نمایشگاه/رویداد SONY E3 2015 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین کنفرانس سونی در E3؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    198
  • نظرسنجی بسته شده است .

kiya

کاربر سایت

با دورد
سونی تاریخ و ساعت کنفرانس خودش رو در E3 اعلام کرد سه شنبه 26 خرداد ساعت 5:30 بامداد بوقت تهران
همونطور که از تصویر مشخصه سونی تولد 20 سالگی پلی استیشن رو فراموش نکرده و شاید این نشونه خوبی از یه E3 خیلی خوب باشه !

کنفرانس رو میتونید بصورت زنده از Twitch.tv ، سایت رسمی پلی استیشن ، YT ، IGN و Gamespot تماشا کنید همچنین به احتمال زیاد مثل پارسال سونی App مخصوص E3 برای PS4 میده و از طریق اون هم میشه دید !

Electronic Entertainment Expo یا E3 برای گیمرها همیشه بزرگترین رویداد بوده و با اتفاقای خوب یا بد و سورپرایزهاش همه مارو هیجان زده کرده با توجه به سکوت طولانی خیلی از استودیوهای داخلی سونی میشه انتظار داشت امسال شاهد معرفی هایی از استودیوهای 1st Party باشیم
سونی قبلا اعلام کرده بود که همه استودیوها در حال کار بر روی پروژه هایی هستن

استودیوهایی مثل JAPAN STUDIO که اخرین بازی که با همکاری FromSoftware ساختن و مورد توجه و تحسین گیمرها و منتقدها قرار گرفت ولی بازی که ما از اونها میخواهیم چیزی نیست جز The Last Guardian ! :دی
ماجرای این بازی بر میگرده به خیلی وقت پیش شاید اوایل نسل هفت بود که یه خبرنگار گفته بود که سونی تصاویر بازی رو نشونش داده که باورش نمیشده اون بازی بوده یا واقعیت !
چند سال بعد با لو رفتن یک ویدئوی خیره کننده با اسم پروژه Trico همه جا صحبت از این بازی شد تا سونی در E3 2009 بازی رو بطور رسمی با نام The Last Guardian معرفی کرد
از اون روز تا الان حتی یه تصویر جدید از این بازی منتشر نشده ! خیلی ها میگن کنسل شده خیلی ها هم همچنان منتظر هستن ...

Gran Turismo بعنوان پرفروش ترین فرنچایز سونی یکی از مهمترین و محبوبترین انحصاریهای پلتفرم پلی استیشن بوده ولی مشکلات ساخت بازی برای PS3 باعث شد تا ساخت بازی خیلی طولانی بشه و اونطور که باید به یه GT عالی تبدیل نشه ولی حالا بعد از گذشتن تقریبا دو سال از عرضه PS4 انتظار میره حداقل یه نسخه Prologue از GT7 معرفی بشه
شخصا برای من این به تنهایی میتونه بهترین خبر باشه.

بازی بعدی که معرفی شده ولی باید تقریبا مدت زیادی برای انتشارش منتظر باشیم
یه گیم پلی خیره کننده مثل چیزی که از Uncharted 2 در E3 2009 دیدیم به اضافه معرفی سه گانه Uncharted برای PS4 میتونه سختی این انتظار رو کمتر کنه !

مدت زیادیه که GG روی عنوانی جدا از KZ در حال کاره ظاهرا پروژه با اسم رمز Horizon در حال ساخت هست و بنظر میاد سبک این عنوان RPG باشه و با توجه به Artwork هایی که مدتی قبل در اینترنت پخش شده بود انتظار میره تو بازی شاهد مقابله انسانهای با سلاح های مبتدی و روبات های غول اسا باشیم !
اطلاعات کامل از پروژه Horizon با تشکر از Lord Zeus عزیز .

خیلی بعیده Mm با دوتا بازی به E3 بیاد احتمالا با نمایشی از Tearaway همه مارو رو در انتظار دیدن پروژه جدیدشون بذارن که از اون تنها نمایشی عجیب در رونمایی PS4 دیده بودیم !

بعد از مشکلاتی که در Sony Santa Monica پیش اومد و باعث کنسل شدن یه پروژه بزرگ شده بود شاید باید فقط منتظر نمایشی کوتاه از GoW III روی PS4 باشیم !

