نمایشگاه/رویداد SONY E3 2015 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین کنفرانس سونی در E3؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    198
  • نظرسنجی بسته شده است .

kiya

کاربر سایت

با دورد
سونی تاریخ و ساعت کنفرانس خودش رو در E3 اعلام کرد سه شنبه 26 خرداد ساعت 5:30 بامداد بوقت تهران
همونطور که از تصویر مشخصه سونی تولد 20 سالگی پلی استیشن رو فراموش نکرده و شاید این نشونه خوبی از یه E3 خیلی خوب باشه !

کنفرانس رو میتونید بصورت زنده از Twitch.tv ، سایت رسمی پلی استیشن ، YT ، IGN و Gamespot تماشا کنید همچنین به احتمال زیاد مثل پارسال سونی App مخصوص E3 برای PS4 میده و از طریق اون هم میشه دید !

Electronic Entertainment Expo یا E3 برای گیمرها همیشه بزرگترین رویداد بوده و با اتفاقای خوب یا بد و سورپرایزهاش همه مارو هیجان زده کرده با توجه به سکوت طولانی خیلی از استودیوهای داخلی سونی میشه انتظار داشت امسال شاهد معرفی هایی از استودیوهای 1st Party باشیم
سونی قبلا اعلام کرده بود که همه استودیوها در حال کار بر روی پروژه هایی هستن

استودیوهایی مثل JAPAN STUDIO که اخرین بازی که با همکاری FromSoftware ساختن و مورد توجه و تحسین گیمرها و منتقدها قرار گرفت ولی بازی که ما از اونها میخواهیم چیزی نیست جز The Last Guardian ! :دی
ماجرای این بازی بر میگرده به خیلی وقت پیش شاید اوایل نسل هفت بود که یه خبرنگار گفته بود که سونی تصاویر بازی رو نشونش داده که باورش نمیشده اون بازی بوده یا واقعیت !
چند سال بعد با لو رفتن یک ویدئوی خیره کننده با اسم پروژه Trico همه جا صحبت از این بازی شد تا سونی در E3 2009 بازی رو بطور رسمی با نام The Last Guardian معرفی کرد
از اون روز تا الان حتی یه تصویر جدید از این بازی منتشر نشده ! خیلی ها میگن کنسل شده خیلی ها هم همچنان منتظر هستن ...

Gran Turismo بعنوان پرفروش ترین فرنچایز سونی یکی از مهمترین و محبوبترین انحصاریهای پلتفرم پلی استیشن بوده ولی مشکلات ساخت بازی برای PS3 باعث شد تا ساخت بازی خیلی طولانی بشه و اونطور که باید به یه GT عالی تبدیل نشه ولی حالا بعد از گذشتن تقریبا دو سال از عرضه PS4 انتظار میره حداقل یه نسخه Prologue از GT7 معرفی بشه
شخصا برای من این به تنهایی میتونه بهترین خبر باشه.

بازی بعدی که معرفی شده ولی باید تقریبا مدت زیادی برای انتشارش منتظر باشیم
یه گیم پلی خیره کننده مثل چیزی که از Uncharted 2 در E3 2009 دیدیم به اضافه معرفی سه گانه Uncharted برای PS4 میتونه سختی این انتظار رو کمتر کنه !

مدت زیادیه که GG روی عنوانی جدا از KZ در حال کاره ظاهرا پروژه با اسم رمز Horizon در حال ساخت هست و بنظر میاد سبک این عنوان RPG باشه و با توجه به Artwork هایی که مدتی قبل در اینترنت پخش شده بود انتظار میره تو بازی شاهد مقابله انسانهای با سلاح های مبتدی و روبات های غول اسا باشیم !
اطلاعات کامل از پروژه Horizon با تشکر از Lord Zeus عزیز .

خیلی بعیده Mm با دوتا بازی به E3 بیاد احتمالا با نمایشی از Tearaway همه مارو رو در انتظار دیدن پروژه جدیدشون بذارن که از اون تنها نمایشی عجیب در رونمایی PS4 دیده بودیم !

بعد از مشکلاتی که در Sony Santa Monica پیش اومد و باعث کنسل شدن یه پروژه بزرگ شده بود شاید باید فقط منتظر نمایشی کوتاه از GoW III روی PS4 باشیم !

از استودیوهای 1st Party دیگه مثل Guerilla Cambridge و Bend Studio و London Studio هم میشه انتظار نمایش پروژه هاشون رو داشت با توجه به سکوت طولانی که داشتن
از 2nd Party ها میشه به Insomniac و Quantic Dream و Tequila Works و The Chinese Room اشاره کرد که خیلی هاشون خیلی وقته که بازیشون معرفی شده ولی خبری ازشون نیست !
از 3rd Party ها هم دو تا بازی معرفی شده داریم که ممکنه نمایش گیم پلی از اونها ببینیم ABZU از Giant Squid و Let it Die از Suda51
انحصاری دیگری که تقریبا میشه تایید شده دونستش عنوانی RPG از استودیوی LEVEL 5 هست که احتمال خیلی زیاد امسال معرفی خواهد شد
نمایش انحصاریهای دیگه مثل Persona 5 و Wild هم دور از انتظار نیست.

