نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

چرا گفته بودن :دی یحتملاً :-"

- - - - - -

خب پشمک همونو می گه دیگه :دی
نگفته بود اطلاعات بازی روی کاور گفته بود اطلاعات داخل مجله فککنم :دی اگه گفته بود اطلاعات بازی روی کاور که خوب خاک تو سرشون 10 دقیقه از کنفرانس هم اینجوری رفت :دی

بزار با مثال بهت بگم چرا .

میخوام بدونم یادته سری MassEffect چجوری رو کنسول PS اومد ؟ حدود چند هفته بعد از اینکه اعلام شد ME2 قرار با تمام dlc ها برای PS3 منتشر بشه اعلام شد برای اینکه دارندگان این کنسول نهایت درک رو از داستان و کاراکتر ها داشته باشند ME1 بصورت دیجیتالی برای PS3 عرضه شد و در نتیجه دارندگان این کنسول هیچ مشکلی با داستان و کاراکتر ها نداشتند . خود ME3 هم که کلا مولتی بود از همون ابتدا و بعدا هم که پک N7 و ...

حالا میرسیم به قضیه TW که عملا داستان و کاراکتر های بازی نصف اهمیت بازی رو تشکیل میدن و مهم ترین رکن بازی هست و عملا TW3 ادامه کامل نسخه های قبل هست . حالا TW1,2 که قبلا رو پلتفورم های ماکروسافت بودند و هیچ مشکلی نیست .
سر عرضه TW2 گفتند که کلا توسعه و ساختش برای PS3 زمان گیر هست و نمیشه و فلان و.... کلا حوصلمون نمیشه بسازیم !!!
حالا هم که شماره سوم خشک و خالی داره برای PS4 که برای یکی مثل من هیچی ازش نمیدونم و کوچکترین شناختی از بازی و داستانش ندارم داره عرضه میشه و کلا برای من و امثال من مهم نیست نسخه های قبلی چی بودن و چه ربطی دارن !!
خبری هم از هیچ پک و کالکشنی نیست .
اگه این توهین به افرادی مثل من که تک کنسول هستم نیست ، پس چیه ؟
وحید جان عرضه یه بازی روی یه کنسول هیچوقت توهین به دارندگان اون کنسول حساب نمیشه. حالا مهم نیست شرایط بازی و نسخه های قبلیش چطوری بوده باشه.

تنها دلیلی هم که TW2 روی PS3 عرضه نشد پیچیدگی این کنسول و کمبود وقت و نیروی انسانی CD Projekt بود که بهشون اجازه پورت این نسخه رو روی PS3 نمیداد. خودشون علنا اومدن اعلام کردن که نمیتونند هم بازی رو روی PS3 عرضه و هم به صورت همزمان روی دو پروژه نسل بعدی کار کنند! خداییش چه توقعی ازشون داری؟

Bioware قضیه اش فرق داره. موقعی که اونا اومدن ME2 رو روی PS3 عرضه کردن هم وقتش رو داشتن و هم سرمایه و نیروی انسانیش رو. در ضمن اون موقع هنوز اواسط نسل بودیم و اگه بازی هم یکم دیرتر عرضه میشد هیچ مشکلی پیش نمیومد. در حالی که بعد از عرضه TW2 روی X360 تقریبا آخرای نسل بودیم و دیگه واقعا صرف وقت برای پورت کردن یه بازی سنگین مثل TW2 برای یک کنسول نسل هفتمی کار عاقلانه ای به نظر نمیومد.

طرح FC4 خیلی قشنگه! :دی
راستی یادم نبود، احتمالاً Far Cry 4 هم به کنفرانس سونی اضافه میشه! (FC3 که قبلاً بود، فکر کنم بخش مولتیش بود)
کلاً حدود یک ساعت از کنفرانس رو برای AC(ها)، FC4، Destiny و یه سری بازی احتمالی دیگه مثل Batman: Arkham Knight و ... در نظر بگیرین! :| :دی

