نمایشگاه/رویداد Sony Press Conference E3 2013

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SMM9

عضو تحریریه
با نزدیک شده به همایش E3 و کنفرانس سونی (چیزی حدود 1 ماه) تصمیم گرفتیم مقاله ای در مورد کنفرانس سونی ترتیب بدیم که خدا رو شکر امروز بر روی صفحه اصلی سایت قرار گرفت. در این تاپیک به احتمالات و انتظاراتی که از کنفرانس سونی داریم، می‌پردازیم. به مرور هم با آپدیت این پست اخبار و حواشی مختص سونی رو قرار میدیم.

زمان کنفرانس سونی: 21خرداد - 5:30 بامداد سه شنبه

این هم لینک مقاله درباره کنفرانس سونی: SONY E3 2013

بازی ها :
assassins creed 4 - watch dogs

agent

bf4

god of war

gran turismo

heavenly sword

infamous:ss

the evil within

the last guardian

driveclub

استدیو ها:

GUERRILLA GAMES

MEDIA MOLECULE

QUANTIC DREAMS

NAUGHTY DOG

santa monica

و

vita price cut

آپدیت: با معرفی رسمی GT6، نمایش این بازی را در E3 باید قطعی دانست

آپدیت: درست روز قبل کنفرانس مایکروسافت، سونی تیزری از کنسول خود پخش کرد. مطمئنا در E3 شاید طراحی و ظاهر PS4 خواهیم بود

آپدیت: طبق رسم همیشگی سونی بازی Freedom Wars قبل از همایشE3 برای عرضه در سال 2014 بر روی ویتا معرفی شد

آپدیت: در روزهای منتهی به E3 سونی اعلام کرد بیش از 40 بازی در این نمایشگاه خواهد داشت

آخرین ویرایش:
Jack Tretton تو یه مصاحبه ای در مورد قیمت گذاری PS4 گفته بود "ما دیگه به پای خودمون شلیک نمی کنیم " . حالا نمیدونم دقیقا اینجوری گفته بود یا نه:d .مخلص کلام این بود خلاصه:d

انصافا سونی نشون داد به حرفش عمل میکنه . چه کسی باورش میشد ویتا با این همه امکانات و سخت افزار قوی فقط 250 دلار قیمت داشته باشه ؟

اگه PS4 قیمتش 350 دلار هم نباشه مطمئنم قیمت فضایی هم نخواهد داشت .یه حس عجیبی بهم میگه سونی با قیمت PS4 همه رو سورفریز میکنه o:-)

از اونجایی که تائید شده PS Eye بصورت جدا فروخته میشه و روی هر PS4 بصورت اجباری مجبور نیستید هزینه اون رو هم بپردازید قیمت 349.99$ تا 399.99$ خیلی محتمل هست .

اقا ما دیشب یه خوابی دیدیم نگو داره به واقعیت میپیونده :دی

یوشیدا خیلی سعی میکنه خودش رو کنترل کنه :دی اقا Demon Souls 2 توسط میازاکی رو تایید شده بدونید یا دعا کنید همچین چیزی باشه :دی.

میدونستم... عاشقتم یوشیدا :love:
بهترین بازی PS3 برای من Demon's Souls بود :(( یعنی میشه ؟

Do you expect to see "The Last Guardian" @ E3 2013

:x
12678489600846504149.jpg

دوستان به نظر من یه نمایش از infamous: second son داریم ! احتمالا نمایش Killzone: Mercenary یا یه بازی جالب دیگه برای ویتا و اتصال با ps4 هم اون گوشه کنار ها نشون می دن بین برنامه و بازم زیاد بها نمی دن به ویتا توی خود کنفرانس ps3 هم چند تا بازی بزرگ رو براش معرفی می کنن و تقریبا زیاد بهش نمایشی اختصاص نمی دن نسبتا ، ps4 رو نشون بدن و با بخش های مختلفش کم بیش اشنا کنن قیمت رو بزارن ، از اینجا به بعدش میشه
سورپرایز و نه یدونه نه دو تا سورپرایز چند تا سورپرایز دارعععه اممسسال !!! اصلا شما watch dogs نسل بعدی رو دیدین ؟ :d و کلی بازی انحصاری که می تونه uncharted 4 هم بینشون باشه حالا کنفرانس های دیگه هم جالب هستند چون همش نسله بعده چیزای تازه زیادی هستش ولی بازم مثل همیشه

سونی :d

آخرین ویرایش:
این Gif رو از دست ندید :دی

----------

پرسش روز 6:

رای من بدون شک Journey :دی.

