نمایشگاه/رویداد Sony Press Conference E3 2013

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SMM9

عضو تحریریه
با نزدیک شده به همایش E3 و کنفرانس سونی (چیزی حدود 1 ماه) تصمیم گرفتیم مقاله ای در مورد کنفرانس سونی ترتیب بدیم که خدا رو شکر امروز بر روی صفحه اصلی سایت قرار گرفت. در این تاپیک به احتمالات و انتظاراتی که از کنفرانس سونی داریم، می‌پردازیم. به مرور هم با آپدیت این پست اخبار و حواشی مختص سونی رو قرار میدیم.

زمان کنفرانس سونی: 21خرداد - 5:30 بامداد سه شنبه

این هم لینک مقاله درباره کنفرانس سونی: SONY E3 2013

بازی ها :
assassins creed 4 - watch dogs

agent

bf4

god of war

gran turismo

heavenly sword

infamous:ss

the evil within

the last guardian

driveclub

استدیو ها:

GUERRILLA GAMES

MEDIA MOLECULE

QUANTIC DREAMS

NAUGHTY DOG

santa monica

و

vita price cut

آپدیت: با معرفی رسمی GT6، نمایش این بازی را در E3 باید قطعی دانست

آپدیت: درست روز قبل کنفرانس مایکروسافت، سونی تیزری از کنسول خود پخش کرد. مطمئنا در E3 شاید طراحی و ظاهر PS4 خواهیم بود

آپدیت: طبق رسم همیشگی سونی بازی Freedom Wars قبل از همایشE3 برای عرضه در سال 2014 بر روی ویتا معرفی شد

آپدیت: در روزهای منتهی به E3 سونی اعلام کرد بیش از 40 بازی در این نمایشگاه خواهد داشت

آخرین ویرایش:
بهترین خاطره من با PS قطعا اینترو Meta Gear Solid وقتی Snake از آسانسور میاد بالا.

!

943276_498074186931239_1250930327_n.jpg
آقا رااااااااسته ؟ اینو ف ب پیج ویتا گذاشته بود تازه ملت همه تعجب کرده بودن!!!!!!!

واي يه شاهكار از سانتا مانيكا !!!
اميدوارم با بازي جديدشون انتقام نمرات God of War: Ascension رو بگيرن !
ميگم ترويلر هاي اين بازيو ميشه از استور دانلود كرد؟ يعني اصلا تريلر هاي e3 ميرن توي استور؟

اوه اوه اوه اوه اوه اوه

این مطلب رو یکی از کاربرای neogaf که فوق العاده کاربر قابل اعتمادیه گذاشته مطلب خیلی زیاد بود ولی من خلاصش رو میگم:

خب بزارین این طوری شروع کنم همون طوری که میدونین مایکروسافت توی مراسم معرفی کنسولش حرفی از قدرت gpu نزد و به جاش تعداد ترانزیستور رو گفت ولی برای اینکارش دلیل بزرگی داشت اون هم مشکلات شدید در بازدهی esram بود که باعث می شه دستگاه به علت مشکل حرارتی به سرعت خاموش بشه و طبق گفته کسایی که پشت صحنه بود سیستم عاملی که توی کنفرانسش نشون دادن بروی xbone اجرا نمی شد و یک دروغ کامل بود

و مایکروسافت بین دو راهی قرار داره راه اول اینه که کنسول رو سال اینده عرضه کنه و مشکلات بازدهی esram رو حل کنه و راه دوم اینه که clocks ه gpu رو کم کنه و امسال عرضه کنه . طبق گفته این فرد مایکروسافت راه دوم رو انتخاب کرده و این downclock کردن gpu باعث می شه در حدود نصف قدرت اصلی خودش باشه یعنی حدود 800gigaflop ولی برای اینکه اختلاف فاحشی نداشته باشن رزولوشن رو پایین میارن چون یک گیمر فرق بین 1080رو با900p احساس نمی کنه

