نمایشگاه/رویداد SONY E3 2015 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین کنفرانس سونی در E3؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    198
  • نظرسنجی بسته شده است .

kiya

کاربر سایت

با دورد
سونی تاریخ و ساعت کنفرانس خودش رو در E3 اعلام کرد سه شنبه 26 خرداد ساعت 5:30 بامداد بوقت تهران
همونطور که از تصویر مشخصه سونی تولد 20 سالگی پلی استیشن رو فراموش نکرده و شاید این نشونه خوبی از یه E3 خیلی خوب باشه !

کنفرانس رو میتونید بصورت زنده از Twitch.tv ، سایت رسمی پلی استیشن ، YT ، IGN و Gamespot تماشا کنید همچنین به احتمال زیاد مثل پارسال سونی App مخصوص E3 برای PS4 میده و از طریق اون هم میشه دید !

Electronic Entertainment Expo یا E3 برای گیمرها همیشه بزرگترین رویداد بوده و با اتفاقای خوب یا بد و سورپرایزهاش همه مارو هیجان زده کرده با توجه به سکوت طولانی خیلی از استودیوهای داخلی سونی میشه انتظار داشت امسال شاهد معرفی هایی از استودیوهای 1st Party باشیم
سونی قبلا اعلام کرده بود که همه استودیوها در حال کار بر روی پروژه هایی هستن

استودیوهایی مثل JAPAN STUDIO که اخرین بازی که با همکاری FromSoftware ساختن و مورد توجه و تحسین گیمرها و منتقدها قرار گرفت ولی بازی که ما از اونها میخواهیم چیزی نیست جز The Last Guardian ! :دی
ماجرای این بازی بر میگرده به خیلی وقت پیش شاید اوایل نسل هفت بود که یه خبرنگار گفته بود که سونی تصاویر بازی رو نشونش داده که باورش نمیشده اون بازی بوده یا واقعیت !
چند سال بعد با لو رفتن یک ویدئوی خیره کننده با اسم پروژه Trico همه جا صحبت از این بازی شد تا سونی در E3 2009 بازی رو بطور رسمی با نام The Last Guardian معرفی کرد
از اون روز تا الان حتی یه تصویر جدید از این بازی منتشر نشده ! خیلی ها میگن کنسل شده خیلی ها هم همچنان منتظر هستن ...

Gran Turismo بعنوان پرفروش ترین فرنچایز سونی یکی از مهمترین و محبوبترین انحصاریهای پلتفرم پلی استیشن بوده ولی مشکلات ساخت بازی برای PS3 باعث شد تا ساخت بازی خیلی طولانی بشه و اونطور که باید به یه GT عالی تبدیل نشه ولی حالا بعد از گذشتن تقریبا دو سال از عرضه PS4 انتظار میره حداقل یه نسخه Prologue از GT7 معرفی بشه
شخصا برای من این به تنهایی میتونه بهترین خبر باشه.

بازی بعدی که معرفی شده ولی باید تقریبا مدت زیادی برای انتشارش منتظر باشیم
یه گیم پلی خیره کننده مثل چیزی که از Uncharted 2 در E3 2009 دیدیم به اضافه معرفی سه گانه Uncharted برای PS4 میتونه سختی این انتظار رو کمتر کنه !

مدت زیادیه که GG روی عنوانی جدا از KZ در حال کاره ظاهرا پروژه با اسم رمز Horizon در حال ساخت هست و بنظر میاد سبک این عنوان RPG باشه و با توجه به Artwork هایی که مدتی قبل در اینترنت پخش شده بود انتظار میره تو بازی شاهد مقابله انسانهای با سلاح های مبتدی و روبات های غول اسا باشیم !
اطلاعات کامل از پروژه Horizon با تشکر از Lord Zeus عزیز .

