نمایشگاه/رویداد Sony Press Conference E3 2013

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SMM9

عضو تحریریه
با نزدیک شده به همایش E3 و کنفرانس سونی (چیزی حدود 1 ماه) تصمیم گرفتیم مقاله ای در مورد کنفرانس سونی ترتیب بدیم که خدا رو شکر امروز بر روی صفحه اصلی سایت قرار گرفت. در این تاپیک به احتمالات و انتظاراتی که از کنفرانس سونی داریم، می‌پردازیم. به مرور هم با آپدیت این پست اخبار و حواشی مختص سونی رو قرار میدیم.

زمان کنفرانس سونی: 21خرداد - 5:30 بامداد سه شنبه

این هم لینک مقاله درباره کنفرانس سونی: SONY E3 2013

بازی ها :
assassins creed 4 - watch dogs

agent

bf4

god of war

gran turismo

heavenly sword

infamous:ss

the evil within

the last guardian

driveclub

استدیو ها:

GUERRILLA GAMES

MEDIA MOLECULE

QUANTIC DREAMS

NAUGHTY DOG

santa monica

و

vita price cut

آپدیت: با معرفی رسمی GT6، نمایش این بازی را در E3 باید قطعی دانست

آپدیت: درست روز قبل کنفرانس مایکروسافت، سونی تیزری از کنسول خود پخش کرد. مطمئنا در E3 شاید طراحی و ظاهر PS4 خواهیم بود

آپدیت: طبق رسم همیشگی سونی بازی Freedom Wars قبل از همایشE3 برای عرضه در سال 2014 بر روی ویتا معرفی شد

آپدیت: در روزهای منتهی به E3 سونی اعلام کرد بیش از 40 بازی در این نمایشگاه خواهد داشت

آخرین ویرایش:
چی چی خواسته ردیف میکنید شما دوتا ؟

E3 زمان معرفی کنسول به صورت درست در مون یک ساعت اول 100% راجب کنسوله شک نکنید اصلا ردخور نداره ها .

مورد بعدی میمونه یک ساعت بعدی کم کم یک ربع این زمان برای VITA هستش اصلا شک نکنید کم کم هم یک ربع برای Beyond , GT6, TLUS میمونه یک نیم ساعت که یک ربع وقت برای سازنده های مستقل هستش یک ربع هم میمونه برای بازی جدید پس انتظار 10 تا 20 بازی جدید نداشته باشید .;)

حالا شاید اون یک ساعت اول کمتر باشه اما شک نکنید دقیقا همینه .;)
نه بابا چه خبره این همه! :d 1 ساعت کنسول؟ دقیقا میخوان چیش رو معرفی کنند؟ همه چیش گفته شده فقط مونده خودش! میان یدونه تیزر که توش چندین بازی PS4 هم هست نشون میدن، خود کنسول هم به صورت زنده یکی بر میدارن میارن میگن این میباشد! :d
فوقش ربع ساعت در مورد همون PSN یه سری نکات دیگه ای بگن! که شک دارم بگن! :d یعنی میگنا! ولی همراه با بازی! مثلا KZ رو نشون میدن، اون وسطش ویدیو ضبط میکنند،آپ میکنند، تروفی هاش رو طرف آپ میکنه و PSN Card نسل بعد رو میبینیم، اگر مثل Knack قابلیت اشتراک گذاری آیتم داشته باشه، یه آیتم میفرسته برای دوستش یا از دوستش که براش چیزی فرستاده تشکر میکنه و تموم میشه میره! :-" (باز من توهم زدم مثل ارائه ی لیست تروفی های TLOU =)) )

یه ربع ویتا ممکنه! :d گرچه پارسال 2 دیقه فقط AC III : L نشون دادن براش! :d
خود TLOU هم فوقش یه تریلر 2 دقیقه ای برای هایپ ملت! گیم پلی که نمیخوان نشون بدن! :d بیاند هم فکر نکنم گیم پلی نشون بدن! ( نیم ساعت نشون دادن:| ) GT6 ممکنه! :d گرچه از اونطرف DC رو هم دارم! که چون ناشناخته ـست و همچنین نسل بعدی،من فکر میکنم توی کنفرانس خیلی بیشتر از GT6 بهش وقت بدن! :d (گیم پلی GT6 میتونه بره توی غرفه ها :-" )

ولی سانتا و FF جدید که حتما هستن! :d اون رچت آرزو بود :-" لیستم زیاد بلند بالا نبودا :-"

