[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
من اینهمه نیستمقطار هایپ جدید با حضور نوکتیس لوسیس {احسان بزرگ}
بر روی صندلی پادشاهی
:d
===============
[/URL][/IMG]![]()
یه قطار زودتر اعزام شده من و کایزرشوزه هم بغل دست هم هستیم ، فال آوت 4 :shrewd: :dمن اینهمه نیستم
هی میگیم از سپیس شیپ استفاده نکنید واسه همینه دیگهنصف جمعیت افتادن پایین ، قطار لخت لخته
![]()
فراموش شد اشاره کنم به اینکه برداشتهای مطبوعاتی در هفته گذشته از The Order باورنکردنی است.آن را برای خودشان نمایش دادند
گربه ها در هفته آینده از کیسه بیرون می آیند
این بد نیست،این برای آن بهتر است.شما در روز 27 ببینید
بهم بگید استاد ناموسا/ من از آینده میخونم انگار نوستراداموس ــَـمبه نظرم تنها چیزی که میتونه در مورد Uncharted، سوپرایزمون کنه این هست که یک سه گانه جدید ازش درست کنن.
یعنی بازی ریبوت بشه (ولی به شخصیت هاش دست نخوره) و طبق فانتزی های من Mature هم بشه![]()
![]()
نمونه بارزش همین Tlou که باعث شُد ناتی کلا Uncharted رو بیخیال بشه
من خودم،تو خط مقدم باهات همراتم!خداشاهده دریک سالی یا النا اگه بمیرن خودم شخصا یه تیم جمع میکنم میرم دفتر ناتی دااگ طراح داستانو میکشم![]()
![]()
کسی نسخه چهارم ـش رو نگفت ! سه تا نسخه قبل منظورم بود ! یعنی اینکه قبل از فرنچایز به اون بزرگی و شناخته شده خودش که همون UC هست رو ریمستر کنه، رفته سراغ Tlou منظورم این بود ! :dاین حرفارو از کجا میارید؟همزمان با ساخت TLoU ساخت UC4 هم استارت خورده و درواقع تیم دوم برای ساخت TLoU مامور شدن، بعد انوقت این بیخیال شدن UC از کجا امده؟
خُب این دیگه نظر شخصی بود !اتفاقا من اصلا دوست ندارم UC4 تم دارک داشته باشه یا کلا تحت تاثیر TLoU قرار بگیره. همون استایل UC2 بهترین هست.
نه عاقا من (نیتن دریک) نباشم نصف جذابیت بازی از بین میرهبه نظرم اگه قراره تم تاریک و دارک داشته باشه ریبوت بشه و کلا شخصیت های جدید داشته باشه بهتره. اصلا به آنچارتدی که شخصیتش دریک هست نمیخوره تاریک و جدی باشه.![]()
همون دیگه میگم به دریک نمیخوره تو یه بازی تاریک و جدی باشه.نه عاقا من (نیتن دریک) نباشم نصف جذابیت بازی از بین میره
الان فکر کن TLOU به جای Joel که یه شخصیت خشک و جدی بود؛ نیتن دریک رو داشت. به نظرم تجربه متفاوت و جالبی میشد![]()