خب در اخر بگم این موضوع تایید شده نیست ولی چیزی که من رو خیلی به این شایعه مطمئن کرد مصاحبه edge با phil spencer بود که ازش در مورد forza پرسیده بودن و اون پاسخ داده بود که forza در 60fps اجرا می شه ولی در مورد رزولوشن گفته بود اصلا اهمیتی نداره و رزولوشن زیبایی نمیاره و سازنده هر چی خواست می تونه بزاره و ما استانداردی تعیین نمی کنیم

یه نکته دیگه هم اینه که این کاربر گفته مایکروسافت توی e3 هم قدرت رو اعلام نمی کنه و می خواد مثل wiiu تا زمان عرضه کسی چیزی از قدرتش ندونه
پس اگه تو e3 هم خبری نشد می تونیم معتبر بودن این خبر رو در نظر بگیریم

آخرین ویرایش:
در راستای سؤالاتی که 10 روزه هیچی نگفتم :-"

1.در حال دیدن کنفرانس قراره چی بخورم؟ :d
چیپس :d اگر هرگونه خوردنی و نوشیدنی راحت دیگه ای هم پیدا شد،صد در صد به لیست اضافه میشه! :d :-"

2.سخت ترین بازی! :d
چون RPG باز نیستم و DS هم وحشتناک سخته،حتی با اینکه الان برای پلاس گذاشتنم جرات ندارم برم سراغش! :p
NGSـها رو هم فقط یکبار بازی کردم و درجه های سختس بالاترش رو امتحان نکردم ببینم چقدر اشکم رو در میاره! :d
بین بازی هایی که درست حسابی بازی کردم، Killzone 2 از همه وحشتناک تر بوده :-"

3.بهترین آهنگ !
نظر من به نظر احسان نزدیک تر است:p البته واقعا یادم رفته بودش:-" ولی خوب بعد از اون 3تا آهنگ دیگه هم دوست میدارم :d
1. the Best is Yet to Come از MGS4 :x
2.کلا آهنگای GOW :-" ولی از همه بیشتر main themeـ GOW II ! :d
3. main themeـ Heavy Rain ، البته با صدای بارونی که توی menu بازی پخش میشه! :d با این صدای بارون اصلا یه چیز خیلی خفنی میشه :-" (فایل صوتیش رو همراه با صدای بارون نیافتیدم ولی از اینجا میتونید بگوشید :-" cRGOZj0O6-c لینک یوتیوب:-" )

4.بهترین خاطراتم با PS ، همش مربوط میشه به کراش های PS1 ! :x
توی شماره ی دوم خیلی حال میداد وقتی چندبار روی سر خرس قطبیه میپریدیم و چندتا جون بهمون میداد :x کلا کراش های PS1 خیلی خفن بودن:((:((:((

سؤال دیگه ای که جا ننداختم؟ :-"

---

در مورد بازی سانتا! :d یک ماه پیش خبر دادن که حضور دارن،و الان تایید کردن که با بازی جدید حضور دارن! خیلی هم عالی:x به شدت منتظرم! :d
فقط...گفتم قبلا درخواستم رو ازشون:-" بی خیال شوتر و اینا بشن! :d اگرم شوتره،جون هرکی دوست میدارن بی خیال FPS بشن! حداقل TPS باشه:| ولی خداکنه همچنان H&S بسازن! :d و البته این بازی جدیدشون GOW نباشه! :-"

بازی جدید از سانتا ..... :x

راستی این جریان استخدام افراد با سابقه توی سبک Shooter و .... ربطی به بازی های Starhawk و Twisted Metal نداره ؟! آخه چندجا خوندم سانتا به ساخت اون بازی ها هم کمک میکرده و این آگهی مربوط میشه به قبل از منتشر شدن این دو عنوان.
یه جورایی سانتا مسئول این بازی هاست :d
8l32k9abxke4e85hrs.jpg
ولی فکر نمیکنم که اون استخدام ها برای این بازی ها بوده باشه! :-s

امیدوارم دست از سر اون بازی (:-&) بردارن و احتمالا الان هم روی اسلیپینگ داگز2 کار مینمایند:d

