نمایشگاه/رویداد SONY E3 2015 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین کنفرانس سونی در E3؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    198
  • نظرسنجی بسته شده است .

kiya

کاربر سایت

با دورد
سونی تاریخ و ساعت کنفرانس خودش رو در E3 اعلام کرد سه شنبه 26 خرداد ساعت 5:30 بامداد بوقت تهران
همونطور که از تصویر مشخصه سونی تولد 20 سالگی پلی استیشن رو فراموش نکرده و شاید این نشونه خوبی از یه E3 خیلی خوب باشه !

کنفرانس رو میتونید بصورت زنده از Twitch.tv ، سایت رسمی پلی استیشن ، YT ، IGN و Gamespot تماشا کنید همچنین به احتمال زیاد مثل پارسال سونی App مخصوص E3 برای PS4 میده و از طریق اون هم میشه دید !

Electronic Entertainment Expo یا E3 برای گیمرها همیشه بزرگترین رویداد بوده و با اتفاقای خوب یا بد و سورپرایزهاش همه مارو هیجان زده کرده با توجه به سکوت طولانی خیلی از استودیوهای داخلی سونی میشه انتظار داشت امسال شاهد معرفی هایی از استودیوهای 1st Party باشیم
سونی قبلا اعلام کرده بود که همه استودیوها در حال کار بر روی پروژه هایی هستن

استودیوهایی مثل JAPAN STUDIO که اخرین بازی که با همکاری FromSoftware ساختن و مورد توجه و تحسین گیمرها و منتقدها قرار گرفت ولی بازی که ما از اونها میخواهیم چیزی نیست جز The Last Guardian ! :دی
ماجرای این بازی بر میگرده به خیلی وقت پیش شاید اوایل نسل هفت بود که یه خبرنگار گفته بود که سونی تصاویر بازی رو نشونش داده که باورش نمیشده اون بازی بوده یا واقعیت !
چند سال بعد با لو رفتن یک ویدئوی خیره کننده با اسم پروژه Trico همه جا صحبت از این بازی شد تا سونی در E3 2009 بازی رو بطور رسمی با نام The Last Guardian معرفی کرد
از اون روز تا الان حتی یه تصویر جدید از این بازی منتشر نشده ! خیلی ها میگن کنسل شده خیلی ها هم همچنان منتظر هستن ...

Gran Turismo بعنوان پرفروش ترین فرنچایز سونی یکی از مهمترین و محبوبترین انحصاریهای پلتفرم پلی استیشن بوده ولی مشکلات ساخت بازی برای PS3 باعث شد تا ساخت بازی خیلی طولانی بشه و اونطور که باید به یه GT عالی تبدیل نشه ولی حالا بعد از گذشتن تقریبا دو سال از عرضه PS4 انتظار میره حداقل یه نسخه Prologue از GT7 معرفی بشه
شخصا برای من این به تنهایی میتونه بهترین خبر باشه.

بازی بعدی که معرفی شده ولی باید تقریبا مدت زیادی برای انتشارش منتظر باشیم
یه گیم پلی خیره کننده مثل چیزی که از Uncharted 2 در E3 2009 دیدیم به اضافه معرفی سه گانه Uncharted برای PS4 میتونه سختی این انتظار رو کمتر کنه !

مدت زیادیه که GG روی عنوانی جدا از KZ در حال کاره ظاهرا پروژه با اسم رمز Horizon در حال ساخت هست و بنظر میاد سبک این عنوان RPG باشه و با توجه به Artwork هایی که مدتی قبل در اینترنت پخش شده بود انتظار میره تو بازی شاهد مقابله انسانهای با سلاح های مبتدی و روبات های غول اسا باشیم !
اطلاعات کامل از پروژه Horizon با تشکر از Lord Zeus عزیز .

خیلی بعیده Mm با دوتا بازی به E3 بیاد احتمالا با نمایشی از Tearaway همه مارو رو در انتظار دیدن پروژه جدیدشون بذارن که از اون تنها نمایشی عجیب در رونمایی PS4 دیده بودیم !

بعد از مشکلاتی که در Sony Santa Monica پیش اومد و باعث کنسل شدن یه پروژه بزرگ شده بود شاید باید فقط منتظر نمایشی کوتاه از GoW III روی PS4 باشیم !