خیلی بعیده Mm با دوتا بازی به E3 بیاد احتمالا با نمایشی از Tearaway همه مارو رو در انتظار دیدن پروژه جدیدشون بذارن که از اون تنها نمایشی عجیب در رونمایی PS4 دیده بودیم !

بعد از مشکلاتی که در Sony Santa Monica پیش اومد و باعث کنسل شدن یه پروژه بزرگ شده بود شاید باید فقط منتظر نمایشی کوتاه از GoW III روی PS4 باشیم !

از استودیوهای 1st Party دیگه مثل Guerilla Cambridge و Bend Studio و London Studio هم میشه انتظار نمایش پروژه هاشون رو داشت با توجه به سکوت طولانی که داشتن
از 2nd Party ها میشه به Insomniac و Quantic Dream و Tequila Works و The Chinese Room اشاره کرد که خیلی هاشون خیلی وقته که بازیشون معرفی شده ولی خبری ازشون نیست !
از 3rd Party ها هم دو تا بازی معرفی شده داریم که ممکنه نمایش گیم پلی از اونها ببینیم ABZU از Giant Squid و Let it Die از Suda51
انحصاری دیگری که تقریبا میشه تایید شده دونستش عنوانی RPG از استودیوی LEVEL 5 هست که احتمال خیلی زیاد امسال معرفی خواهد شد
نمایش انحصاریهای دیگه مثل Persona 5 و Wild هم دور از انتظار نیست.

از بازیهای دیگه که احتمال نمایش اونها بالاست میشه به SF V و AC Syndicate و Star Wars Battlefront اشاره کرد که همیشه زمان زیادی از کنفرانس رو به خودشون اختصاص میدن !

مرسی E3 خوبی داشته باشید ...

آخرین ویرایش:
سونی مجبورا باید دو سه تا بازی third party انحصاری کنه مگرنه این تعطیلات با وجود halo براش تبدیل به فاجعه می شه TR و FORZA به کنار با کاهش قیمتای انتحاری مایکروسافت هم باید مقابله کنه . اولین بار که halo 3 برای 360 عرضه شد فروش کنسول 200 300 درصد افزایش داشت
با توجه به فروش خوب PS4 و سوداوریش دست سونی خیلی برای انحصاری کردن بازه من خودم احتمال میدم infiltrator بازی انحصاری ps4 باشه به علاوه horizon و یه کاهش قیمت

من تالا تو تاپیک نیومده بودم! :دی
اولین پستم هس تعداد صفحاتم بالاس ولی خ باید بگم توی یکی از کنفرانسایی که مدیا مولکول داشت تایید کرد ip جدیدشون همون بازی هست که تو رونمایی ps4 وجود داشت اگه نخوان تو کنفرانس اروپاییشون از اون رونمایی کنن احتمالش خیلی بالاس تو E3 یه خبری ازش بشه با توجه به اینکه E3 خیلی جای بهتری برای نمایش همچین بازیایی هست

گوریلا گیمز قرار بود پارسال نمایش داشته باشه که نداشت احتمالا امسال اونم از پروژش رو نمایی کنه برای سال بعد! :دی
باقی استدیوها هم الله اعلم
بشدت معتقدم پروژه bend برای امسال معرفی میشه! :دی

سونی مجبورا باید دو سه تا بازی third party انحصاری کنه مگرنه این تعطیلات با وجود halo براش تبدیل به فاجعه می شه TR و FORZA به کنار با کاهش قیمتای انتحاری مایکروسافت هم باید مقابله کنه . اولین بار که halo 3 برای 360 عرضه شد فروش کنسول 200 300 درصد افزایش داشت
با توجه به فروش خوب PS4 و سوداوریش دست سونی خیلی برای انحصاری کردن بازه من خودم احتمال میدم infiltrator بازی انحصاری ps4 باشه به علاوه horizon و یه کاهش قیمت
=))=))=))=))=))=))=))
اصن عالیه این...
یک دمو... که EPIC گفته فقط دمو بود. حالا تو تاپیک ماکرو احتمال میدن امسال به عنوان انحصاری XBOX معرفی شه... اینجا احتمال میدن به عنوان انحصاری PS =))=))=))
-------------------------------------------

امسال ناجی سونی UC Trilogy ه... بوکمارک کنین. نه TLG خواهد بود و نه Horizon... دومی که اصن تا 2017 هم چشمم اب نمیخوره بیاد.