از استودیوهای 1st Party دیگه مثل Guerilla Cambridge و Bend Studio و London Studio هم میشه انتظار نمایش پروژه هاشون رو داشت با توجه به سکوت طولانی که داشتن
از 2nd Party ها میشه به Insomniac و Quantic Dream و Tequila Works و The Chinese Room اشاره کرد که خیلی هاشون خیلی وقته که بازیشون معرفی شده ولی خبری ازشون نیست !
از 3rd Party ها هم دو تا بازی معرفی شده داریم که ممکنه نمایش گیم پلی از اونها ببینیم ABZU از Giant Squid و Let it Die از Suda51
انحصاری دیگری که تقریبا میشه تایید شده دونستش عنوانی RPG از استودیوی LEVEL 5 هست که احتمال خیلی زیاد امسال معرفی خواهد شد
نمایش انحصاریهای دیگه مثل Persona 5 و Wild هم دور از انتظار نیست.

از بازیهای دیگه که احتمال نمایش اونها بالاست میشه به SF V و AC Syndicate و Star Wars Battlefront اشاره کرد که همیشه زمان زیادی از کنفرانس رو به خودشون اختصاص میدن !

مرسی E3 خوبی داشته باشید ...

آخرین ویرایش:
توي Gaf ملت چند روزيه دارن سوال در مورد E3 و نمايش ها مطرح ميكنند و بقيه هم پيش بيني ميكنند/جواب ميدن و اينطوري روزاي باقي مونده تا E3 رو سپري ميكنند :d گفتم بد نيست اينجا هم يه سيستم مشابه داشته باشيم تا هم تاپيك به روز بمونه و هم تا انتشار اطلاعات/هايپ هاي بيشتر يه موضوعي براي بحث كردن داشته باشيم :d

با اين سوال شروع ميكنم كه يكي از سوالاي امروز Gaf هم بوده:

با توجه به تاخير Uncharted و Ratchet و انتشار اونها در سال 2016، به نظرتون سوني جايگزيني براي اين عناوين براي عرضه در تعطيلات امسال در نظر ميگيره يا نه؟

به نظر خودم آره. با توجه به اينكه در سمت مقابل مايكرو يه تعطيلات رويايي رو داره و كلي بازي انحصاري ريز و درشت داره عرضه ميكنه، خيلي بعيده كه سوني واكنشي از خودش نشون نده و عنوان(عناويني) براي مقابله با مايكرو در اون برهه زماني عرضه نكنه. اما اينكه چي ميتونه باشه رو زياد مطمئن نيستم. GoW جديد كه هيچي، اون اگه تا پايان سال 2016 هم بياد شانس آورديم. Bend هم چند وقتي هست بازي منتشر نكردن ولي خب با توجه به كنسل شدن چندين پروژه قبليشون براي Vita ظاهرا خيلي وقت نيست دارن روي اين بازي ترسناكه كار ميكنند و بازم بعيده اينا هم به آخر سال برسن. GG, QD و SP هم مدت زيادي از آخرين عناويني كه عرضه كردن نميگذره و بشخصه نميتونم ببينم كه بازيشون آخر امسال عرضه بشه و در بهترين حالت اينا هم ميرن براي 2016. (خصوصا كه بازيهاشون اصولا از لحاظ گرافيكي و كيفيت بصري سطح بالايي دارن و ساختشون زمان و هزينه زيادي ميبره)

گزينه هاي ديگه اي كه ميتونند محتمل باشن GT و بازي جديد Mm هستند كه اولي همين چند صفحه قبل آريا تير خلاصش رو زد و ديگه خيلي بعيده امسال ببينيمش پس ميمونه Mm. به نظرم Mm يكي از استديو هاييه كه ممكنه بازي جديدشون رو امسال توي تعطيلات عرضه كنند. با توجه به اينكه خيلي وقته دارن روي بازي جديدشون كار ميكنند و توي ساخت LBP3 و TearAway Unfolded هم نقش خيلي زيادي نداشتن، به اندازه كافي تونستن روي بازي جديدشون تمركز كنند و امكان اينكه بازيشون امسال عرضه بشه خيلي زياده.