----------

شکل احتمالی ps4

so Close:

----------

آپدیت صفحه فیث بوک بانجی

---------

اینم برای خنده :دی

----------

هایــــــــــــــــپ

آخرین ویرایش:
چقدر همه محدود به PS3 هستین :دی ناسلامتی گفته بهترین آهنگ یکی از بازیهای پلی استیشن :دی که 1 تا 3 رو شامل میشه طبیعتاً :دی

اهنگی که تو منو متال گیر 4 وقتی اسنیک تو قبرستون وایساده خیلی عالی بود

چقدر همه محدود به PS3 هستین :دی ناسلامتی گفته بهترین آهنگ یکی از بازیهای پلی استیشن :دی که 1 تا 3 رو شامل میشه طبیعتاً :دی

محدود خودتی:d
اخه اهنگای پلی1 رو اصن یادم نمیاد الان کرش رو شنیدم بغض گلومو گرفت:x
ولی خب من تو کل نسل ها اون تم هوی رین برام بهترین و خاطره انگیز ترین بود

همه ی اینا یه طرف ممکنه یه چیزایی از اون Deep Down و این تیپ مولتی ها هم نمایش بدن ! :( کلاً با وجود سیل عظیم بازیهای مولتی که احتمال بالایی توی کنفرانس سونی برای نمایششون هست ، کنفرانس بس تلخی به نظر میاد :| فاینال فانتزی هم بعد از دسته گل 13 بعیده دیگه انحصاری باشه :دی

این بازیهایی رو که گفتم (همین مولتی ها) حضورشون 100% ـه یعنی اصلاً شک نکن تازه فکر کنم rain هم نمایش داره توی کنفرانس :دی با وجود اینا + گیم پلی از اینفمس , درایو کلاب ، نک و نهایتاً یه دو تا دونه تیزر و اینا از بازی احتمالی ناتی و سانتا دیگه چیز دیگه ای هم می مونه :دی تازه این دو تا آخری در حد حدس و گمانه اصلاً معلوم نیست اینا بازی جدیدی داشته باشن یا نه :دی خلاصه که هر چی می شمرم 15 تا انحصاری برای PS4 نمیشه :دی مشکل سونی اینه که می خواد چند تا هندونه رو با یه دست بلند کنه :دی خب توی یه کنفرانس نسل بعد نمیشه هم طرف PS3 رو داشت هم PS VITA هم PS4 ! یکی نیست بگه بابا اون دو تا لامصب رو بریز دور یه کنفرانس آبرومند برای PS4 برگزار کن بعد برو سراغ اون دو تا :دی

با این جهت گیریت اصلا حس خوبی بهم دست نمیده ... فکر میکنم بیشتر .............. به هر حال

چیزی که من بیشتر از همه از سونی ایمان دارم ... هایپ کردن و برگزاری کنفرانس خوش اب و رنگ با زمان بندی مناسبه ... حتی اگه یه قول دو قول هم نشون بده جوری پخشش میکنه که ملت هایپ شن ...

به هر حال اونها بهتر از ما میدونن که تو چه موقعیتی هستن و برنامه ها و سوپرایز های خودشون رو خواهند داشت .... همون چیزهایی که در مورد کنفرانس سونی هست برای کنفرانس رقیب از قبیل نسل قبل ... ea و اکتیویژن هم هست ... پس اتفاق خاصی نمیافته

Agni_closed-up.jpg

آمازون فرانسه و آمازون انگلیس Agni's Philosophy رو تو لیست پیش خرید برای Ps4 قرار دادن . Please be Excited :دی
پ.ن : Mother of god :دی

اخه چرا این خبر رو با این عکس گذاشتی ... الان هایپ دونیم پکید ... حتی انحصاری هم نباشه هر چه از اسکوار رسد خوش رسد ... فقط Please be exclusive

