نمایشگاه/رویداد Sony Press Conference E3 2013

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SMM9

عضو تحریریه
با نزدیک شده به همایش E3 و کنفرانس سونی (چیزی حدود 1 ماه) تصمیم گرفتیم مقاله ای در مورد کنفرانس سونی ترتیب بدیم که خدا رو شکر امروز بر روی صفحه اصلی سایت قرار گرفت. در این تاپیک به احتمالات و انتظاراتی که از کنفرانس سونی داریم، می‌پردازیم. به مرور هم با آپدیت این پست اخبار و حواشی مختص سونی رو قرار میدیم.

زمان کنفرانس سونی: 21خرداد - 5:30 بامداد سه شنبه

این هم لینک مقاله درباره کنفرانس سونی: SONY E3 2013

بازی ها :
assassins creed 4 - watch dogs

agent

bf4

god of war

gran turismo

heavenly sword

infamous:ss

the evil within

the last guardian

driveclub

استدیو ها:

GUERRILLA GAMES

MEDIA MOLECULE

QUANTIC DREAMS

NAUGHTY DOG

santa monica

و

vita price cut

آپدیت: با معرفی رسمی GT6، نمایش این بازی را در E3 باید قطعی دانست

آپدیت: درست روز قبل کنفرانس مایکروسافت، سونی تیزری از کنسول خود پخش کرد. مطمئنا در E3 شاید طراحی و ظاهر PS4 خواهیم بود

آپدیت: طبق رسم همیشگی سونی بازی Freedom Wars قبل از همایشE3 برای عرضه در سال 2014 بر روی ویتا معرفی شد

آپدیت: در روزهای منتهی به E3 سونی اعلام کرد بیش از 40 بازی در این نمایشگاه خواهد داشت

آخرین ویرایش:
Sony Santa Monica to announce new title at E3

به به چه شود ! خداکنه ناتی داگ هم با دست پر بیاد:دی!
OMG .... هایپ :دی
فقط امیدوارم بازیشون شوتر نظامی یا MMO و نمیدونم Co op و این چیزا نباشه . یه بازیه Single player درست حسابی .
ویرایش : لیست واسه Twitch tv ـه ولیست کاملش هم اینه :
پ.ن : تعداد TBA های مایکروسافت خیلی زیاده :| :دی

• 12:20pm – Dungeon Defenders 2 (Trendy Entertainment)
• 12:40pm – The Bureau: XCOM Declassified (2K Games)
• 1:00pm – Charlie Murder (Microsoft Studios)
• 1:15pm – Ascend (Microsoft Studios)
• 1:30pm – THIEF (Square Enix)
• 1:45pm – MURDERED: SOUL SUSPECT (Square Enix)
• 2:15pm – Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist (Ubisoft)
• 2:30pm – TBA (Sony PlayStation/Santa Monica Studio)
• 3:00pm – Fantasia: Music Evolved! (Harmonix Music)
• 3:15pm – TBA (***** Swim Games)
• 3:30pm – Borderlands 2: Tiny Tina’s Assault on Dragon’s Keep DLC (2K Games)
• 4:00pm – Super TIME Force (Microsoft Studios)
• 4:15pm – Watch Dogs (Ubisoft)
• 4:30pm – Angry Video Game Nerd Adventures (ScrewAttack)
• 5:00pm – TBA (Warner Bros. Interactive Entertainment)
• 5:30pm – E3 Day Wrap Up w/Dennis Fong, CEO of Raptr

Wednesday, June 12:
• 10:30am – Call of Duty: Ghosts (Activision)
• 10:45am – Destiny (Bungie/Activision)
• 11:00am – TBA (Respawn Entertainment/Electronic Arts)
• 11:35am – DuckTales Remastered (CAPCOM)
• 12:00pm – TBA (PopCap/Electronic Arts)
• 1:00pm – TBA (Microsoft Studios)
• 1:30pm – LEGO Marvel Heroes (Warner Bros. Interactive Entertainment)
• 1:45pm – Quantum Break (Remedy Entertainment)
• 2:00pm – TBA (Ubisoft)
• 2:15pm – TBA (Warner Bros. Interactive Entertainment)
• 2:30pm – Batman: Arkham Origins (Warner Bros. Interactive Entertainment)
• 3:00pm – The Wolf Among Us (Telltale Games)
• 3:15pm – Skylanders Swap Force (Activision)
• 3:45pm – YAIBA: NINJA GAIDEN Z (Tecmo Koei)
• 4:00pm – TBA (Microsoft Studios)
• 4:30pm – Black Gold Online (Snail Games)
• 5:00pm – Defiance (Trion Worlds)
• 5:30pm – E3 Day Wrap Up