در كنار Mm به نظرم استديوي Guerrilla Cambridge سوني (سازنده Killzone Mercenary) هم ميتونه يه بازي جمع و جور براي امسال معرفي كنه. در كنار اينا ميشه توقع داشت چندتا بازي ژاپني هم براي عرضه توي اون برهه (شايد اون Jrpg جديد Level5 كه داره با همكاري سوني ميسازه) و همينطور يه سري عناوين كوچيكتر مثل Rime يا Wild رو از سوني ديد.

هرچند تقريبا اطمينان دارم كه سوني براي مقابله با هايپ وحشتناك مايكرو توي تعطيلات، دست كم يك يا دو بازي بزرگ Third Party رو انحصاري (يا انحصار زماني/انحصار محتوا) ميكنه و نقشه بزرگ سوني براي مقابله با مايكرو توي تعطيلات امسال استفاده از Third Party هاست. چون با وجود علاقه زيادي كه به بازي هاي فوق الذكر دارم، بايد قبول كرد كه از لحاظ فروش براي غول هايي مثل Halo يا TR به هيچ عنوان يه رقيب به حساب نميان.

برعکس من فکر نمیکنم کوحیما دوباره برای خودش اقا بالاسر درست کنه. مستقل میشه و میره سراغ ناشری که هیچ فشاری اعمال نکنه. EA مثلا. البته همکاری با EA نه زیرمجموعش. ولی میومد با سونی همکاری میکرد خیلی خوب میشد!:دی

چه ناشری از سونی بهتر،هر استودیویی که یا زیر مجموعه سونی شده و یا به صورت مستقل برای سونی کار میکرده به این بارها اعتراف کردن که سونی همیشه دستشونو در خلق آثار باز گذاشته و همیشه از هیچ حمایتی دریغ نکرده،حتی اخیرن یه جا خونده بودم که اونقدر بعضیها با ناشری بازیهاشون توسط سونی حال میکنن که احساس میکنن خودشون قراره بازی رو منتشر کنن نه شرکتی چون سونی ولی خب همیشه نظارتهایی داشته و ناشری که نظارت نکنه که ببینه چی دارن میسازن ضربه میخوره کاری که فکر کنم سونی در غبال The Order 1886 نکرد چون اگر میکرد الان تبدیل شده بود به یه عنوان دنباله دار موفق مانند GOW یا Uncharted ولی بیشتر تبدیل شد به یک بازی تبلیغاتی در زمینه گرافیک برای PS4 نه چیز دیگه. در کل خود کوجیما همیشه از حامیان سونی بوده حتی در زمانی که تمام استودیوها و ناشران بازیهای Third Party رو از انحصار PS3 در آوردن این Kojima بود که از انحصاری بودن عناوینش برای سونی حمایت میکرد حالا کاری هم نداریم به اینکه دلارهای زیبای بیل گیتس رو هر کس ببینه وسوسه میشه.

@Dante Never Cry
فکر کنم برای تعطیلات کریسمس بزرگترین بازی ای که عرضه کنه همون Uncharted Collection باشه 8-|
Tearaway Unfolded هم بسیار باحاله اما به هیچ عنوان نمی تونه مثلا با Halo یا TR مقابله کنه
احتمال عرضه DLC بزرگ BloodBorne هم هست
به نظرم همینا رو برای آخر سال داره 8-|

با توجه به تاخير Uncharted و Ratchet و انتشار اونها در سال 2016، به نظرتون سوني جايگزيني براي اين عناوين براي عرضه در تعطيلات امسال در نظر ميگيره يا نه؟
چرا همه Until dawn رو فراموش کردن؟ /:) :d

:d

j8ebb0qf184dovsyqljk.jpg

چرا همه Until dawn رو فراموش کردن؟ /:) :d

فراموشش نكرديم ولي خب از اون بازيهاي بشدت سليقه ايه كه از همين الان آخر و عاقبتش مشخصه. يكي مثل من ممكنه عاشق بازي بشه و براش لحظه شماري كنه، ولي خب يكي ديگه ممكنه ازش متنفر بشه. در كل زياد نميشه روش حساب باز كرد :d

