نمایشگاه/رویداد Sony Press Conference E3 2013

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SMM9

عضو تحریریه
با نزدیک شده به همایش E3 و کنفرانس سونی (چیزی حدود 1 ماه) تصمیم گرفتیم مقاله ای در مورد کنفرانس سونی ترتیب بدیم که خدا رو شکر امروز بر روی صفحه اصلی سایت قرار گرفت. در این تاپیک به احتمالات و انتظاراتی که از کنفرانس سونی داریم، می‌پردازیم. به مرور هم با آپدیت این پست اخبار و حواشی مختص سونی رو قرار میدیم.

زمان کنفرانس سونی: 21خرداد - 5:30 بامداد سه شنبه

این هم لینک مقاله درباره کنفرانس سونی: SONY E3 2013

بازی ها :
assassins creed 4 - watch dogs

agent

bf4

god of war

gran turismo

heavenly sword

infamous:ss

the evil within

the last guardian

driveclub

استدیو ها:

GUERRILLA GAMES

MEDIA MOLECULE

QUANTIC DREAMS

NAUGHTY DOG

santa monica

و

vita price cut

آپدیت: با معرفی رسمی GT6، نمایش این بازی را در E3 باید قطعی دانست

آپدیت: درست روز قبل کنفرانس مایکروسافت، سونی تیزری از کنسول خود پخش کرد. مطمئنا در E3 شاید طراحی و ظاهر PS4 خواهیم بود

آپدیت: طبق رسم همیشگی سونی بازی Freedom Wars قبل از همایشE3 برای عرضه در سال 2014 بر روی ویتا معرفی شد

آپدیت: در روزهای منتهی به E3 سونی اعلام کرد بیش از 40 بازی در این نمایشگاه خواهد داشت

آخرین ویرایش:
نه اتفاقا PS3 که خوبه چند تا تریلر از بازی هاش رو ببینیم بد نیست ویتا هم که گفتم من فکر نکنم زیاد بازی داشته باشه:biggrin1:اون دلقک بازی رو امسال MM سازنده لیتل با بازی جدیدشون تموم می کنن:d

از PS3 که فقط GT6 و احتمالاً بیاند رو نشون میدن بقیه ـش وراجی ـه :دی ویتا هم همینطور :دی
کلاً به نظر من سونی هر چی از گیم داشت توی کنفرانسی که برگزار کرد نشون داد توی E3 احتمالاً PS4 ختم میشه به چند تا تیزر و گیم پلی بعضی از بازیهایی که توی کنفرانسشون نشون ندادن :دی از اونور ماکرو هیچی نشون نداد همه رو گذاشت برای E3 :دی
بازیهایی هم که توی کنفرانس سونی نمایش مفصل دارن قطعاً همه ـشون مولتی پلتفرم هستن :دی یه بخش اعظم کار که میره برای Destiny , یه سری هم میره برای جنگفیلد 4 و AC IV :دی کاشکی هر چی انحصاری بود رو توی کنفرانس قبلی نشون نمیدادن ! :دی
AC4 و بتل که هر چی نشون بدن اخرش می گن این ها اختصاصی هست برای PS4
biggrin1.gif

Destiny هم که می گه این قسمت هم انحصاری هست
biggrin1.gif

فوقش نمایش ویتا و PS3 حدود 20 طول بکشه
بازی جدید QD که به گفته قفس چیز خوفی هست
ناتی داگ هم هست
FF جدید هم است
کیلزون و INFAMOUS هم که هستن با یک نمایش از گیم پلی
yahoo_4.gif

بازی جدید سازندگان ready at dawn هم شاید باشه
yahoo_4.gif

یک قیمت و تاریخ عرضه و قیافش هم نشون بدن با چند تا بازی دیگه من راضی هستم به رضای خدا
yahoo_4.gif

سر و ته اینایی که گفتی رو جمع کنی دو تا انحصاری هم ازش در نمیاد :دی مولتی که صفایی نداره :دی