51 DRIVECLUB details that might just blow your mind - PlayStation.Blog.Europe
خوندنش خالی از لطف نیست :x
با تشکر از Fëanor
بعضی از مواردش جالب بودن.
شبیه سازی دقیق ستاره ها توی آسمون توسط اطلاعات NASA (البته توی GT6 هم هست، فقط NASAـش رو نمیدونم! :دی) یا دیدن شفق قطبی (بعضی وقت ها) توی پیست های شمالی مثل نروژ، اسکاتلند و کانادا.
همه ابرها کاملاً سه بعدی هستن و نور خورشید خیلی طبیعی توی اون ها پردازش میشه و ازشون رد میشه.
آسمون و ابرها هر دفعه یک شکلی هستن و ثابت نیستن و تغییر میکنن.
دریاچه ها نسبت به حالت وزش باد، موج برمیدارن و حالت های مختلفی پیدا میکنن. ابرها هم نسبت به وزش باد تغییر مکان میدن.
بعضی پیست ها بیشتر از 1.2 میلیون درخت در اطراف خودشون دارن! :|
بیش از 100 نوع پوشش گیاهی (شامل درخت ها، گل ها، بوته ها و ...) در انواع و اقسام مدل ها وجود داره.
جک جونورهای ریز هم توی بازی وجود دارن. :دی مثلاً روزها پروانه و مگس (!) توی پیست مشاهده میشه و شب ها خفاش و شاپرک!
یکی از پیست های هندوستان شامل یه دسته عظیم 19 هزارتایی فلامینگو هست که دارن برای خودشون میچرن و هرکدوم رفتار مخصوص! :دی
همین طور توی اسکاتلند مرغ های دریایی دیده میشن، توی نروژ گاو (!)، توی کانادا غاز و توی شیلی هم کرکس! :دی
تماشاچی های کنار زمین نسبت به شرایط آب و هوا تغییراتی پیدا میکنن. (البته آب و هوا منظور سردی و گرمی هست، وگرنه برف و بارون توی بازی وجود نداره به احتمال 99%) مثلاً شب ها دستکش میپوشن که سردشون نشه!
هر ماشین از 260 هزار چندضلعی تشکیل شده و حدود 7 ماه ساخت اون زمان میبره. (از اولین مراحل لیسانس گرفتن ماشین تا طراحی و ...)
500 نوع جنس و ماده مختلف برای طراحی ماشین ها وجود داره.
برای صدابرداری از هر ماشین، از 16 میکروفون استفاده شده که انواع زوایا رو پوشش میده.
صداگذاری ماشین ها انقدر دقیق بوده که BMW و Mercedes Benz AMG تصمیم گرفتن از فایل های صوتی ای که برای بازی ساخته شده، به جای فایل های صوتی ای که قبلاً توی آرشیو کمپانی هاشون داشتن استفاده کنن!
هر مسابقه فقط نیاز به 15 ثانیه برای لود شدن داره.

کلاً با اینکه امید زیادی به بازی ندارم، ولی توجه خیلی جالبی به جزییات ریز و درشت توی بازی دیده میشه و از این نظر باهاش حال میکنم. :دی

اگه FC4 هم تو کنفرانس سونی باشه من نمیدونم این یوبی تو کنفرانس خودش چی میخاد نشون بده آخه ؟! :دی

پ.ن : سونی به نظر این نسل با در نظر گرفتن اینکه مولتی ها تقریبا 70 درصد فروششون رو تو PS4 میکنن (بین دوکنسول) ، مولتی ها رو هم انحصاری فرض میکنه که اینهمه جا میده تو کنفرانسش واسشون :| :دی

qe3t5jnpkga0ivn6y9f1.gif

از سر درس بلند بشی با ذوق و شوق بیای ببینی کاور GI بلاخره Crash بود، Uncharted یا TLG بعد این باشه... عکس بابابزرگ منو گفته بودن واسشون بفرستم بزنن رو کاور هایپ بیشتری ایجاد می کرد:d

طرح FC4 خیلی قشنگه! :دی
راستی یادم نبود، احتمالاً Far Cry 4 هم به کنفرانس سونی اضافه میشه! (FC3 که قبلاً بود، فکر کنم بخش مولتیش بود)
کلاً حدود یک ساعت از کنفرانس رو برای AC(ها)، FC4، Destiny و یه سری بازی احتمالی دیگه مثل Batman: Arkham Knight و ... در نظر بگیرین! :| :دی

شاید بخندین ولی یکی از زرنگی هایی که سونی میتونه بکنه و خیلی به نفعشه اینه که cod رو بیار کنفرانسش! حداقل بتلفیلد! البته من خودم بتل رو بیشتر می پسندم ولی خب نمایش cod طرفدارای بیشتری داره!
اگه این بیاد فک کنم دیگه نوبت به فارکرای نرسه چون دستینی هم هست و بعیده سه تا اف پی اس مولتی پلتفرم تو یه کنفرانس نشون بدن!

qe3t5jnpkga0ivn6y9f1.gif

از سر درس بلند بشی با ذوق و شوق بیای ببینی کاور GI بلاخره Crash بود، Uncharted یا TLG بعد این باشه... عکس بابابزرگ منو گفته بودن واسشون بفرستم بزنن رو کاور هایپ بیشتری ایجاد می کرد:d

آقا یه دکمه‌ی لایک حق مطلب رو ادا نمیکرد! :دی گفتم بیام بگم لایک! :دی

qe3t5jnpkga0ivn6y9f1.gif

من دیگه به این کاور ها اعتماد ندارم:d سره کاور قبلی هم الکی هایپ شده بودیم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or