از استودیوهای 1st Party دیگه مثل Guerilla Cambridge و Bend Studio و London Studio هم میشه انتظار نمایش پروژه هاشون رو داشت با توجه به سکوت طولانی که داشتن
از 2nd Party ها میشه به Insomniac و Quantic Dream و Tequila Works و The Chinese Room اشاره کرد که خیلی هاشون خیلی وقته که بازیشون معرفی شده ولی خبری ازشون نیست !
از 3rd Party ها هم دو تا بازی معرفی شده داریم که ممکنه نمایش گیم پلی از اونها ببینیم ABZU از Giant Squid و Let it Die از Suda51
انحصاری دیگری که تقریبا میشه تایید شده دونستش عنوانی RPG از استودیوی LEVEL 5 هست که احتمال خیلی زیاد امسال معرفی خواهد شد
نمایش انحصاریهای دیگه مثل Persona 5 و Wild هم دور از انتظار نیست.

از بازیهای دیگه که احتمال نمایش اونها بالاست میشه به SF V و AC Syndicate و Star Wars Battlefront اشاره کرد که همیشه زمان زیادی از کنفرانس رو به خودشون اختصاص میدن !

مرسی E3 خوبی داشته باشید ...

آخرین ویرایش:
Tommy Fisher

رضا خوب بنظر خودت سونی موفق عمل میکنه؟ یعنی در مقام مقایسه کنفرانس رو میبره؟
مقایسه و اعلام برنده نهایی رو میزارم بعد اتمام کنفرانس ها اما به نظرم با توجه به شرایط کنونی و در قیاس با پارسال سونی میتونه کنفرانس موفقی داشته باشه .

مقایسه و اعلام برنده نهایی رو میزارم بعد اتمام کنفرانس ها اما به نظرم با توجه به شرایط کنونی و در قیاس با پارسال سونی میتونه کنفرانس موفقی داشته باشه .

منم نمیگم کنفرانس سونی بد میشه. کنفرانسی که توش UC4 نمایش داده بشه بخوادم نمیتونه بد باشه!:دی اما انتظاری که داشتم رو فکر نمیکنم برآورده کنه. مثلا من دیگه حوصلم سر رفته و دوست دارم استدیوهای خود سونی بازی هاشون رو نمایش بدن. اما باز فکر کنم خبری نشه.

اینو دقیق نمی دونم اگه اشتباه دوستان درستش کنن:دی
نمی دونم یوشیدا بود کی بود که گفت باید بازی ها سر موقعش رونمایی بشه و اگه زود بشه مردم هی میگن کی میاد؟؟؟؟؟و... باید بازی و انحصاری ها در طول نسل پخش بشن ...
خوب راستم گفته انتظار کشیدن سخته:دی
بعضی از کمپانی ها تو ای تیری 2013(چشم ترسیده اسمشو نمیارم:دی) کلی بازی نشون دادن که خیلی هاش 2015 اومد و بعضی هاش 2016 قراره عرضه شه
حالا به نظر شما سونی چرا تو ای تیری 2013 نیومد lbp3 . bb . until dawn رو نشون بده؟؟؟ با اینکه بازی ها برای 2014 و 2015 بودند
به عقیده خودم سونی بسیار زیرکانه عمل می کنه و می دونه چی رو کی و کجا باید نشون بده
به شخصه حاضرم در هر کنفرانس در طول سال فقط 2 تا عناوین جدید نمایش داشته باشه تا سورپرایز شم:دی
تا اینکه در یک کنفرانس اونقدر بازی نمایش داده بشه که تا سه سال اینده تو همه کنفرانس ها همون عنوان ها حضور داشته باشن:دی (همه ما هم می دونیم سونی اونقدر عنوان دستش داره که بخواد از هر کدوم فقط یه تیزر کوتاه نشون بده تا دو سال ایندش ای تیریش پر پر هست بدون اینکه کسی بیاد سخنرانی کنه:دی ولی باید بازی ها پخش بشن یجور دیگه:دی)
از الان باید به فکر اخر نسل و قدم اول برای نسل بعدش بود:دی
برید لیست انحصاری ها رو برای 2015 ببینید بعد خداروشکر کنید:دی ناشکری خوب نیست:دی
اصلا از همین الان سه تا انحصاری توپ برای 2016 داره U4.R&C.SF V تازه اینا بدون 4 کنفرانسی هستش که قراره سونی تو 2015 داشته باشه:دی
همین ای تیری و کنفرانس ماه اکتبر و TGS و PSX :دی
فقط دعا می کنم همشون رو جمع کنه و پاییز منتشر کنه تا بعدا سونی بدبخت متهم به کم کاری نشه:))

آقا ول کنید این بساطو و بیایید در زیر پرچم ND و UC4 جمع یشیم!:دی به نظر من که UC4 یه تنه کنفرانس رو جمع میکنه! خصوصا اگه یه نمایشی عین UC2 داشته باشه. من الان این Gif هارو دیدم ناخودآگاه چت کردم!:دی

و اینکه من امید زیادی هم به No Man's Sky دارم. یه حسی بهم میگه یا اپیک فیل میشه یا خیلی خوب. البته نظر من به نظر دوم خودم نزدیک تره. یحتمل بترکونه!

