نمایشگاه/رویداد SONY E3 2015 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین کنفرانس سونی در E3؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    198
  • نظرسنجی بسته شده است .

kiya

کاربر سایت

با دورد
سونی تاریخ و ساعت کنفرانس خودش رو در E3 اعلام کرد سه شنبه 26 خرداد ساعت 5:30 بامداد بوقت تهران
همونطور که از تصویر مشخصه سونی تولد 20 سالگی پلی استیشن رو فراموش نکرده و شاید این نشونه خوبی از یه E3 خیلی خوب باشه !

کنفرانس رو میتونید بصورت زنده از Twitch.tv ، سایت رسمی پلی استیشن ، YT ، IGN و Gamespot تماشا کنید همچنین به احتمال زیاد مثل پارسال سونی App مخصوص E3 برای PS4 میده و از طریق اون هم میشه دید !

Electronic Entertainment Expo یا E3 برای گیمرها همیشه بزرگترین رویداد بوده و با اتفاقای خوب یا بد و سورپرایزهاش همه مارو هیجان زده کرده با توجه به سکوت طولانی خیلی از استودیوهای داخلی سونی میشه انتظار داشت امسال شاهد معرفی هایی از استودیوهای 1st Party باشیم
سونی قبلا اعلام کرده بود که همه استودیوها در حال کار بر روی پروژه هایی هستن

استودیوهایی مثل JAPAN STUDIO که اخرین بازی که با همکاری FromSoftware ساختن و مورد توجه و تحسین گیمرها و منتقدها قرار گرفت ولی بازی که ما از اونها میخواهیم چیزی نیست جز The Last Guardian ! :دی
ماجرای این بازی بر میگرده به خیلی وقت پیش شاید اوایل نسل هفت بود که یه خبرنگار گفته بود که سونی تصاویر بازی رو نشونش داده که باورش نمیشده اون بازی بوده یا واقعیت !
چند سال بعد با لو رفتن یک ویدئوی خیره کننده با اسم پروژه Trico همه جا صحبت از این بازی شد تا سونی در E3 2009 بازی رو بطور رسمی با نام The Last Guardian معرفی کرد
از اون روز تا الان حتی یه تصویر جدید از این بازی منتشر نشده ! خیلی ها میگن کنسل شده خیلی ها هم همچنان منتظر هستن ...

Gran Turismo بعنوان پرفروش ترین فرنچایز سونی یکی از مهمترین و محبوبترین انحصاریهای پلتفرم پلی استیشن بوده ولی مشکلات ساخت بازی برای PS3 باعث شد تا ساخت بازی خیلی طولانی بشه و اونطور که باید به یه GT عالی تبدیل نشه ولی حالا بعد از گذشتن تقریبا دو سال از عرضه PS4 انتظار میره حداقل یه نسخه Prologue از GT7 معرفی بشه
شخصا برای من این به تنهایی میتونه بهترین خبر باشه.

بازی بعدی که معرفی شده ولی باید تقریبا مدت زیادی برای انتشارش منتظر باشیم
یه گیم پلی خیره کننده مثل چیزی که از Uncharted 2 در E3 2009 دیدیم به اضافه معرفی سه گانه Uncharted برای PS4 میتونه سختی این انتظار رو کمتر کنه !

مدت زیادیه که GG روی عنوانی جدا از KZ در حال کاره ظاهرا پروژه با اسم رمز Horizon در حال ساخت هست و بنظر میاد سبک این عنوان RPG باشه و با توجه به Artwork هایی که مدتی قبل در اینترنت پخش شده بود انتظار میره تو بازی شاهد مقابله انسانهای با سلاح های مبتدی و روبات های غول اسا باشیم !
اطلاعات کامل از پروژه Horizon با تشکر از Lord Zeus عزیز .

خیلی بعیده Mm با دوتا بازی به E3 بیاد احتمالا با نمایشی از Tearaway همه مارو رو در انتظار دیدن پروژه جدیدشون بذارن که از اون تنها نمایشی عجیب در رونمایی PS4 دیده بودیم !

بعد از مشکلاتی که در Sony Santa Monica پیش اومد و باعث کنسل شدن یه پروژه بزرگ شده بود شاید باید فقط منتظر نمایشی کوتاه از GoW III روی PS4 باشیم !

