نمایشگاه/رویداد Sony Press Conference E3 2013

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SMM9

عضو تحریریه
با نزدیک شده به همایش E3 و کنفرانس سونی (چیزی حدود 1 ماه) تصمیم گرفتیم مقاله ای در مورد کنفرانس سونی ترتیب بدیم که خدا رو شکر امروز بر روی صفحه اصلی سایت قرار گرفت. در این تاپیک به احتمالات و انتظاراتی که از کنفرانس سونی داریم، می‌پردازیم. به مرور هم با آپدیت این پست اخبار و حواشی مختص سونی رو قرار میدیم.

زمان کنفرانس سونی: 21خرداد - 5:30 بامداد سه شنبه

این هم لینک مقاله درباره کنفرانس سونی: SONY E3 2013

بازی ها :
assassins creed 4 - watch dogs

agent

bf4

god of war

gran turismo

heavenly sword

infamous:ss

the evil within

the last guardian

driveclub

استدیو ها:

GUERRILLA GAMES

MEDIA MOLECULE

QUANTIC DREAMS

NAUGHTY DOG

santa monica

و

vita price cut

آپدیت: با معرفی رسمی GT6، نمایش این بازی را در E3 باید قطعی دانست

آپدیت: درست روز قبل کنفرانس مایکروسافت، سونی تیزری از کنسول خود پخش کرد. مطمئنا در E3 شاید طراحی و ظاهر PS4 خواهیم بود

آپدیت: طبق رسم همیشگی سونی بازی Freedom Wars قبل از همایشE3 برای عرضه در سال 2014 بر روی ویتا معرفی شد

آپدیت: در روزهای منتهی به E3 سونی اعلام کرد بیش از 40 بازی در این نمایشگاه خواهد داشت

آخرین ویرایش:
این بانجی خائن بره تو همون کنفرانس ماکرو اینجا وقت نداریم واسه این چیزا (شوخی کردم من واقعا از این دستینی خوشم اومده و بهش امیدوارم با موزیک متن این تریلر لا آو جانگل فوق الاده حال کردم)ولی AC IV امیدوارم بره کنفرانس ماکرو چون دیگه اصلا علاقه ای ندارم به این بازی به شدت تکراری .امیدوارم که سانتا یه عنوان Tps خوب معرفی کنه ولی تقریبا با توجه به خبرهای اومده مشخصه که اگه بازی جدیدی در کار باشه FPS هست.Uncharted 4 که اصلا الان وقتش نیست بازی جدید هم که به ضرر TLOU هست پس به این نتیجه میرسیم که ناتی داگ برا این نمایشگا استراحت کنهگوریل هم که باید یه IP جدید روکنه

من فقط يه آرزو دارم اونم اينكه دوباره كوسه ها هوس نكنن برن سيم بخورن ما هم اينترنتمون قطع بشه :d
همينكه كنفرانس سونى رو بتونم زنده ببينم برام بسه

منم فقط یه آرزو دارم اونم میدونم شدنی نیست، یعنی امکان نداره!

فقط می‌خوام نام مبارک Japan Studio - Project Siren روی صفحه نمایش چشمان حضار رو نوازش کنه و بعد استاد اعظم کیچیرو تویاما روی سن بیاد و یه Siren جدید برای PS4 معرفی کنه 8-> اونوقته که دیگه شینجی میکامی باید حواسش رو جم کنه:d البته این دیگه خیلی رویایی شد، ولی تکلیف این TLG رو مشخص کنند ما را بس:|

فقط IP جدید ناتی داگ رو برای 2014 یا 2015 تایید کنن کافیه :d بنظرم حتماً خبری از عنوان جدید SM یا ND میشه ! یکیشون حتمیه :d

خب ما هم امید و آرزوهامون رو بگیم ... :دی

• پروژه جدید سانتا که با اینکه متنفرم ولی خیلی علاقه دارم یه 3 گانه خوفناک از کریتوس ببینم :biggrin1: که با اتمام گاو 3 و دموی پایانی و نامعلوم بودن اینکه کریتوس کجا رفت و هرج و مرج به وجود اومده بدون خدایان چی میشه کاملاً مشخصه که این نسل باز هم گاو خواهیم داشت .

• پروژه جدید ناتی داگ : جون مادرتون جک و دکستر 4 :(( یعنی اصلا هیچ چیز معرفی نشه همین واسم کافیه :((
  • گیم پلی خالص از اینفمس و آشنایی بیشتر با کرکتر بازی ( اشاره ای به کول )
  • تریلری از زنده بودن TLG و FF : VERSUS ...
  • خبر اینکه آیا Agent اصلا زنده هست یا نه :دی
  • تایید GT6 روی کنسول چهارم با انجین جدید و گرافیک فک برانداز ایضا بدون مشکلات مزخرف نسخه قبل :|:دی

در ادامه هم با IP های جدید فک ما رو به زمین هدایت کنند ؛ و من الله توفیق :دی

فقط یه چیز دوست دارم اینه که کوجیما بیاد بگه mgs v انحصاری ps4 و بعد یه نمایش خفن نشون بده :(

خیلی بعیده ولی کوجیما اگه یه متالگیر برای ویتا معرفی کنه بنده کاملا ارضا میشم ! ( mgs v هم باشه خوبه :دی )
ولی انحصاری زمانی 5 برای پی اس 4 خیلی عالی میشه :دی !
کلا ای 3 امسال خیلی پر باره !

آرزوها که زیادن ولی خب مهمترینشون برای من FF XIII Versus ـه. امیدوارم امسال دیگه SE تکلیف بازی رو مشخص کنه.

18938079132930654870.jpg

آخرین ویرایش:
اقا جان هایـــــــــــپ میکنیم :دی

10 روز مونده به E3 و لطف کنید فقط یک بازی نام ببرید. ممنون

------------

من MediEvil میخوام ولی از اونجای که Unlikely هست طرفه Shenmue 3 رو میگیرم :دی.

آخرین ویرایش:
اقا جان هایـــــــــــپ میکنیم :دی

10 روز مونده به E3 و لطف کنید فقط یک بازی نام ببرید. ممنون

shenmue
البته خودم هم قبول دارم سبک هنری و فضا سازی که ما shenmue رو با اون می شناسیم دیگه تو نسل حاضر جایگاهی نداره ولی خب یه reboot که به گذشتش پایبند باشه من رو راضی می کنه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or