ما بین حرف ها دوستانی که خیر زدن و ابراز ناراحتی کردن از اوضاع سونی من هنوز جواب 2 تا حرف رضا ازشون نگرفتم.اگه لطف کنند جواب این 2 تا هم بدن تا بیشتر بفهمیم چرا ناراحت اند:d
یکی این
6 ماه از سال گدشته مایکروسافت غیر از یک بازی indie چی منتشر کرده ؟ سونی هم میتونست bloodborne, order و ... رو بزار آخر سال اونوفت دستش پُر میشد واسه 2015 ؟
جدا از بازی هایی که تو e3 مشخص بشه که برای آخر سال عرضه میشن(مثل no man's sky و Hellblad و Until Dawn و Tearaway و Disgea 5 و Persona 5 و Rime و ....)اگه سونی این کار می کرد و این 2 تا بازی هم برای آخر سال می گذاشت شماها راضی میشدید و می گفتید عجب سال خوبی؟:d

دوم اینکه
نمیگم سطح انتظارتون رو در حد توهماتی مثل خرید کل IP های Konami بالا ببرین (lol) ولی دیگه اینجوری هم نه !
الان واقعا دوست دارید تو چه سطحی از هایپ باشید؟هایپ تخیلی و خنده دار خرید کل ip های کونامی:d
یکی از طرف سونی هر روز کارهایی که در حالت عادی انجام میشن توییت می کرد مثلا امروز نشستیم برنامه های e3 مرور کردیم فردا نشستیم تریلر آنچارتد با رفقا دور هم دیدیم پس فردا توییت کنه عجب تریلرهایی داریم و ...... این طوری مثلا درجه هایپ تون می چسبید به سقف؟:d
یا اینکه از قبل بدونید تو کنفرانس چی قرار نمایش داده باشه راضی تون می کنه؟تا سال قبل هر وقت خبرها و تریلرهای کنفرانس لیک میشه شاکی میشید که چرا خبرها به بیرون درز کرد و مزه اش رفت و همیشه دوست داشتید چیزی لو نره امسال که چیزی لو نرفته شاکی هستید که چرا هیچ خبری نیست
با این کارها دوست دارید هایپ تون بره بالا که خوب فعلا این خبرها نیست و خود من خوشحال ام تا هیچ چیزی از کنفرانس و نمایش هایش بیرون درز نکرده:d

آخرین ویرایش:
آقا ول کنید این بساطو و بیایید در زیر پرچم ND و UC4 جمع یشیم!:دی به نظر من که UC4 یه تنه کنفرانس رو جمع میکنه! خصوصا اگه یه نمایشی عین UC2 داشته باشه. من الان این Gif هارو دیدم ناخودآگاه چت کردم!ه!
آهان حالا شد کم کم داره امیدها برمیگرده:d
نمایش گیم پلی Tlou رو یادتونه؟ یعنی تا چند روز هیچ کس از اتفاقات دیگه E3 حرفی نمیزد و همه فک ها کف زمین بود. حالا هم ناتی داگ میتونه تاریخ و تکرار کنه و امیدوارم نمایش گیمپلی از یه محیط برفی باشه و دوباره استاندارد برف رو بازی های ویدیویی تغییر بده:d
100% هم تقابل این دوتا تو E3 رو با اختلاف زیاد نیتن میبره:d
lara_croft_and_nathan_drake_number_6_by_asunachou-d8f8hjm.jpg

@ehsan_srk
6 ماه از سال گدشته مایکروسافت غیر از یک بازی indie چی منتشر کرده ؟ سونی هم میتونست bloodborne, order و ... رو بزار آخر سال اونوفت دستش پُر میشد واسه 2015 ؟
اولا اون "و..." دقیقا چیه؟ :دی تا اونجایی که یادم میاد همین دوتا بودن :دی

اما در جواب سوال، بشخصه برای من مهم نیست مایکرو چکار میکنه. نه تریلر بازیهاش رو دنبال میکنم، نه خبرای کنفرانسش رو، نه پیگیر سیاســت هاش هستم، تنها چیزی که میتونه توجه ام رو به خودش جلب کنه معرفی AW2 ـه که اونم بعید میدونم حالا حالاها چیزی ازش بشنویم. در مورد سونی، Order که هیچی (نه اینکه چون متاش بد شده بگم هیچ، کلا از اول برام مهم نبود الان Post History ـیم رو هم نگاه کنی شاید روی هم 5 تا پست در مورد بازی نداده باشم) میمونه BB.

