Sony Ericsson PSPhone Pics ؟!؟

Sweet Jesus

کاربر سایت
خو اینو متاسفانه از n4g یافتم پس بهش اعتباری نیست :دی
ولی مثکه اسکن از یه مجلس پس ممکنه معتبر باشه !
این سایت
این تصاویر رو داده بیرون :
pspphone3.jpg

pspphone2.jpg

pspphone1.jpg

یه سرچی هم کردیم که به Akayuki دست یافتیم که این عکس رو گذاشته بود :
6gdlip.jpg

پ.ن : یا Concept ـه ، یا کاملا Fake ـه ، یا April Fool یکم زودتر صورت گرفته :دی

نمي دونم چرا همه گير دادن به اين گوشيه Fake. الان جديدترين گوشي سوني اريكسون Xperia است كه براي اولين داره از ويندوز موبايل حرفه اي نسخه 6 استفاده مي كنه.

sony-ericsson-xperia-x1-3.jpg
xperia_01.jpg

چه قدر خوشگله(از psp الان خوشگلتره)
حالا کی قراره بیاد با چه قیمتی

قيمتشو نمي دونم.ولي اصولا مارك سوني اريكسون قيمت هاي مناسبي داره.به زودي وارد بازار ميشه .شايد چند ماه ديگه تو تهران هم سر و كله اش پيدا بشه.ازز ويژگي ها بارزش همون استفاده از ويندوز موبايل حرفه اي هستش.از ويژگي هاي ديگه اش GPS ( راهياب ماهواره اي ) هستش كه يوايش يواش داره به يه ويژگي استاندار توي موبايل هاي سوني اريكسون تبديل ميشه.

براي اطلاعات بيشتر اينجا رو بخونيد.

ایجا cpu یوش رو ننوشه اگه زیر 400 باشه خیلی جالب نیست . رنگشم 65 هزارتاس اینم پایینه الان دیگه بیشتر گوشیا 16 میلیون شدن . نمیان یه گوشی بدن بیرون که همه چیش عالی باشه

ps phone?!

خیلی خیلیconcept خوبیه
ولی شاید هیچوقت به وقوع نپیونده:cheesygri
نمیدونم چرا گیر دادن به psp
اگرم sonyهمچین برنامه ای داشته باشه
یه گوشی با امکانات بیشتر و بهتر برای بازی نسبت به گوشیهای دیگه
با برندهPS و احتمالا با Lcd اسکرین تاچ
مثل واکمن, سایبر شات ..حالا PS
لزوما نباید PSP باشه:confused:

مرسی

این یه Concept هست.

سونی اریکسون گفته ما گوشی PSP نمی سازیم.

من دقيقا همين گوشي رو توي ميدون وليعر ضلع جنوب شرقي ديدم .... به خدا به پير به پيغمبر با چشماي خودم ديدم ... چيزي هم نخورده بودم - چيزي هم نكشيده بودم و در سلامت كامل عقل هم بودم!!!!(البته از ديد خودم :laughing:)

یذره مشکوکه...
چرا ؟! چون فقط عکس همون صفحه رو گذاشته و اسم مجله رو ذکر نکرده... یه نتیجه ساده این که : اصلا مجله ای در کار نیست! من هم می تونم با چاپگرم یه همچین صفحه ای درست کنم و پرینتش کنم و یطوری ازش عکش بگیرم که انگار یه صفحه از مجله است :laughing: ... از این حقه ها زیاده... در ضمن خبر به این مهمی اول از همه از طرف SE اعلام میشه ، نه از یه صفحه نا معلوم از یک مجله نا معلوم... ;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or