نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

رونمایی مدل اسلیم کاملا غیر ممکنه...شاید E3 2015 رونمایی بشه اما الان واقعا زوده....VG247 هم سوتی داده...اذیتش نکنید...خواسته س نشه سریع پاکش کرده...

My PSN Id: Abadan-Game

دوست دارم اولین تاپیکی که تو بازی سنتر برای یک بازی میزنم The Last Guardian باشه:-"

رونمایی مدل اسلیم کاملا غیر ممکنه...شاید E3 2015 رونمایی بشه اما الان واقعا زوده....VG247 هم سوتی داده...اذیتش نکنید...خواسته س نشه سریع پاکش کرده...

My PSN Id: Abadan-Game

برو بالاتر...

احتمالا نه جاش اینجاست و نه وقتش الانه و مطمئنا خیلی از بچه های تاپیک هم براشون این موضوع مهم نیست(حق هم دارن) ولی خب حالا که توی این تاپیک در مورد همه چیز حرف زدیم و در مورد برگشتن همه چیز رویا پردازی کردیم (از Shenmue بگیر تا کرش و سایفون و...) و با توجه به اینکه بهرحال این عنوان انحصاری سونیه، تاپیک مناسبتری برای انجام این کار پیدا نکردم پس میرم سر اصل مطلب :دی

با توجه به گذشت حدود 550 روز (548 اگه بخوام دقیق بگم) از عرضه Yakuza 5 در ژاپن، به نظر درستش اینه که به عنوان یه فن این سری از زمان عرضه اولین نسخه اون، پست 5500ـم خودم رو به این سری و شخصیت اصلی اون Kazuma Kiryu تقدیم کنم. با توجه به مدت زمان زیادی که از عرضه نسخه پنجم سری در ژاپن میگذره و عدم توجه سگا به درخواست هوادار و اعلام اینکه برنامه ای برای عرضه Yakuza 5 و Ishin در غرب ندارن، اول برنامه داشتم این پست خداحافظی من با سری Yakuza باشه. حتی یه متن احساسی (یا مسخره! بستگی به دیدتون به این سری و کلا دنیای گیم داره) هم در مورد آشناییم با سری و تجربه هایی که باهاش داشتم(گریه ها و خنده ها) آماده کرده بودم ولی خب.... هنوز نه!

هنوز نمیتونم از امیدم برای برگشتن این سری در غرب دست بکشم. حداقل نه تا وقتی E3، GC، TGS و کلا همایشهای بزرگ گیمینگ در سال 2014 تموم نشدن! به همین دلیل از الان تا زمان معرفی Yakuza بعدی LoneDragon# رو به امضام اضافه میکنم و این چند ماه باقی مونده رو هم امیدوارانه در انتظار معرفی Y5 برای غرب میمونم.

خب بسه دیگه حرفای ناراحت کننده و غم انگیز :دی تقدیم به اژدهای تنهای خاندان دوجیما و یکی از محبوبترین سری هام در صنعت گیم @};- امیدوارم تا سالهای سال توی اوج باشه و تا چند نسل بعد هم نام Ryu Ga Gotoku (بمانند یک اژدها - Like A Dragon) و Yakuza رو زنده نگه داره @};-
98628845831128483695.jpg

با تشکر از احسان عزیز @};-

آخرین ویرایش:
کرایتک بازی جدید معرفی کرد
Crytek's Hunt: Horrors of the Gilded Age announced • Eurogamer.net

c5b3186f1cf0.jpg

بازی رو سازندگان دارکسایدر میسازن
F2P هم نیست. یه بازی شوتر سوم شخصه 4 نفرست
بازی تو سال 1800 انجام میشه
واسه pc و کنسول های نامشخص​
احیانا شبیه the order نمیزنه؟ فقط 86 سال قبلش! اونام 4 نفرن!