BB واقعا خوب بود، بشخصه خیلی باهاش حال کردم و بی صبرانه منتظر DLC ـیش هستم. ولی خب فقط همین؟ الان بجز BB امسال از بازی های خود سونی فقط یه Tear Away رو داریم و یه Until Dawn. هر دوتاشون هم بازی های سلیقه ای هستند که مطمئنا قشر کثیری از بچه ها ممکنه باهاشون حال نکنند.

به طور کلی داشتن سه تا بازی بشدت سلیقه ای (اونم وقتی یکیشون یه ریمستر/ریمیکه) آمار اصلا جالبی برای سونی نیست. خصوصا وقتی این حقیقت رو هم در نظر بگیریم که پارسال هم وضعیت First Party ها همین بودن.

نمیگم سطح انتظارتون رو در حد توهماتی مثل خرید کل IP های Konami بالا ببرین (lol) ولی دیگه اینجوری هم نه !
نه، اینجور توقعات که دیگه خیلی تخیلیه :دی

توقع خود من این بود که سونی الان که برداشته Ratchet و U4 رو انداخته برای 2016، یه First Party دیگه برای آخر سال داشته باشه تا حداقل وضعیتمون (از لحاظ بازی) باز مثل پارسال نشه و دست کم ما PS فنا هم آخر سال یه چیزی برای بازی کردن داشته باشیم.

پ.ن: البته مطمئنم بعد از انتشار اطلاعات جدید از بازی های ژاپنی (Persona 5, بازی Level 5 و...) دست کم ما ژاپنی بازا امسال برامون سال بدی نمیشه ولی خب این مورد بازم نمیتونه من رو برای E3 و موفقیت سونی توی اون هایپ کنه چون هرچقدر هم که من عاشق اینجور بازیهام، قبول دارم که خیلی از بچه ها اصلا به این عناوین نگاه هم نمیکنند.

@Cloud Strife
منظور من First Party ـه ماکان :دی

آخرین ویرایش:
@ علی
اون و... کلاً بازی های امسال سونی بود منظورم, گفتم جمع کنه بزاره آخر سال منتشر کنه :دی با توجه به سلایق و نظر شخصیت سخنانت کاملاً متین اما منظور من کلاً از نظر محتوایی بود که سونی هم میتونست تمام تمرکزش رو کاملاً بزاره روی آخر سال, دستش برای 2015 پر میشد لابد :دی!

سونی برای آخر سال کم بازی نداره! دیگه جو الکی هم ندید! بحث اینه که بازی قابل رقابت با Halo رو نداره که انم مایش 50 دلار تخفیفه!:دی سونی بیاد مثلا موقف یه باندل UC Collection رو 300 تا بده کار خودش رو کرده!:دی

اگه الانم حداقل بازی بعدی GG یا MM رو نمایش بده, و با توجه با اینکه کنفرانس اکتبر هم میره برای بازی داوود خان قفس و بعدش هم PSX هست, دستش پر میشه حسابی.

اقا اصلا کار خوبی نیست که مثلا در مورد مایکرو حرف میزنید ول کنید به ما چه هرکاری میکنه هر بازی داره به ما چه تایپک خودمونو بچسبیم بچه ها
به نظر من سونی چون PSX رو هم پیش رو داره میتونه انحصاری های بیشتری معرفی کنه که یکیش و گل سر سبدش GOW جدیده که قطعا تو PSX هستش اما E3 اصلا

سونی برای آخر سال کم بازی نداره! دیگه جو الکی هم ندید! بحث اینه که بازی قابل رقابت با Halo رو نداره که انم مایش 50 دلار تخفیفه!:دی سونی بیاد مثلا موقف یه باندل UC Collection رو 300 تا بده کار خودش رو کرده!:دی
Dont Expect a PS4 Price Cut Anytime Soon
Sony UK boss Fergal Gara

