نمایشگاه/رویداد Sony Press Conference E3 2013

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SMM9

عضو تحریریه
با نزدیک شده به همایش E3 و کنفرانس سونی (چیزی حدود 1 ماه) تصمیم گرفتیم مقاله ای در مورد کنفرانس سونی ترتیب بدیم که خدا رو شکر امروز بر روی صفحه اصلی سایت قرار گرفت. در این تاپیک به احتمالات و انتظاراتی که از کنفرانس سونی داریم، می‌پردازیم. به مرور هم با آپدیت این پست اخبار و حواشی مختص سونی رو قرار میدیم.

زمان کنفرانس سونی: 21خرداد - 5:30 بامداد سه شنبه

این هم لینک مقاله درباره کنفرانس سونی: SONY E3 2013

بازی ها :
assassins creed 4 - watch dogs

agent

bf4

god of war

gran turismo

heavenly sword

infamous:ss

the evil within

the last guardian

driveclub

استدیو ها:

GUERRILLA GAMES

MEDIA MOLECULE

QUANTIC DREAMS

NAUGHTY DOG

santa monica

و

vita price cut

آپدیت: با معرفی رسمی GT6، نمایش این بازی را در E3 باید قطعی دانست

آپدیت: درست روز قبل کنفرانس مایکروسافت، سونی تیزری از کنسول خود پخش کرد. مطمئنا در E3 شاید طراحی و ظاهر PS4 خواهیم بود

آپدیت: طبق رسم همیشگی سونی بازی Freedom Wars قبل از همایشE3 برای عرضه در سال 2014 بر روی ویتا معرفی شد

آپدیت: در روزهای منتهی به E3 سونی اعلام کرد بیش از 40 بازی در این نمایشگاه خواهد داشت

آخرین ویرایش:
عجیبه بحث موسیقی شد و هیچکس به ICO اشاره نکرد :دی یکی از زیباترین موزیک هایی که توی صنعت گیم شنیدم آهنگ You Were There از بازی ICO ـه.

بهتون توصیه میکنم حتما این آهنگ رو بگیرید : ICO - You Were There

برعکس یکی از بچه ها اشاره کرد یکی دو صفحه قبل :d ، منم میخواستم اشاره کنم ، الحق موسیقی Team ICO مسحور کنندست ، هر دو تا Composer یی که رو ICO و SOC کار کردن یه اثر خارق العاده ساختن .

عجیبه بحث موسیقی شد و هیچکس به ICO اشاره نکرد :دی یکی از زیباترین موزیک هایی که توی صنعت گیم شنیدم آهنگ You Were There از بازی ICO ـه.

دستت درد نکنه
بااین موزیک برگشتم به چند سال قبل به روزهایی که ملت تو کوچه گل کوچیک بازی می کردن و من داخل اتاق خونمون نشسته بودم و ICO یا شادو کلوسوس اینا بازی می کردم
و با این شاهکار ها زندگی می کردم

اونا هم میگم اگه کسی سرگرمی اصلیش بازی باشه خیلی بیشتر میتونه تو سال بازی بگیره
تفسیر شما از "گیمر" برداشت ایرانی هست :دی.
گیمرها یکی از سرگرمیهاشون گیم هست که بخشی از پولشون رو صرف بازی میکنن. این جماعت (:دی) عاشق سینما رفتن، انیمه دیدن، کامیک بوک خریدن، جم آوری اکشن فیگور، کالکت کردن فیلمهای محبوب با بهترین مدیا (بلوری)، هزینه های سنگین برای سفر به نمایشگاه های مختلف مثل گیم و کامیک و چیزهای دیگه.

باور نمیکنم کسی باشه که "گیمر" رو محدود به گیم بدونه :دی.

آی علی دستت طلا، خداییش می‌خواستم این پست رو بزنم که دیدم جلوتر خودت زدی:d واقعاً زندگیمه این موسیقی روزی سه بار گوش میدم اصلاً هم تکراری نمیشه:d

یه همچین موسیقی‌هایی رو برای TLG هم انتظار دارم،

70822815284855530372.png

الان یادم افتاد بهترین و محبوب ترین اهنگ بازی های پلی استیشن برای من ... اهنگ دمو پایانی با شکوه فاینال فانتزی 12

kiss me goodbye

از angela aki

در مورد سیل بازی هایی که داره برای ps3 نازل میشه شما فقط دارید یه بخش از ماجرا و زمان لانچ رو میبینید که مطئنم زمان لانچ هم اسیبی نمیزنه با تعداد بازی که برای ps4 معرفی میشه .... از طرفی همین موضوع باعث اعتماد و خوشبینی در کسایی میشه که میخوان ps4 رو بخرن که شک و نگرانی از بابت ساپورت کنسولشون به خودشون راه نمیدن ... این خداحافظی باشکوه ps3 بهترین تبلیغ برای ps4 خواهد بود

PES 2014 نسخه نسل بعدی نخواهد داشت!!!