از استودیوهای 1st Party دیگه مثل Guerilla Cambridge و Bend Studio و London Studio هم میشه انتظار نمایش پروژه هاشون رو داشت با توجه به سکوت طولانی که داشتن
از 2nd Party ها میشه به Insomniac و Quantic Dream و Tequila Works و The Chinese Room اشاره کرد که خیلی هاشون خیلی وقته که بازیشون معرفی شده ولی خبری ازشون نیست !
از 3rd Party ها هم دو تا بازی معرفی شده داریم که ممکنه نمایش گیم پلی از اونها ببینیم ABZU از Giant Squid و Let it Die از Suda51
انحصاری دیگری که تقریبا میشه تایید شده دونستش عنوانی RPG از استودیوی LEVEL 5 هست که احتمال خیلی زیاد امسال معرفی خواهد شد
نمایش انحصاریهای دیگه مثل Persona 5 و Wild هم دور از انتظار نیست.

از بازیهای دیگه که احتمال نمایش اونها بالاست میشه به SF V و AC Syndicate و Star Wars Battlefront اشاره کرد که همیشه زمان زیادی از کنفرانس رو به خودشون اختصاص میدن !

مرسی E3 خوبی داشته باشید ...

آخرین ویرایش:
من که خیلی دوست دارم SC VI باشه و مطمئنم به زودی معرفی میشه ولی AAA زیاد به فایتینگ نمیخوره:d خصوصا اینکه گفته : “unannounced AAA” game thatyou will not want to miss!” در نتیجه ضایع هست که قراره چی باشه و چیزی نیست جز:
Dark Souls III
:d
خصوصا تیم سازنده هم یه جورایی به صورت غیر مستقیم تاییدش کردن:d میتونین پست منو توی بوکمارکتون بکوبین و وقتی ضایع شدم، نشونم بدین
yahoo_4.gif

هی نمیخوام چیزی بگم بتون با این بساط آنتی هایپتون اما نه مثل اینکه نمیشه دیگه اینطوری، باید مداخله کرد... /:) :d

^^

گرچه دیگه نیازی به این کارا نیست ولی به موقعش امضا اینا هم قرار میدیم :دی

بَرو بابا! :|:d

آخر عاقبت Believe داشتن به کرش همون گیفیه که گذاشتم :دی

جمع کن بساط آنتی هایپ رو احسان! /:) :d

به 2 دلیل

1 - نه اینکه سال های قبل هرچقدر هایپ شدید واقعا نتیجه داد برا همینه :| الان 2 ساله همه یه دم Epic Fail میشن :| بازم هایپ و این چیزا میخواین؟ :|

2 - تاپیکای اونور اتحادشون به همینا بستگی داره ماها اتحادمون یه چیز قلبیه :d

به اتحادیه ی حمایت از هایپ با هدف و بی هدف توهین میکنی؟ /:) بَرو بابا! :| :d

Where'sYourMotivation#
NowWeAreMotivated#
WeNeedMoreMotivation#
:shrewd::d

Annnnnd no one knows what I'm talking about :d

بَرو باب... Wait... I don't get it. /:) :d

پس این امضای مشترک چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یکم از بچه های اونور یاد بگیرید. اینقدر هایپ کردن و کارشون درسته که آدم دلش نمی خواد از تاپیکشون بیاد بیرون )x

والا شاید من یکی تنها فقط 5-6 دفه گفتم امضا مشترک امضا مشترکی هیشکی اهمیت نداد حتی نمیگن کی داره میسازه حداقل درستش نمیکنین بگین یه نفر
بشینه ردیفش کنه والا نه هایپی نه اتحادی نه شعاری نه هشتگ خاصی

گفتم دیگه. :|

Beyond the Horizon #SonyE32015

یکی که فوتوشاپش خوبه (از بچه های پارسال که درست کردند خیلی خوب بود) بگید درست کنند. :| :d

من که خیلی دوست دارم SC VI باشه و مطمئنم به زودی معرفی میشه ولی AAA زیاد به فایتینگ نمیخوره:d خصوصا اینکه گفته : “unannounced AAA” game thatyou will not want to miss!” در نتیجه ضایع هست که قراره چی باشه و چیزی نیست جز:
Dark Souls III
خصوصا تیم سازنده هم یه جورایی به صورت غیر مستقیم تاییدش کردن:d میتونین پست منو توی بوکمارکتون بکوبین و وقتی ضایع شدم، نشونم بدین:d

مگه FS الان دسته کادوکاوا نیست؟ :d میتونه واسه نامکو بازی بسازه؟ از این قرار دادها سر در نمیارم :دی

