نمایشگاه/رویداد Sony Press Conference E3 2013

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SMM9

عضو تحریریه
با نزدیک شده به همایش E3 و کنفرانس سونی (چیزی حدود 1 ماه) تصمیم گرفتیم مقاله ای در مورد کنفرانس سونی ترتیب بدیم که خدا رو شکر امروز بر روی صفحه اصلی سایت قرار گرفت. در این تاپیک به احتمالات و انتظاراتی که از کنفرانس سونی داریم، می‌پردازیم. به مرور هم با آپدیت این پست اخبار و حواشی مختص سونی رو قرار میدیم.

زمان کنفرانس سونی: 21خرداد - 5:30 بامداد سه شنبه

این هم لینک مقاله درباره کنفرانس سونی: SONY E3 2013

بازی ها :
assassins creed 4 - watch dogs

agent

bf4

god of war

gran turismo

heavenly sword

infamous:ss

the evil within

the last guardian

driveclub

استدیو ها:

GUERRILLA GAMES

MEDIA MOLECULE

QUANTIC DREAMS

NAUGHTY DOG

santa monica

و

vita price cut

آپدیت: با معرفی رسمی GT6، نمایش این بازی را در E3 باید قطعی دانست

آپدیت: درست روز قبل کنفرانس مایکروسافت، سونی تیزری از کنسول خود پخش کرد. مطمئنا در E3 شاید طراحی و ظاهر PS4 خواهیم بود

آپدیت: طبق رسم همیشگی سونی بازی Freedom Wars قبل از همایشE3 برای عرضه در سال 2014 بر روی ویتا معرفی شد

آپدیت: در روزهای منتهی به E3 سونی اعلام کرد بیش از 40 بازی در این نمایشگاه خواهد داشت

آخرین ویرایش:
Frank Fontaine از بایوشاک
Albert Wesker از Resident Evil ها
Andrew Rayan از بایوشاک
امشب (فردا به وقت ایران) رونمایی از یک بازی بزرگ از جانب Atlus برای PS4 در Spike TV
Please Persona 5 , please please please :دی
خب بازیatlus تایید شد با نام
daylight که کار ساختش رو شعبه امریکای atlus به عهده داره
!Nooooooooooooooooooooooooooooooooo :دی

خ.دم جواب خودمو می دم نقل قول دوستان |زمان کنفرانس سونی: 21خرداد - 5:30 بامداد سه شنبه فکر کنم با این سایت بشه دید. Twitch(:|:yawn:

Sit down please
biggrin1.gif

PLEASE ONIMUSHA 5 OR FTAL FRAME دی
biggrin1.gif

DO YA UNDERSTAND OR
یک جور دیگه حالیت کنم معادلی تو انگلیسی داره ؟
مرد حسابی داریم در مورد Atlus حرف میزنیم :دی
اونیموشا و اینا رو که باید از کپکام بخوای :دی
معادل انگلیسیش هم میشه :
man of hesab we are talking about atlus , onimosha o ina ro you should ask capcom :دی

آخرین ویرایش:
مرد حسابی داریم در مورد Atlus حرف میزنیم :دی
اونیموشا و اینا رو که باید از کپکام بخوای :دی
معادل انگلیسیش هم میشه :
man of hesab we are talking about atlus , onimosha o ina ro you should ask capcom :دی

EEE خب من از نظر کلی گفتم :|
میدونم سوتی دادم نمیتونم جمعش کنم :دی
پس اگه اونطوریه بشدت موافقم :x
در ضمن از معادل سازیت ممنونم :دی

وب سایتی که قبلا اطلاعات درست از ریسنگ جدید Evolution Studios منتشر کرده بود ، شایعه کرده که سونی میخواد نسخه نسل بعد MGS 5 رو به انحصار PS4 دربیاره.
دیروز وقتی از کوجیما در مورد نسخه نسل بعد MGS 5 شده بود ، گفت که نمی تونم در این مورد حرفی بزنم منتظر E3 باشید به شما قول می دهم که نا امید نخواهید شد.
هر چندخودم در مورد اینکه در کدام کنفرانس نمایش داده بشه ، کاملا شک دارم و احتمال 50 - 50 برای هر کنفرانس میدم.
تعجب کردم که تا الآن سونی بازی هاش رو نمایش نداده ! :biggrin1: سال های پیش می اومد قبل از شروع E3 رسماً 90% بازی ها رو نشون میداد ولی گفتم امسال دیگه گذاشتن برای E3 !
حالا نمیشد 3،4 روز بیشتر صبر کنن و توی کنفرانس نشون بدن ؟! :| هرچند خودم کلاً Atlus باز نیستم.
وقت برای نمایش این جور بازیها در کنفرانس نیست.:biggrin1: یک لیست کوتاه از بازیهایی که ممکنه در کنفرانس ببینیم.
بازیهایی که احتمال نمایش شون هست :
Destiny (تایید شده)
Final Fantasy (تایید شده)
Killzone : SF (احتمال زیاد)
Knack (احتمال زیاد)
Infamous : SS (احتمال زیاد)
DriveClub (احتمال زیاد)
Gran Turismo 6 (احتمال زیاد)
Beyond : TS (بعید مگر اینکه نسخه PS4 رونمایی بشه.)
IP جدید Santa Monica Studios تقریبا تایید شده ست
Naughty Dog که از مدت ها پیش دارن اشاره میکنند ، همین یک هفته پیش طراح ارشد 3 Uncharterd ، تویت کرده بود که داریم به E3 نزدیک میشیم ، نمایش ND می تونه خیلی تاثیر گذار باشه نه فقط به خاطر توانایی تکنیکی ـشون برای نشان دادن توانایی های PS4 ، بلکه با توجه به موفقیت بی نظیر The Last of Us می تونه خیلی سر و صدا پا کنه.
Media Molecule که اماده رونمایی از پروژه خلاقانه شون هستند.
IP جدی Ready at Dawn هم که مدت هاست در دست ساخت ـه و حقیقتا یکی از بازی های هست که به شخص ـه به خاطر توانایی تکنیکی و ذوق فوق العاده این تیم دوست دارم هرچه زودتر ببینم.
یعنی اگه قرار باشه همینا به اضافه نمایش کنسول ، صحبت در مورد اینده PSN ، رونمایی از یکی دو عنوان جدید Indie ، معرفی و نمایش بازی های جدید ویتا به راحتی می تونه یک کنفرانس دو ساعت ـه رو پر کنه.
به نظر خودم حداقل می تونیم انتظار یک یا دو بازی دیگر از ناشرهای مستقل (مخصوصا ناشرهای ژاپنی) دیگه رو هم برای نمایش در کنفرانس داشته باشیم.

آخرین ویرایش:
شایعه کرده که سونی میخواد نسخه نسل بعد MGS 5 رو به انحصار PS4 دربیاره.
دیروز وقتی از کوجیما در مورد نسخه نسل بعد MGS 5 شده بود ، گفت که نمی تونم در این مورد حرفی بزنم منتظر E3 باشید به شما قول می دهم که نا امید نخواهید شد.
اینطوری میشه Cross-Gen و هیچ فایده نداره. منظور اینکه از هیچ کدوم از پتانسلیها سخت افزار استفاده نمیشه جز اضافه کردن چندتا افکت. خدا کنه سونی پول حروم این مسخره بازیها نکنه. نگارش نسل بغدی و DLC Exclusive ـه 30 روزه و اینا.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or