نمایشگاه/رویداد Sony Press Conference E3 2013

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SMM9

عضو تحریریه
با نزدیک شده به همایش E3 و کنفرانس سونی (چیزی حدود 1 ماه) تصمیم گرفتیم مقاله ای در مورد کنفرانس سونی ترتیب بدیم که خدا رو شکر امروز بر روی صفحه اصلی سایت قرار گرفت. در این تاپیک به احتمالات و انتظاراتی که از کنفرانس سونی داریم، می‌پردازیم. به مرور هم با آپدیت این پست اخبار و حواشی مختص سونی رو قرار میدیم.

زمان کنفرانس سونی: 21خرداد - 5:30 بامداد سه شنبه

این هم لینک مقاله درباره کنفرانس سونی: SONY E3 2013

بازی ها :
assassins creed 4 - watch dogs

agent

bf4

god of war

gran turismo

heavenly sword

infamous:ss

the evil within

the last guardian

driveclub

استدیو ها:

GUERRILLA GAMES

MEDIA MOLECULE

QUANTIC DREAMS

NAUGHTY DOG

santa monica

و

vita price cut

آپدیت: با معرفی رسمی GT6، نمایش این بازی را در E3 باید قطعی دانست

آپدیت: درست روز قبل کنفرانس مایکروسافت، سونی تیزری از کنسول خود پخش کرد. مطمئنا در E3 شاید طراحی و ظاهر PS4 خواهیم بود

آپدیت: طبق رسم همیشگی سونی بازی Freedom Wars قبل از همایشE3 برای عرضه در سال 2014 بر روی ویتا معرفی شد

آپدیت: در روزهای منتهی به E3 سونی اعلام کرد بیش از 40 بازی در این نمایشگاه خواهد داشت

آخرین ویرایش:
یه فروشگاه پرتغالی که به گفته بچه های Neogaf اعتبار زیادی داره و قبلاً هم چیزهایی مثل اومدن Rayman Legends برای Vita رو اعلام کرده بوده ، کار Pre-Order برای The Last Guardian رو شروع کرده ! :دی بازی هم برای PS3 هست !

این جور حماقتها فقط از سونی بر میاد. GT6 + Beyond 2 Souls + The Last of Us. به فروش هم دیگه لطمه میزنن از طرفی خارجی ها خودشون رو بکشن شاید سالی 3 تا بازی بخرین اونم توی موج اخر سال که BF4 و CoD و ... میاد. Self-Destruction سونی هوز فعالِ !! :|.

پ.ن. این سئوال برای من پیش میاد که توی ایــــن همه سال چه غلطی میکردن اینا :دی.

این جور حماقتها فقط از سونی بر میاد. GT6 + Beyond 2 Souls + The Last of Us. به فروش هم دیگه لطمه میزنن از طرفی خارجی ها خودشون رو بکشن شاید سالی 3 تا بازی بخرین اونم توی موج اخر سال که BF4 و CoD و ... میاد. Self-Destruction سونی هوز فعالِ !! :|.

خداییش انقدر این عناوین شاخن که تا یه سال بعد از لانچ ps4 هم فروش میکنن...:d

خداییش انقدر این عناوین شاخن که تا یه سال بعد از لانچ ps4 هم فروش میکنن...:d
فروش یه بازی به "شاخی"ـش ربطی نداره. کیفیت + مارکتینگ + فن بیس + زمان ریلیز و خیلی چیزهای دیگه.

نکته این قضیه اینه که اینا اگه بازی قرار بوده برای Ps3 عرضه بشه نمیتونستن تو E3 پارسال یه تیزری چیزی ازش نشون بدن یا تو همایش های دیگه ؟ حتما باید بزارن تو E3 ـیی که همه نگاه ها به نسل بعدیه ؟ خب چه کاریه ....

توهم میزنیا!! 3تا بازی چیه دیگه
اونی که جدا گیمر باشه بیشتر از این حرفاست خریدهاش
حداقلش اینه که پلی3 اگه بصورت کلی به پلی2 نرسید خداحافظیش خیلی باشکوه تر میشه
پلی4 هم که عمرا با این حرفا ضعیف شروع کنه از اونجایی که حتما بازی ها از استور برای پلی4 هم در دسترس هستن

فروش یه بازی به "شاخی"ـش ربطی نداره. کیفیت + مارکتینگ + فن بیس + زمان ریلیز و خیلی چیزهای دیگه.
release time واقعا افتضاحه , خیلی چیزای دیگه سوسه ای بیش نیست , کیفیت + مارکتینگ + فن بیس هم از کارنامشون میشه فهمید منظور من هم از شاخی همینا بود..:d

Kaz و TLG : :d

33288166146270235675.png

60849860180742767666.jpg

سونی باید اینو درک کنه به قول دوستان هر چی خداحافظی با ps3 باشکوهتر ,خوشامدگویی برای ps4 بی شکوهتر
این یه fact هیچ شکی هم توش نیست