گفتم دیگه. :|

Beyond the Horizon #SonyE32015

یکی که فوتوشاپش خوبه (از بچه های پارسال که درست کردند خیلی خوب بود) بگید درست کنند. :| :d
همین که بهروز میگه خوبه همینو بزارین بهروز خودتم همینو بزار تو امضات بقیه هم نزاشتن اومدن تو تایپک به دلیل انتی هایپ بن باید بشن:d
من میتونم بسازم شعار رو هم همینو میزارم شاید چرت بشه کار اما بازم از هویجی در میایم :d
پ.ن:Beyond the Horizon #SonyE32015

مگه FS الان دسته کادوکاوا نیست؟ :d میتونه واسه نامکو بازی بسازه؟ از این قرار دادها سر در نمیارم :دی
والا نکته قابل تامل قضیه همینه و خودمم ازش سر در نمیارم:d
شاید بگی BB چطوری ساخته شد؟ که خب سونی قبل از خریده شدن FS بهشون پیشنهاد داده بود. اگر اشتباه نکنم، IP سری DS مال نامکو هست و شاید با کادوکاوا همکاری کنن برای ساختش:d ولی من قشنگ یادمه کارگردان DS II توی یکی از مصاحبه هاش گفته بود خیلی دوست داره با سخت افزار کنسول های نسل جدید، آینده بازی های سری "Souls" رو ببینه
yahoo_4.gif
خصوصا با اون پچ که پایان دوم رو به بازی اضافه کرد، قشنگ جا برای DS III باز میمونه
yahoo_4.gif

والا نکته قابل تامل قضیه همینه و خودمم ازش سر در نمیارم:d
شاید بگی BB چطوری ساخته شد؟ که خب سونی قبل از خریده شدن FS بهشون پیشنهاد داده بود. اگر اشتباه نکنم، IP سری DS مال نامکو هست و شاید با کادوکاوا همکاری کنن برای ساختش:d ولی من قشنگ یادمه کارگردان DS II توی یکی از مصاحبه هاش گفته بود خیلی دوست داره با سخت افزار کنسول های نسل جدید، آینده بازی های سری "Souls" رو ببینه:d خصوصا با اون پچ که پایان دوم رو به بازی اضافه کرد، قشنگ جا برای DS III باز میمونه:d
نکته قابل تامل دیگه اینه که آیا میازاکی باز می خواد انحصاری بسازه یا نه :( آیا رو دارک سولز نمی خواد دیگه کار کنه؟ :(
تنها بازی ای که دوست ندارم احصاری باشه کارهای این استودیو هست

Dark Souls III
خصوصا تیم سازنده هم یه جورایی به صورت غیر مستقیم تاییدش کردن:d میتونین پست منو توی بوکمارکتون بکوبین و وقتی ضایع شدم، نشونم بدین:d
آره علی درست میگی :دی حواسم نبود میخوان براش یه مراسم/کنفرانس 30 دقیقه ای برگزار کنند، کلا بعیده برای یه بازی فایتینگ یه مراسم 30 دقیقه ای بزارن، از طرف دیگه گفتن بازی قراره غربی/غرب پسند باشه پس بعید میدونم Dark Souls III هم باشه :دی دلم میخواد بگم Enslaved 2 ولی خب.....
بَرو باب... Wait... I don't get it. /:) :d

4ge2_u7btdnb.gif

داشتم به یکی از معروفترین (و محبوبترین بین فن بیس DMC) دیالوگ های ورجیل توی DMC3 اشاره میکردم :دی توی مبارزه باهاش وقتی انرژیش رو به یه حد خاصی میرسونی میگه Now I'm a little motivated (حالا یکم انگیزه دارم) و بعد میزنه لهت میکنه >:) :دی

نکته قابل تامل دیگه اینه که آیا میازاکی باز می خواد انحصاری بسازه یا نه :( آیا رو دارک سولز نمی خواد دیگه کار کنه؟ :(
تنها بازی ای که دوست ندارم احصاری باشه کارهای این استودیو هست
بعید میدونم خود میازاکی کارگردانی کنه:( چون میازاکی عقیده داره بازی های این استودیو خیلی کم هستن و باید IP های زیادی به وجود بیارن.
آره علی درست میگی :دی حواسم نبود میخوان براش یه مراسم/کنفرانس 30 دقیقه ای برگزار کنند، کلا بعیده برای یه بازی فایتینگ یه مراسم 30 دقیقه ای بزارن، از طرف دیگه گفتن بازی قراره غربی/غرب پسند باشه پس بعید میدونم Dark Souls III هم باشه :دی دلم میخواد بگم Enslaved 2 ولی خب.....
[/SPOILER]
علی مطمئنی گفتن 30 دقیقه برای این بازی AAA؟ نگفتن 30 دقیقه برای کل بازی ها؟:biggrin1:
DS که دوزِ غرب پسند بودنش بیشتر از شرق پسند بودنش هست:biggrin1: اصلا خود میازاکی به خاطر علاقه-ش به اساطیر غربی پا شد Des و DS رو خلق کرد:biggrin1:

