Behrooz کاربر سایت May 10, 2014 #1 [SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB] [SUB]June 9 at 6 p.m. PT [/SUB][SUP] سهشنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران] [/SUP]
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB] [SUB]June 9 at 6 p.m. PT [/SUB][SUP] سهشنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران] [/SUP]
Yukimura کاربر سایت Jun 10, 2014 #4,217 نوشته شده توسط victor hogo: آقا من قلبم داره میفته تو دهنم اون بازی میاراکی مطمئنید انحصاریه؟! بیشتر... وقتی سونی دامنه رو ثبت کرده مگه میشه نباشه
نوشته شده توسط victor hogo: آقا من قلبم داره میفته تو دهنم اون بازی میاراکی مطمئنید انحصاریه؟! بیشتر... وقتی سونی دامنه رو ثبت کرده مگه میشه نباشه
Tommy Fisher Shit happens کاربر سایت Jun 10, 2014 #4,222 BloodBorne رو سونی ثبت کرد اینجا هنوز دنبال تائید انحصاری بودن بازی هستید ؟
The End Of Ps کاربر سایت Jun 10, 2014 #4,223 نوشته شده توسط victor hogo: آقا من قلبم داره میفته تو دهنم اون بازی میاراکی مطمئنید انحصاریه؟! بیشتر... آره
نوشته شده توسط victor hogo: آقا من قلبم داره میفته تو دهنم اون بازی میاراکی مطمئنید انحصاریه؟! بیشتر... آره
Infected Area کاربر سایت Jun 10, 2014 #4,229 من نشنیدم بگه انحصاری اما سونی نام تجاری BloodBorne رو ثبت کرده و 99% انحصاریه