پ.ن: تازه شرایط یه سری از استدیو ها هم مشخصه و میدونیم که احتمال دیدن بازیشون توی E3 زیاد نیست. اگه Cory دروغ نگفته باشه سانتا و GoW امسال توی E3 نیستن، SP خیلی وقت از آخرین بازیشون نمیگذره و بعیده چیزی برای نشون دادن داشته باشن، QD هم به همین صورت (و اگر هم بخوان چیز نشون بدن احتمالا میندازن برای اون کنفرانس پاریس)، GT هم که باز آبی پاکی رو روی دستمون ریختن و... میمونه بازی جدید Mm، نمایش U4 و بازی جدید GG که شخصا به نظر نمیاد بجز U4 اون دوتا خیلی با سلیقه من بخونند. حالا شاید یکم به E3 نزدیک بشم با Tease و مشخص شدن یه سری مسائل وضعیت هایپمون باز بهتر بشه ولی خب الان در این لحظه واقعا از فقر شدید هایپ رنج میبریم :(

@Safety & Peace
USA؟ x_x
LISA :دی

منم باتون موافقم.. امسال طبق گفته ها امسال حد اکثر Uncharted 4 و Until dawn و Tearaway رو داریم با IP جدید MM و GG . ممکنه بازی Bend هم باشه. بقیه کنفرانس رو هم با بازی های indie شکل و multi platformer پر می کنن... مولتیا به کنار کلا. به شخصه برام خیلی عناوین indie اهمیت بالایی مثل AAA ها ندارن. بین این بازی هایی که معرفی کردن هم تقریبا هیشکدومشون جذاب نبودن برام... بجز Rime و Fat Princes و What remains of Edith Finch که جالب به نظر میومدن و این سه عنوان شاید روی هم جذابیت یک AAA رو نداشته باشن. به نسبت به پارسال که در عناونی AAA ما Order رو داشتیم و عناوین معرفی جدید BB و LBP3 (به اضافه ی Uncharted 4 ،نمایش E3 یک معرفی حساب می شد براش انصافا... معرفی اولی فقط اعلام وجودش بود). امسال اگه لیستی که پیش بینی کردم درست باشه نسبت به پارسال (که انصافا نمیشه گفت عالی بود... متوسط نسبتا)، سال بدی رو در انتظار نداریم. E3 امسال سونی "پر" از عناوین انحصاری نخواهد بود. ولی خوب "خالی" هم نیست... شاید در مقایسه با بقیه ی کنفرانسا هایپ کمتری براش بشیم ولی با عناوین مولتی پلتفرمر جذاب مثل پارسال و مخصوصا زمان بندی خوب قطعا میتونه کنفرانس نسبتا خوب و جذابی رو رقم بزنه. مخصوصا که نمایش بازی های ND همیشه توی E3 جزو موفق ترین ها بوده. نمایش U2 و TLOU که جدای بهترین نمایش ها و درو کردن جوایز خیلی برای کمپانی موفقیت هایی رقم زدند... بازی مدیا حال و هوا رو متفاوت می کنه... در اخر هم که بنظرم بازی GG رونمایی میشه میتونه از بهترین نمایش ها باشه... بشخصه خیلی خیلی براش هایپم. جدای اینکه RPG سبک مورد علاقم نیست (ازش خوشم میاد ولی نه به عنوان سبک مورد علاقه) ولی این منو بدجور جذب کرده... همین ارت ورک های خفن.

پ.ن 1: تیم دوم سانتا کلا با اخراج اون 50-60 نفر از هم پاشید؟
پ.ن 2: هولی کرپ! منم USA خوندم :|
پ.ن 3: این GIFاولی Uncharted 4 (انفجاره) خیلی مصنوعیه... بر خلاف نمایش PSX که انفجارش عالی بود این اصلا خوب نیست.... منو بشدت یاد APP معروف Action Movie انداخت ! (انداختن یک انفجار روی فیلم!)

Dont Expect a PS4 Price Cut Anytime Soon
Sony UK boss Fergal Gara

منم نگفتم کلا کاهش قیمت بدن!:دی

گفتم بیان یه باندل رو توی آمریکا 300 دلار بدن. از این باندل های موقت برای آخر سال یه چیز عادیه! کاهش قیمت مختص همون باندل خواهد بود. یا مثلا باندل بتل فرانت رو بیاد 300 تا بده که البته این یکی انتحاری هست دیگه!:دی نمیکنه این کارو!:دی

Dante Never Cry

خوب Unfolded و UD هم فرست پارتی هستن دیگه!:دی حالا UD نیمه فاکد آپه اما Unfolded بازی کاملا خوبی هست و امتیازهای خوبی هم میگیره. و البته حضرت Hunger.

در مورد غیر فرست پارتی ها هم که دیگه خودت دستی بر آتش داری، Persona 5! :دی و NMS و RIME! بازی کم نداره انصافا! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or