از بازیهای دیگه که احتمال نمایش اونها بالاست میشه به SF V و AC Syndicate و Star Wars Battlefront اشاره کرد که همیشه زمان زیادی از کنفرانس رو به خودشون اختصاص میدن !

مرسی E3 خوبی داشته باشید ...

آخرین ویرایش:
کدوم عکس؟

همین که شایعه اش داره قویتر و قویتر میشه خودش بد!
n7bw_11377284_699098713535507_5371688443486656955_n.jpg

جدا کسانی هستن که هنوز هایپن برای سونی؟ :| من یه نفر که کاملا ناامیدم. به هیچ وجه هم هایپ نمیشم. :(
ببخشید چه اتفاقی رخ داده که باید اینقدر ناامید باشیم و اصلا هم هایپ نشیم ؟!:| یه کلام andrew house گفت آخره سال بیشتر تمرکز بر روی تردپارتی ها هست (که خودمون از قبل هم میدونستیم فرست پارتی ها خیلی بعیده بازی هاشون دیگه به 2015 برسن و در همین تاپیک هم که امیدها برا آخره سال فقط TLG و کالکشن آنچارتد بود) دیگه اینقدر داستان نداره که ! و هیچ ربطی هم به نمایش E3 نداشت ممکنه رونمایی های خوبی داشته باشه سونی که باعث موفقیت در E3 باشه .

من به عنوان کسی که قبلا فن ماکرو بوده و سخت افزار قوی تر سونی تبدیلش کرده به کمی فن سونی میگم، اگه هنوزم فن ماکرو بودم با انحصاری کردن SH هیچگونه هایپی نمیشدم. کلا زیاد به این طور بازی دیگه امیدی نیست مخصوصا تو نسل جدید. کاش تایتان فال برای ps4میومد که من همچین ششم حال بیاد. انچارتد کالکش و god 3 برام لذت بخش تره

کسایی که شدن دشمن شاد کن و دارن فاز منفی میدن به خدا مسلمون نیستن:| :d
مچین جو میدید انگار سونی دوساله تاسیس شده و خودش نمیدونه E3 چه فرصت مناسبی برای بازاریابی و گسترش قلمرو ه و همینطور دست رو دست میذاره و به مایکرو نگاه میکنه.
پارسال هم که قرار بود سونی تو E3 کشته بشه که همه میدونستیم یه جوک خنده داره
همین واقعیت مجازی کم چیزیه؟ استودیو های fparty سونی کشکن؟ یعنی یه آنچارتد4 و no man s و wild و rime و soma و gow3 r و t childrenوlet it d و hell blade و.. . کمه? کنار اینها میشه بازی های جدید مدیا مولکول و گوریلا و کوانتیک دریم و بند استودیو و لول5 هم معرفی بشه حالا برای 2015 نبود به بوق!!! حالا سورپرایزهای احتمالی هم بماند
نمیدونم چرا وقتی بخوایم الکی فاز منفی بدیم انقدر شورشو درمیاریم! تو تاپیک اونور دارن بشکن میزنن و رویا پردازی میکنن اینجا دارن سینه میزن
دهه شاد باشید دیگه:| :d

سونی شرکتیه که این خاطرات رو برای ما ساخته خجالت بکشید:d

featuremostanticipated2009ps3.jpg

Because they are COOL bro...COOOL ;;)
نمیدونم گزینه خیر نظرسنجی واسه خوشگلیه و همه مجبوریم به بلی رای بدیم. و اینکه هر کی به خیر رای بده Cool محسوب میشه. /:) یه لحظه فکر کردی پست دادی یا همینجوری پروندی؟
الآن اینایی که به گزینه خیر رای دادن (منظورم فن های PS هست) بیان یک توضیحی بدن که چرا به موفقیت سونی توی E3 اُمیدی ندارن ؟!/:)
رضا اونایی که رای دادن مثل خودم، با توجه به شرایط فعلی رای دادن. شرایط فعلی هم چیه؟ اینه که سونی کاملا رفته تو سکوت خبری و هیچ سر نخی مثل سال های گذشته بهمون نمیده در مورد بازی هاش. الان چند ساله معلوم نیست سانتامونیکا و GG و کوانتیک دریم و پولیفونی ... چی دارن میسازن. هیچ کس هم حرفی نمیزنه. سونی هم که هیچی نمیگه. این خود به خود باعث میشه نا امید بشیم. هر از چند گاه هم یکی میاد فاز منفی میده. همین چند روز پیش بود یکی اومد گفت به معرفی GT7 امیدوارم نباشید!!! آخه بدتر از اینم میشه؟ الان عملا سونی واسه لاین آپ 2015، از اینجا به بعد یه بازی هاردکور دهن پر کن نداره. اونم از صحبت های اندرو هاوس.