اگه برای تعطیلات سونی فقط Tlg رو آماده کرده باشه بازم به نظرم کم و در حد رقبا نیس
علتش اینه که درسته Tlg بازی بزرگی هست و من خودمم جزو فناشم ولی یه بازی خاص هست......هیچوقت نمیتونه در حد یه شوتر یا ادونچر یا H&S ای مثل Gow مخاطب جذب کنه(حتی اکه کیفیتش در حد متای 95 باشه)

بهرحال فروش ps4 عالیه و سونی خیلی عجله نداره برای عرضه انحصاریهای بیشتر(ولی یه شوتر خفن ما میخواهیم:d)

.

آخرین ویرایش:
به نظرم من همونطور که خیلی از دوستان اشاره کردن سونی باید دنبال یک بازی fps خفن باشه حال مهم نیست kz باشه یا resistance فقط یک بازیی باشه که ادم توش غرق بشه :دی
نسبت به crash و tlg حس خیلی خوبی دارم به نظرم امسال یک تیزر کوتاه از crash نشون میدن و شاید یک تریلر کوتاه از tlg خیلی جالب میشه که nd بیاد بگه tlou 2 :دی کلا همه جا میخورن و این تاپیک منفجر میشه :دی
از این طرف نمیدونم چرا احساس میکنم sucker punch هم داره یک کارایی برای e3 میکنه البته اینا همه در حد احساسه ولی در حال حاضر اول یک fps و بعدش هم یک racing عالی :دی

اگه برای آخر سال چیزی نداشته باشن، بهترین کار کاهش قیمت موقت هست. :دی آخر سال معمولاً قیمت خیلی اهمیت داره و 50،60 دلار تفاوت قیمت هم خودش رو خوب نشون میده. اگه سونی مثلاً 2 ماه کنسول رو با قیمت 300 دلار بده، میتونه روی فروشش توی اون ایام تأثیر خوبی بذاره.
البته من هنوز منتظر معرفی GT7: Prologue برای آخر سال هستم. :| با اینکه احتمالش خیلی خیلی کم شده، ولی منتظرش هستم! :|

آخرین ویرایش:
وای من تازه اون Dev Diary جدید HellBlade رو دیدم، خیلی خوب بود :bighug::x

توی این مرحله از ساخت وقتش بوده تا یه بخش کوچیکی از کلیت بازی(بخشی از مرحله، انیمیشن ها، یکی دوتا از دشمنا و... همه باید توش باشن، فکر کنید یه چیزی تو مایه های دموی قابل بازیه ولی با این تفاوت که ممکنه دقیقا به این صورت توی نسخه نهایی نباشن :دی ) رو به صورت Playable در بیارن و اون رو تست کنند ( [MENTION=31445]Daemonis[/MENTION] امین به همین بخش کوچیکه که صرفا برای گرفتن یه تست کلی از گیم پلی بازی و ایده شون ساخته شده، Vertical Sliceمیگن :d )

برای ساخت این بخش میان به صورت همزمان روی طراحی دشمن، ساخت یک مرحله، صداگذاری جزیی برای بخش های کوچیکی از داستان، AI و خلاصه باقی بخش ها کار میکنند. Tameem از اهمیت این بخش برای ساخت این بازی و خصوصا ایده ساختن یه AAA به صورت Indie و با یه تیم کوچیک و بودجه کم میگه. همینطور میگه که چون خودشون به پروژه خیلی نزدیکن و روی کارشون تعصب دارن نمیتونند درست در موردش نظر بدن، پس از تیم اصلی NT که توی ساخت بازی نقش ندارن (و دارن روی یه بازی معرفی نشده دیگه کار میکنند) استفاده کرده و نظر اونا رو میپرسن.

