قيمتشو نمي دونم.ولي اصولا مارك سوني اريكسون قيمت هاي مناسبي داره.به زودي وارد بازار ميشه .شايد چند ماه ديگه تو تهران هم سر و كله اش پيدا بشه.ازز ويژگي ها بارزش همون استفاده از ويندوز موبايل حرفه اي هستش.از ويژگي هاي ديگه اش GPS ( راهياب ماهواره اي ) هستش كه يوايش يواش داره به يه ويژگي استاندار توي موبايل هاي سوني اريكسون تبديل ميشه.
ایجا cpu یوش رو ننوشه اگه زیر 400 باشه خیلی جالب نیست . رنگشم 65 هزارتاس اینم پایینه الان دیگه بیشتر گوشیا 16 میلیون شدن . نمیان یه گوشی بدن بیرون که همه چیش عالی باشه
خیلی خیلیconcept خوبیه
ولی شاید هیچوقت به وقوع نپیونده:cheesygri
نمیدونم چرا گیر دادن به psp
اگرم sonyهمچین برنامه ای داشته باشه
یه گوشی با امکانات بیشتر و بهتر برای بازی نسبت به گوشیهای دیگه
با برندهPS و احتمالا با Lcd اسکرین تاچ
مثل واکمن, سایبر شات ..حالا PS
لزوما نباید PSP باشه:confused:
من دقيقا همين گوشي رو توي ميدون وليعر ضلع جنوب شرقي ديدم .... به خدا به پير به پيغمبر با چشماي خودم ديدم ... چيزي هم نخورده بودم - چيزي هم نكشيده بودم و در سلامت كامل عقل هم بودم!!!!(البته از ديد خودم :laughing
یذره مشکوکه...
چرا ؟! چون فقط عکس همون صفحه رو گذاشته و اسم مجله رو ذکر نکرده... یه نتیجه ساده این که : اصلا مجله ای در کار نیست! من هم می تونم با چاپگرم یه همچین صفحه ای درست کنم و پرینتش کنم و یطوری ازش عکش بگیرم که انگار یه صفحه از مجله است :laughing: ... از این حقه ها زیاده... در ضمن خبر به این مهمی اول از همه از طرف SE اعلام میشه ، نه از یه صفحه نا معلوم از یک مجله نا معلوم...