از اونور مایکرو دست پر داره میاد به E3. باز هم تاکید میکنم، ما بر اساس شواهد تا بدین لحظه که این پست رو میدم به اون نظرسنجی رای دادیم و الا مگه دوست داریم اینطوری نا امید باشیم؟ من فقط خدا خدا میکنم این سکوت خبری سونی با سوپرایزهای خوبی تو E3 به پایان برسه. دوست ندارم 2015 رو با بازی های third part سر کنم همش و اونور شاهد عناوین انحصاری باشم.

جوابت رو کلی میدم فردین :دی

E3 هست و همین خوشی های قبلش و مسخره بازی هاش و Half Life 3 ها و Onimusha و ... اینجوری بخواید فاز منطقی بردارید و زهرش بکنید مراسم رو برای خودتون و بقیه چه فایده ای داره؟

یه سر برو تاپیک PSX انواع و اقسام بازی های تخیلی و غیر تخیلی و رسمی و غیر رسمی و انحصاری و غیر انحصاری توش امید داشتن بچه که قشنگ 98 درصدش اصلا عمرا میبود تو اون مراسم :دی ولی با اینحال یکی از فان ترین و بهترین تاپیک های بازیسنتر بود :دی

همین E3 های سال قبل و تاپیکاش مثلا همه حرف ها و شایعات به وقوع پیوست؟ همه چیز مشخص شد؟ نه قولت میدم تاپیک ها رو که نگاه کنی بازم 10 درصد این احتمالات و شایعاتی که تو تاپیک مطرح شد به وقوع نپیوست :دی ولی تاپیک بشدت فان بود و اخرش هم همه فراموش کردیم و رفتیم سراغ سال بعد.

خلاصه لازم نیست اینجوری حال خودتون و بقیه رو بگیرید.

رضا اونایی که رای دادن مثل خودم، با توجه به شرایط فعلی رای دادن. شرایط فعلی هم چیه؟ اینه که سونی کاملا رفته تو سکوت خبری و هیچ سر نخی مثل سال های گذشته بهمون نمیده در مورد بازی هاش. الان چند ساله معلوم نیست سانتامونیکا و GG و کوانتیک دریم و پولیفونی ... چی دارن میسازن. هیچ کس هم حرفی نمیزنه. سونی هم که هیچی نمیگه. این خود به خود باعث میشه نا امید بشیم. هر از چند گاه هم یکی میاد فاز منفی میده. همین چند روز پیش بود یکی اومد گفت به معرفی GT7 امیدوارم نباشید!!! آخه بدتر از اینم میشه؟ الان عملا سونی واسه لاین آپ 2015، از اینجا به بعد یه بازی هاردکور دهن پر کن نداره. اونم از صحبت های اندرو هاوس.

از اونور مایکرو دست پر داره میاد به E3. باز هم تاکید میکنم، ما بر اساس شواهد تا بدین لحظه که این پست رو میدم به اون نظرسنجی رای دادیم و الا مگه دوست داریم اینطوری نا امید باشیم؟ من فقط خدا خدا میکنم این سکوت خبری سونی با سوپرایزهای خوبی تو E3 به پایان برسه. دوست ندارم 2015 رو با بازی های third part سر کنم همش و اونور شاهد عناوین انحصاری باشم.
فردین جان اینکه سونی سرنخی از برنامه E3 و بازی های احتمالیش نمیده به نظر من یک امتیاز مثبت هست چون احتمال سورپرایز شدن رو خیلی بالاتر میبره (درست برعکسش میشه لیک شدن جریان انحصاری بودن SFV که میتونست واقعاً بمبی باشه واسه خودش توی PSX پارسال) . در مورد استودیو هایی هم که مثال زدی میشه گفت کاملاً مشخص شده Polyphony داره روی نسخه جدید Gran Turismo کار میکنه , سانتا مونیکا که توی PSX پارسال رسماً تائید شد تیم دومش با کارگردانی Cory Barlog روی نسخه جدید God of War کار میکنن , تیم و هسته اصلی GG هم خیلی وقته مشخص شده داره روی یک بازی Action/RPG جهان باز کار میکنه , Quantic Dream هم که استارت کار روی پروژه PS4 ـشون خیلی وقته زده شده و به گفته دیوید کیج با بازی های قبلیشون مثل Heavy Rain و Beyond: Tow Souls خیلی خیلی متفاوت خواهد بود , استودیو های دیگه ای مثل MM, Bend و... که نیازی به گفتن نیست . در مورد عدم حضور نسخه جدید GT خُب میتونه کاملاً طبیعی باشه چون سونی باید بالانس معرفی پروژه های FP هاش رو برای کنفرانس های دیگه مثل PGS و PSX هم حفظ کنه .

در کل به نظر من این همه موج منفی و نا امیدی منطقی نیست و در بدترین حالت میشه انتظار یک کنفرانس خوب رو داشت از سونی .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or