خلاصه توی یه اتاق دوربین و میکروفون کار میزارن و PS4، میز و مبل و کلا شرایط بازی رو آماده میکنند، بعد خود تیم ساخت بازی از یه اتاق دیگه میشنند واکنش تست کننده ها (تیم اصلی NT) و همینطور نظرات اونا رو بررسی میکنند. خب نتیجه براشون کاملا قابل پیش بینی بوده، بازی فاجعه است!!! سیستم مبارزات درهم برهم و ناکارآمده، دشمن و AI بازی روی اعصابه، محیط بازی و شخصیت اصلی با دنیای بازی هماهنگ نیست و خیلی غیرواقعی به نظر میاد، بازی کننده ها میگفتن مرحله بازی بیش از اندازه خطی و کوچیکه و جابجا شدن توش حس عجیب غریبی بداره ولی در عین حال فوق العاده سردرگم هم هست و اکثر بازیکنا توش گم میشدن. در یک کلام بازی خیلی داغونه.

ظاهرا بعد از تموم شدن تست اولیه تیم ساخت HellBlade خیلی ناراحت شده بودن، چون نتونسته بودن تجربه ای که دوست داشتن رو خلق کنند. ولی خب Tameem میگه به نظرش همیشه قبل از اینکه بتونه اصلا برای رسیدن به اوج و قلعه تلاش کنی، باید اول از پایین شروع کنی و بیای بالا. طبق تجربه خود Tameem تقریبا 3 بار طول میکشه تا بتونند یه VS درست و مناسب طراحی کنند و 5 بار تا اینکه یه چیز درست حسابی و خوب از آب در بیاد.

بعد از تست اولیه تیم دور هم جمع میشه و از بخش هایی که میخواستن تغییر بدن/بهبود ببخشن یه لیست خیلی بزرگ تهیه میکنند و برمیگردن سر کار (برای ساخت دومین VS).

برای قابل باور کردن شخصیت بازی افکت هایی مثل واکنش نسبت به سرما و محیط رو براش طراحی میکنند، مرحله رو بزرگتر میکنند و از اون حالت خطی در میارن و برای راهنمایی بازیکن و جلوگیری از گم شدنش چیزایی مثل تیکه های پارچه یا موارد مشابه توی مرحله قرار میدن که به صورتی که خیلی هم تابلو نباشه به صورت ناخودآگاه خود بازیکن راه رو پیدا کنه. یه طراح کرکتر جدید به تیم اضافه میشه و نوع های دیگه ای از دشمن رو کلا دوباره از اول طراحی میکنند و تمام انیمیشن هاش رو از اول میسازن تا به مبارزات تنوع بدن و اون رو بهتر کنند. برای هر نوع ضربه خاص در بازی هم افکت های صوتی و تصویری جدید اضافه میکنند.

4 هفته بعد از تست اولیه Tameem میگه مطمئن بودیم که اکثر مشکلات رو برطرف کردیم برای همین تست دوم رو انجام دادن. تست که شروع میشه سریعا نقاط قوت و ضعف بازی رو میبینند. میگه بازی به بدی دفعه قبلی نبود پس حداقل میدونستیم که مسیر درستی رو برای تغییرات انتخاب کردیم ولی کاملا برام مشخص بود هنوز خیلی خیلی کار داریم که باید انجام بدیم.

همین موقع ها بوده که سونی با تیم تماس میگیره و ازشون دعوت میکنه تا بازی رو برای Judges Day E3 بفرستن تا خبرنگارا بازی رو تست کنند.(جوایز E3 توی همین مراسم انتخاب میشن) مدت زمانی که برای آماده کردن بازی و فرستادنش داشتن فقط 2 هفته بوده. بخاطر همین دوباره یه لیست خیلی خیلی بزرگ از بخشایی که باید بهتر میشدن/تغییر میکردن رو آماده میکنند ولی خب با این تفاوت که این سری فرجه خیلی کمتری نسبت به قبل داشتن.