احسن رشید در مورد هرایـزن گوریلـا گفتـه :
The most graphically impressive game of all the events

این بقیه صحبت ها
- Sony will have a wild card that no one will see JRPGs , parternships , and exclusives
- Cat Bird doesn't show up لست گاردین نمایش نداره :d
- but GT7 does
- one exclusive not made by RARE that throws a wrench into the entire console war مایکروسافت
- Microsoft wins E3
- Sony has a solid show
- Nintendo brings Xenoblade Chronicles X

جمع کن بساط آنتی هایپ رو احسان! /:) :d

کراشی که وجود نداره مگه هایپ هم داره که آنتی هایپ داشته باشه :دی تا جایی که یادم میاد از زمان اولین تبلیغات PS4 تا همین چند وقت پیشا ، کراش حضور داشته :دی اگه می خواست خبری بشه تا الان شده بود :دی مطمئن باشید سر کارید :دی مثل FF VII که یه عمر ما رو سرکار گذاشت و آخرشم با یه ترول شیک و تر و تمیز هم رنگ آمیزیمون کرد :دی یعنی تا عمر داریم و بخواهیم حرف از ریمیک FF VII بزنیم سریع پست های بعدی پر میشه از گیف جناب هاشیموتو :دی

علی مطمئنی گفتن 30 دقیقه برای این بازی AAA؟ نگفتن 30 دقیقه برای کل بازی ها؟:biggrin1:
DS که دوزِ غرب پسند بودنش بیشتر از شرق پسند بودنش هست:biggrin1: اصلا خود میازاکی به خاطر علاقه-ش به اساطیر غربی پا شد Des و DS رو خلق کرد:biggrin1:

آره علی :دی منبع رو بخونی مشخصه که 30 دقیقه برای معرفی همین بازیه :دی باقی بازی ها که لیست کرده برای Show Floor هستند :دی
درسته ولی خب بازم با این وجود DS یه IP شناخته شده است و اگر قرار بود اون رو معرفی کنند میتونستن از خیلی جملات دیگه براش استفاده کنند، بجای اینکه بگن بازیی که با "ذهنیت غربی و برای سلیقه غربی ساخته شده" :دی

بَرو بابا ! :|:d

اینم هرجا کم بیاره میگه :d

بیایید هایپ رو در سطح معقولانه نگه داریم. کرش رو بذارید کنار :( کرش هنوز در چنگ و دندان های اکتیویژن جهانخوار در حال از بین رفتن است :(
بازی جدید GG الان خیلی وقته در مراحل ساخت به سر میبره و مثل بازی سانتا هیچ خبری ازش نشده و این یعنی بازی در شُرُف کنسل شدن بوده و مطمئناً به این زودیا نشون نمیدن چون بازی هنوز توی مراحل اولیه تست شکست خورده :(
MM هم که شدیداً آبش قطعه خلاقیت نمونده براشون استدیو امروز فرداست بسته شه :(
ND هم افتاده به منت کشی هر روز اعلامیه و بیانیه میده بیایید پیش ما کار کنید :( بروس هم از ترس آبروریزی نمیاد روی سن و دسته رو میده آبدارچی استدیو تا دمو رو بازی کنه :(
Bend هم تازه کارن بازیشون مفت نمی ارزه.
PD هم که میاد GT7 میسازه پونصد تا ماشین استاندارد میچپونه که همون بدرد خود استاد میخوره.
این است حکایت ما سونی فن ها. این بهروز هم فردا New Mass Effect معرفی میشه مطمئن باشید هرچی تاپیک و E3 و سونی و سونی فن هست یادش میره :(:d

این است حکایت ما سونی فن ها. این بهروز هم فردا New Mass Effect معرفی میشه مطمئن باشید هرچی تاپیک و E3 و سونی و سونی فن هست یادش میره :(:d
ای کاش فقط یادش بره !! به سان آقا بروس لی بلند میشه رو هوا جفت پا میره تو سردر تاپیک 8-| :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or