[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
نگفته بود اطلاعات بازی روی کاور گفته بود اطلاعات داخل مجله فککنمچرا گفته بودنیحتملاً
- - - - - -
خب پشمک همونو می گه دیگه![]()
نگفته بود اطلاعات بازی روی کاور گفته بود اطلاعات داخل مجله فککنماگه گفته بود اطلاعات بازی روی کاور که خوب خاک تو سرشون 10 دقیقه از کنفرانس هم اینجوری رفت
![]()
وحید جان عرضه یه بازی روی یه کنسول هیچوقت توهین به دارندگان اون کنسول حساب نمیشه. حالا مهم نیست شرایط بازی و نسخه های قبلیش چطوری بوده باشه.بزار با مثال بهت بگم چرا .
میخوام بدونم یادته سری MassEffect چجوری رو کنسول PS اومد ؟ حدود چند هفته بعد از اینکه اعلام شد ME2 قرار با تمام dlc ها برای PS3 منتشر بشه اعلام شد برای اینکه دارندگان این کنسول نهایت درک رو از داستان و کاراکتر ها داشته باشند ME1 بصورت دیجیتالی برای PS3 عرضه شد و در نتیجه دارندگان این کنسول هیچ مشکلی با داستان و کاراکتر ها نداشتند . خود ME3 هم که کلا مولتی بود از همون ابتدا و بعدا هم که پک N7 و ...
حالا میرسیم به قضیه TW که عملا داستان و کاراکتر های بازی نصف اهمیت بازی رو تشکیل میدن و مهم ترین رکن بازی هست و عملا TW3 ادامه کامل نسخه های قبل هست . حالا TW1,2 که قبلا رو پلتفورم های ماکروسافت بودند و هیچ مشکلی نیست .
سر عرضه TW2 گفتند که کلا توسعه و ساختش برای PS3 زمان گیر هست و نمیشه و فلان و.... کلا حوصلمون نمیشه بسازیم !!!
حالا هم که شماره سوم خشک و خالی داره برای PS4 که برای یکی مثل من هیچی ازش نمیدونم و کوچکترین شناختی از بازی و داستانش ندارم داره عرضه میشه و کلا برای من و امثال من مهم نیست نسخه های قبلی چی بودن و چه ربطی دارن !!
خبری هم از هیچ پک و کالکشنی نیست .
اگه این توهین به افرادی مثل من که تک کنسول هستم نیست ، پس چیه ؟
بعضی از مواردش جالب بودن.51 DRIVECLUB details that might just blow your mind - PlayStation.Blog.Europe
خوندنش خالی از لطف نیست
با تشکر از Fëanor

این یکی برای مایکروسافت هست!![]()
اینم باید ببینیم؟![]()
طرح FC4 خیلی قشنگه!![]()
راستی یادم نبود، احتمالاً Far Cry 4 هم به کنفرانس سونی اضافه میشه! (FC3 که قبلاً بود، فکر کنم بخش مولتیش بود)
کلاً حدود یک ساعت از کنفرانس رو برای AC(ها)، FC4، Destiny و یه سری بازی احتمالی دیگه مثل Batman: Arkham Knight و ... در نظر بگیرین!![]()
![]()
![]()
از سر درس بلند بشی با ذوق و شوق بیای ببینی کاور GI بلاخره Crash بود، Uncharted یا TLG بعد این باشه... عکس بابابزرگ منو گفته بودن واسشون بفرستم بزنن رو کاور هایپ بیشتری ایجاد می کرد:d
من دیگه به این کاور ها اعتماد ندارم:d سره کاور قبلی هم الکی هایپ شده بودیم:d![]()
از سر درس بلند بشی با ذوق و شوق بیای ببینی کاور GI بلاخره Crash بود، Uncharted یا TLG بعد این باشه... عکس بابابزرگ منو گفته بودن واسشون بفرستم بزنن رو کاور هایپ بیشتری ایجاد می کرد:d