نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

آخه
اگه معرفی بشه، سازنده ـش هم مهم هست. :biggrin1: یعنی به شخصه ترجیح میدم اگه یکی مثل Sanzaru Games بخواد بازی رو بسازه، کلاً معرفی نشه! (استودیوی بدی نیست، ولی خیلی خوب هم نیست)
هنوز دارم به اون بازی PS All-Stars Battle Royale فکر میکنم. جمع کردن کاراکترهای PS دور هم میتونست به موفقیت زیادی برسه، ولی افتاد دست یه استودیوی متوسط و نتیجه این شد. الآن هم اگه به زور برن IP Crash رو بخرن ولی بازی رو بدن دست یه استودیوی نه چندان عالی، آدم بیشتر غصه میخوره. :|

می دونی آریا به این فکر کن که اصلاً سونی این IP رو نخریده باشه :| ولی اگه خریده باشه و بنا به دلایلی داده باشه یه استودیو دیگه ساخته باشه ! ( اصلاً داغون ترین استودیو ممکن !! ) دو تا خوبی داره، یکی اینکه CRASH تو دست سونی میافته و ما کراش داریم، حالا هر چقدر داغون باشه کیفیت بازی 2. اینکه مطمئن باش وقتی ببینه اون استودیوی گند زده با ساختنش بر می داره میده به ND میگه بگیرید کار خودتون ِ اینا این کاره نیستن !! :دی

شاید پروسه این اتفاقات چند سال باشه اما میارزه به اینکه اینا همش هایپ الکی باشه ..

هفته ی بعد در چنینی لحظه ای تاپیک های مثل اینها ایجاد شده؟! : :d
crash bandicoot ps4
the last guardian ps4
الان بیش از 60 درصد پست ها شده کرش! الان ما منتظرe3 هستیم یا منتظر کرش؟!:d

آخرین ویرایش:
من خودم دوست دارم Crash رو Japan Studio بسازه.افراد خلاق و توانایی داره که قبلا هم پلتفرمرهای خوبی ساختن ، خوشبختانه انتظارها هم اکثرا در حد زنده شدن خاطرات قدیمه ( و نه مثلا رقابت با ماریو) و فکر کنم مثلا با اضافه شدن یک دیزاینر کاربلد بتونن از پسش بربیان. (Knack رو بازی نکردم البته ولی خوب بین کاربرا نظر مثبت هم در موردش دیده میشد.)

Japan Studio مثلا اومد با Knack خاطرات Crash رو زنده کنه زد نابودش کرد :|

به نظر من اگه کرش دست سونی باشه به ناتی نمیده چون به اندازه کافی سرشون شلوغ هست فعلا

یه چیزی بگم..خاک تو سر سانتامونیکا ناتی داگ رو چندتا پروژه داره کار میکنه بعد سانتا هنوز تکلیفشم مشخص نیست:|

به نظر من اگه کرش دست سونی باشه به ناتی نمیده چون به اندازه کافی سرشون شلوغ هست فعلا

یه چیزی بگم..خاک تو سر سانتامونیکا ناتی داگ رو چندتا پروژه داره کار میکنه بعد سانتا هنوز تکلیفشم مشخص نیست:|

وقتی یه تریلر GOW 4 انحصاری برای PS4 داد اونوقت می فهمی :d

تصور کریتوس با گرفیک PS4 نمیشه کرد !

اینجا project siren طرفدار نداره؟!:|:d
من که خودم خیلی دوسش دارم و خوشحال میشم شماره ی جدیدی ازش معرفی بشه هر چند بعیده!
حالا اینم به کنار jack&dexter چی ؟! چرا هیچکی اسمی ازش نمیاره؟!:-/

بابا خود یوشیدا بلده IP رو بده دست کی :d نگران نباشین

از اونجایی که این بازی رو هر استدیویی بسازه با توجه به سنگینی اسمش حتماً فروش فوق العاده ای خواهد داشت و اون استدیو زنده میشه تا آخر عمر :d لذا ممکنه بازی رو بسپارن گردن چنتا استدیو تا چندنفری فیض ببرن :d مطمئن باشین اگه کیفیت خوب درنیاد سونی عرضه نمیکنه :d

Just 1 Week!
The Last Guardian Is Coming...

26809314950933344700.gif

ضمناً به کسی که تاپیک The Last Guardian | PS4 رو بزنه چون آدم سحر خیز و تیزی بوده و بلاخره کارش جای تقدیر داره، یه شارژ 5 هزاری از طرف kiya به علاوه یک فروند چلوکباب به حساب kaizershauze تو مجلل ترین رستوران شهرشون تعلق می گیره! سپس به اتفاق میرن قهوه خونه به صرف چای مهمون Wąnda و بعد همه اینها من و Infected Area با یه ماشین شاسی بلند مشکی میایم دنبال اون شخص و و از اونجا با هم میریم مغازه و اون آدم خوش شانس می تونه هر کدوم از گونی های زیر رو خواست به انتخاب خودش برداره که البته پول این یه قلم جنس با خودشه - ارزون ترینشون از سمت راست اولی - مابقی کارهایی هم که باید صورت بگیره رو ما دو تا خودمون انجام میدیم، فقط باید زیاد تکون نخوره.

89566098930891381582.png

لازم به ذکره که احمد - Infected Area
هیکل و جثه ای در حد و اندازه همین Trico داره و هر گونه مقاومت نشون دادن از اون طرف فقط باعث خستگی خودش میشه:d

روز E3 نیستیم، تاپیکش رو نزنین خواهش می کنم lol:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or