[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
آخه اگه معرفی بشه، سازنده ـش هم مهم هست. :biggrin1: یعنی به شخصه ترجیح میدم اگه یکی مثل Sanzaru Games بخواد بازی رو بسازه، کلاً معرفی نشه! (استودیوی بدی نیست، ولی خیلی خوب هم نیست)
هنوز دارم به اون بازی PS All-Stars Battle Royale فکر میکنم. جمع کردن کاراکترهای PS دور هم میتونست به موفقیت زیادی برسه، ولی افتاد دست یه استودیوی متوسط و نتیجه این شد. الآن هم اگه به زور برن IP Crash رو بخرن ولی بازی رو بدن دست یه استودیوی نه چندان عالی، آدم بیشتر غصه میخوره.![]()
ولی اگه خریده باشه و بنا به دلایلی داده باشه یه استودیو دیگه ساخته باشه ! ( اصلاً داغون ترین استودیو ممکن !! ) دو تا خوبی داره، یکی اینکه CRASH تو دست سونی میافته و ما کراش داریم، حالا هر چقدر داغون باشه کیفیت بازی 2. اینکه مطمئن باش وقتی ببینه اون استودیوی گند زده با ساختنش بر می داره میده به ND میگه بگیرید کار خودتون ِ اینا این کاره نیستن !! بابا اصلا فقط بگن کرش رو از اکتیویژن گرفته واسه 7 پشت من بسه . استودیوش پیش کششاید پروسه این اتفاقات چند سال باشه اما میارزه به اینکه اینا همش هایپ الکی باشه ..
کرشهفته ی بعد در چنینی لحظه ای تاپیک های مثل اینها ایجاد شده؟! : :d
crash bandicoot ps4
the last guardian ps4
الان بیش از 60 درصد پست ها شده کرش! الان ما منتظذ e3 هستیم یا منتظر کرش؟!:d
من خودم دوست دارم Crash رو Japan Studio بسازه.افراد خلاق و توانایی داره که قبلا هم پلتفرمرهای خوبی ساختن ، خوشبختانه انتظارها هم اکثرا در حد زنده شدن خاطرات قدیمه ( و نه مثلا رقابت با ماریو) و فکر کنم مثلا با اضافه شدن یک دیزاینر کاربلد بتونن از پسش بربیان. (Knack رو بازی نکردم البته ولی خوب بین کاربرا نظر مثبت هم در موردش دیده میشد.)

به نظر من اگه کرش دست سونی باشه به ناتی نمیده چون به اندازه کافی سرشون شلوغ هست فعلا
یه چیزی بگم..خاک تو سر سانتامونیکا ناتی داگ رو چندتا پروژه داره کار میکنه بعد سانتا هنوز تکلیفشم مشخص نیست
:d
در این شکی نیست بنده یکی از طرفدارای سانتا و کریتوس خان هستم..ولی فعلا که نه خبری از گاد هست نه پروژه ی جدیدشونوقتی یه تریلر GOW 4 انحصاری برای PS4 داد اونوقت می فهمی :d
تصور کریتوس با گرفیک PS4 نمیشه کرد !
Japan Studio مثلا اومد با Knack خاطرات Crash رو زنده کنه زد نابودش کرد![]()