کاش سونی دو تا کنفرانس میذاشت. حالا نمیدونم خبری از بازی های Vita هست یا ول شده به امان خدا ولی اگه خبری از اون باشه ، میشد کنفرانس اصلی رو اختصاص بدن به PS4 و یه کنفرانس کوچیک تر هم در مورد Vita و PS3.
از اون طرف میترسم نصف کنفرانس اختصاص پیدا کنه به بازی های مولتی پلتفورم ! :دی من کلاً دوست دارم کنفرانس ها بیشتر برای بازی های انحصاری باشه تا مولتی پلتفورم. ولی الآن Destiny رو میخوان نمایش بدن که مطمئناً زمان زیادی میگیره. (هم به خاطر سبکش ، هم اینکه اولین نمایش گیم پلی هست) ، احتمالاً Assassin`s Creed IV هم باشه و BF4 هم بعید نیست باشه. (برای مقابله با CoD: Ghosts در کنفرانس مایکروسافت)
امیدوارم دیگه اون صحبت های اولیه و مقدمه چینی ها رو هم ول کنن ! :دی از همون اول برن سراغ اصل مطلب. خوشبختانه توی کنفرانس فوریه هم یه سری از قابلیت های کنسول و کنترلر رو نشون دادن و فقط می مونه ظاهر و قیمت و تاریخ عرضه و این چیزا.

خوب از همین الان بچه ها یک زمانی رو برای بانجی بزارین کنار :|.

انتهای تریلر اشاره میکنه به کنفرانس سونی برای نمایش گیم پلی به اون زمان ها که گفتم این رو هم لحاظ کنید .:|

چه حالی داره میکته اَکتی این وسط :دی
شده یکی من یکی تو :| :))
BF4 هم بعید نیست باشه. (برای مقابله با CoD: Ghosts در کنفرانس مایکروسافت)
احتمالاً بحث DLC هاش هم هست :-" :دی
مثل BF3 :دی
لیستم زیاد بلند بالا نبودا
yahoo_65.gif
میدونی فقط هیلو 5 توش نبود :دی

کاش سونی دو تا کنفرانس میذاشت. حالا نمیدونم خبری از بازی های Vita هست یا ول شده به امان خدا ولی اگه خبری از اون باشه ، میشد کنفرانس اصلی رو اختصاص بدن به PS4 و یه کنفرانس کوچیک تر هم در مورد Vita و PS3.
از اون طرف میترسم نصف کنفرانس اختصاص پیدا کنه به بازی های مولتی پلتفورم ! :دی من کلاً دوست دارم کنفرانس ها بیشتر برای بازی های انحصاری باشه تا مولتی پلتفورم. ولی الآن Destiny رو میخوان نمایش بدن که مطمئناً زمان زیادی میگیره. (هم به خاطر سبکش ، هم اینکه اولین نمایش گیم پلی هست) ، احتمالاً Assassin`s Creed IV هم باشه و BF4 هم بعید نیست باشه. (برای مقابله با CoD: Ghosts در کنفرانس مایکروسافت)
امیدوارم دیگه اون صحبت های اولیه و مقدمه چینی ها رو هم ول کنن ! :دی از همون اول برن سراغ اصل مطلب. خوشبختانه توی کنفرانس فوریه هم یه سری از قابلیت های کنسول و کنترلر رو نشون دادن و فقط می مونه ظاهر و قیمت و تاریخ عرضه و این چیزا.

البته آریا از سونی کنفرانس های بعدی رو هم نگرفتن تا زمان عرضه چندتا دیگه کنفرانس در پیش داریم .

خوب از همین الان بچه ها یک زمانی رو برای بانجی بزارین کنار :|.

انتهای تریلر اشاره میکنه به کنفرانس سونی برای نمایش گیم پلی به اون زمان ها که گفتم این رو هم لحاظ کنید .:|
براش وقت کنار گذاشتم:-" به 2 پست قبل ترم مراجعه کن :-"

چه حالی داره میکته اَکتی این وسط :دی
شده یکی من یکی تو :| :))

