نمایشگاه/رویداد SONY E3 2015 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین کنفرانس سونی در E3؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    198
  • نظرسنجی بسته شده است .

kiya

کاربر سایت

با دورد
سونی تاریخ و ساعت کنفرانس خودش رو در E3 اعلام کرد سه شنبه 26 خرداد ساعت 5:30 بامداد بوقت تهران
همونطور که از تصویر مشخصه سونی تولد 20 سالگی پلی استیشن رو فراموش نکرده و شاید این نشونه خوبی از یه E3 خیلی خوب باشه !

کنفرانس رو میتونید بصورت زنده از Twitch.tv ، سایت رسمی پلی استیشن ، YT ، IGN و Gamespot تماشا کنید همچنین به احتمال زیاد مثل پارسال سونی App مخصوص E3 برای PS4 میده و از طریق اون هم میشه دید !

Electronic Entertainment Expo یا E3 برای گیمرها همیشه بزرگترین رویداد بوده و با اتفاقای خوب یا بد و سورپرایزهاش همه مارو هیجان زده کرده با توجه به سکوت طولانی خیلی از استودیوهای داخلی سونی میشه انتظار داشت امسال شاهد معرفی هایی از استودیوهای 1st Party باشیم
سونی قبلا اعلام کرده بود که همه استودیوها در حال کار بر روی پروژه هایی هستن

استودیوهایی مثل JAPAN STUDIO که اخرین بازی که با همکاری FromSoftware ساختن و مورد توجه و تحسین گیمرها و منتقدها قرار گرفت ولی بازی که ما از اونها میخواهیم چیزی نیست جز The Last Guardian ! :دی
ماجرای این بازی بر میگرده به خیلی وقت پیش شاید اوایل نسل هفت بود که یه خبرنگار گفته بود که سونی تصاویر بازی رو نشونش داده که باورش نمیشده اون بازی بوده یا واقعیت !
چند سال بعد با لو رفتن یک ویدئوی خیره کننده با اسم پروژه Trico همه جا صحبت از این بازی شد تا سونی در E3 2009 بازی رو بطور رسمی با نام The Last Guardian معرفی کرد
از اون روز تا الان حتی یه تصویر جدید از این بازی منتشر نشده ! خیلی ها میگن کنسل شده خیلی ها هم همچنان منتظر هستن ...

Gran Turismo بعنوان پرفروش ترین فرنچایز سونی یکی از مهمترین و محبوبترین انحصاریهای پلتفرم پلی استیشن بوده ولی مشکلات ساخت بازی برای PS3 باعث شد تا ساخت بازی خیلی طولانی بشه و اونطور که باید به یه GT عالی تبدیل نشه ولی حالا بعد از گذشتن تقریبا دو سال از عرضه PS4 انتظار میره حداقل یه نسخه Prologue از GT7 معرفی بشه
شخصا برای من این به تنهایی میتونه بهترین خبر باشه.

بازی بعدی که معرفی شده ولی باید تقریبا مدت زیادی برای انتشارش منتظر باشیم
یه گیم پلی خیره کننده مثل چیزی که از Uncharted 2 در E3 2009 دیدیم به اضافه معرفی سه گانه Uncharted برای PS4 میتونه سختی این انتظار رو کمتر کنه !

مدت زیادیه که GG روی عنوانی جدا از KZ در حال کاره ظاهرا پروژه با اسم رمز Horizon در حال ساخت هست و بنظر میاد سبک این عنوان RPG باشه و با توجه به Artwork هایی که مدتی قبل در اینترنت پخش شده بود انتظار میره تو بازی شاهد مقابله انسانهای با سلاح های مبتدی و روبات های غول اسا باشیم !
اطلاعات کامل از پروژه Horizon با تشکر از Lord Zeus عزیز .

خیلی بعیده Mm با دوتا بازی به E3 بیاد احتمالا با نمایشی از Tearaway همه مارو رو در انتظار دیدن پروژه جدیدشون بذارن که از اون تنها نمایشی عجیب در رونمایی PS4 دیده بودیم !

بعد از مشکلاتی که در Sony Santa Monica پیش اومد و باعث کنسل شدن یه پروژه بزرگ شده بود شاید باید فقط منتظر نمایشی کوتاه از GoW III روی PS4 باشیم !

