[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

رونمایی مدل اسلیم کاملا غیر ممکنه...شاید E3 2015 رونمایی بشه اما الان واقعا زوده....VG247 هم سوتی داده...اذیتش نکنید...خواسته س نشه سریع پاکش کرده...
My PSN Id: Abadan-Game
دوست دارم اولین تاپیکی که تو بازی سنتر برای یک بازی میزنم The Last Guardian باشه![]()

4P Coop + Crytek + پوشش و فضای قرن 17ی = My money is ready

احیانا شبیه the order نمیزنه؟ فقط 86 سال قبلش! اونام 4 نفرن!کرایتک بازی جدید معرفی کرد
Crytek's Hunt: Horrors of the Gilded Age announced • Eurogamer.net
![]()
بازی رو سازندگان دارکسایدر میسازن
F2P هم نیست. یه بازی شوتر سوم شخصه 4 نفرست
بازی تو سال 1800 انجام میشه
واسه pc و کنسول های نامشخص
احتمالا نه جاش اینجاست و نه وقتش الانه و مطمئنا خیلی از بچه های تاپیک هم براشون این موضوع مهم نیست(حق هم دارن) ولی خب حالا که توی این تاپیک در مورد همه چیز حرف زدیم و در مورد برگشتن همه چیز رویا پردازی کردیم (از Shenmue بگیر تا کرش و سایفون و...) و با توجه به اینکه بهرحال این عنوان انحصاری سونیه، تاپیک مناسبتری برای انجام این کار پیدا نکردم پس میرم سر اصل مطلب
با توجه به گذشت حدود 550 روز (548 اگه بخوام دقیق بگم) از عرضه Yakuza 5 در ژاپن، به نظر درستش اینه که به عنوان یه فن این سری از زمان عرضه اولین نسخه اون، پست 5500ـم خودم رو به این سری و شخصیت اصلی اون Kazuma Kiryu تقدیم کنم. با توجه به مدت زمان زیادی که از عرضه نسخه پنجم سری در ژاپن میگذره و عدم توجه سگا به درخواسته هوادار و اعلام اینکه برنامه ای برای عرضه Yakuza 5 و Ishin در غرب ندارن، اول برنامه داشتم این پست خداحافظی من با سری Yakuza باشه. حتی یه متن احساسی (یا مسخره! بستگی به دیدتون به این سری و کلا دنیای گیم داره) هم در مورد آشناییم با سری و تجربه هایی که باهاش داشتم(گریه ها و خنده ها) آماده کرده بودم ولی خب.... هنوز نه!
هنوز نمیتونم از امیدم برای برگشتن این سری در غرب دست بکشم. حداقل نه تا وقتی E3، GC، TGS و کلا همایشهای بزرگ گیمینگ در سال 2014 تموم نشدن! به همین دلیل از الان تا زمان معرفی Yakuza بعدی LoneDragon# رو به امضام اضافه میکنم و این چند ماه باقی مونده رو هم امیدوارانه در انتظار معرفی Y5 برای غرب میمونم.
خب بسه دیگه حرفای ناراحت کننده و غم انگیزتقدیم به اژدهای تنهای خاندان دوجیما و یکی از محبوبترین سری هام در صنعت گیم @};- امیدوارم تا سالهای سال توی اوج باشه و تا چند نسل بعد هم نام Ryu Ga Gotoku (بمانند یک اژدها - Like A Dragon) و Yakuza رو زنده نگه داره @};-
![]()
با تشکر از احسان عزیز @};-
من نمیدونم قضیه چیه! کنسول من تو هیچ بازی ای سروصداش زیاد نیست!به جز infamous من به اون صورت صدایی از فن نمیشنوم .