نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

مجری مراسم کی هست؟!
اسم و تصویر و سمتش لطفا :d
یکی از چیزهایی که در سطح کیفی کنفرانس خیلی مهمه و میتونه جذابیت و محبوبیت مراسم رو بالا ببره مجری برنامه هست! امیدوارم هر شخصی هست توانایی اجرای مراسمی رو داشته باشه که خشک و بی انعطاف نباشه و به موقع بخندونه به موقع حرفه بزنه و قشنگ هم حرف بزنه!

خب دوستان Naito Arta در مورد اون توییت که راجب TLG زده بود که برای دیدن TLG تو E3 هیجان زده است گفته تقلبی بوده

یعنی دور TLG رو خط بکشیم؟؟
[h=2][/h]

خب دوستان Naito Arta در مورد اون توییت که راجب TLG زده بود که برای دیدن TLG تو E3 هیجان زده است گفته تقلبی بوده

یعنی دور TLG رو خط بکشیم؟؟
خب توییت تقلبی بوده ! ربطی به اینکه tlg خواهد بود یا نه نداره!
بعد آنچارتد و د اردر و درایو کلاب بیشترین شانس برا نمایش داشتن همین بازیه:d

به نقل از اینجا هیدیو کوجیما گفته سعی دارن چیز متفاوتی رو در تریلری بازی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain در مراسم E3 به نمایش بگذارند.

کوجیما گفته:
من انتظار دارم نوع تریلر امسال در E3 مانند فیلم های هیجانی (Action) هالیوودی همراه با انفجار،سقوط،نابودی و ... سازمان یافته شود.

حلق آویز کردن،تعقیب ماشین،چشم اندازی با شکوه و صحنه های اوباش گری، اما آن چه که من در نظر دارم متفاوت تر از آن چه است که در بالا ذکر شده،تلاش ما خطوط کمتر/اسکریپ است.

اینجا که کلی به سونی قر زده ! اصلا امکان نداره الکی امیدوار نباش :( :دی

lol classic dualshockers.

من نمی دونم اینا تا کی میخوان توییت های کامیا (یا هر دولوپر دیگه ای رو) رو به خبر تبدیل کنن :دی کامیا تا چند ماه بعد از عرضه TW101 وی یو نداشت! :دی چند وقت پیش هم کلی از نینتندو شکایت کرده بود که چرا بازی های Virtual console وی یو رزولوشن مزخرفی دارن. چند ماه قبل از عرضه TW101 هم کلی از نینتندو گله داشت که چرا مارکتینگ درست و حسابی برای TW101 نداره.

کلا مدل کامیا همینه :دی همیشه عصبانیه فرقی نمیکنه بازیش روی چه پلتفرمی باشه و طرف مقابلش کی باشه :دی

.من نمی دونم اینا تا کی میخوان توییت های کامیا (یا هر دولوپر دیگه ای رو) رو به خبر تبدیل کنن :دی کامیا تا چند ماه بعد از عرضه TW101 وی یو نداشت! :دی چند وقت پیش هم کلی از نینتندو شکایت کرده بود که چرا بازی های Virtual console وی یو رزولوشن مزخرفی دارن. چند ماه قبل از عرضه TW101 هم کلی از نینتندو گله داشت که چرا مارکتینگ درست و حسابی برای TW101 نداره.

کلا مدل کامیا همینه :دی همیشه عصبانیه فرقی نمیکنه بازیش روی چه پلتفرمی باشه و طرف مقابلش کی باشه :دی

از توییت ـش این طور میشه برداشت کرد که داره سونی رو ترول میکنه. :d
ینی غیر مستقیم داره نمایشش رو در کنفرانس رقیب تایید میکنه :d

اینم لیست Top 6 "مورد انتظارترین بازی ها"ی من (متاسفانه Top 10 ندارم... :d) که تجربه ـشون خواهم کرد و حتما حتما اونها رو به پایان خواهم رسوند !
1-The Last Guardian
دیگه خیلی در این مورد بحث و صحبت داشتیم، فقط باید بگم که روزی که این اثر (بهش بازی نمیگم، چون فقط یک سرگرمی خالص نیست..) عرضه بشه، افق های جدید و روشنی رو برای کُل این صنعت به وجود خواهد آورد، تاثیری که این عنوان بر روی کُل این صنعت قراره بزاره، در جملاتی که الان بخوام بنویسم واقعا توصیف نمیشه، چیزی فراتر از اون تصوری هست که نسبت به این ساخته Team ICO دارید، همین !

2-Uncharted
آنچارتد جدید به این خاطر در دومین رتبه قرار گرفته، چون مطمئنم نوع روایت داستان، و ساختار ساخت ـش مطمئنا استانداردها و الگوهای جدیدی رو برای دیگر بزرگان این صنعت به ارمغان خواهد آورد، معلوم نیست توی E3 امسال هم چه غوغایی قراره به راه بندازه...

3-Rime
این عنوان را هم دیگه همه خبر دارن چقدر قشنگ و دلنشین ساخته و پرداخته شده، فقط میتونم بگم که کسانی که Journey و Ico رو تجربه کردند، نسبت به عرضه این بازی بسیار هیجان زده خواهند شد...

4
-The Order 1886
یه عنوان پُخته و غنی از استودیوی R@D ، از اونجایی که داستان بازی در انقلاب صنعتی و قرن 20 ـم روایت میشه، پیش زمینه های فوق العاده رو میشه به کانسپت کُلی بازی اضافه کرد و مطمئنم استودیوی R@D سنگ تموم خواهد گذاشت، چون قراره یکی از بهترین تجربه های نسل بعد رو بعد از عرضه این بازی به دست بیاریم...

5-Metal Gear Solid - Phantom Pain
آخ آخ..از اون عناوینی هست که همه باید تجربه کنن !

6-Batman: Arkham Knight
توی بازی های سوپر قهرمانی حرف نداره...نسخه های قبلی ـش رو + همه ماموریت های فرعی ـش رفتم. مطمئنا این نسخه هم موفق عمل خواهد کرد، استودیوی RockSteady خیلی وقت پیش امتحان خودش رو پس داده..

*
نکته ای که باید گفته بشه، اینه که رتبه بندی ها نشان از شدت انتظار برای عنوان مربوطه است..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or