از استودیوهای 1st Party دیگه مثل Guerilla Cambridge و Bend Studio و London Studio هم میشه انتظار نمایش پروژه هاشون رو داشت با توجه به سکوت طولانی که داشتن
از 2nd Party ها میشه به Insomniac و Quantic Dream و Tequila Works و The Chinese Room اشاره کرد که خیلی هاشون خیلی وقته که بازیشون معرفی شده ولی خبری ازشون نیست !
از 3rd Party ها هم دو تا بازی معرفی شده داریم که ممکنه نمایش گیم پلی از اونها ببینیم ABZU از Giant Squid و Let it Die از Suda51
انحصاری دیگری که تقریبا میشه تایید شده دونستش عنوانی RPG از استودیوی LEVEL 5 هست که احتمال خیلی زیاد امسال معرفی خواهد شد
نمایش انحصاریهای دیگه مثل Persona 5 و Wild هم دور از انتظار نیست.

از بازیهای دیگه که احتمال نمایش اونها بالاست میشه به SF V و AC Syndicate و Star Wars Battlefront اشاره کرد که همیشه زمان زیادی از کنفرانس رو به خودشون اختصاص میدن !

مرسی E3 خوبی داشته باشید ...

آخرین ویرایش:
پ ن: گرچه به نظر من بازی به بهترین حالت ممکن تموم شد و امیدوارم کلاً ادامش ندن :دی
متاسفانه ادامه اش میدن
154fs232528.gif

امضاء خوبه، ولی خب یکم smoothـتر و گرافیک های نرم، حاشیه ها و انیمیشن های روانتری داشته باشه، خیلی بهتره ها ! :d الان برای مثال مال بروبچه های مایکروسافت رو نگاه کنین، طراحی خیلی حرفه ای و بالانس هستش، خیلی خوش ساخته لامصب، انگاری officialـه ! :d
=====
ناظمین گرامی (اُمید عزیز) هم اگر یه لطفی بکنن و یه نظرسنجی باز هم مثل تاپیک مایکرو بزارن خیلی خوب میشه، ممنان ! :d مثلا "مورد انتظارترین عنوان در کنفرانس سونی از نگاه شما" و ....
پ.ن: پارسال امضاء بسیار شکیل و خوش ساختی، طراحی کرده بودیم، حیف که عکسه پاک شده ! :d اینم پست ـش: http://forum.bazicenter.com/thread88519/page23/#post3218956

عنوان نظر سنجی با گزینه هاش رو به نتیجه برسید، اعلام کنید تا اضافه کنم :دی

امسال خب هماهنگی لازم نشده بود اما برویچه های تاپیک ماکروسافت از قبل خودشون رو آماده کرده بودن خیلی هم کار قشنگی کردن، پس از سال بعد ایشالا 2-3 ماه قبلش هماهنگی لازم رو انجام میدیم که پست اول و امضا با کیفیت زیاد باشه، چون مثل اینکه امسال هیچکس حوصله انجام دادن کاری و نداره و فقط صحبت می کنن! :دی
از احسان عزیز هم بابت امضاش ممنون چون امکان داشت اگه این امضا طراحی نمیشد کنفرانس امسال بی امضا می موند!

امضاء خوبه، ولی خب یکم smoothـتر و گرافیک های نرم، حاشیه ها و انیمیشن های روانتری داشته باشه، خیلی بهتره ها ! :d الان برای مثال مال بروبچه های مایکروسافت رو نگاه کنین، طراحی خیلی حرفه ای و بالانس هستش، خیلی خوش ساخته لامصب، انگاری officialـه ! :d
=====
ناظمین گرامی (اُمید عزیز) هم اگر یه لطفی بکنن و یه نظرسنجی باز هم مثل تاپیک مایکرو بزارن خیلی خوب میشه، ممنان ! :d مثلا "مورد انتظارترین عنوان در کنفرانس سونی از نگاه شما" و ....
پ.ن: پارسال امضاء بسیار شکیل و خوش ساختی، طراحی کرده بودیم، حیف که عکسه پاک شده ! :d اینم پست ـش: http://forum.bazicenter.com/thread88519/page23/#post3218956