احتمالا نه جاش اینجاست و نه وقتش الانه و مطمئنا خیلی از بچه های تاپیک هم براشون این موضوع مهم نیست(حق هم دارن) ولی خب حالا که توی این تاپیک در مورد همه چیز حرف زدیم و در مورد برگشتن همه چیز رویا پردازی کردیم (از Shenmue بگیر تا کرش و سایفون و...) و با توجه به اینکه بهرحال این عنوان انحصاری سونیه، تاپیک مناسبتری برای انجام این کار پیدا نکردم پس میرم سر اصل مطلب :دی

با توجه به گذشت حدود 550 روز (548 اگه بخوام دقیق بگم) از عرضه Yakuza 5 در ژاپن، به نظر درستش اینه که به عنوان یه فن این سری از زمان عرضه اولین نسخه اون، پست 5500ـم خودم رو به این سری و شخصیت اصلی اون Kazuma Kiryu تقدیم کنم. با توجه به مدت زمان زیادی که از عرضه نسخه پنجم سری در ژاپن میگذره و عدم توجه سگا به درخواسته هوادار و اعلام اینکه برنامه ای برای عرضه Yakuza 5 و Ishin در غرب ندارن، اول برنامه داشتم این پست خداحافظی من با سری Yakuza باشه. حتی یه متن احساسی (یا مسخره! بستگی به دیدتون به این سری و کلا دنیای گیم داره) هم در مورد آشناییم با سری و تجربه هایی که باهاش داشتم(گریه ها و خنده ها) آماده کرده بودم ولی خب.... هنوز نه!

هنوز نمیتونم از امیدم برای برگشتن این سری در غرب دست بکشم. حداقل نه تا وقتی E3، GC، TGS و کلا همایشهای بزرگ گیمینگ در سال 2014 تموم نشدن! به همین دلیل از الان تا زمان معرفی Yakuza بعدی LoneDragon# رو به امضام اضافه میکنم و این چند ماه باقی مونده رو هم امیدوارانه در انتظار معرفی Y5 برای غرب میمونم.

خب بسه دیگه حرفای ناراحت کننده و غم انگیز :دی تقدیم به اژدهای تنهای خاندان دوجیما و یکی از محبوبترین سری هام در صنعت گیم @};- امیدوارم تا سالهای سال توی اوج باشه و تا چند نسل بعد هم نام Ryu Ga Gotoku (بمانند یک اژدها - Like A Dragon) و Yakuza رو زنده نگه داره @};-
98628845831128483695.jpg

با تشکر از احسان عزیز @};-

crazy-monkey-emoticon-002.gif

یه چیز بگم ناراحت نشین، به منم مربوط نیست ولی باز میگم.
یه سری هاتون خیلی دیگه اسپم الکی میدین. از این عکس های کیسه گرفته تا چیزای دیگه که پست های مهم بعضی بچه هارو الکی تو خودش گم میکنه
یه سری پست هاتون هم تکراریه خیلی. میتونم از یه نفر بالای 5 6 تا پست دربیارم که آخ کرش می خوام و این چیزا :d
سونی فن هایی که 3 سال پیش تو این سایت میشناختم همیشه به بازی ها و استودیوهاشون مطمئن بودن. انقدر اینجوری نمی کردن والا! :d به خدا منم یه سری بازی های سونی رو دوس دارم :d

خب در بین این همه ی بازی چشم انتظار دو تا بازی هم هستم که نمایش خیلی خوبی تو نسل هفتم داشتن . کمی کورسوی امیدی برا نمایششون تو e3 دارم!
afro samurai
21440499586747497769.jpg

با اون آهنگهای هیپ هاپ و گیم پلی جذاب و گرافیک سل شیدش خیلی دلبری می کرد! برش اجسام و دشمنانی که در متال گیر رایزینگ وجود داشت قبلا در این بازی هم بوده! حیفه نسخه ی بعدی نداشته باشه!
pure
96399462911266519250.jpg

فیزیک فوق العاده و گرافیک خیره کننده وقتی تو این بازی با اون گیم پلی فان و آتشی ترکیب شد باعث شد این بازی فراتر از انتظارات باشه! خود بخش مسابقه دادنش یک طرف و اون حرکات آکروباتیک و فانتزی تو اوج آسمونها هم یه طرف! فوق العاده بود. بخش شخصی سازی مفصلی هم داشت!
وقتی که کوچیک بودم و سوار تاب می شدم وقتی تاب که می رفت بالا و بر میگشت در حین برگشتش دلم یه جوری می شد و چشماممو می بستم تو این بازی وقتی که از ارتفاع چند صد متری با اون فیزیکش می اومدیم پایین همین حس رو داشتم و کامل نمی تونستم به تی وی نگاه کنم!:d
امیدوارم این دو تا بازی هم رونمایی بشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or