احتمالاً بحث DLC هاش هم هست :-" :دی
مثل BF3 :دی

میدونی فقط هیلو 5 توش نبود :دی
به نظرم اکتی داره کار درستی رو میکنه :d بانجی رو که کل 360دار ها میشناسن و ارادت دارن بهش! :d پس نمایشش اونطرف باشه فرقی نمیکنه! اما اگر توی کنفرانس سونی باشه،ما فن ها رو جذب میکنه با همین DLC انحصاری و نمایش توی کنفرانس سونی و ... :d باید یه رابطه ی نزدیک تری برقرار کنند با ما فن ها :-"
---
من که تقریبا برداشتم کل لیست رضا رو خط زدم:-" یدونه رچت فقط جایگزین کردم :d :-"

البته آریا از سونی کنفرانس های بعدی رو هم نگرفتن تا زمان عرضه چندتا دیگه کنفرانس در پیش داریم .
آره کنفرانس های بعدی هم هستن، ولی حالا ممکنه خیلی از بازی ها رو هم توی خود کنفرانس نشون ندن! :d مثلا پارسال سونی LBP K و Sly رو هم داشت ولی Sly رو قبل از کنفرانس نشون دادن(زنده از بلاگ آمریکا اگر دنبال میکردید،داشتن نشونش میدادن! :d ) LBP K رو هم دقیقا تا کنفرانس تموم شد تریلرش رو نشون دادن! :d
ممکنه مثلا چنین حرکتی رو در حق DC یا GT6 هم برن:-s و چندین و چند بازی دیگه:-s در حد همون چند ثانیه توی یک تیزر + اسمشون رو توی کنفرانس بگن،اطلاعات تکمیلی بره برای نشون دادن توی غرفه ها:-"

با ایده ی آریا هم موافقم! :d 2 کنفرانس:-" یا هم حالا این PS3 و ویتا رو میتونست مثل کونامی ویدیویی بنماید مثلا :-" :d

پارسال تقریبا میشه گفت همینجوری شد دیگه:d gamescom برا ویتا و psn شده بود یه یه جورایی اتفاقا خیلی هم حال داد بهتر E3 شد:d یه 3-4 تا IP فکرکنم معرفی شد:d

اگه امسالم E3 رو اختصاص بدن به PS4 و PS3 گیمزکام رو هم اختصاص بدن به بازیهای ارکید و ویتا عالی میشه :d این بازییای مولتی پلتفرم هم بد جوری رو مخ هستن. تو کنفرانس امسال صددرصد اینا پایه ثابت کنفرانس سونین :estiny که قطعی شد -ac4 -bf4:|

تمام کنفرانس به کنار .فقط دارم برا دیدن دوتا لحظه تو این کنفرانس له له میزنم#:-s

اولیش دیدن چهره نیتن دریک با اخرین تکنولوژی های روز دنیاس.:x یعنی یه لحظه نیتن رو روی ps4 تصور کنید =p~

دومی هم دیدن the last guardian . بعد این همه سال دیگه وقتشه سونی بازی رو نشون بده .فقط همین دوتا تو کنفرانس باشن من رسما تا یه سال نشعه خواهم شد:d

برای من که کلا ارزو شده ... tlg ... کنفرانس با این شروع بشه ... ملت اصلا هایپ مرگ بشن ... ورسوس هم بیخیال ...

ولی چیزی که خیلی دوست دارم ببینم ... همون دموی فاینال فانتزی تو معرفی ps4 هم اگه نشون دادن /// ولی اخرش بزنن only on ps4 /// من هایپ مرگ میشم ...

دیگه هر چی فکر میکنم چیزی نمیخوام .... metal gear solid v هم که تکلیفش معلومه نمیشه روش مانور داد ... کاش کونامی از خر شیطون میومد پایین ... حیفه ...

چرا چرا یه چیزی یادم اومد .. tekken 7 ...

رزیدنت اویل 7 هم خیلی میتونه جالب باشه ...

برای من که کلا ارزو شده ... tlg ... کنفرانس با این شروع بشه ... ملت اصلا هایپ مرگ بشن ... ورسوس هم بیخیال ...
وای این جوری خیلی عالی میشه:x فکر کن قبل از این که کسی بیاد رو سن و رسما شروع بشه مراسم بعد از اون ویدیو 3-4 دقیقه ای همیشگی کل صفحه سیاه بشه بعد اسم بازی بیاد + یک تریلر 1-2 دقیقه ای
بعدشم تو کنفرانس یک گیم پلی اساسی برای بازی رو پلی3 نشون بدن من که دیگه بیخیال پلی4 و ... میشم:d

