کنفرانس خوبی بود. خیلی خفن و شاهکار نبود، ولی بازی های متنوعی نشون دادن و بخش های خسته کننده زیادی هم نداشت.
بازی SuckerPunch بالاخره معرفی شد و چیز جالبی به نظر میرسه. بازی open world با کیفیت در دوران سامورایی ها زیاد نداریم.
تریلر TLoU2 به شدت جالب بود و البته خیلی خشن! شک ندارم از یه ساعت دیگه فرنگی ها شروع میکنن تاپیک میزنن و مقاله مینویسن که چرا دنیای بازی انقدر خشن شده است و بیابید اعتراض کنیم و فلان و چنان!
تریلرهای Detroit و Spider-Man هم باحال بودن. ولی GoW به شدت کوتاه بود و تا شروع شد تموم شد!
ولی حداقل توی همین چند ثانیه هم به نظر میرسید گیم پلی جذاب و جالبی داره و خوشم اومد.
این وسط یکی از بهترین تریلرها رو Shadow of the Colossus داشت و واقعاً تماشایی بود.
اون بازی مشابه MotorStorm که Codemasters میسازه هم میتونه چیز فان و سرگرم کننده ای باشه.
Far Cry 5 بدجوری جالب به نظر میرسه و خیلی دوست دارم زودتر تجربه ـش کنم.
دنباله های Guacamelee و Spelunky هم جزو بهترین بخش های امشب بودن و همین طور اون بازی هنگ کنگی.
یه بازی هم به نام Concrete Genie معرفی شد که خیلی خوشگل و خوش آب و رنگ بود با جونورهای بامزه.
این Dreams رو هم کنسل کنن خیال همه راحت بشه. عوضیا یه نسله دارن پسقل میکنن هیچ غلطی نکردن.
Dreams رو یادم رفت!
قبل از کنفرانس مطمئن بودم یه چیزی ازش نشون میدن، ولی انگار دیگه واقعاً مُرده.