آخرین ویرایش:
از PS3 که فقط GT6 و احتمالاً بیاند رو نشون میدن بقیه ـش وراجی ـه :دی ویتا هم همینطور :دی
کلاً به نظر من سونی هر چی از گیم داشت توی کنفرانسی که برگزار کرد نشون داد توی E3 احتمالاً PS4 ختم میشه به چند تا تیزر و گیم پلی بعضی از بازیهایی که توی کنفرانسشون نشون ندادن :دی از اونور ماکرو هیچی نشون نداد همه رو گذاشت برای E3 :دی
بازیهایی هم که توی کنفرانس سونی نمایش مفصل دارن قطعاً همه ـشون مولتی پلتفرم هستن :دی یه بخش اعظم کار که میره برای Destiny , یه سری هم میره برای جنگفیلد 4 و AC IV :دی کاشکی هر چی انحصاری بود رو توی کنفرانس قبلی نشون نمیدادن ! :دی
AC4 و بتل که هر چی نشون بدن اخرش می گن این ها اختصاصی هست برای PS4 :biggrin1:
Destiny هم که می گه این قسمت هم انحصاری هست:biggrin1:
فوقش نمایش ویتا و PS3 حدود 20 طول بکشه
بازی جدید QD که به گفته قفس چیز خوفی هست
ناتی داگ هم هست
FF جدید هم است
کیلزون و INFAMOUS هم که هستن با یک نمایش از گیم پلی:d
بازی جدید سازندگان ready at dawn هم شاید باشه:d
یک قیمت و تاریخ عرضه و قیافش هم نشون بدن با چند تا بازی دیگه من راضی هستم به رضای خدا:d

بنده به پیش بینی هایی که تو مقاله پست اول کردم مطمئن هستم و شکی ندارم
ببینید کی گفتم:d

پرسش روز 7:

اصل حال کنفرانس های E3 اینه که آدم کلهم اون شب رو نخوابه ! :دی برای این منظور هم باید خوراکی های مختلفی تهیه بشه که بهترین حالتش چیزهایی مثل چیپس و یامی (!) و این جور چیزا در کنار ماءالشعیر استوایی هست ! اصولاً به عنوان متخصص خوراکی ها اعلام می دارم که باید چیزهایی تهیه بشه که کل شب رو پوشش بده و یه جا تموم نشه ! :دی
کنفرانس مایکروسافت ساعت 21 ، کنفرانس EA ساعت 00:30 ، کنفرانس Ubisoft ساعت 2:30 و کنفرانس سونی هم ساعت 5:30. یعنی قشنگ یه شب کامل و جامع و زیبا برای گیمرها ! بین هر دو تا کنفرانس هم یه کم وقت هست که بحث کنیم و اینا.