حرفای Community Manager بخش اروپایی کونامی، Adam Bhatti :
“[We’re] not in the business for high-res next-gen ports. We can't and shouldn't do that. Bad habit etc,” he stated. “So the fact we're not on PS4/Xbone with PES 2014 is simple. We can't and shouldn't be just using higher quality textures etc should be new.

“In the past people accused us of being lazy. We're adamant of not making the same mistakes, and making sure we create amazing football games. It's hardly amazing making the next-gen version prettier. We shouldn't have that mentality, and you shouldn't expect that. Aim higher.

“I'm a gamer like you, can't wait for next-gen, so I feel your pain. But once you see PES 2014 in action, that pain will disappear. It's stunning.”

When pressed on the subject, Bhatti listed a number of additional reasons why the publisher didn’t feel a next-gen release was appropriate this year.

“I think it's important to remember our biggest markets, where we are number 1 (Latam/Asia) [sic] won't shift to next-gen as quick as Europe,” he added. “We can't just leave our most passion fans behind. Besides, the quality of the current version is high enough.

“There will be possibly 2m next-gen consoles available to buy this year. Majority will be US based. European market will have less than US = small market to sell to in general for a long time.

We're Konami, not Ubisoft, EA etc. We don’t have deep pockets. We have built one new engine, we don't have the money or resources to build two unique engines. AC4 for example will be just prettier. You want that? How many people do you think will buy a next-gen console this year alone? Think about availability too.”

Bhatti also said that no 3DS release was planned as “no-one bought” PES 2013 on 3DS and that a Vita version is not planned because: “The install base isn't great. We're doing a PSP version because there's still demand for it. A very small team work on it. Very small.”

When pressed on the decision to skip PS4 and Xbox One when their arrival is just around the corner and whether that could damage PES 2014’s potential sales, Bhatti added: “There's always a concern, but you're overestimating the speed of uptake.”
اون بخشی که قرمز کردم خیلی جالبه. اگه واقعا کونامی همچین دیدی داشته باشه احتمال عرضه MGS V هم برای کنسول های نسل بعد بشدت کاهش پیدا میکنه.

شاید اشتباه میکنم ، ولی یه چیزایی توی ذهنم هست که تأکید زیادی روی PES نسل بعد داشتن و حتی یکی از مجله ها (شاید Edge بود) عکس جلدش رو اختصاص داده بود به مقایسه کله یه بازیکن در عالم بازی و واقعیت !
در کل اصلاً فکر نمیکردم نسخه نسل بعد نداشته باشن. جالبه نسخه Vita هم ندارن و به جاش PSP دارن ! lol

اون بخشی که قرمز کردم خیلی جالبه. اگه واقعا کونامی همچین دیدی داشته باشه احتمال عرضه MGS V هم برای کنسول های نسل بعد بشدت کاهش پیدا میکنه.
مگر اینکه سونی یا مایکروسافت هزینه نسخه نسل بعد رو بپردازن و نسخه نسل بعد بازی انحصاری PS4 یا Xbox One بشه ! :دی

==========

عکسی که میگفتم رو پیدا کردم ! :دی

فکر میکردم معنی این عکس اینه که نسخه های نسل بعد PES هم در دست ساخته.

من درست خبر ندارم الان حضور سانتا مونیکا و ناتی داگ تو کنفرانس سونی تایید شده یا نه؟ این دو تا بیان هر چی تو کنفرانس نشون بدن مثل بمب صدا میکنه.
بعد احتمالش هست بتونن دم کوجیما رو ببین ورش دارن بیارنش تو کنفرانس یا نه؟ :دی میکامی و The Evil Within چی؟
از دیوید کیج هم اگه قرار باشه بازی جدید معرفی کنه شدیدا استقبال میشه :دی
امیدوارم حداقل چند تا عنوان مولتی پلتفرم یونیک و درست حسابی نمایش بدن مثل همین The Evil Within یا The Witcher 3 یا MGS V. اساسینز 4 و بتلفیلد و اینا نون و آب نمیشه :دی
چشم دیدن موو رو هم تو کنفرانس اصلا ندارم :-l همون PS3 و Vita به اندازه کافی وقت میگیره دیگه با موو همش نزنن... :دی

حالا جدای این حرفا واقعا خیلی زود میگذره . انگار همین دیروز بود ( E3 پارسال ) که یک عده از جمله همین فریدون دهن ما رو آسفالت کرده بودن که این انانس های قبل E3 به معنیه اینه که میخوان کنسول جدید نشون بدن و بودی نسل جدید میاد و این حرفا :دی
واقعا دم E3 که میشه دور هم جمع میشیم یه چرت و پرت هایی میگیم که اون سرش نا پیدا :دی. از روزی که من یادم میاد داشتیم میگفتیم که این دفعه Syphon Fil*ter رو نشون میدن تو E3 :دی
حسم میگه این دفعه هم تو ذوقمون میخوره و 90% وقت کنفرانس صرف آشغال هایی مثل AC 4 و بتل قیلد و COD و واچ داگز و این چرت و پرتا میشه :دی میان رو صحنه 10 دقیقه یه بازیی رو بازی میکنن که تا الان 100 تا ویدئو ازش اومده بیرون فقط مونده باس آخر رو نشون بدن ( همین Watch Dogs و اینا :دی ) .
سوپرایز مشت به این میگن که از سنتا مانیکا یکی بیاد بالا و یه بازیه RPG ـه خفن نشون بده . یا از گوریلا یکی بیاد یه بازیه سوم شخص جدید نشون بده .
این بازی های سریالی و شماره دار دیگه دارن حال به هم زن میشن :دی یه 4 تا IP ـه جدیده خفن رو کنن یه کم حس تازگی به آدم دست بده .