خب سونی اعلام کرده تمام استدیو های بازیسازیش مشغول ساخت بازی برای PS4 هستن ، پس 3-4 تا بازی اخر نسل برای PS3 به نظر من نمیتونه بازار PS4 رو خراب کنه ، این کار هم به یه جور رسم و سنّت برای سونی تبدیل شده تو انتهای هر نسل ، ژاپنی ها هم همونطور که خودت میدونی اخرت مشتری مداری هستن ( عذر خواهی مدیرعامل تویوتا تو TV رو کسی یادش نرفته :دی ) پس نمیشه کلا به این سیاست سونی خرده گرفت . تا وقتی سونی میتونه PS4 رو خوب تغذیه کنه اشکالی نداره یه خداحافظی خوب با PS3 داشته باشه .
آخه موضوع اینه که تعداد بازی های جذاب امسال PS3 داره از PS4 جلو میزنه ! :دی در حالی که یه کنسول نوزاد (!) نیاز بیشتری به بازی های مهم داره تا کنسولی که 7 سال از اومدنش میگذره.
امسال God of War: Ascension , The Last of Us , Beyond و Gran Turismo 6 برای PS3 اومدن یا میان. The Last Guardian هم احتمال داره امسال بیاد. حتی در زمینه بازی های آرکید هم دو عنوان زیبای Puppeteer و Rain قراره منتشر بشن !
دیگه رسماً کار از خداحافظی گذشته و تبدیل شده به مراسم اختتامیه المپیک ! :دی
والا با این وضعی که PS3 امسال داره ، من تعجب نمیکنم اگه یه دفعه بگن FF Versus XIII هم سه روز قبل از عرضه PS4 برای PS3 منتشر میشه ! :دی
در مورد TLG هم نمیدونم چرا انقدر منفی فکر میکنم ولی از چند وقت پیش بعد از اینکه دیگه هیچ خبری از بازی نشد و توی سکوت کامل رفت ، به نظرم میرسه که بازی از نظر فنی و تکنیکی به مشکلاتی خورده. یعنی اون چیزی که Fumito Ueda میخواسته ، با سخت افزار PS3 قابل اجرا نیست و شاید برای همین انقدر ساخت بازی طول کشیده. یکی از دلایلی که دوست داشتم بازی برای PS4 بیاد همینه ! میترسم آخرش یه چیزی بشه که کلی افت فریم و سایه های مشکل دار و ... داشته باشه و به تجربه بازی لطمه بزنه که امیدوارم این طور نباشه.

اگر The Last Of Us برای PS3 عرضه بشه بنده مشت محکمی بر دهان اونایی زدم که می گفتن این بازی برای PS3 منتشر نمی شه؛ اگر بدونید چه کسانی رو میگم:دی! یکیشون الآن دیگه در بین ما نیست :( !

آخرین ویرایش:
در مورد TLG هم نمیدونم چرا انقدر منفی فکر میکنم ولی از چند وقت پیش بعد از اینکه دیگه هیچ خبری از بازی نشد و توی سکوت کامل رفت ، به نظرم میرسه که بازی از نظر فنی و تکنیکی به مشکلاتی خورده. یعنی اون چیزی که Fumito Ueda میخواسته ، با سخت افزار PS3 قابل اجرا نیست
ICO هم پروژه ی بود برای ps1 که پروسه طولانی مدت ساختش و محدودیت سخت افزاری باعث شد به ps2 کوچ کنه و یه مقدار بعد از لانچ برای ps2 عرضه شد.
از اعماق وجودم ارزو میکنم همین اتفاق برای TLG بیافته :دی.

- - -ویرایش - - -

نکته این قضیه اینه که اینا اگه بازی قرار بوده برای Ps3 عرضه بشه نمیتونستن تو E3 پارسال یه تیزری چیزی ازش نشون بدن یا تو همایش های دیگه ؟ حتما باید بزارن تو E3 ـیی که همه نگاه ها به نسل بعدیه ؟ خب چه کاریه ....
درمورد سونی حرف میزنیم. همه چیز ازش برمیاد. ممکنه ریلیز دیت TLG با Kill Zone SF همزمان باشه :دی.

- - -ویرایش - - -

توهم میزنیا!! 3تا بازی چیه دیگه
اونی که جدا گیمر باشه بیشتر از این حرفاست خریدهاش
والا تا بوده همین بوده. 2010 بود ملت کامنت میزاشتن تو گف درمورد اینکه بین دوراهی گیر کردن که REDDEAD رو بخرن یا Alan Wake رو. یکی دیگه میگفت من مامانم رو مجبور میکنم برای کادو کریسمس اونو بخره. بعدی میگفت چون میخواد 4 تا بازی بخره دنبال شغل دوم میگرده :دی.
چون شما باگونی بازی میخری و هرچی که ریلیز میشه بازی میکنی، فکر میکنی همه مثل خودتن :دی.

عجیبه بحث موسیقی شد و هیچکس به ICO اشاره نکرد :دی یکی از زیباترین موزیک هایی که توی صنعت گیم شنیدم آهنگ You Were There از بازی ICO ـه.

بهتون توصیه میکنم حتما این آهنگ رو بگیرید : ICO - You Were There

والا تا بوده همین بوده. 2010 بود ملت کامنت میزاشتن تو گف درمورد اینکه بین دوراهی گیر کردن که REDDEAD رو بخرن یا Alan Wake رو. یکی دیگه میگفت من مامانم رو مجبور میکنم برای کادو کریسمس اونو بخره. بعدی میگفت چون میخواد 4 تا بازی بخره دنبال شغل دوم میگرده :biggrin1:.
چون شما باگونی بازی میخری و هرچی که ریلیز میشه بازی میکنی، فکر میکنی همه مثل خودتن :biggrin1:.
بحث ما که جداست!! البته رو کنسولای کپی خور
ما اینجا با این ارزش پول سالی بیشتر از این حرفا بازی پلی3 میگیریم
اونا هم میگم اگه کسی سرگرمی اصلیش بازی باشه خیلی بیشتر میتونه تو سال بازی بگیره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or