از PS3 که فقط GT6 و احتمالاً بیاند رو نشون میدن بقیه ـش وراجی ـه :biggrin1: ویتا هم همینطور :biggrin1:
کلاً به نظر من سونی هر چی از گیم داشت توی کنفرانسی که برگزار کرد نشون داد توی E3 احتمالاً PS4 ختم میشه به چند تا تیزر و گیم پلی بعضی از بازیهایی که توی کنفرانسشون نشون ندادن :biggrin1: از اونور ماکرو هیچی نشون نداد همه رو گذاشت برای E3 :biggrin1:
بازیهایی هم که توی کنفرانس سونی نمایش مفصل دارن قطعاً همه ـشون مولتی پلتفرم هستن :biggrin1: یه بخش اعظم کار که میره برای Destiny , یه سری هم میره برای جنگفیلد 4 و AC IV :biggrin1: کاشکی هر چی انحصاری بود رو توی کنفرانس قبلی نشون نمیدادن ! :biggrin1:
GT6 رو به نظرم فقط باید یه تریلر ازش نشون بدن ! (فکر کنم سال 2010 هم فقط یه تریلر نشون دادن. همون تریلری که آهنگش انقدر معروف شد که برای نامگذاری آهنگ مسابقه گذاشتن !!) الآن GT6 برای PS4 هم نیست و شاید نمایش گیم پلی بازی جلوی ریسینگ های نسل بعد کار خوبی نباشه ، از اون طرف هم IP ای هست که ملت به هر حال میخرن و اگه به جاش بازی جدید DriveClub رو نمایش بدن ، اون بازی هم مظلومیتش کمتر میشه و ملت بیشتر باهاش آشنا میشن.
در مورد بازی های مولتی پلتفورم ، منم نگرانم ! :| دوست دارم 90% کنفرانس ها برای بازی های انحصاری باشه ، ولی AC و Destiny که حتماً هستن. یه دفعه می بینی دوباره Watch Dogs رو هم نشون میدن ! Battlefield هم که به قول خودت احتمالش زیاده و برای رقابت با CoD شاید نمایشش بدن. Final Fantasy هم یه عده حدس میزنن که انحصاری باشه ، ولی اگه مولتی پلتفورم باشه و اون رو هم نشون بدن ، دیگه خیلی زیاد میشه این جور بازی ها ! :دی
Beyond هم خودش معضلی هست !! :دی خدا نکنه به دیوید کیج فرصت بدن که اون وقت دیگه 10،15 دقیقه از مراسم صرف سخنرانی کیج و یه نمایش طولانی از Beyond میشه ! :دی

سر و ته اینایی که گفتی رو جمع کنی دو تا انحصاری هم ازش در نمیاد :biggrin1: مولتی که صفایی نداره :biggrin1:
مومن صبر کن چند روز مونده به کنفرانس سونی یا معرفی می کنه بازی هاش رو یا لیک می شه:dمثل پارسال که بیاند لیک شد

GT6 رو به نظرم فقط باید یه تریلر ازش نشون بدن ! (فکر کنم سال 2010 هم فقط یه تریلر نشون دادن. همون تریلری که آهنگش انقدر معروف شد که برای نامگذاری آهنگ مسابقه گذاشتن !!) الآن GT6 برای PS4 هم نیست و شاید نمایش گیم پلی بازی جلوی ریسینگ های نسل بعد کار خوبی نباشه ، از اون طرف هم IP ای هست که ملت به هر حال میخرن و اگه به جاش بازی جدید DriveClub رو نمایش بدن ، اون بازی هم مظلومیتش کمتر میشه و ملت بیشتر باهاش آشنا میشن.
در مورد بازی های مولتی پلتفورم ، منم نگرانم ! :| دوست دارم 90% کنفرانس ها برای بازی های انحصاری باشه ، ولی AC و Destiny که حتماً هستن. یه دفعه می بینی دوباره Watch Dogs رو هم نشون میدن ! Battlefield هم که به قول خودت احتمالش زیاده و برای رقابت با CoD شاید نمایشش بدن. Final Fantasy هم یه عده حدس میزنن که انحصاری باشه ، ولی اگه مولتی پلتفورم باشه و اون رو هم نشون بدن ، دیگه خیلی زیاد میشه این جور بازی ها ! :دی
Beyond هم خودش معضلی هست !! :دی خدا نکنه به دیوید کیج فرصت بدن که اون وقت دیگه 10،15 دقیقه از مراسم صرف سخنرانی کیج و یه نمایش طولانی از Beyond میشه ! :دی

همه ی اینا یه طرف ممکنه یه چیزایی از اون Deep Down و این تیپ مولتی ها هم نمایش بدن ! :( کلاً با وجود سیل عظیم بازیهای مولتی که احتمال بالایی توی کنفرانس سونی برای نمایششون هست ، کنفرانس بس تلخی به نظر میاد :| فاینال فانتزی هم بعد از دسته گل 13 بعیده دیگه انحصاری باشه :دی

میگم احسان تو از آینده خبر داری ؟
yahoo_22.gif
yahoo_4.gif
فقط دم از ناامیدی و بدبختی میزنی که
yahoo_22.gif

