[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
نه اینطور دیگه امیرحسین ! :d اگر بخوایم به قول تو Drake رو به جای Joel نقش اول داستان The Last of Us قرار بدیم، کلا، یعنی بالکل ساختار داستان بازی بهم میخوره ! حالا فرقی نمیکنه UC باشه یا Tlou، وقتی ساختار داستان طبق شخصیت ها و رفتارهایی که دارند، منطبق نباشه، بطبع عواقب بعد اون و اتفاقات ـش رو دربر میگیره ! نهایتا هم اون داستان دیگه داستان نیست ! :d الان مثلا تو گفتی که: "به جای شخصیت خُشک و خالی جول" ! در صورتی که همه چیز در رابطه با کرکتر جول در بازی TLOU دقیقا مربوط میشه به همون ساختار کُلی طراحی داستان که خود سازنده ها از قبل میخواستن همچین اتفاق هایی بیفته، اینطور نیست که بگیم شانسی این کارو انجام دادن و موفق شده..نه عاقا من (نیتن دریک) نباشم نصف جذابیت بازی از بین میره
الان فکر کن TLOU به جای Joel که یه شخصیت خشک و جدی بود؛ نیتن دریک رو داشت. به نظرم تجربه متفاوت و جالبی میشد![]()
نه خب مطمئنا نیتن به اون داستان نمیخوره. ولی اگر تو اون فضا قرار بگیره، مطمئنا میشه یه داستانی براش تعبیه کرد که به شخصیتش بخوره.نه اینطور دیگه امیرحسین ! :d اگر بخوایم به قول تو Drake رو به جای Joel نقش اول داستان The Last of Us قرار بدیم، کلا، یعنی بالکل ساختار داستان بازی بهم میخوره ! حالا فرقی نمیکنه UC باشه یا Tlou، وقتی ساختار داستان طبق شخصیت ها و رفتارهایی که دارند، منطبق نباشه، بطبع عواقب بعد اون و اتفاقات ـش رو دربر میگیره ! نهایتا هم اون داستان دیگه داستان نیست ! :d الان مثلا تو گفتی که: "به جای شخصیت خُشک و خالی جول" ! در صورتی که همه چیز در رابطه با کرکتر جول در بازی TLOU دقیقا مربوط میشه به همون ساختار کُلی طراحی داستان که خود سازنده ها از قبل میخواستن همچین اتفاق هایی بیفته، اینطور نیست که بگیم شانسی این کارو انجام دادن و موفق شده..
نه دیگه دقت نکردی ! :d آخه بحث اینه که طرفدارای این فرنچایز حافظه ماهی ندارن که به همین زودی یادشون بره که شخصیت Drake حالا بعد از عرضه 3 نسخه شده یه آدم Serious ـو خیلی جدی ! اصلا نمیشه، میشه؟! :d اون احتمالی هم که من و تو میدیم(دادیم)، به خاطر همون شخصیت جدید هست ـش که اونم مشخص نیست باشه یا نباشه ! که اگر باشه، بهتره، اگر هم نباشه، همونطور که بچه ها گفتن، رسما شخصیت Drake رو به F میدن ! زیرا آنچارتد با همون ماجراجویی های باحال و Fun دریک گره خورده و الان هم تبدیل شده به یه جزء جدانشدنی از این سری ! :dنه خب مطمئنا نیتن به اون داستان نمیخوره. ولی اگر تو اون فضا قرار بگیره، مطمئنا میشه یه داستانی براش تعبیه کرد که به شخصیتش بخوره.
در کل الان که به نسخه های قبلی فکر میکنم، اصلا دلم نمیخواد بازی دارک بشه![]()
به نظرم اون استایل خاص رو اگر نگه دارن و یه سری تغییر کوچیک (شاید اضافه شدن خون و...) توش بدن خیلی بهتر از این ـه که کلا جو سری تغییر پیدا کنه![]()
هر جوری هم که بشه این نسخه مطمئنا دوباره شاهکار خواهد بود. In ND we trust![]()
یعنی اینکه قبل از فرنچایز به اون بزرگی و شناخته شده خودش که همون UC هست رو ریمستر کنه، رفته سراغ Tlou منظورم این بود ! :d
دقیقا همینطوره ! :d اگر من بخوام جایگاه و موقعیت The Last Guardian در کُل این صنعت رو به بهترین نحو به تصویر بگذارم، چنین خواهد بود: IYKWIM#دوستان تو E3 خبری از the last Guardian هست یا نه؟؟؟
بخدا سوگند...
اگر آنچارتد را در دست راستم و گاد آف وار را در دست چپم بگزارند من the last Guardian را انتخاب میکنم!!!
:d
شما دعا کن همون معرفی بشن خوب یا بد بودن کیفیتشون پیش کش :dاقا اين Uncharted رو ول كنيد به نظر مياد ايمانتون رو به ND از دست دادينا ! :d من از Uncharted خيالم راحته فقط داشتم فكر ميكردم اگه قرار باشه Syphon F و Medievil بازسازى بشن نكنه چيز بيخودى از اب در بيان ؟!:d
اقا اين Uncharted رو ول كنيد به نظر مياد ايمانتون رو به ND از دست دادينا ! :d من از Uncharted خيالم راحته فقط داشتم فكر ميكردم اگه قرار باشه Syphon F و Medievil بازسازى بشن نكنه چيز بيخودى از اب در بيان ؟!:d