نمایشگاه/رویداد Sony Press Conference E3 2013

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SMM9

عضو تحریریه
با نزدیک شده به همایش E3 و کنفرانس سونی (چیزی حدود 1 ماه) تصمیم گرفتیم مقاله ای در مورد کنفرانس سونی ترتیب بدیم که خدا رو شکر امروز بر روی صفحه اصلی سایت قرار گرفت. در این تاپیک به احتمالات و انتظاراتی که از کنفرانس سونی داریم، می‌پردازیم. به مرور هم با آپدیت این پست اخبار و حواشی مختص سونی رو قرار میدیم.

زمان کنفرانس سونی: 21خرداد - 5:30 بامداد سه شنبه

این هم لینک مقاله درباره کنفرانس سونی: SONY E3 2013

بازی ها :
assassins creed 4 - watch dogs

agent

bf4

god of war

gran turismo

heavenly sword

infamous:ss

the evil within

the last guardian

driveclub

استدیو ها:

GUERRILLA GAMES

MEDIA MOLECULE

QUANTIC DREAMS

NAUGHTY DOG

santa monica

و

vita price cut

آپدیت: با معرفی رسمی GT6، نمایش این بازی را در E3 باید قطعی دانست

آپدیت: درست روز قبل کنفرانس مایکروسافت، سونی تیزری از کنسول خود پخش کرد. مطمئنا در E3 شاید طراحی و ظاهر PS4 خواهیم بود

آپدیت: طبق رسم همیشگی سونی بازی Freedom Wars قبل از همایشE3 برای عرضه در سال 2014 بر روی ویتا معرفی شد

آپدیت: در روزهای منتهی به E3 سونی اعلام کرد بیش از 40 بازی در این نمایشگاه خواهد داشت

آخرین ویرایش:
28091429469047058207.png

blades-of-chaos.jpg

آقا انقدر گفتین ps1 من اینو دیدم یاد شما افتادم گفتم اینم ببینید شاید دلتون ضعف بره :d

profilepic61325_3.gif

یه بازی Indie خیلی باحال برای PS4 تایید شد به اسم Motherland :دی

http://www.supermotherload.com/

-----------

پرسش روز 3وم

دکتر Cortex-کراَش.
Boss از متال گیر 3.
Zeus از GoW II.

آخرین ویرایش:
امشب (فردا به وقت ایران) رونمایی از یک بازی بزرگ از جانب Atlus برای PS4 در Spike TV
We hope you enjoy the @GTTVshow episode, but stay up too late, & you'll be a zombie for work on Friday.

پرسش روز 3وم

دکتر Cortex-کراَش.
Boss از متال گیر 3.
Zeus از GoW II.

این خودش به تنهایی 3 تا محسوب میشه ! :دی

ویرایش : صفحه رو دو ساعت باز نگه داشته بودم و وقتی پست زدم ، دیدم بروبچ قبلش به Revolver Ocelot اشاره کردن ! :دی واقعاً کاراکتر کم نظیری بود.

امشب (فردا به وقت ایران) رونمایی از یک بازی بزرگ از جانب Atlus برای PS4 در Spike TV
تعجب کردم که تا الآن سونی بازی هاش رو نمایش نداده ! :دی سال های پیش می اومد قبل از شروع E3 رسماً 90% بازی ها رو نشون میداد ولی گفتم امسال دیگه گذاشتن برای E3 !
حالا نمیشد 3،4 روز بیشتر صبر کنن و توی کنفرانس نشون بدن ؟! :| هرچند خودم کلاً Atlus باز نیستم.

آخرین ویرایش:

سلام ! و ممنون داداش فراتوس !
میدونی این چور شخصیت ها هم خوبن و هم بد و هم دلت براشون میسوزه !
و واسه همنی همشون رو دوست دارم » ولی بهترین ! :
کایوس در FF XIII-2

خوب برای من ممکنه تکرار باشه ولی :
Dr.Cortex از کرش بَندیکوت
liquid ocelot ( منظورم همون لیکویید 4 ـه :دی علاقه دارم اینجوری صداش کنم :دی ) ( چون سه تائه من خود لیکوییدم میخوام درکنار آسلات :دی :دی )
و مهم تر از همه TESSLER و BEAST هستن :دی ای بابا 4 تا شد که :| :دی

سلام کنفرانس امشبه؟؟؟؟؟؟ ساعت چنده ؟؟؟؟؟؟یه سایت خوبم بگین برادیدن:d:confused::love::bash:

خب بازی ATLUS تایید شد با نام daylight که کار انتشارش رو شعبه امریکای atlus به عهده داره

اسمش خیلی شبیه blacklight که چند وقت پیش معرفی شد

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or