من از همگی عذر می خوام ، من شرمنده ی همگی دوستانم ، با شرایط فعلی بهتر از اون از دستم برنمیومد ... از تک تک دوستان عذر خواهی می کنم بابت امضا

@.:Ranger:.
خیلی هم عالی. فقط مگه سونی چندتا از این بازیها داره که میخوای تا E3 از این دست پست ها بذاری؟ :-/:d
ممنون،عناوین انحصاری مبهم و کنسل شده کم نداره اما هدف من تحت شعاع قرار دادن هر عنوانی هست که طرفداران زیادی داره و حتی دو نسلی هست تا به کنون خیلی ها آرزوشو داشتن نسخه جدیدی از اون عنوان در یکی از این E3 ها معرفی بشه

موضوع پست هم مشخصه،عناوینی که سالها تحت تعقیب طرفداران و دنبال کردن اونها بودن که حتی یک خبر ازش واسه دلخوشی هم شده منتشر بشه.

خدا رو چه دیدی شاید یکی از این عناوین که در موردشون مطلب خواهم گذاشت در همین E3 ازش رو نمایی بشه.

عنوان نظر سنجی با گزینه هاش رو به نتیجه برسید، اعلام کنید تا اضافه کنم :دی

امسال خب هماهنگی لازم نشده بود اما برویچه های تاپیک ماکروسافت از قبل خودشون رو آماده کرده بودن خیلی هم کار قشنگی کردن، پس از سال بعد ایشالا 2-3 ماه قبلش هماهنگی لازم رو انجام میدیم که پست اول و امضا با کیفیت زیاد باشه، چون مثل اینکه امسال هیچکس حوصله انجام دادن کاری و نداره و فقط صحبت می کنن! :دی
از احسان عزیز هم بابت امضاش ممنون چون امکان داشت اگه این امضا طراحی نمیشد کنفرانس امسال بی امضا می موند!

برای نظرسنجی همین موضوعی که حسین گفت خوب هست. نمی دونم چرا ولی اینجا خیلی سوت و کور شده. پارسال خیلی بهتر بود

- - -ویرایش - - -

من از همگی عذر می خوام ، من شرمنده ی همگی دوستانم ، با شرایط فعلی بهتر از اون از دستم برنمیومد ... از تک تک دوستان عذر خواهی می کنم بابت امضا
خودت چرا از امضا استفاده نمی‌کنی؟ :d

احسان جان ناراحتی برای چی ؟! :d عذرخواهی برای چی ؟! :d بابا شرمنده میکنیا.. :d من که چیز بدی نگفتم، تو دیدی من چیز بدی بگم ؟! بگو کجا ؟! :d اول هم گفتم خوبه که، فقط یکم بیشتر کار بشه گفتم، بعدشم منظورم با تو نبود که..هر کسی حالا در توانش بود و دلش خواست..:d برای این چیزای الکی از همدیگه دلخور نشیم زشته بخدا..
==
امید از اونجایی که تاپیک مختص کنفرانس سونی هست، نظرسنجی هم در رابطه با عناوین مربوطه باشه خیلی خوبه..حالا گزینه هاش رو هم با بقیه دوستان بحث میکنیم که چه عناوینی قرار بگیرن !
yahoo_4.gif

احسان جان ناراحتی برای چی ؟! :d عذرخواهی برای چی ؟! :d بابا شرمنده میکنیا.. :d من که چیز بدی نگفتم، تو دیدی من چیز بدی بگم ؟! بگو کجا ؟! :d اول هم گفتم خوبه که، فقط یکم بیشتر کار بشه گفتم، بعدشم منظورم با تو نبود که..هر کسی حالا در توانش بود و دلش خواست..:d برای این چیزای الکی از همدیگه دلخور نشیم زشته بخدا..
==
امید از اونجایی که تاپیک مختص کنفرانس سونی هست، نظرسنجی هم در رابطه با عناوین مربوطه باشه خیلی خوبه..حالا گزینه هاش رو هم با بقیه دوستان بحث میکنیم که چه عناوینی قرار بگیرن ! :d

بالاخره هر کسی کاری میکنه باید جوابگوی انتقاداتش هم باشه دیگه ... من که دیدم کارم انقدر مشکل داره نباید انجامش میدادم و خودمو مینداختم وسط ، کاملاً هم حق رو به شماها میدم

اولا امضا فوق العادس خیلی هم شیک تر دیده میشه . احسان دستت درد نکنه ;) خیلی بحث ضایعی هست امضای اونا خوشگلتره نمی دونم مرغ اونا غازه و ... :| نیازی به اثبات چیزی نیست.