Thursday, June 13:
• 10:30am – FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn (Square Enix)
• 10:45am – Rayman Legends (Ubisoft)
• 11:00am – The Elder Scrolls Online (Bethesda)
• 11:15am – Wolfenstein: The New Order (Bethesda)
• 11:30am – The Evil Within (Bethesda)
• 11:45am – Assassins Creed 4 (Ubisoft)
• 12:00pm – Dead or Alive 5 Ultimate (Tecmo Koei)
• 12:15pm – Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure (Warner Bros. Interactive Entertainment)
• 12:30pm – Dragon’s Prophet (Sony Online Entertainment)
• 1:00pm – Warframe (Digital Extremes)
• 1:15pm – Need for Speed (Electronic Arts)
• 1:30pm – Dust 514 (CCP)
• 2:00pm – Solstice Arena (Zynga)
• 2:45pm – Magic 2014: Duels of the Planeswalkers (Wizards of the Coast)
• 3:00pm – TBA (Microsoft Studios)
• 4:00pm – Breach & Clear (Gun Media)

• 4:30pm – E3 Show Wrap Up

آخرین ویرایش:
سونی :x
m7672_Untitled.jpg

Breaking News :دی

Planetside 2 و DC Universe Online به PS4 میایند :دی. دیروز هم Warframe تایید شد. سالی که نکوست از بهارش پیداست. به این میگن حمایت 3rd party.

Breaking News :دی

Planetside 2 و DC Universe Online به PS4 میایند :دی. دیروز هم Warframe تایید شد. سالی که نکوست از بهارش پیداست. به این میگن حمایت 3rd party.

1ST Party :d

سازنده جفتشون Sony Online Entertainment ـه .:d

کل PS خاطره هستش یادمه با RESIDENT EVIL 1 پا به عرضه نهادیم :دی بعد TEKKEN 3 و و و همیشه دوست داشتم یکی از بازیهای PS2 برای PS3 هم بصورت دانلودی بیاد اون هم castlevania curse of darkness نمیدونم چرا ولی یک حسی بهش پیدا کردم :دی همینطور FF XII که برام خاطره شد و آرزوی دوباره دیدنش بگور میبرم :|

امیدوارم سونی دست پر بیاد با حداقل 2 یا 3 , IP ناقابل جدید :|

ای سونی خواهشا کاری کن دهان این فریدون برای یک مدتی بسته بشه کشت مارو با این کنسولش :دی

ای خدا این آی پی جدید سانتامونیکا یه بازی اکشن-ادونچر یا HnS (سبک های مورد علاقه ام) باشه و دیگه از این شوتر ها نباشه.:-s اگه هم باشه امیدوارم FPS یا Co-Op یا Online Multiplayer نباشه فقط TPS باشه این دیگه حداکثرش بود.:((

منو مجبور کردی برخلاف میلم لیست بزارم توی این تاپیک :دی

گیمی های که بیشترین وقت رو صرفشون کردم:

1. Tekken 3
  2. Crash Team Racing
  3. Metal Gear Solid
  4. Crash 3
  5. Resident Evil 2
  6. Resident Evil 3
  7. Silent Hill

رقیب اصلیم تو کراش: جواد هندی، مسعود پینتو و علی جوادی بودن.
CTR رو بیشتر با داداشم بازی میکردم ولی غول منطقه مون شخصی بود به اسم "هادی دماغ" که 2 سال من باهاش همکلاسی بودم.

دلیل اسم بردن دوستام با لقب این بود شاید این کامنت رو بخونن و باهام تماس بگیرن.
دلم برای همشون تنگ شده مخصوصاً علی جوادی که هرچی از تکن میدونست رو بهم یاد داد. من هرچی تکن بلدم از سایه سری علی جوادی هست
عیبی نداره همین چیزاست که میمونه :دی

همین که این نوستالوژی هامون زنده شد یه دنیا ارزش داره :دی

جا داره منم یه نطقی بکنم در مورد چند تا از این بازی ها :دی :

• Tekken 3: خدا میدونه چند بار از اول تمام آدم هاش رو آزاد کردم و فیلماشونو دیدم :دی بعد ها یه نسخه از بازی به اسم Tekken 3 Golden اومد که تمام آدم هاش آزاد بود. تو ایران به تکن 4 معروف شد :دی
  • Crash Team Racing: اولین بازی ای که با PS1 خودم بازی کردم. مهشر بود به معنای واقعی. پسر دایی ِ پسر داییم از انگلیس یه مدت اومده بود اینجا چقد کراش ماشین بازی کردیم :دی بازیش حرف نداشت
  • Resident Evil 2: یه رفیق داشتیم که میترسید این رو خودش بازی کنه. به من میگفت بیا خونمون تو بازی کن من نگاه کنم :دی اولین تجربه رزینت اویل زندگیم.
  • MGS: یکی از سخت ترین بازی های اون دوران برا من بود. اون زمان هیچ بازی ای شبیهش ندیده بودم. پیرم در اومد تا تمومش کردم.
  • Driver 2: به جرئت میگم هیچ بازی ماشینی تو عمرم انقدر بهم حال نداد و نخواهد داد. اون موقع فقط همه میرفتن تو شهرش میچرخیدن و نهایتا 2 تا ماشین مخفیاشو پیدا میکردن. اولین کسی بودم تو تمام PS بازایی که میشناختم که مرحله های داستانی بازی رو تموم کردم. البته رو دیسک 1. و یکی از بزرگترین ضد حال های زندگیم رو زمانی خوردم که با عبارت Please Insert Disk 2 مواجه شدم :| چون دیسک دوم رو نداشتم. یعنی فروشنده های محترم فقط دیسک 1 رو میفروختن :|. دومین ضد حال رو زمانی خوردم که بعد از مدت ها نسخه ی 2 دیسک بازی رو پیدا کردم و تو کنسول گذاشتم و کنسول نشناختش چون ریجن بازی جدید با ریجن بازی قبلی فرق داشت (احتمالا) :| خلاصه دوباره با سختی و مشقت فراوان شروع کردم با نسخه ی جدید از اول مرحله ها رو رفتم و دیسک دوم رو هم تمومش کردم. دو شهر لاس وگاس و ریودوژانیرو آزاد شد :دی یادش بخیر یه مرحله نزدیکای آخرش داشت تو یه جایی مثل جاده چالوس باید یه ماشین رو تعقیب میکردی و میزدی بهش تا داغون بشه. مردم و زنده شدم تا این مرحله و رد کردم :دی