بنظر من محتمل ترین گرینه میتونه TLG باشه! (اصن من موندم این Team ico اگه TLG نمیسازه پس داره چیکار میکنه :|)
اگه TLG رو برا اون زمان معرفی کنن و Uncharted Trilogy هم بزنن تنگش، حداقل میتونن یجوری دووم بیارن در مقابل ماکرو و آخر سالو یجوری رد کنن بره:d
اگه هوریزون گوریلا رو هم معرفی کنن برا اون زمان که تقریبا غیر ممکنه (!) بنظرم سونی بتونه در مقابل ماکرو حرفی برا گفتن داشته باشه :d
در کل به هر صورتی که نگاه کنی سونی نمیتونه تعطیلات امسال بهتر از ماکرو باشه! (TR, Halo, Fable, Forza و... 8-|)

wanted-responsive.png

The Getaway 3

شماره اول Getaway یکی از بازی‌های خوب و بلندپروازنه کنسول PS2 بود که توسط Team Soho که بعدها با استودیوی Camden ادغام شد و استودیوی لندن سونی رو شکل دادند ساخته و در تاریخ 11 دسامبر 2002 منتشر شد این بازی توانست متای 72 را از منتقدان کسب کند ، این بازی سومین قسمت از این سری بود که به همراه Eight Days در کنفرانس E3 2006 سونی معرفی شد و قرار بود برای PlayStation 3 عرضه شود.

the_getaway.jpg

طبق گزارشاتی که در 4 ژوئن 2008 منتشر شد هر دو بازی کنسل شدند و استودیوی سازنده تمرکز خود را بر روی ساخت بازیهایی گذاشت که بر مبنای حسگرهای حرکتی برای PS EYE و Move در دست ساخت بود عناوینی چون Eyepet که یک بازی با سبک زندگی مجازی با حیوانات به شمار میرفت ، یک سال از انتشار این خبر گذشت و در نهایت در اکتبر 2009 ، London Studio اعلام کرد این دو بازی لغو نشده اند و هنوز درحال توسعه می باشند ولی تمامی تمرکز ما بر روی EyePet و SingStar هست و با پتانسیلهایی که Eyepet دارد اولویتهای این استودیو تغییر یافته است ، اکنون نزدیک به چهار سال گذشت ولی این استودیو هنوز خبری از این بازی منتشر نکرده و به تازگی هم تمرکز خود را بر روی هدست واقعیت مجازی سونی یعنی Project Morpheus قرار داده اما هنوز هم امیدی هست که روزی عناوین گذشته ای مانند سری The Getaway در یکی از این E3 ها معرفی مجدد شود.

دوتا عکس دیدم الان. نمیدونم کسی گذاشته یا نه ولی...
Shenmue-3-2.jpg

Shenmue-3-1.jpg

انصافا اگه 1% احتمال معرفی کرش و TLG و بدم، تا قبل الان 1% هم احتمال معرفی اینم نمیدادم... عجب سوپرایزی بشه!

برا پاییز باید حداقل ۲ تا انحصاری تاپ رو سونی عرضه کنه!
بنده با وجود خبرهایی از نبودن جی تی ۷ بازم احساس می کنم که پاییز gt7 عرضه میشه در کنارش هم احتمالا until down و شاید اعجوبه ای از mm!
ضمنا امثا no mans sky-rime- wild-every bodyس gone to rapture و.... رو فراموش نکنید که هر کدوم می تونن یک journey دیگه باشن!

Until Dawn به قیافش میخوره یه چیز متا قرمزی بشه اما یه داستان خوب میتونه نجاتش بده(مثل بازی های Telltale)
کلاً چیزی نیست که بشه روش حساب کرد. مولتی پلیر که نداره و ماکزیمم 8-9 ساعت گیمپلی داره و ملت همه Rent میکنن :d

بنظرم سونی برای پاییز یه چنتا انحصاری جور میکنه اما خب هیچکدومشون AAA های First Party نیستن. میریم که آویزون Dice بدبخت شیم با Star Wars Battlefront و کلی کانتنت انحصاری و آلفا اکسس و بتا اکسس و کوفت اکسس و ... :d

همین الان یه تریلر از RIME اومد و امیدوارم اینم یکی از بازی های پاییزی سونی باشه در کنار TLG :d

سونی وقعا در زمینه شوتر داره کم کاری میکنه:| تقریبا کرکره اش پایینه!:|
من رسما تقاضای معرفی یه FPS شاخ دارم:| KZ و Resistance نه، یه IP شاخ درست حسابی:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or