بچه ها خیلی نامردید ! :d
چرا هیشکی اشاره ای هم به VERSUS XIII نمیکنه !
اینقدر همتون ناامید شدید از نمایشش تو کنفرانس سونی امسال :| !
خیلی دیگه صبر کردیم ! حضرت ایوب{صبور} هم کم میاورد اینجا {شوخی} !
ولی هنوز امید داریم ! هرکی هنوز امید داره لایک بده {عقده ی لایک نیستم ها} !
فقط بخاطر VERSIS XIII ولی خدایی :
نمایش LIGHTNNG RETURNES FFXIII هم امسال داریم همین بسمه ! :x

به به تاپیک آرزو ها :دی منم بگم آرزو هام رو :دی
امیدوارم هر چه زودتر به لقاء فاینال ورسوس بپیوندیم :دی البته طبق حدسیات خودم بازی مولتی شده (که در این صورت احتمال نمایشش توی کنفرانس ماکرو خیلی بیشتره تا سونی :دی) و از طرفی یحتمل اسم بازی هم عوض شده :دی
پروژه ی جدید ناتی :دی
یه IP جدید از سانتا :دی خدایی هر چی میدن گاو ندن :دی حتی نشون دادن یه تیزر 1 ثانیه ای از گاو هم حرام اعلام می شود :دی
اگر یه خبری از "آماده در کله ی سحر" هم بشه بد نیست :دی
این نسل هر چی گفتیم سونی سیفون رو بکشه نکشید :( امیدوارم برای PS4 سیفون رو بکشه و شاهد سایفون هیتلر 4 باشیم :دی (هم شماره هم میشن :دی)
از اون Agent و the Last Guardian هم یه خبری بشه که بسیار خوبه :دی
نمی دونم نیپون استودیو با ساختن رین و فریدام وارز و نک وقت داره یه بازی خسته و ژاپنی برای PS4 بسازه یا نه ولی بسیار استقبال میشه :دی اون Genji بنده خدا رو هم که کلاً به خاطره ها سپردن نامردا :( الان ما یوشیتسونه بخواهیم باید کی رو ببینیم ؟ :(
این نسل که نشد ولی امیدوارم توی نسل بعد سونی یه غلطی بکنه و این تابوت IP کراش رو راهی آن استودیوی مذکور بکنه :دی

به به تاپیک آرزو ها :دی منم بگم آرزو هام رو :دی
امیدوارم هر چه زودتر به لقاء فاینال ورسوس بپیوندیم :دی البته طبق حدسیات خودم بازی مولتی شده (که در این صورت احتمال نمایشش توی کنفرانس ماکرو خیلی بیشتره تا سونی :دی) و از طرفی یحتمل اسم بازی هم عوض شده :دی
پروژه ی جدید ناتی :دی
یه IP جدید از سانتا :دی خدایی هر چی میدن گاو ندن :دی حتی نشون دادن یه تیزر 1 ثانیه ای از گاو هم حرام اعلام می شود :دی
اگر یه خبری از "آماده در کله ی سحر" هم بشه بد نیست :دی
این نسل هر چی گفتیم سونی سیفون رو بکشه نکشید :( امیدوارم برای PS4 سیفون رو بکشه و شاهد سایفون هیتلر 4 باشیم :دی (هم شماره هم میشن :دی)
از اون Agent و the Last Guardian هم یه خبری بشه که بسیار خوبه :دی
نمی دونم نیپون استودیو با ساختن رین و فریدام وارز و نک وقت داره یه بازی خسته و ژاپنی برای PS4 بسازه یا نه ولی بسیار استقبال میشه :دی اون Genji بنده خدا رو هم که کلاً به خاطره ها سپردن نامردا :( الان ما یوشیتسونه بخواهیم باید کی رو ببینیم ؟ :(
این نسل که نشد ولی امیدوارم توی نسل بعد سونی یه غلطی بکنه و این تابوت IP کراش رو راهی آن استودیوی مذکور بکنه :دی

گنجی رو شدیدا پایه ام . یه چندتا بازی تو اون حال و هوا بدن حال کنیم . به شخصه دوس دارم یه نسخه جدید از آنیموشا رو هم کپکام با این موتور گرافیکی جدید بده
ولی یه چیزی که بیشتر به آرزو شبیه اینه که یه نسخه جدید یا حداقل یه ریمیک از بازی Blood will tell بدن . جزو بازیهایی هست که شدیدا دوست دارم دوباره بازیش کنم . زمان خودش شاهکاری بود . :d البته ناشرش سگا بود و فکر کنم آی پیش هم مال خودشون باشه .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or