VS اول 10 هفته آماده کردنش طول میکشه. دومی 4 هفته و حالا برای E3 باید توی 2 هفته سومین VS ـشون رو آماده کنند. خلاصه در انتهای ویدئو هم میگن که نمایش بازی پشت درهای بسته است ولی خب گذشته از عملکرد VS سوم در Judgs Day، قراره 10 June توی یک ویدئوی دیگه اون سومین VS که برای E3 فرستادن رو هم بهمون نشون بدن.
----
خداییش من که از این کار NT که داره بخش بخش مراحل ساخت بازی رو نشون میده خیلی خوشم اومده :x کاشکی باقی استدیو ها هم از اینجور کارا میکردن :دی

علی اینایی که گفتی بسی جالبه! ولی کارهای سونی در قبال این بازی فاجعست! :| تا حالا این همه Dev Diary دادن! ولی سونی انگار نه انگار! :| فقط اولیش رو توی بلاگ زدن! یا بقبه رو حتی توی YT هم آپلود نکردن :| آخه چه وضعشه خدایی؟ :| خیر سرش یک بازیه انحصاریه:|
یه کوچولو تبلیغات بد نیست :دی

---
همچنان معتقدم برای آخر سال TLG داریم:-" ( + آنچارتد کالکشن)
Horizon و بازی دیوید کیج و Bend و Mm و ... هیچکدوم رو فکر نمیکنم سونی با کمتر از 6 ماه تبلیغات عرضه کنه! :|
یا باید بازی دورهمی ای بخواد بسازه که 6 ماه تبلیغات براش کافی باشه:-" یا یه چیزی مثل TLG که قبلا معرفی شده و الان دیگه همه میشناسنش:-"
ASBR2 ... MNR ... یا یه بازی پلتفرمر ( رچت که تاخیر خورد :| LBP رو پارسال داشتیم! اسلای هست که فکر کنم اونم با انیمیشنش بیاد پس هیچی:-" )
شاید یه چیزی مثل Playstation Heroes Move یا همچین چیزایی که جک و اسلای و رچت بودن هم بده:-"
کلا اوضاع آخر سال فعلا خوب نیست ولی امیدوارم به E3 :-"

cce_screen_shot_2015-05-22_at_5.44.38_pm.png

TeamBandicoot#
:>:d

معرفی TLG جز هایپ هیجی نداره!:دی کلا بازی ها اودا فقط خوبن و تو فروش صفرن. چه ICO و چه SotC. قطعا TLG هم از این قاعده مستثنی نیست. البته بعید نیست سورپرایز سونی ژاپن همین باشه اما باز بنظر من گزینه خوبی برای فروش نیست. برای این برهه از سال یه چیزی عین GT خوبه.

بنظر من سونی R&C و GT رو عرضه کنه در کنار کالکشن UC و کاهش قیمت به 300 دلار کریسمس رو میتونه جمع کنه.

کلا با این وضعیت حولناکی که ماکرو درست کرده واسه کریس مس سونی ۳ راه داره (البته این قانون کلیه و مربوط به بیزینسه)
۱. کلا خیلی کاری نکنه و بزاره ماکرو حال کنه با کریس مس که به اصطلاح میشه وا دادن.... احتمالش کمه
۲. بره تو لاک دفاعی یکی دو تا کالکشن و بازی نه خیلی گنده بده بیرون که فقط له نشه و بعدا در طول سال دمار حریفو دربیاره.... شخصا این احتمالو میدم
۳. بره تو کار حمله یعنی KO بکنه چند تا بازی جون دار معرفی بکنه بره پی کارش....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or