چی میشه اسکوار این رو برای ps4 و برای ps3 ورسوس رو Announce کنه .... اونوقت باید

40743312248011146019.gif

اگر سونی بهتر از ما می دونست چه جوری برگزار کنه که پارسال نصف کنفرانس رو به کتاب عجایب اختصاص نمی داد :دی از اون طرف آخر کنفرانس تاد پاپی و بقیه اومدن یه سلام دادن ، بازی کردن و با یه خداحافظ هم رفتن :دی حداقل عقل سلیم حکم می کرد توی 5 دقیقه کار کتاب جادو رو تموم کنن از اون یه ربع , 10 دقیقه ی اضافیش هم هر کدوم از سازندگان گاو و تلو بیاد 2-3 دقیقه حرف بزنه بعد دمو و تمام :دی نه اون همه وقت صرف کنن بی خودی آخرشم هول هولی همه چیز رو تموم کنن :دی 2009 هم همینجوری شد فکر کنم و دموی گاو 3 نصفه موند :دی امسال هم با سیل بازیهای مولتی بعید نیست بی خود همه ی کنفرانس رو به بازیهای مولتی بسوزونن ! مثلاً می خوان یه وقت کت و کلفت بدن به بانجی که ماکرو فن ها رو بسوزونن ؟! :دی والا این مسخره بازیا چیه ! جاش بیان چهارتا انحصاری بیشتر بدن و وقت رو روی اونها بذارن بیشتر جواب میده :دی اونور 15 تا اینور 5 تا :دی

قبول دارم اون مجیک بوک ... خیلی وقت گیر بود ... ((جدا از اینکه چیز جالبی بود )) ولی اره خیلی وقت گرفت ... الان شما بیا وقت اون نمایش رو بده به بازی های مولتی ... ولی سونی بازم با وجود این وقت تلف کنی ... با دو تا نمایش فوق العاده پایانی عنوان بهترین کنفرانس رو به خودش اختصاص داد ... برای همین میگم سونی زمان بندی و هایپ کردنش خوبه ...

آخرین ویرایش:
با این جهت گیریت اصلا حس خوبی بهم دست نمیده ... فکر میکنم بیشتر .............. به هر حال

چیزی که من بیشتر از همه از سونی ایمان دارم ... هایپ کردن و برگزاری کنفرانس خوش اب و رنگ با زمان بندی مناسبه ... حتی اگه یه قول دو قول هم نشون بده جوری پخشش میکنه که ملت هایپ شن ...

به هر حال اونها بهتر از ما میدونن که تو چه موقعیتی هستن و برنامه ها و سوپرایز های خودشون رو خواهند داشت .... همون چیزهایی که در مورد کنفرانس سونی هست برای کنفرانس رقیب از قبیل نسل قبل ... ea و اکتیویژن هم هست ... پس اتفاق خاصی نمیافته

اگر سونی بهتر از ما می دونست چه جوری برگزار کنه که پارسال نصف کنفرانس رو به کتاب عجایب اختصاص نمی داد :دی از اون طرف آخر کنفرانس تاد پاپی و بقیه اومدن یه سلام دادن ، بازی کردن و با یه خداحافظ هم رفتن :دی حداقل عقل سلیم حکم می کرد توی 5 دقیقه کار کتاب جادو رو تموم کنن از اون یه ربع , 10 دقیقه ی اضافیش هم هر کدوم از سازندگان گاو و تلو بیاد 2-3 دقیقه حرف بزنه بعد دمو و تمام :دی نه اون همه وقت صرف کنن بی خودی آخرشم هول هولی همه چیز رو تموم کنن :دی 2009 هم همینجوری شد فکر کنم و دموی گاو 3 نصفه موند :دی امسال هم با سیل بازیهای مولتی بعید نیست بی خود همه ی کنفرانس رو به بازیهای مولتی بسوزونن ! مثلاً می خوان یه وقت کت و کلفت بدن به بانجی که ماکرو فن ها رو بسوزونن ؟! :دی والا این مسخره بازیا چیه ! جاش بیان چهارتا انحصاری بیشتر بدن و وقت رو روی اونها بذارن بیشتر جواب میده :دی اونور 15 تا اینور 5 تا :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or