Behrooz کاربر سایت May 10, 2014 #1 [SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB] [SUB]June 9 at 6 p.m. PT [/SUB][SUP] سهشنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران] [/SUP]
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB] [SUB]June 9 at 6 p.m. PT [/SUB][SUP] سهشنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران] [/SUP]
Yukimura کاربر سایت Jun 10, 2014 #4,202 نوشته شده توسط victor hogo: بعید می دونم انحصاری باشه چون اگه بود حتما می گفتن! البته من نمیتونم مراسمو ببینم شاید هم گفتن انحصاریه! بیشتر... سونی قبلا این نام تجاری رو ثبت کرده بود
نوشته شده توسط victor hogo: بعید می دونم انحصاری باشه چون اگه بود حتما می گفتن! البته من نمیتونم مراسمو ببینم شاید هم گفتن انحصاریه! بیشتر... سونی قبلا این نام تجاری رو ثبت کرده بود
The End Of Ps کاربر سایت Jun 10, 2014 #4,206 نوشته شده توسط Infected Area: بازی میازاکی انخصاری بود دیگه ؟ بیشتر... آره باو یوشیدا خیره سرش گفت با اون لحجش !:d
نوشته شده توسط Infected Area: بازی میازاکی انخصاری بود دیگه ؟ بیشتر... آره باو یوشیدا خیره سرش گفت با اون لحجش !:d
Tidus کاربر سایت Jun 10, 2014 #4,207 کیفیت صدا خوب نیست ولی تو VG247 گفته Bloodborn انحصاری PS4 هستش .
victor hogo کاربر سایت Jun 10, 2014 #4,211 آقا من قلبم داره میفته تو دهنم اون بازی میاراکی مطمئنید انحصاریه؟!
HIGH DEVS Blanc Loyal Member Jun 10, 2014 #4,212 تو رو خدا انچارتدو سریع نشون بدین من برم! 4 ساعت دیگه امتحان ریاضی دارم
G g.o.w کاربر سایت Jun 10, 2014 #4,213 چیییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o طرف بازی نداره چطوری بیاد ؟
Tidus کاربر سایت Jun 10, 2014 #4,214 درست متوجه نشدم ولی Adam گفت متونید دوست هاتون رو به بازی دعوت کنید بدون اینکه حتی بازی رو داشته باشن !
درست متوجه نشدم ولی Adam گفت متونید دوست هاتون رو به بازی دعوت کنید بدون اینکه حتی بازی رو داشته باشن !