0i2wu40fnnioqalpmej.gif

:p:p:p

---
بازگشت کیوان به سایت هم بسیار خوشحالمون نمود! :bighug:
کیوان خوش اومدی :d :bighug:

اوه اوه من Crash Team Racing یادم نبود . واااای فوق العاده بود با پسر عمه و پسر عمو (:دی) و داداشم میشستیم 6-7 ساعت یه ریز بازی میکردیم . مسابقات دیگه ای به جز Racing هم داشت فککنم .
Gran Turismo رو باز بازی میکردیم یه دونه شورّت بود آخر سرعت بود ولی هندلینگ کمی داشت اونو انتخاب میکردم . وااای خاطره ها زنده شدن :((

===
بازی جدید از سانتا فوق العادست فقط امیدوارم اگه شوتر هست یه چیزی خفن و پر فروش باشه :دی ولی اگه شوتر نیست یه اثر هنری ـه دیگه مثل گاو خواهد بود قطعا :دی

===
All Hail The Victarion :دی

اوه اوه اوه اوه اوه اوه

این مطلب رو یکی از کاربرای neogaf که فوق العاده کاربر قابل اعتمادیه گذاشته مطلب خیلی زیاد بود ولی من خلاصش رو میگم:

خب بزارین این طوری شروع کنم همون طوری که میدونین مایکروسافت توی مراسم معرفی کنسولش حرفی از قدرت gpu نزد و به جاش تعداد ترانزیستور رو گفت ولی برای اینکارش دلیل بزرگی داشت اون هم مشکلات شدید در بازدهی esram بود که باعث می شه دستگاه به علت مشکل حرارتی به سرعت خاموش بشه و طبق گفته کسایی که پشت صحنه بود سیستم عاملی که توی کنفرانسش نشون دادن بروی xbone اجرا نمی شد و یک دروغ کامل بود

و مایکروسافت بین دو راهی قرار داره راه اول اینه که کنسول رو سال اینده عرضه کنه و مشکلات بازدهی esram رو حل کنه و راه دوم اینه که clocks ه gpu رو کم کنه و امسال عرضه کنه . طبق گفته این فرد مایکروسافت راه دوم رو انتخاب کرده و این downclock کردن gpu باعث می شه در حدود نصف قدرت اصلی خودش باشه یعنی حدود 800gigaflop ولی برای اینکه اختلاف فاحشی نداشته باشن رزولوشن رو پایین میارن چون یک گیمر فرق بین 1080رو با900p احساس نمی کنه

خب در اخر بگم این موضوع تایید شده نیست ولی چیزی که من رو خیلی به این شایعه مطمئن کرد مصاحبه edge با phil spencer بود که ازش در مورد forza پرسیده بودن و اون پاسخ داده بود که forza در 60fps اجرا می شه ولی در مورد رزولوشن گفته بود اصلا اهمیتی نداره و رزولوشن زیبایی نمیاره و سازنده هر چی خواست می تونه بزاره و ما استانداردی تعیین نمی کنیم

یه نکته دیگه هم اینه که این کاربر گفته مایکروسافت توی e3 هم قدرت رو اعلام نمی کنه و می خواد مثل wiiu تا زمان عرضه کسی چیزی از قدرتش ندونه
پس اگه تو e3 هم خبری نشد می تونیم معتبر بودن این خبر رو در نظر بگیریم
آخه این چرت و پرتا رو از کجا میارین؟ کنسول 3 سال بوده سکرت داشته ساخته میشده اونوقت این کاربر از کحا اینو فهمیده؟
مشکلات حرارتی رو حل کردنم کار 1 ماهه! سری قبل مشکل از طراحی کنسول بود این سری این مشکل نیست

چند تا شات از Planetside 2. با عظمت این بازی اشنا بشید :دی

یه توضیح کوچیک در مورد این بازی. این بازی f2p mmo هست و پارسال برای PC عرضه شد و متای اون 84 هست و به عنوان یک بازی free 2 play گرافیک خوبی داره به نظرم. این بازی برای PS4 در سال 2013 برای دانلود قرار میگیره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or