خیلی مطمئن گفتن کنفرانس 2 ساعته ! راست میگن ؟ :دی

بعنوان برادر کوچکتر یه نصیحت کوچیک کنم :دی توقعتون رو بیارید پایین ! این لیستایی که میذارید سونی نصفشم نمایش بده راضی نمیشین :دی

برای من
- نمایش خود کنسول با قیمت 400 دلار پا پایینتر !
- ویتای اسلیم و ارزون
- FF XV
- دیگه هیچی نمیخوام تا کنسول بیاد و بخرم و DriveClub و Destiny و PS2 و BF4 بزنم :دی

آخرین ویرایش:
چند نفر تو Neogaf خیلی مطمئن گفتن کنفرانس 2 ساعته ! راست میگن ؟ :دی
کنفرانس مایکروسافت که فکر کنم گفتن 90 دقیقست ( که همونم نصفش رقاص بازیه :دی ) اگه کنفرانس سونی 2 ساعت باشه خیلی خوب میشه :دی کلی چیز میز میتونیم ببینم و البته زمان Bullshi*t های یوبی سافت و این چیزا هم بیشتر میشه :دی

Versus رو کامل تیم KH میسازه. فقط یه زمانی گفتن بازی پورت شده به انجین Lu که احتمالا نتیجه تعامل با سونی هست. یعنی سونی فقط پول داده که یه نسخه هم لانچ تایتل PS4 باشه. یعنی حتی ممکن هست که بازی برای 360 و PS3 بیاد اما یه نسخه نسل بعد انحصاری برای PS4 داشته باشه! من جایی نشنیدم و ندیدم که استدیوهای ژاپنی سونی توی ساخت بازی دخیل باشن! البته شاید هم من ندیدم که در این صورت خوشحال میشم یکی بیاد نشون بده!:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or