دیگه 3 سال از نسل داره میگذره بنظرم زیادم نباید رو این چیزا حساس شد. مهم بحثای داخل تاپیک هست که بیشتر حال میده اینجا :hug:

آخرین ویرایش:
آقا یه مشکل رفتاری که همگی ماها (حالا همگی هم نه، اکثریت ما، اصن خود بنده..) برای مثال داریم، اینه که هیچ کاری که انجام نمی دیم هیچ، یه اشکال و انتقادی هم وارد میکنیم، خب مشخصا طبیعیه که هر کسی هم باشه (خالا اینجا احسان بود..) ناراحتی کوچیکی حتما پیش میاد بالاخره..باز هم بگم، والا من اصلا قصدم بخدا توهین و اینجور حرف ها نیستش، یعنی اصلا اونقدری توی فروم فعالیت ندارم که بخوام باز همون زمان رو هم بیام با بقیه دشمنی بکنم، من کلا توی چندتا تاپیک مثل همیشه فعالیت میکنم و هیچوقت هم بغیر از اونها جای دیگه ای الکی بحث و پیشنهاد و انتفاد هم نمیدم، خیلی راحت میتونین برین ببینین اگر باور ندارین، خلاصه اینکه: اگر یک کاری رو انجام نمیدیم، حداقل طوری رفتار نکنیم که به طرف اهانت و یا دلخوری پیش بیاد، حتی خیلی خیلی کوچیک ! البته به نظر خودم اگر جنبه انتقاد و یا جای پیشرفتی داشته باشه بهتره که باور کنین تمام مقصود حرف من هم همین بود، نه اینکه بگم: نه بدردنمیخوره، من اصلا قبول ندارم، کلا خواستم نظرم رو بگم، همین !
============
برای قسمت آواتار ها یه ایده آزمایشی توی فکرم هست، البته مال سال پیش بود، ولی خب فایل هاش رو اون زمان نداشتم ! :d اینکه مثل سال قبل یه لوگو پایین آواتار ها بزاریم، من خودم شخصا تا جایی که دوستان نظر و انتقاد در مورد پروژه بدن، خیلی استقبال میکنم، چون میخوام به بهترین نحو ممکن روی آواتارهای دیگر اعضای تاپیک پیاده بشه، خیلی حرفه ای و کامل، البته صددرصد با نظرات شما دوستان و همقطاران، lol ! :d