دیگه بقیه ـش رو حال ندارم :دی در فرصت های بعدی ایشالا :دی
===
از اینا گذشته PS1 چقد بازی کارتونی محشر داشت. پلنگ صورتی، تام و جری، تارزان، هرکول، میکی موس، میگ میگ :دی بازی هایی که هیچ وقت تکرار نشدن... :-<

مایکروسافت میزگرد(همون سوالات خبرنگاران) بعد از کنفرانسش رو کنسل کرده مثل اینکه بعد از گندی که می خوان بزنن ,فرار رو بهترین گزینه می دونن

[
a06ad497a8fb.jpg

OMG .... هایپ :biggrin1:
فقط امیدوارم بازیشون شوتر نظامی یا MMO و نمیدونم Co op و این چیزا نباشه . یه بازیه Single player درست حسابی .
ویرایش : لیست واسه Twitch tv ـه ولیست کاملش هم اینه :
پ.ن : تعداد TBA های مایکروسافت خیلی زیاده :| :biggrin1:

پروژه بعدیشون طبق اگهی استخدامی که خیلی وقت پیش داده بودن انگار یک بازی شوتره
In summary, the desired skills they are looking for are:
-First/Third Person Shooter experience.
-Vehicle combat experience.
-Open world experience.
-Boss design capabilities.

در و گهرهای جدید مایکروسافت:
Phil Spencer اعلام کرد drm برای xbone مزایای بسیاری خواهد داشت:|

آخرین ویرایش:
مایکروسافت میزگرد(همون سوالات خبرنگاران) بعد از کنفرانسش رو کنسل کرده مثل اینکه بعد از گندی که می خوان بزنن ,فرار رو بهترین گزینه می دونن

[

فکر کنم بازی هاشون زیاده و نمیتونن تو یه کنفرانس نشون بدن میخوان یه کنفرانس جداگونه برای اونا هم داشته باشند و بعدش هم میزگرد!:d

بازی جدید از سانتا ..... :x

راستی این جریان استخدام افراد با سابقه توی سبک Shooter و .... ربطی به بازی های Starhawk و Twisted Metal نداره ؟! آخه چندجا خوندم سانتا به ساخت اون بازی ها هم کمک میکرده و این آگهی مربوط میشه به قبل از منتشر شدن این دو عنوان.

این بچه های ناتی داگ هم میان چشم ما رو به جمال یه شاهکار دیگه روشن کنن یا نه :d

بازی جدید از سانتا ..... :x

راستی این جریان استخدام افراد با سابقه توی سبک Shooter و .... ربطی به بازی های Starhawk و Twisted Metal نداره ؟! آخه چندجا خوندم سانتا به ساخت اون بازی ها هم کمک میکرده و این آگهی مربوط میشه به قبل از منتشر شدن این دو عنوان.

فکر کنم بیشتر کمک فنی میکردن . خب اگه برا اون بازیا بود که خود اون استودیوها اگهی استخدام میزدن :d

پرسش روز 5ام:

منم بگم با کمی تاخیر :دی
من بیشترین وقتی رو که واسه یه بازی تو Ps1 گذاشتم واسه Tune کردن Subaru Impreza بود تو Gran Turismo :دی این ماشین صفر تا صدش خیلی خوب بود ولی بعدش کم میاورد . اگه اشتباه نکنم رو 150-160 mph دیگه میترکید :دی
روز های متوالی روش کار میکردم که یه جوریی به مکس اسپدیش برسم و رکورد قبلیه خودم رو تو همون پیست خط صاف بخش Training بشکنم :دی
خیلی حال میداد . Acura هم ماشین خوبی بود 90 هزار تا بود پولش نه ؟ :)) ( یادم نیست ولی فکر کنم همین قدرا بود :دی ) .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or