تفسیر شما از "گیمر" برداشت ایرانی هست :دی.
گیمرها یکی از سرگرمیهاشون گیم هست که بخشی از پولشون رو صرف بازی میکنن. این جماعت (:دی) عاشق سینما رفتن، انیمه دیدن، کامیک بوک خریدن، جم آوری اکشن فیگور، کالکت کردن فیلمهای محبوب با بهترین مدیا (بلوری)، هزینه های سنگین برای سفر به نمایشگاه های مختلف مثل گیم و کامیک و چیزهای دیگه.

باور نمیکنم کسی باشه که "گیمر" رو محدود به گیم بدونه :دی.

اینو منم باور نمیکنم:d
کسی که سرگرمی اصلیش گیمر هست «محوری ترین» کارش گیم هست خب یکی مثلا عشق سینماست طبیعتا کتابهای مربوط به ساخت یک فیلم، پوستر و ... رو هم علاقه داره ولی تا وقتی که بودجه اش رو مدیریت کنه چجوری؟ اولویت بندی! من عاشق سینما هستم؟ پس اولین اولویتم تو پول خرج کردن رفتن به سینما و خرید فیلم هاست بعد از اون به چیز های دیگه مثه کتاب عکس نمایشگاه و ... میپردازم
دقیقا همین برای گیمر هم صادق هست من پول خرید بازی محبوبم رو خرج خرید عکس و پوستر اون نمیکنم تا وقتی پول خرید خودش رو ندارم! حالا انیمه دیدن و فیلم دیدن برای یک گیمر هم هست ولی اولویت بندی داره
مگر اینکه یک بنده خدایی به همه این مقوله ها به یک اندازه علاقه داشته باشه که اونجوری اگه بخواد از همه اشون تجربه کاملی داشته باشه باشه باید خرج زیادی هم بکنه که طبیعی هم هست!البته باید وقت زیادی هم برای رسیدن به همه اشون کنار بذاره

مگر اینکه سونی یا مایکروسافت هزینه نسخه نسل بعد رو بپردازن و نسخه نسل بعد بازی انحصاری PS4 یا Xbox One بشه ! :دی
آره اینم ممکنه :دی
نکته خیلی عجیب اینه که برگشته میگه ما پول نداریم دوتا انجین منحصر بفرد بسازیم. مسلما منظورش اینه که نمیتونند یه انجین برای این نسل و یه انجین دیگه برای نسل بعد طراحی کنند، ولی مگه Fox Engine قرار نبود نسل بعدی باشه؟ یعنی اون گرافیکی که ما توی تریلر های MGSV دیدیم مال نسخه PS360 بودن؟

لیست بازی های سونی در E3:

• Beyond: Two Souls
  • DriveClub
  • EverQuest Next
  • Gran Turismo 6
  • Infamous: Second Son
  • Invizimals: The Alliance
  • Invizimals: The Lost Kingdom
  • Killzone: Mercenary
  • Killzone: Shadow Fall
  • Knack
  • PlanetSide 2
  • Puppeteer
  • Tearaway
  • The Last Guardian
  • The Last Of Us
  • Until Dawn
  • Warrior’s Lair
  • Wonderbook: Diggs Nightcrawler

---------------------------------------------------

بازی جدید تایید شد برای PS4:
Basement Crawl

One More Down of the 15 :d if you know what I mean!
yahoo_3.gif

آخرین ویرایش:
خبری از عنوان جدیدناتی داگ و سانتا مونیکا نیست :-<
یعنی اینا قراره سورپرایز کنفرانس باشن :d

تا به حال من تریلری چیزی از این بازی Until Dawn ندیدم. :-/موو رو برای همین بازی نگه داشتم البته بعد از Sport Champoin و Sorcery دیگه بلاستفاده شده برای من تقریبا!:(

Until Dawn
بالاخره !
این بستنی قیفی که خریدم به یک دردی شاید خواهد خورد ! {میدونم از لحاظ گرامری غلطه جمله بندیم}

=====================

راستی FF ها کو ؟
من FF میخوام !
{احسان کجایی این چه لیستی هست؟}
بازی کمپکام کو ؟ {اون گرافیک فک براندازه}

=====================

ویتا همون ها بود ؟
:(

===============--------=========

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or