7t8k_wanderr1.gif

این ایده رو اولین بار که تریلرهای بازی PS4 رو که دیدم به ذهنم رسید ! :d توی تریلرها اگر دقت کنین، خیلی زیبا و متحرک گوشه پایین صفحه هر تریلر به نمایش درمیاد..خلاصه اینکه الان فایل های "جداگونه" و PNGـش حاضر و موجوده و سایز هر دکمه، و یا اون نوار و موج و یا فونت متن و طریقه قرارگیری و زاویه های اون رو میتونین با گفتن نظراتتون کامل تر بکنین، همونطور که گفتم همین الان طراحی شده و نسخه آزمایشی محسوب میشه ! :d ولی خب میتونه کامل هم بشه..
پ.ن: فایل هاش همگی png و brush هستند، اگر کسی خودش میخواد دست ساز روی امضا پیاده کنه، بگه تا فایل ها رو براش ارسال کنم !
ممنون.
بالاخره هر کسی کاری میکنه باید جوابگوی انتقاداتش هم باشه دیگه ... من که دیدم کارم انقدر مشکل داره نباید انجامش میدادم و خودمو مینداختم وسط ، کاملاً هم حق رو به شماها میدم
انتقاداتش
اولا احسان باور کن، میتونستم خیلی راحت و اسون انقدر متن و حرف تایپ نکنم و همینطوری گذری بگم: آره خوبه، پرفکته پرفکته ! و به همین راحتی پیشنهادم رو برای بهتر شدن یه کار رد کنم، من خودم همچین آدمی نیستم، بعدشم مگر خب الان انتقاد من از نوع تُند بود که انقدر دلخور شدی و میگی: مشکل از منه که خودم رو هر تاپیکی میندازم وسط ؟ والا بحث خیلی کوچیکی بودش، الان من صفحه قبل رو دیدم، نریمان از اُمید انتقاد (!) کرده بود که
دستت درد نکنه ولی ما کلاس کاریمون بالاست فقط متحرک کار میکنیم :-"
اینجا عایا امید باید ایشون رو بن میکرد تا خیالش راحت بشه ؟! والا خیلی ساده س، یعنی اصن نیازی به ناراحتی نداره، خیلی محترمانه و حرفه ای جواب همدیگر رو دادن و هیچ مشکلی هم پیش نیومد ! الان تو طوری جواب دادی که بچه ها شاید فکر کنن خیلی گنده س قضیه و that's a big deal و فلان و این حرفها..:d
پ.ن: والا من پست های بالا رو هم اصلا و ابدا ویرایش نکردم، قضاوت با خود دوستان، اگر حرف بدی هم زدم، باز هم میگم، شرمنده..چون اُمید واقعا حرف خوب و حسابی زده بود:
ممنون !

آخرین ویرایش:
خب به عنوان نظر سنجی اول نظرتون چیه، یک هفته نظر سنجی ایجاد بشه در مورد عنوانی که هنوز معرفی نشده و بیشترین انتظار رو براش دارید، که لیستش به این ترتیب ِ :

GT7
Horizon
Media Molecule's New IP
Quantic Dream New IP
Ratchet & Clanck
Persona 5
Agent
TLG
Crash

انتفادی پیشنهاد دارید مطرح کنید.
هفته بعدش هم مورد انتظارترین بازی ( عنوان هایی که قبلاً معرفی شدند و حالا نمایشی نداشتند یا داشتند! )
هفته آخر هم مخلوطی از این دو هفته.

ویرایش:
لیست با کمک @Noᴄtis Luᴄis تهیه شد. @Mehdi Cage هم به Quantic Dream اشاره کرد که واقعاً باید به لیست اضافه میشد حالا هر استدیو و یا آی پی که فکر می کنید اونقدر مهم هست رو بگید تا ایشالا فردا ( در واقع همین امروز! ) نظر سنجی رو ارسال کنم
این کارو کردم که با هماهنگی و مشورت هممون باشه که چیز کم و کسر نباشه و یه کار گروهی باشه.

آخرین ویرایش:
خب به عنوان نظر سنجی اول نظرتون چیه، یک هفته نظر سنجی ایجاد بشه در مورد عنوانی که هنوز معرفی نشده و بیشترین انتظار رو براش دارید، که لیستش به این ترتیب ِ :

GT7
Horizon
Media Molecule's New IP
Ratchet & Clanck
Persona 5
Agent
TLG
Crash

انتفادی پیشنهاد دارید مطرح کنید.
هفته بعدش هم مورد انتظارترین بازی ( عنوان هایی که قبلاً معرفی شدند و حالا نمایشی نداشتند یا داشتند! )
هفته آخر هم مخلوطی از این دو هفته.

خیلی خوبه امید :love: فقط بی زحمت عکسی باشه نظرسنجی دل بچه ها شاد شه نمیدونم چرا اینجوریه اینجا مثکه مراسم ختمه کازه زبونم لال :( :دی

دست مریزاد به بچه ها ! کم کم موتور همه داره روشن میشه! اینم بگم اگه گنده گنده های سایت (سمت دار ها ) گرمش نکنن بقیه دوستان ممکنه بی انگیزه بشن:d

یکی از دوستان قدیمی بود ازش معذرت میخوام اسمش یادم نیست (اواتارش کریتوس بود:d) هر سال دم مراسم اطلاعات خیلی کاملی از استدیوهای زیر مجموعه سونی

می داد اگه به تاپیک سر میزنه امسال برنامه ای نداره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or