اینجوریا هم که فکر میکنی نمیشه
yahoo_15.gif
, مطمئن باش سونی برای E3 هم برنامه هایی کنار گذاشته
yahoo_4.gif
این بازیهایی رو که گفتم (همین مولتی ها) حضورشون 100% ـه یعنی اصلاً شک نکن تازه فکر کنم rain هم نمایش داره توی کنفرانس :دی با وجود اینا + گیم پلی از اینفمس , درایو کلاب ، نک و نهایتاً یه دو تا دونه تیزر و اینا از بازی احتمالی ناتی و سانتا دیگه چیز دیگه ای هم می مونه :دی تازه این دو تا آخری در حد حدس و گمانه اصلاً معلوم نیست اینا بازی جدیدی داشته باشن یا نه :دی خلاصه که هر چی می شمرم 15 تا انحصاری برای PS4 نمیشه :دی مشکل سونی اینه که می خواد چند تا هندونه رو با یه دست بلند کنه :دی خب توی یه کنفرانس نسل بعد نمیشه هم طرف PS3 رو داشت هم PS VITA هم PS4 ! یکی نیست بگه بابا اون دو تا لامصب رو بریز دور یه کنفرانس آبرومند برای PS4 برگزار کن بعد برو سراغ اون دو تا :دی

آخرین ویرایش:
کلاً با وجود سیل عظیم بازیهای مولتی که احتمال بالایی توی کنفرانس سونی برای نمایششون هست ، کنفرانس بس تلخی به نظر میاد :|

میگم احسان تو از آینده خبر داری ؟ :|:d فقط دم از ناامیدی و بدبختی میزنی که :|

اینجوریا هم که فکر میکنی نمیشه :> , مطمئن باش سونی برای E3 هم برنامه هایی کنار گذاشته :d

میگم احسان تو از آینده خبر داری ؟ :|:d فقط دم از ناامیدی و بدبختی میزنی که :|

اینجوریا هم که فکر میکنی نمیشه :> , مطمئن باش سونی برای E3 هم برنامه هایی کنار گذاشته :d
مثلا میخاد چی نشون بده به جز قیافه ی PS4 همه چیز از قبل معلومه و میان نمایش میدن و تمام . آخه احتمال نداره که چیز ماورا الطبیعه ای وجود داشته باشه و قرار هم نیست همچین چیزی وجود داشته باشه .

صحبت بازیهای انحصاری شد من یه توهم سنگین زدم دیشب :دی. سونی IP ـه Demon Souls رو خرید بعد میازاکی هم روی یه IP معرفی نشده کار میکنه پس میشه نتیجه گرفت .... (شما به همون چیزی فکر میکنید که من؟ :دی).

یوشیدا بیاد رو استیج و با اون لهجه خنده دارش بگه:
I'm proud to announce "Miyazaki-San" and "FROMSOFTWARE" is working on Demons Souls 2 exclusive for PS4

یه تیزر کوچیک هم نشون بدن برای من میشه بهترین خبر کل کنفرانس سونی از نظر بازی :دی.

ویرایش:

اینم یه Gif خدا درمورد The last Guardian :دی

خدایا این تصویر 10 برابر Gif بالا قشنگتره =))

ویرایش 2:

اسم یوشیدا رو بردیم سروکله ش پیدا شد :دی

آخرین ویرایش:
این رو توی اون یکی تاپیک گذاشتم گفتم بد نیست اینجا هم یه اشاره ایی بهش بکنم :
کاپکام به مناسبت سالگرد 30 سالگیش در صنعت بازی سازی، سایتی رو باز کرده که هوادارا میتونند برای اونها پیام بفرستن. هنگام ورود به این سایت با تایمری روبرو میشید که روز 10 June به پایان میرسه! آیا قراره معرفی ایی از کاپکام در E3 ببینیم ؟!
16828927674042065953.png

آدرس سایت : 株式会社カプコン|30周年記念サイト

امروز آقا احسان تا تونست آیه یاس خوند همه از همین حالا افسردگی ـه مزمن گرفتن :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or